Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesen már látható (11 db)

Jövő héten megyek ultrahangra, 5 hetesen már láthatnak valamit, vagy még csak a megvastagodott méhnyálkahártyát?

Legjobb válasz: 5 hetesen nagyon sok mindent nem, petezsákot biztos! 6-7 hetesen érdemesebb, akkor már van szívhang is!

5 hetesen nagyon sok mindent nem, petezsákot biztos! 6-7 hetesen érdemesebb, akkor már van szívhang is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha legalább petezsákot lát, már kicsit megnyugszok. augusztusban sorozatos halvány tesztek után megjött. Most nagyon erõs pozitív tesztjeim vannak. Boldog Új Évet!
Neked is a legjobbakat, és sok sikert!
Szia! Én ma vagyok pont 6+0 hetes :) 5+4 naposan voltunk UH-n, mert már megett a fene és látni szerettük volna. "Csak" 2 petezsákot látott a doki, benne még semmit. Azt mondta korán mentünk...most meg izgulhatok :) Nagyon gratulálok és írd majd meg mit láttatok :) Emi
A kérdező hozzászólása: Én is gratulálok neked! Szóval ikrek lesznek? Nem semmi! Nekem remélem csak egy petezsák lesz XD, már van két csemetém, elég lesz a három XD BOLDOG ÚJ ÉVET még egyszer!
Köszönöm :) Hát én is örültem volna egy babának, de a Doktornõ azt mondta, ez elõfordul, és lehet csak egy marad...még pár hét és kiderül. Szép idõszak lesz ez Nektek is akkor. Boldog babavárást és gratulálok tényleg, pláne ha 3. baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is minden jót!

Egy 5-6 hetes terhességet már kimutat a teszt? És egy 5-6 hetes terhességnél tapasztalható bármiféle elváltozás? Gondolok itt haspuffadásra, hasfájásra. . . Illetve már látható ez?

Legjobb válasz: szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz,hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´,dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet,mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.

szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz, hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´, dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet, mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.
Szia! A tesztnek is ki kell mutatnia. Én szédültem csak amikor ennyi idõs várandós voltam. Lehetnek el más jelei is persze. Egy 39 hetes kismama
A TESZT MÁR 24 ÓRÁN BELÜL IS KIMUTATJA, HOGY TERHES VAGY.NEKEM NEM VOLT SEMMIFÉLE ELVÁLTOZÁS CSAK RENGETEGET ALUDTAM
Szia, Már 10 napos terhességet kimutatnak a tesztek. Velem is így volt. Nekem folyamatosan ég a gyomrom, émelygek, de nem hányok. Fájdogál a hasam, kemény, puffadt, székrekedéssel küzdök, bizonyos ételektõl rosszul vagyok (pl. édességek). Az orvos uh-on csak egy foltot lát még, de már kitapintható kézzel a számára.Gratulálok!
A gyorstesztek többsége az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja a terhességet - bár nekem csak egy héttel késõbb mutatta ki -, de hat hetesen már biztosan. Ilynekor csinálták nekem az elsõ ultrahangot is, amikor megállapította az orvos a terhesség tényét. Szóval ha nincs kedved fizetni egy-két ezrest a tesztért, akkor menj el a nõgyógyászodhoz, másnapra megmondja az eredményt vizeletbõl õ is, ráadásul az sokkal biztosabb, meg ha a gyorsteszt pozitív, akkor úgyis el kell menned az orvoshoz, és megcsinálja a vizeletvizsgálatot, szóval így megspórosz egy felesleges pisilést :)
5-6 hetes terhességet kimutat a teszt! A beágyazódást követõen elkezdõdik egy HCG nevû hormon termelõdése, ami a vizeletbõl kimutatható pl.
Szia!Ma már olyan érzékenyek a tesztek többségei, hogy akár 3 napos terhességet is kimutatnak.Ez tény.Szép napot!!!:)

5 hetesen HASI uh-n látszik már a baba? Mire számíthatok? A doki azt mondta hogy hasit fog csinálni. Látható lesz már valami a babából? Petezsák esetleg?

