Találatok a következő kifejezésre: 5 honapja napra pontosan (14 db)

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

5 honapja 30 napra pontosan jott a mensim, most 3 napja kesik. Clostybegytet szedtem most eloszor es egyutt voltunk a ferjemmel azokon a napokon. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt,de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!

Lehetsz terhes, de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt, de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!
Ha pontosan megjött, akkor mire kaptad a clostyt?

8, 5 hónapja szültem, 3 hónapig szoptattam. Rá kb.1, 5 hónapra jött meg a havim, majd utána még 2szer, szinte napra pontosan. Most 2 hete csúszik. Nem szedek f. gátlót. Normális ez, vagy inkább teszteljek?

Legjobb válasz: Igaz nekem nincs gyermekem,és messze is vagyok még tõle. De ha megfogadod a tanácsomat,akkor tesztelj.Fõleg ha semmi elõjelét nem tapasztalod annak,hogy meg fog jönni.Abból bajod nem lehet ha veszel egy tesztet..:)

Igaz nekem nincs gyermekem, és messze is vagyok még tõle. De ha megfogadod a tanácsomat, akkor tesztelj.Fõleg ha semmi elõjelét nem tapasztalod annak, hogy meg fog jönni.Abból bajod nem lehet ha veszel egy tesztet..:)
Szerintem baba van a dologban.. Én szoptatás alatt lettem terhes, mondjuk mi nagyon akartuk is. Egyszer menstruáltam, majd, mikor a máodik késett, mondtam a férjemnek, ez vagy még a szopi miatt van, vagy baba... Szerinte a baba, s nyert.. Ha szeretnétek, szurkolok, ha nem, remélem, nem az...
Elsõ hozzászóló vagyok. Azt én is elfelejtettem írni, hogy ha baba van a dologba akkor gratulálok..persze csak ha szeretnétek. Irigyellek benneteket!!;)
Ugyanígy voltam most én is.2 hét késés után elmentem orvoshoz és Norcolutot adott.Szinte belém akarta beszélni, hogy terhes vagyok.Uh-ra elküldött és tényleg nem voltam az.Azt mondta, hogy hormonzavarom van, ami érthetõ.9, 5 hónapja szültem.Jah és negatív volt a teszt is.Encsi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ha baba van a dologban, nem gáz, de jobb lenne, ha még nem lenne :) Az utolsónak köszi a választ, megnyugtattál! Én is azt gondolom, hogy még egy kicsit a hormonjaim zavarodtak. Hétvégén teszelek egyet asszem a biztonság kedvéért, ha - és nem jön meg, megyek dokihoz...
A kérdező hozzászólása: Teszteltem! Negativ lett, úgyhogy megyek majd dokihoz!

Kisbabát szeretnénk kb. 5 hónapja próbálkozunk. Már 2 hónapja beállt a "havim". Most pontosan 11 napja késik. Meddig várjak a teszttel vagy már kimutatja?

Olvastam, hogy a beágyazódás után 3 nap. De viszont nem érzek semmit. /tünetet/Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!

Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!
Nincs más dolgod mint tesztelni, szerintem tuti terhes vagy!A 11 napos késés már nem lehet véletlen.A tünetek valszeg késõbb jelentkeznek majd, nálam is csak a 6. hét után kezdõdtek.Sok sikert!

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én sz

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én született, 13-ára voltam kiirva. Most meg nem tudok teherbe esni már 2 éve. Akkor meg egyszerre megfogant a fiam aki sajnos hiperaktiv lett. Mi lehet az oka a mestruácios zavarnak és hogy lehet, hogy olyankor fogant a fiam meg? Hormonvizsgálaton voltam, minden oké. Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én sz

Jó napot! 34 éves vagyok 13 éves korom óta van mestruáciom. Össze-vissza van, hogy pontos van, hogy 2 hónapra vagy akár 5 hónapig sem volt. Van egy 10 éves fiam aki úgy fogant, hogy 2002. szeptember 28-án voltam utoljára beteg és 2003. szeptember 17-én született, 13-ára voltam kiirva. Most meg nem tudok teherbe esni már 2 éve. Akkor meg egyszerre megfogant a fiam aki sajnos hiperaktiv lett. Mi lehet az oka a mestruácios zavarnak és hogy lehet, hogy olyankor fogant a fiam meg? Hormonvizsgálaton voltam, minden oké. Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

SZülés után spirált rakattam fel eddig 3 alkalommal megjött rendesen napra pontosan de most 2 hét után ujra van egy kis vérzésem néhány napja baj lehet 5 hónapja szültem? Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem keresd fel a dokid, lehet, hogy valami gyulladás van a spiráltól. Nekem is így kezdõdött, kis vérzés, aztán egyre erõsebb, lázas lettem. Nekem lekellett szedetnem, és utána rendbe jöttem.

