Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesen már valami (31 db)

5 hetesen már látna valamit? Vagy ki tudja tapintani a doki? Alkalmassági vizsgálat céljából kell mennem több helyre is többek között nőgyógyászatra a dokimhoz. Már babaprojekten vagyunk. Ha akkor és addig nem jönne meg akkor kb 5 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szia! Hát ultrahangon bizonyosan,mert én 5 hetesen mentem és a petezsák benne a szikhólyaggal mát tökéletesen látszódott. Ha csak kézzel vizsgál akkor szerintem annyi hogy picit megvan nagyobbodva a méhed.

Szia! Hát ultrahangon bizonyosan, mert én 5 hetesen mentem és a petezsák benne a szikhólyaggal mát tökéletesen látszódott. Ha csak kézzel vizsgál akkor szerintem annyi hogy picit megvan nagyobbodva a méhed.
Ha kézzel vizsgál akkor is ki tudja tapintani. Nekem kb. 3 hetesen a dokim is megmondta, az ultrahangon is látszott, igaz ott alig vetté észre.
u.h.-gal biztos látja, nekem 4hetesen látta. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia!Elõször is én is gratulálok :) Én 5 hetes 6 naposan mentem elõször, akkor még csak a szabályos petezsákot láttuk benne a szikhólyaggal, aztán utána 7 hetesen 2 naposan mentünk vissza akkor már láttuk a babát és hallottuk a szívhangot is :) Most majd kedden megyünk újból, akkor már 8hetesek, és 6 naposak leszünk, kíváncsian várom h mennyit nõtt a picurkánk :)
Szia! elõször is gratulálok a babához! :) nekem elõször 4+3 hetesen csak a megvastagodott nyálka hártyát láttál. 5+3 hetesen pedig már a pete zsákot! legközelebb 8+3 hetesen kell mennem akkor már remélem szívhangot hallunk! 7hks!
Gratulálok! Szerintem még nem fog oly sok mindent látni de a terhességet megtudja állapítani. Én mielõtt elmentem megkérdeztem egy online nõgyógyászt és ezt volt rá a válasza: A terhességet korát az utolsó menzesz elsõ napjától számítják. Ha tehát az utolsó menzesz július 3-án kezdõdött, az azt jelenti, hogy ma (augusztus 14-én) 6 hetes a terhesség. 6 hetesen az ultrahangon a megnagyobbodott méhet, a megvastagodott méhnyálkahártyát és a kb. 20 mm-es petezsákot lehet látni. Ha semmi panasza nincs, ráér az elsõ vizsgálat kb. 10-11 hetesen is. 22ére kaptam idõpontot ahol megállapították hogy akkor voltam 7hetes 3napos. Ma már a 8hét elején vagyok. :) Szerintem sõt biztos hogy vissza fog rendelni.
Szia!Gratula a picihez.:) 5 hetesen nekem is csak petezsák volt. 7 hetesen mentem vissza akkor már 5mm volt a kislányom..:) 30hkm
Nekem 5+1 naposan ez volt a papíromon: petezsák látható és szikhólyag sejthetõ. Pont 6 hetesen voltam megint, akkor volt már szivpulzálás is. Szerintem petezsékot minimum fog látni, de terhességet csak szivhang után jelent ki.
maximum petezsákot láthatsz. korai még szerintem ilyenkor menni

Jövő héten megyek ultrahangra, 5 hetesen már láthatnak valamit, vagy még csak a megvastagodott méhnyálkahártyát?

Legjobb válasz: 5 hetesen nagyon sok mindent nem, petezsákot biztos! 6-7 hetesen érdemesebb, akkor már van szívhang is!

5 hetesen nagyon sok mindent nem, petezsákot biztos! 6-7 hetesen érdemesebb, akkor már van szívhang is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha legalább petezsákot lát, már kicsit megnyugszok. augusztusban sorozatos halvány tesztek után megjött. Most nagyon erõs pozitív tesztjeim vannak. Boldog Új Évet!
Neked is a legjobbakat, és sok sikert!
Szia! Én ma vagyok pont 6+0 hetes :) 5+4 naposan voltunk UH-n, mert már megett a fene és látni szerettük volna. "Csak" 2 petezsákot látott a doki, benne még semmit. Azt mondta korán mentünk...most meg izgulhatok :) Nagyon gratulálok és írd majd meg mit láttatok :) Emi
A kérdező hozzászólása: Én is gratulálok neked! Szóval ikrek lesznek? Nem semmi! Nekem remélem csak egy petezsák lesz XD, már van két csemetém, elég lesz a három XD BOLDOG ÚJ ÉVET még egyszer!
Köszönöm :) Hát én is örültem volna egy babának, de a Doktornõ azt mondta, ez elõfordul, és lehet csak egy marad...még pár hét és kiderül. Szép idõszak lesz ez Nektek is akkor. Boldog babavárást és gratulálok tényleg, pláne ha 3. baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is minden jót!
Ez azt jelenti, hogy a terhességed 5. hetében vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de még mindig nem értem:S Azt mondták hogy a menzesztõl eltelik 2 hét a megtermékenyülésig.A magzat korát a menzesztõl számítják 5 hetesnek vagy a két héttel késõbbi megtermékenyüléstõl?
A menzesztõl számolnak mindent.
Elsõ vagyok! Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet, vagyis 5 hetes terhes vagy, de a "baba" még csak 3 hetes.

