Találatok a következő kifejezésre: 5 honapos milyen otthon (5 db)

Kismama vagyok a 1, 5 hónapos kisfiammal otthon milyen jövedelmet kapok 2 éves kora után?

Legjobb válasz: Neked még 3éves koráig kell hogy kapd a gyest! Azok kapják majd csak 2 évig, akik 2010 jan 1.én vagy az után szülnek!Nekik viszont ha nem elég az apa keresete akkor bölcsé és mehetnek szegények dolgozni! Amugy undorító, arról nem is beszélve hogy sok helyen nincs bölcsöde!Mint pl. nálunk nincs bölcsi és a szomszédos város bölcsödéje meg csak azokat a gyerekeket veszik be, akkik ott laknak!

Neked még 3éves koráig kell hogy kapd a gyest! Azok kapják majd csak 2 évig, akik 2010 jan 1.én vagy az után szülnek!Nekik viszont ha nem elég az apa keresete akkor bölcsé és mehetnek szegények dolgozni! Amugy undorító, arról nem is beszélve hogy sok helyen nincs bölcsöde!Mint pl. nálunk nincs bölcsi és a szomszédos város bölcsödéje meg csak azokat a gyerekeket veszik be, akkik ott laknak!
Elõzõ vagyok! Amúgy vannak jó kis otthoni munkák!Nem csak tiszteségtelenek! Ha gonolod tudok ajánlani egyet!írj privit

4-5 hónapos babátoknak milyen játékai vannak otthon? és milyen van a babakocsitokba mikor sétálni mentek?

Legjobb válasz: Szia! 4,5 hós picilányom van, és nekünk a kövekezõk vannak: játszószõnyeg (5 percig játszik rajta) ágy fölötti forgó (néha 5 perc, néha több, max fél óra) kis plüssállatok, amiket meg tud fogni, és amik csörögnek cumisüvegbe tett kislabda, ami szintén hangot ad ki ha rázza, a babakocsinkra vettünk utazójátékot, amit fölé lehet szerelni, és lógnak rajta csörgõk, és plüs figurák, újságpapír (nagyon izgi gyûrni), lábtornáztató (nem tdom a pontos nevét, de valami hasonló) és hát vagyok én, mint legfõbb játékszer... :-)

Szia! 4, 5 hós picilányom van, és nekünk a kövekezõk vannak: játszószõnyeg (5 percig játszik rajta) ágy fölötti forgó (néha 5 perc, néha több, max fél óra) kis plüssállatok, amiket meg tud fogni, és amik csörögnek cumisüvegbe tett kislabda, ami szintén hangot ad ki ha rázza, a babakocsinkra vettünk utazójátékot, amit fölé lehet szerelni, és lógnak rajta csörgõk, és plüs figurák, újságpapír (nagyon izgi gyûrni), lábtornáztató (nem tdom a pontos nevét, de valami hasonló) és hát vagyok én, mint legfõbb játékszer... :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, ez a legfõbb játékszer ez tetszik :) ))
4 hónapos a lányom (holnap) ágy feletti forgó - nem sokáig köti le csörgõ - megfogja, nézegeti rágóka- megfogja, de hamar elejti, mert, még túl nagy különféle kismértû plüssállatok A babahordozó fogójára felkötöttem egy plüssállatot, mert általában azt rakom a babakocsiba. kedvenc elfoglaltságai -cumi ki és berakása -nyálfújás -forgás hátról hasra és vissza, némi nyavajgás kíséretében A legjobban azrt szereti, ha valaki szórakoztatja.
Babakocsiban csörgõ, amit fellehet rá rakni. Játszószõnyeg, már nem kedvenc ami óta forgunk.Ágya felett forgó, plüsik, és sok rágható játék, most azok a kedvencek.Na meg én, szereti ha csikizem, nagyokat kacag, húzza a hajamat, fülemet stb.Szeret nagyon rongyozni.

Milyen játékokkal lehet lekötni egy 4, 5 hónapos kislányt? Ti mivel játszatok otthon?

A család imád ajándékokat venni a gyereknek és mindig kérdezik, hogy milyen játékokat vegyenek, de nem igazán tudok rá válaszolni.El?re is köszi a segítséget.:)

Legjobb válasz: Játszószönyeg, rágóka, csörgõ. az én kisfiam ezeket szereti. Puha sipolós kiskönyvek. Imádja nézni, és rágni is.