Legjobb válasz: Igen már lehet látni ,de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.

Igen már lehet látni , de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom mikor volt pé-m így akkor leszek 5 hetes + 2 napos. Nagyon várom már, remélem hogy látni fogok legalább egy pacát a hasi uh-n! :)
Lehet hogy tudod mikor volt peteérésed, de a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy onnan számolják, csak azért tettem hozzá, hogy kizárhassam, hogy pl "ha nem látják, lehet késõbb fogant..." (LH teszt hõ, folyás...-ból tudom) Ha valaki ilyenkor volt hasin akkor leírná hogy mit láttak, ill. láttak-e egyátalán valamit?
Tehát konkrétan: a terhességnek látszania kell, hogy ott a petezsák. Látható, hogy nem méhenkívüli. De maga a baba még nem, és szívhang sincs még általában, valszeg visszahívnak majd 2 héttel késõbbre.
Szia! Én voltam hasin. Azt hittem, hogy 7 hetes vagyok, de kiderült, hogy valószínûleg maximum csak 6. Mi petezsákot láttunk. "Szabályos petezsák a méhben, benne embrionális elem még nem látható." Ezt írták a papíromra. 2 hét múlva kell visszamennem. Vagyis jövõ hét szerdán. :) Ha tényleg 5-6 hetes, akkor is kell látni petezsákot hasival is. De persze, ha egy kisváros ezer éves hasi UH-ján nézik, akkor még az is elõfordulhat, hogy a petezsák kezdeményét látod, - gestaciós gyûrû. Szóval, sok függ az UH géptõl is. Soks ikert!
5 hetesen mi 9 mm-ek voltunk, hasi UH-on semmi, csak hüvelyin látszódott a petezsák. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Hát remélem hogy legalább egy kis pacát látok majd... Amúgy egy nagyon jó dokihoz megyek, és elég jó (azt hallottam) a gép is. Bízom benne...
Látom, aki érdemleges választ ad, azt lepontozzák... barmok...

Ma voltam ultrahangon. A papírra ezt írták: 9 mm petezsák, életjelenségek még nem láthatók. Vélemény: 5 hetes grav. Szerintetek már látszódnia kellett volna?

Október 16-án volt meg utoljára.

Legjobb válasz: 5 hetesen nálam is csak petezsákot láttak.egy hét múlva kellett visszamennem akkor már volt szívhang.Ne izgulj.