5 hetesen már lát valamit az orvos? Tehát meg tudja állapítani a terhességet?

Legjobb válasz: meg tudja állapítani, uh-gal látni is valamit, a petezsákot, de hogy abban embrió van e vagy üres,azt 6.héten.Ilyenkor még nagyon pici minden. 7. héten menj csak dokihoz...

meg tudja állapítani, uh-gal látni is valamit, a petezsákot, de hogy abban embrió van e vagy üres, azt 6.héten.Ilyenkor még nagyon pici minden. 7. héten menj csak dokihoz...
Igen, csak a 7. héten érdemes menni... A szívmûködés ilyenkor az 5.-6. héten fejlõdik ki, de 7. hetesen már hüvelyin is meg hasi uh-n is látszik embrió. Addig felesleges elmenni szerintem, mert csak parázik a mami hogy akkor most nincs szívhang... mikor lesz... lesz-e... Fölösleges para. 16hkm. :)

5 hetesen mekkora volt a petezsákotok? Volt már benne valami?

Legjobb válasz: Nekem 5 hetesen volt 10*13-as a petezsákom.De nem mondták, hogy lenne benne valami.2 héttel késõbb már volt benne baba, és szívhangja is. 20 heteske

Nekem 5 hetesen volt 10*13-as a petezsákom.De nem mondták, hogy lenne benne valami.2 héttel késõbb már volt benne baba, és szívhangja is. 20 heteske
Én is 4-5 hetesen voltam.Nekem a petezsák 9 mm volt, de nekem se mondták hogy van benne valami.2 hét mulva kellett visszamennem, akkor a baba már 1, 6cm volt és volt szivhang.17 heteske
Nekem 6x12 volt. Üdv 3 hós kisfiú anyukája
Nekem ezt írták:1x1cm-es szabályos petezsák.
A méretére már nem emlékszem, de nem látszott még benne semmi. 6+3 hetesen már igen, és a szíve is dobogott.
Nekem múlt héten mértek 0.31cm átmérõt.Tegnap pedig 0.45cm-es volt a baba, a petezsákot már nem mérte le, és erre a tegnapi értékre mondta a doki az 5-6 hetes terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hú de sokan írtatok! Köszi! :) Most jöttem haza és 8 mm-es a petezsák, de még nem látott benne semmit. Mondjuk ez hasi volt, és nem nõgyogyi vizsgálat hanem más kapcsán belgyógyászati, de így is látszódott! :) 1 hét múlva megyek a nõgyógyászomhoz! :)

5 hetesen ma megyek orvoshoz (korábbi vetélés miatt) szerintetek fog már látszani valami kis apróság?

Legjobb válasz: Nekem 5 hetesen még csak 15mm gestatios gyûrût (ebbõl lesz a petezsák) látott.Unokatesóm ma volt dokinál 5 hetes neki már szikhólyag is volt.

Nekem 5 hetesen még csak 15mm gestatios gyûrût (ebbõl lesz a petezsák) látott.Unokatesóm ma volt dokinál 5 hetes neki már szikhólyag is volt.
Petezsák és benne embrió. Csak szívhang nem lesz még, minden más látszani fog, aminek látszania kell ilyenkor. Gratulálok a babához!
Menyi idõ telt el a vetélés óta, ne gondolj rosszra csak nekem most volt sajnos és érdekel menyi idõ múlva lehet próbálkozni újra nagyon szeretnénk meg egy babát.Ugy amugy egy véleményen vagyok a fen íróval egy picit meg kellet volna várni és mar szív hang is lett volna.Csak optimistán elõre...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jó szavakat, jól esett! Délután megyek a HCG vérvétel eredményéért remélem jó lesz, utána hívnom kell az orvost az eredmény miatt.
Ne légy elkeseredve, nincs rá okod!!! Érdemes lett volna várni még egy kicsit (2 hetet), mert addigra már szívhang is van, plusz egy korai ultrahang (persze csak ha hüvelyi), illetve egy korai hüvelyi vizsgálat vetélést is okozhat. Szóval inkább ne siess, próbálj egy picit türelemmel lenni, és csak csupa szépre, jóra gondolni!!! Minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát sajnos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látta (14mm), azt mondta, hogy ebbõl még bármi lehet. Holnap mennem kell vérvételre, nagyon elkeseredtem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, majd megírom mi volt.
Embrióra még ne számíts, de petezsák és esetleg szikhólyag már lesz:-)
5+3-on voltam, petezsák és szikhólyag volt.
A kérdező hozzászólása: köszi
5hét 1 nap
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, az unokatesód az 5. hét elején van, vagy a végén?
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! :-) köszönöm szépen,
Oh, én is át estem ezen. Túl korán mentem aztán jött a para.Már szinte naponta nézték a HCG szintet :S Ne aggódj! Nem lesz semmi baj! Nekem is itt mocorog hál'Istennek a kisfiam a hasamban. Biztos, hogy hamarosan te is láthatod a kis petezsákot már :)

5 hetesen HASI uh-n látszik már a baba? Mire számíthatok? A doki azt mondta hogy hasit fog csinálni. Látható lesz már valami a babából? Petezsák esetleg?