Játszószönyeg, rágóka, csörgõ. az én kisfiam ezeket szereti. Puha sipolós kiskönyvek. Imádja nézni, és rágni is.
Az enyém most ennyi idõs és épp azon gondolkodtam, hogy tetszene neki valamilyen zenélõs dolog, meg a nagyon színeseket szereti.
Az enyém a játszószõnyegen jól el van, nézelõdik, pislog nagyokat a világra. Minden más csak minimális idõre köti le még a figyelmét, ráadásul rendkívül jó alvó....
Nálunk ami nagyon bevált az nem a játszószõnyeg (az is, de emez jobban) az ilyen állványról lelógó játékok. (nem tudom mi ennek a neve) Végül is ugyanaz, mint a játszószõnyeg, csak ha belerakom a hordozóba és elérakom ezt akkor eléri, nem úgy mint a játszószõnyegen lévõ lógó játékokat. Azokat csak nézegeti, ezt meg rúgja fogdossa, csörgeti. Akár fél órát is elvan egyedül vele. És amikor odarakom neki, már mosolyog is rá. Olyan édes. Mással még nem játszik el, hisz még nem nagyon tud úgy fogni, hogy fekszik és megfogna játékot, pedig már fordul oldalra is, szóval látni látja. Egyedül a popsitörlõs zacskót szokta megfogni, ha már alig van benne, mert akkor elbírja és tetszik neki, hogy zörög.
Csatlakozom az utolsóhoz, a lelógosjátékot õ is imádja, csörgõket, színes kis könyveket, kis plüssöket.
Nekem imádja a kisfiam FP tanuló kutyust.Mindig megnevetteti!:-)Emellett rágókák, csörgõ zenélõ játékok s persze a saját 2 lába...:-)


Babám 5 hónapos múlott, elkezdtük a gyümölcsleveket, almával kezdtünk. Még milyen otthon elkészíthető leveket adhatok neki? Például szőlőt?

Legjobb válasz: Szia! Kisfiam 7 és fél hós, 3 és fél hós korában elkezdtem az almát, aztán krumpli sütõtök, répa, barack stb,... Ami a bébiételekre van írva életkor, azokat annyi idõs korától nyugodtam adhatod, csak figyelj oda a szoktatásra, h 3 napig csak egy újat próbálj, h ha allergiás, tudd, hogy melyikre... A bébiételekben az alapanyagok szigorúan ellenõrzöttek és biok és az esetek többségében semmiféle allergiát nem okoznak... De felesleges levezni, a pép ugyanaz, ezzel ugyanazt az új ízt kóstolja és elõször úgyis az élmény a lényeg, nem az, hogy belakjon csirkepörköltbõl

Szia! Kisfiam 7 és fél hós, 3 és fél hós korában elkezdtem az almát, aztán krumpli sütõtök, répa, barack stb, ... Ami a bébiételekre van írva életkor, azokat annyi idõs korától nyugodtam adhatod, csak figyelj oda a szoktatásra, h 3 napig csak egy újat próbálj, h ha allergiás, tudd, hogy melyikre... A bébiételekben az alapanyagok szigorúan ellenõrzöttek és biok és az esetek többségében semmiféle allergiát nem okoznak... De felesleges levezni, a pép ugyanaz, ezzel ugyanazt az új ízt kóstolja és elõször úgyis az élmény a lényeg, nem az, hogy belakjon csirkepörköltbõl
A szõlõben elég sok a gyümölcscukor, meg fúj is kicsit, de ihat sütõtöklevet, baracklevet, répalevet is.
Én sosem leveztem, elejétõl fogva pépet adtam neki, minimum3 napig egyfélét. Almán kívül lehet adni répát, sütõtököt, céklát, õszibarackot, szõlõt is.

5 honapos babának milyen otthon elkészithető ennivalót adhatok? Az üveges bébyételek: alma, öszibarack stb. kitesz 1 fő étkezést vagy csak desszert?

Legjobb válasz: Szia! A gyümölcsöket általában desszertnek, tízórainak, uzsinak szokták ajánlani. A fõzelékek tesznek ki fõétkezést. Most kezded a hozzátáplálást? Apránként és fokozatosan lehet elérni majd akkora adagot, hogy étkezést válthass kii vele. Elõször alma, õszibarack, sárgarépa,krumpli. Aztán majd a többi Ezt a négyféle kajcit kb. 1 hónapig kell adni a babának elõször külön-külön, majd lehet kombinálni is. Pl.:alma-õ.barack, alma-s.répa.,alma-krumpli,s.répa-krumpli... És igen, kb. 1 üvegnyi bébiétel tesz ki egy kajcit. Bár minden baba más! Van, aki fél üveggel jóllakik, más többet eszik. Sõt, még egy gyerkõcnél is változó! Jó babázást!

Szia! A gyümölcsöket általában desszertnek, tízórainak, uzsinak szokták ajánlani. A fõzelékek tesznek ki fõétkezést. Most kezded a hozzátáplálást? Apránként és fokozatosan lehet elérni majd akkora adagot, hogy étkezést válthass kii vele. Elõször alma, õszibarack, sárgarépa, krumpli. Aztán majd a többi Ezt a négyféle kajcit kb. 1 hónapig kell adni a babának elõször külön-külön, majd lehet kombinálni is. Pl.:alma-õ.barack, alma-s.répa., alma-krumpli, s.répa-krumpli... És igen, kb. 1 üvegnyi bébiétel tesz ki egy kajcit. Bár minden baba más! Van, aki fél üveggel jóllakik, más többet eszik. Sõt, még egy gyerkõcnél is változó! Jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!