5 hetesen nálam is csak petezsákot láttak.egy hét múlva kellett visszamennem akkor már volt szívhang.Ne izgulj.
Nagyon örülök :) Ezek szerint tényleg egyidõsek vagyunk. Mi július 24-re várjuk, persze, tudom, hogy ez még változhat.
Sziasztok! Én vagyok a másik okt.12-es. :) Minden rendben nálunk is, 11 mm-s a baba, szívhang is van! :) Úgy megkönnyebbültem! Engem is 7 hetesnek mondanak, igaz naptár szerint már 8 hetesnek kéne lennem, de annyi baj legyen.
Sziasztok! most már nem tudom, hányadik vagyok, lényeg, hogy okt. 12-én jött meg utoljára, szóval elvileg valamelyikõtökkel egyidõs vagyok. Két hete még csak petezsák látszott, de ma voltam dokinál és már 1 cm-s a baba, szívhang látszik :) ) azt mondta, 7 hetes kismami vagyok. Szorítok Nektek is! minden rendben lesz!!:)
Ja, te tegnap írtad, hogy holnap, szóval az ma van! :) Írjatok majd, hogy mi volt!!!!
Szia! 7-9-11 vagyok. Én is holnap megyek, izgulok nagyon, de bízom benne, hogy minden rendben van...
Sziasztok! Nekem október 15-én volt az utolsó menstruációm elsõ napja. 2 hete még csak petezsákot láttak nekem is. Holnap megyek. :) veletek mi újság?
Sziasztok!7-es, 9-es, én vagyok a veled egyidõs. Biztos nagyon pici még a baba, ne aggódj! Nekem csak jövõ héten kell visszamennem, már számolom a napokat...remélem, csütörtök este jó hírekkel jövök...
Sziasztok! 7-es és 9-es vagyok. Én még mindig nem nyugodhatok meg. Annyit haladtunk elõre, hogy már 5 mm a CRL, petezsákot most nem mérték, szikhólyag látható, azt mondta az uh-s hölgy, hogy mintha ketyegne a szíve, csak még nagyon pici. 1 hét múlva újra kontroll. Nekem van amikor 33-35 napra jön meg, valószínû késõbb fogant, és ezért ilyen picike még. Remélem. Veletek mi újság? Kérdezõ?
Igen, nagyjából egyidõsek lehetünk :) írj mindenképp, hogy mi volt, én csak jövõ hét csütörtökön megyek, lassan telik az idõ....
Utolsó, akkor mi egyidõsek lehetünk. :) Én pénteken délelõtt megyek vissza, majd megírom, mi volt. Ne aggódjatok minden rendben lesz! :) (Utolsó elõtti vagyok)
Sziasztok, hasonló cipõben járok. Okt 12-16-ig tartott az utolsó menzeszem, tegnap voltam orvosnál. Szabályos petezsák, de embrió még nem látható...úgy megijedtem. Én csak két hét múlva megyek újra. Akkor szerintetek ez így rendben lesz?
Én is tegnap voltam, nekem 8 mm volt a petezsák, benne szikhólyag sejthetõ... életjelenségek még nem láthatók... Nekem okt. 12-én volt meg utoljára, nekem is jövõ héten kell visszamennem. Izgulok én is. Drukkolok nektek!
Nekem csak a 9. hétre adtak idõpontot az nem késõi?
minden ok eddig amit írtál úgyhogy ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, egy hét múlva kell visszamennem, de addig izgulok nagyon...
6-7. héten van szívhang de lehet picit késõbb.Nyugi, ne izgulj! Minden oké lesz! :)
5. héten még nem szokott látszani az embrió.Ne aggódj!
Köszi! Nekem még nem mondtak idõpontot. Nekünk 2. baba lesz, az elsõnél szintén 6 nappal fiatalabb volt uh alapján, aztán végül mégis 10 nappal hamarabb született, mint amikorra naptár alapján vártuk. :) Majd írj privit, hogy hogy vagy, ha van kedved! ;)

5 hetes terhességben már látható szívműködés?

Nem tudták a menstruációmból kiszámolni a heteket, mert az alapján 10 hetesnek kellett volna lennem, viszont az első uh-os papírra ezt írták: Grav.s. 5 hét, GS: 0,57, Jó szívműködés Szeptember 14-én volt meg az utolsóm első napja és november 21-én csinálta ezt az 5 hetes uh-ot. Ha ebből leszámolunk 2 hetet, amit ugye ilyenkor rátesznek, akkor 3 hetes babának hogy lehet szívműködése? Vagy ténylegesen 5 hetes volt a magzat? Akinek van 5-8 hetes uh-os mérete, légyszí írja le, hogy össze tudjam hasonlítani. köszi

Legjobb válasz: A heteket sosem vonják, amit ráírnak, az annak felel meg, szóval nem számolnak így. Ettõl függetlenül szerintem sem igazán van szívhang 5 hetesen, inkább 6. héten.