Legjobb válasz: Igen már lehet látni ,de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.

Igen már lehet látni , de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom mikor volt pé-m így akkor leszek 5 hetes + 2 napos. Nagyon várom már, remélem hogy látni fogok legalább egy pacát a hasi uh-n! :)
Lehet hogy tudod mikor volt peteérésed, de a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy onnan számolják, csak azért tettem hozzá, hogy kizárhassam, hogy pl "ha nem látják, lehet késõbb fogant..." (LH teszt hõ, folyás...-ból tudom) Ha valaki ilyenkor volt hasin akkor leírná hogy mit láttak, ill. láttak-e egyátalán valamit?
Tehát konkrétan: a terhességnek látszania kell, hogy ott a petezsák. Látható, hogy nem méhenkívüli. De maga a baba még nem, és szívhang sincs még általában, valszeg visszahívnak majd 2 héttel késõbbre.
Szia! Én voltam hasin. Azt hittem, hogy 7 hetes vagyok, de kiderült, hogy valószínûleg maximum csak 6. Mi petezsákot láttunk. "Szabályos petezsák a méhben, benne embrionális elem még nem látható." Ezt írták a papíromra. 2 hét múlva kell visszamennem. Vagyis jövõ hét szerdán. :) Ha tényleg 5-6 hetes, akkor is kell látni petezsákot hasival is. De persze, ha egy kisváros ezer éves hasi UH-ján nézik, akkor még az is elõfordulhat, hogy a petezsák kezdeményét látod, - gestaciós gyûrû. Szóval, sok függ az UH géptõl is. Soks ikert!
5 hetesen mi 9 mm-ek voltunk, hasi UH-on semmi, csak hüvelyin látszódott a petezsák. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Hát remélem hogy legalább egy kis pacát látok majd... Amúgy egy nagyon jó dokihoz megyek, és elég jó (azt hallottam) a gép is. Bízom benne...
Látom, aki érdemleges választ ad, azt lepontozzák... barmok...

5 hetes terhességnek milyen tünetei lehetnek? Akkor látszik már a pocakon valami? Először a has melyik rész kezd el nőni?

Ja, és még egy kérdés... Peteérés id?szakában is lehet fájdalmat érezni az alhasban?

Legjobb válasz: Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.

Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.
nem. az lehetetlen hogy a hasadon látszódjon valami.
Nekem -személy szerint, haj zsírosodása, és puffadás, mellfeszülés. De mindenkinél más.

5 hetes terhes vagyok. Láthat már valamit az orvos?

5 hetes terhes vagyok (teszt alapján). Pár napja barnás vérzésem volt, amiben voltak apró darabkák is. Nem tudtam azonnal menni orvoshoz, mert er?sen meg voltam fázva és most ideges vagyok, hogy mi is lehetett az oka. Lehetséges, hogy a megfázástól volt, vagy esetleg elment a baba? Ilyen id?s terhességnél láthat valamit az orvos?

Legjobb válasz: Szerintem menj el dokihoz minél hamarabb! A barnás vérzés nem túl jó jel, de reméljük minden rendben lesz! 5 hetesen a szívhangot valószínûleg még nem hallani, de már látnia kell a dokinak, ha van baba.

Szerintem menj el dokihoz minél hamarabb! A barnás vérzés nem túl jó jel, de reméljük minden rendben lesz! 5 hetesen a szívhangot valószínûleg még nem hallani, de már látnia kell a dokinak, ha van baba.
A barnás vérzés elméletileg nem okoz gondot ha ne, m voltak fájdalmaid.Biztosat csak a doki tud mondani sztem minél elõbb menj el.Az ultrahang kimutatja ha neadjisten vmi gond van, de ne izgulj amig nem görcsölsz nem lehet gond.
Tenyleg biztosat csak az orvosod tud mondani, de a baratnom mind a ket babaval nagyon verzett az elso honaban O is elment es kapott vmi kupot, es gyogyszert is, es mind a ket gyerkoce gyonyoru es egeszseges. De menj orvoshoz mindenkeppen, 5 hetesen votlam En is es a petezsakot latta nekem.Szivhangot meg nem vszinu, h lat, es hall meg ilyenkor, de azt latja, h ott van e a babo, mert tuti ott van, emiatt ne izgulj. 11 hetes kismama
Nem biztos hogy látszik az UH-on, mert én pl. 5, 5 hetesen voltam és nem látszott... Lehet hogy nem pont a ciklus közepént történt a fogamzás, illetve lehet hogy olyan helyen van ahol még nem látszik mert annyira pici... De hogy megnyugodjál mindenképpen menj el dokihoz!
Én elöször 4hetesen voltam utrahangon, akkor volt a petezsák 2.5mm.Utána 6hetesen mentem újra akkor volt 6.5mm-és akkor már volt szívhang.Sok sikert 19hets kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!