Szerintem keresd fel a dokid, lehet, hogy valami gyulladás van a spiráltól. Nekem is így kezdõdött, kis vérzés, aztán egyre erõsebb, lázas lettem. Nekem lekellett szedetnem, és utána rendbe jöttem.
Nekem 9 hónap után jött meg idõn kivül. Voltam dokinál és azt mondta hormonálisan még 1 évig tart míg rendbe jövök. Megvizsgált de semmit nem talált. 3 hétig volt meg.

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegt?l produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!

Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: 8 nap telt el az együttlét óta.
8 nap alatt sem jelentkeznek!

Eddig minden hónapban megjött pontosan! Márciusban viszont 5 napot késett és az egész menzim csak egy napig tartott! Lehet baba?

7-8 napja nagyon er?s hányingerem van,tegnap pl.savanyitott káposztát ettem,ami nálam nagyon ritka!Két nap munka után olyan izomlázam van,hogy alig tudok felkelni reggel!A hasamban érzek ilyen benyilalásokat,és a jobb pete fészkemet nagyon érzem!csak 2-án kellene meg jönnie!2 negativ teszt!Mi lehet?Baj van?Netán baba?

Legjobb válasz: Bocsánat csak 23.-án kellene megjönnie!

A kérdező hozzászólása: Bocsánat csak 23.-án kellene megjönnie!
Ha 23-án kellene megjönnie, akkor a teszt fölösleges volt.Tesztelj újra 23-án, mert még az is lehet, hogy babás vagy!Drukkolok!

Mostanában, kb.1-1.5 hónapja majdnem minden nap úgy hogy nem tudom pontosan az időt, tehát nem direkt 11:11-kor nézek a telefonon vagy a karomon az órára?

Ez jelenthet valamit? Olvastam hogy a 11-es szám kinyilatkoztatást jelent, de ez hogy jön az életembe? Vagy mintha mondani akarna a sors valamit ezzel a számmal.

Legjobb válasz: Én is nagyon gyakran pont 11:11-kor nézek rá az órára.:) Bár sajna fogalmam sincs, hogy jelent-e valamit.

Én is nagyon gyakran pont 11:11-kor nézek rá az órára.:) Bár sajna fogalmam sincs, hogy jelent-e valamit.
Én hosszú idõn keresztül, amikor még tanultam mindig ilyenkor néztem az órára: Pl. 21:21, 15:15, 14:14...stb. Szinte mindig, és szerintem ez nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Azóta találtam egy cikket. Több mint valószínû hogy jelez a sors a 11-es szám erõs ismétlõdésével. És amúgyis szoktam jelekre figyelni, de aki ennyire szkeptikus hát na. Nem vagyunk egyformák. Ha még valaki tud válaszokat, akkor megköszönöm. Utóbbi válaszírónak igaza van. De az elõzõ vicces hozzászólóknak is egészségére, hátha õk is ilyen választ kapnak majd... xd
Annak az esélye, hogy egyszer ránézni az órára, és éppen azt mutatja, lehet 1 az 1440-hez (bár nem számoltam ki). Ha ez kétszer egymás után fordul elõ, számottevõen kevesebb. Ha egymás után ötször történik meg, akkor már a véletlen lehetõsége igencsak csekély. Persze aki semmi mást nem tud elképzelni a véletlenen kívül, annak tényleg csak az marad.
figyelj, ha ma teljesen öntudatlanul 22:22kor nézel az órádra, Ufo vagy.
Szerintem meg az.
A kérdező hozzászólása: Hát így legyen lottó ötösöm... szerintem nem véletlen.
1 : 1440 az esélye hogy pont 11:11 kor nézel az órádra, szóval nem egy csoda :D
Véletlen.
ja csak be kell szorozni 24 órával a 60 percet éskijön az 1440

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!