A heteket sosem vonják, amit ráírnak, az annak felel meg, szóval nem számolnak így. Ettõl függetlenül szerintem sem igazán van szívhang 5 hetesen, inkább 6. héten.
nekem 5 hetesen 11 mmes petezsákban 2 mm-s volt az embrió, 7 hetesen 8 mm-es és akkor volt szívmûködés és szívhang
Nekem pl 5hetesen mikor megàllapítottàk, hogy babàm lesz akkor az volt a papíromra írva, hogy grav.5, 3mm szívhang rendben.
nem értem ezt a kérdést, ez miért fontos?
Nekem a 6. héten volt hallható az embrió szívmûködése.
A kérdező hozzászólása: Nem szívhangot hallottunk ekkor, hanem szívmûködést látott. Mindenhol azt olvasni, hogy ha 5 hetes terhességet állapítanak meg, akkor a pici még csak 3 hetes körüli. Nem vagyok terhes most. Csak picinek találom ezt a petezsák méretet. Többen írták, hogy 8-10 mm-es volt nekik ekkor, nekem meg 5, 7 mm.
hát nekem 7+5-nél volt szívhang, és 9-10 mm közötti a két baba. de szerintem hasonlót már kérdeztél, miért ide írogatsz ahelyett, hogy kommunikálnál az orvosoddal? ha ennyi ideje kimaradt a mensesed, akkor meg õk is csak tippelnek.
6. vagyok óh, remélem nem nyúltam bele valamibe. ha igen, akkor bocsánatot kérek, kérlek ne haragudj
"Szeptember 14-én volt meg az utolsóm elsõ napja" akkor 6 hónapos terhes vagy (remélem). miért jutott ewz eszedbe épp most...?
Én 5+2 napos terhesen voltam az elsõ ultrahangon. Már látható volt az emrio, és az is ahogy pulzál a kis szíve. Szívhangot ugyan nem hallgatott az orvos, de valóban lehetett látni a pulzálást. CRL:2, 2mm volt ekkor. 32hkm
Szia!Nekem a 6 héten volt 4mm, a 7 héten 9mm és a 8 héten 13 mm.Most vagyok 9.hétben!
6 hetes kortól van szívhang.
5 hetesen szerintem csodaszámba menne a szívhang. A legtöbb esetben 7 hetesen látszik szívhang. Ezt a két hetet pluszba is lehet számolni, ugye úgy mondják, hogy plusz, mínusz 2 hét. Tehát 7 hetes is lehet az a baba:) Ez már magyarázná a szívhangot.
Kb. a 6. héttõl lehet kimutatni a szívmûködést.
Nálam ugyanez látszódott 5 hetesen, mert nem pont középidõben fogant a baba, hanem késõbb! Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Ez most megnyugtatott. :-) Bár megesküdtem volna, hogy középidõ elõtt fogant, akkor volt pozitív az ovu teszt, de lehet, hogy tévedek.
Én is hónapokig ovuteszteztem és aszerint soha nem volt peteérésem :) A szex már önmagában okozhat tüszõrepedést, lehet, hogy nálatok is ez volt!
A kérdező hozzászólása: Lehet :-)

Még nem volt szívhang 5+6 hetesen de már látható lett volna az iker terhesség, hüvely uh?

Nagyon félek az iker terhességt?l mert nem tudom, hogy ki tudnám e hordani. Az els? terhességem koraszüléssel végz?dött és minden álmom egy 40 hétre született nagy egészséges baba.

Legjobb válasz: A jövõ héten már biztosan fog látszani, hogy ketten vannak-e vagy sem. Én pont 7 hetesen mentem és - bár az egyik csak hüvelyivel - már látszott mindkét szívhang.

A jövõ héten már biztosan fog látszani, hogy ketten vannak-e vagy sem. Én pont 7 hetesen mentem és - bár az egyik csak hüvelyivel - már látszott mindkét szívhang.
Az ikerterhesség már látszott volna, de a szívhang a 6. héten indul be. Nekem 6+2-n már volt! :) Nyugi, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, van tünetem és már 6+6 hetes vagyok, jövhéten megyek uh-ra remélem minden rendben lesz

5+5 hetes terhesen hasfájással bementünk a kórházba! Meg ultrahangoztak. Petzsák van de embrio még nem látható! Már volt 2 vetélésem és nagyon félek, hogy megint baj van! A doktornõ azt mondta, hogy vagy még kicsi és nem látszik vagy nem fejlõdik!?

Hát mit mondjak, jól megnyugtatott! Május hatodikára kaptam idõpontot vissza menni! Na addig én megörülök!Ma 6+1 naposan csináltam egy blue clear tesztet. Pozitív lett és 3 hetesnek saccolt! Ez mennyire megbízható, mennyire szabad hinni neki? Mert ha esetleg késõbb volt peteérésem és késõbb fogant a baba, akkor is bõven elmúltam 3 hetes! Valaki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el,hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.

Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el, hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) és igen, minden rendben lesz :)
Gratulalok :) ! Latod, nem kell annyira izgulni, eros az a kis emberke, most mar minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Régi kérdésem, de gondoltam leírom hol járunk most! Mára már 16+4 hetes vagyok! Persze az elsõn kívül még 2x szaladtunk kórházba erõs hasfájással (legutóbb tegnap), de szerencsére mindig mindent rendben találtak! Azt mondták ez normális, hogy fáj, de bármikor ha úgy érzem, nyugodtan mennyek és megnéznek! Pedig én egyébként is 2 hetente járok, mert veszélyeztetett vagyok! A doktornõnek is az a véleménye, hogy inkább 100x menjen be bárki és derüljön ki, hogy semmi baj, mint hogy egyszer sem és ne adj Isten baj legyen! Megcsináltattuk az összes vérvizsgálatot ami létezik és így azt is tudjuk, hogy egy egészséges kisfiú lakik odabent :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk ultrahangon! 2 cm, hallottuk a kis szívverését és még mozgott is! Rendben vannak a méretei! 2 hét múlva újra mennünk kell, hogy ellenõrizék minden rendben halad! Megnyugodtam, de senkinek nem kívánom ezt az idõszakot amikor tehetetlenül csak várni tudtam! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a vérvizsgálat eredményéért! Él a baba :) 1hét múlva ultrahang, már alig várom! Végre megnyugodtam kicsit!
Szia! 6+2 hetesen nekem csak petezsák volt szikhólyaggal, embrió még nem, rá 2 hétre már volt baba és szívhang is! Nekem is görcsölt a hasam, igaz nem annyira, de mintha meg akart volna jönni!
Eleg sok mindent kimutat a ver, de remeljuk, hogy minden tokeletesen rendben lesz nalatok :) ! Ne idegeskedj! Nekem a kisfiammal szinte az elejetol fajt a hasam, szerintem ott, ahol megtapadt es az elejen nagyon panikoltam ez miatt, hogy gond lehet, de az eg vilagon semmi baj nem volt :) Nyugi <3 ! Es jo babavarast :) !
A kérdező hozzászólása: Végül egész hamar lefeküdtem aludni , és reggelre jobb lett! Voltunk ma orvosnál (háziorvos, ma kellett visszamennem a vizeletteszt miatt) aki azt mondta, ha nem vérzek és nem a hasamalja görcsöl akkor ne idegeskedjek! Viszont vettek vért (azt mondta nem érti ezt miért nem csinálták meg már hétvégén a kórházban)aztán meglátja mi lesz az eredmény (hétfõn lesz kész)! Ebbõl kiderülhet az is ha baj van?
Az tenyleg jo jel ha erosebb a csik :) ! Mi lett tegnap, jol vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy új tesztet, az erõsebb mint az elsõ volt! Viszont megint fáj a hasam! Ha nem múlik még ma este irány újra a kórház!
Szia, én is kb.5 hetesen mentem csak egy mákszem nagyságú pötty volt látható (én nem is nagyon láttam csak a doki)6 hetesen már volt embrió de nem volt szivhang, na akkor jól megijedtem mert nekem is volt már 2 vetélésem, 7 hetesen nõtt a baba és már volt szivhang is.Most 8+4 vagyok majd hétfõn megyek uh-ra.Nyugi szerintem minden rendben lesz! Bár ha tudsz szerintem is menj el másik orvoshoz mert máj.6-a még messze van. Csak pozitivan! :0)
A kérdező hozzászólása: Svájcban élek, ezért is nehezebb! Ráadásul itt az a "módi" hogy nem kapsz semmi papírt ha orvoshoz mész vagy leletet, majd pár hét múlva küldenek egy levelet, csak arról , hogy mit csináltak velem! A doki aki megvizsgált nem az én orvosom, csak épp õ dolgozott aznap a szülészeten, mert vasárnap (húsvétkor) mentünk be hasfájással az ügyeletre!Azért akartunk mindenképp bemenni, hogy megnézzék minden rendben van e (a vetélések miatt nagyon félek) de ehelyett rám hozták a frászt!
A kérdező hozzászólása: Az utrogestánt felírták rögtön ahogy kiderült a terhesség. Több mint 2 hete hüvelykúp formájában használom! Még talán annyi, hogy 10 napig antibiotikumot kellett szednem mert a pisim nem volt jó!
Én mivel clostyt szedtem, mennem kellett már 5+4 hetesen. Nekem akkor csak a gesztációs gyûrû látszott még kb 1 cm (hüvelyi uh). Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális, de hogy biztos terhességet állapítson meg, egy hét múlva menjek u.h.ra, akkor voltam 6+6 napos, hasi uh-on még csak a petezsák látszódott, szikhólyag nem (kicsit meg is lepõdtem, mert a kisfiammal ilyenkor már volt színhang is), de azt mondták, hogy semmi gond ezzel, ne ijedjek meg, így egy hét múlva megint kontroll, akkor már látszott a nagy "babszem" szívhanggal. Úgyhogy szerintem nincs okod még aggodalomra. Nem írta rá a papírodra, hogy mekkora a petezsák? Esetleg keress fel egy "normális" orvost. Merre laksz?
Meg azt is megprobalhatod, hogy mennyire erosodik a csik! Ha eros, akkor ne aggodj :) ! Es igen, az elozo valaszolonak igaza van, ha mar voltak veteleseid, akkor nem artana mar most megelozni hormonpotlassal!
A kérdező hozzászólása: Mára már itt járunk! A Kislegény és Én :) [link] [link]

14+5 hetes kismama vagyok, és már jól látható a pocim, néhány hete már csak kigombolva tudom hordani a régi nadrágjaimat, ezért inkább beszereztem kismamanacikat. Nektek is volt/vab már ilyen hamar pocitok?

54 kg-mal kezdtem a terhességet, most 56,5 vagyok...

Legjobb válasz: Igen, ilyenkor már majdnem mindenkinek látszik.. Még egy hónap és félidõs vagy.

Igen, ilyenkor már majdnem mindenkinek látszik.. Még egy hónap és félidõs vagy.
Nekem a 20 hét környékén kezdett csak el látszani, de kb a 12-13 hét környékén már nagyon kényelmetlennek éreztem a nadrágjaimat, ezért bõvítõvel hordtam õket (http://babastilus.hu/vmchk/kismamaknak/belly-belt-nadrag-sze... Még most, a 30 héten is van olyan nadrág, amit fel tudok ezzel venni.
14 hetesen vettem én is az elsõ kismama nacijaimat és számûztem a szoros farmerjaimat. Kilóra nem híztam, de már kezdett gömbölyödni a hasam. 20 hetes kismama
Én 14+2 hetes vagyok és én is 54 kg-ról indultam. Jelenleg még tartom is, eddig nem híztam. Nekem még nem nagyon látszik. A régi ruháim tökéletesen jók, kicsit sem szorítanak a szûkebb gatyáim sem. De szerintem teljesen normális, hogy már van pocid. Örülj neki!
Szia!Én is 56, 5kg vagyok 54-rõl indultam.Ma vagyok 15+2hetes, én is a múlt héten vettem kismamanacit, de csak egyet ha megyünk valahova, amúgy melegítõbe vagyok itthon.Meg amúgy is jön a jóidõ akkor meg cicanacit hordok majd.Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!:) Ma voltam a dokimnál, aki meggyugtatott, hogy nagyon változó a pocaknövekedés üteme, és a pocim így tökéletes, ahogy van!:) Boldog babavárást mindenkinek!:)
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!