Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesen hasmenés (14 db)

5 hetes terhes vagyok és második hete megy a hasam. Édesanyámnak anno végig hasmenése volt az egész terhessége alatt velem és a testvéremmel is. Vajon én is erre számíthatok?

Legjobb válasz: a hasmenés nem öröklõdõ dolog. Ha két hetes hasmenéssel még orvos sem látott, az viszont nem normális.

a hasmenés nem öröklõdõ dolog. Ha két hetes hasmenéssel még orvos sem látott, az viszont nem normális.
Menj orvoshoz, kismamáknak nem jó, ha megy a hasuk.
A kérdező hozzászólása: voltam doktornál a második hét végén és azt mondta hagyjam abba az elevit szedését, aztán megkérdeztem egy másik dokotort is õ is azt javasolta, hogy csak a folsavat szedjem. Ahogy elhagytam rá 3 napra megállt a hasmenésem. A doktor azt is említette, hogy sokszor a megváltozott hormon szint is ludas lehet.

Félek! 5 hetes vagyok és este és éjjel 3-szor hánytam és volt egy kis hasmenés. Ma reggel is elég rosszul voltam, émelyegtem és mikor megmértem a hőmérsékletet 38 volt. Bevettem egy panadolt. Ugye nem lesz baja a babának?

Ez vírus vagy csak kimerült a szervezetem mert este alig aludtam és nem is ittam mert kijött. Már sok teát iszok és jobban vagyok. Ez a baba miatt volt vagy vm betegség? Egész nap fekszem. Más is volt ezzel?

Legjobb válasz: Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.

Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.
szia! menj el a háziorvosodhoz, és õ majd megmondja, hogy most ez egy vírus-e? de ne nagyon vegyél be magadtól gyógyszereket!!!
Nem hinném, hogy a baba miatt volt. Nekem ilyen 19 hetesen volt, én is vírusra gondoltam, diétáztam (krumpli, keksz, tea) és el is múlt 2 nap alatt. Aggódtam én is, mert a hasmenés hasi vérbõséggel jár, ami vetélést is okozhat, de szerencsére nem lett semmi baj. Ha mégsem szûnik, menj el orvoshoz. A Panadolt, No-Spat terhesen is be szabad venni.
Engem is pont 5 hetesen tepert le egy vírus. Illetve az egész családot. Apa hányt, lányomnak hasmenése volt, én vegyítettem. Panadolt szabad bevenni, én is azt vettem be, meg diétáztunk 2-3 napig. keksz, tea. Remélhetõleg neked csak ennyi volt, ha ma nincs bajod, szerintem NE MENJ orvoshoz. Még összeszedsz egy infulenzát. Na az már nagyobb baj. A hõdet azért mérjed még ma is és ha 38 fölé megy, akkor telefonálj a dokidnak, vagy az ügyeletre. Jobbulást és kellemes babavárást! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem feküdni, teázni, és aludni. Már jól vagyok, remélem így is marad.

5 hetes vagyok, elkaptam valami hasmenést a férjemtől! Mit tehetnék? Ugye nem árt ez a hasmenéses vírus?

Legjobb válasz: Nem, nem árt. Nekem is volt hasmenésem többször is a terhességem alatt.

Nem, nem árt. Nekem is volt hasmenésem többször is a terhességem alatt.
Ha nem száradsz ki és nincs magas lázad, akkor nem.
orvos azért hallgasson meg, nézzen meg, szerintem, és mérd a lázad rendszeresen, ha nincs, akkor egyébként nem lehet baja a babának. nekem szalmonellám volt, ügyesen benyaltam valamit. igyál sokat és ha már véres a székleted, akkor is menj orvoshoz és tényleg igyál sokat!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Megpróbálok sokat inni, lázam hála Istennek nincsen!


5 hetesen lehet hasmenés? Ez rossz jel? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szió!Ne agódj,nálam 11 hetes terhességik jelentekezet.Semmi baj nincsen,csak igyál sok fólyadékot!Most vagyok 19 hetes terhes,és most meg mindig szórulásom van,szóval ne agódj!Üdv:Zsuzsa

Szió!Ne agódj, nálam 11 hetes terhességik jelentekezet.Semmi baj nincsen, csak igyál sok fólyadékot!Most vagyok 19 hetes terhes, és most meg mindig szórulásom van, szóval ne agódj!Üdv:Zsuzsa
Én 6 hetes vagyok és nekem is hasmenésem van. Én a magzatvédõ vitamnra fogom.

Miért hánynak, és miért lett hasmenésük az 5 hetes kiskutyáinknak?

Még napi 3x szopnak, a többi 3-4 étkezést Royal Canin Starter vízbe áztatott táppal és Royal tejporral egészítjük ki. Ma vettük neki az új zsák tápot és az állaga/kinézete is más más volt (nem volt annyira olajos, nem ragadt annyira, mint az el?z? zsák, amit adtunk neki, ugyanilyen volt.) Ahogy megették, valamelyiknek hasmenése is volt, de volt amelyik hányt is :( Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet, hogy avas vagy lejárt a táp? kapjanak rizst és fõtt csirke húst, Figyel, hogy nehogy kiszáradjanak ha kell fecskendõsen kaphatnak vizet vagy kamilla teát. Ha nem javul akkor holnap reggel irány a doki. és vegyél egy másik zsák tápot...

lehet, hogy avas vagy lejárt a táp? kapjanak rizst és fõtt csirke húst, Figyel, hogy nehogy kiszáradjanak ha kell fecskendõsen kaphatnak vizet vagy kamilla teát. Ha nem javul akkor holnap reggel irány a doki. és vegyél egy másik zsák tápot...
A kérdező hozzászólása: Igen, mi is erre gondoltunk, hogy lejárhatott :S pedig most este vettük a Freshnapfban :/ Azóta nem hánytak, nem volt hasmenésük, de viszont van két kutyus, akik egyáltalán nem akarnak enni, csak cicizni. Ha odatesszük az anyakutyához, akkor teljesen aktíval, szopnak, amennyit csak tudnak, de ha a tápot kell enni, azt egyáltalán nem esznek, és ezért sajnos vékonykábbak, mint a többiek, ugyanis nincs már annyi teje az anyukának. :(
ha szopnak akkor nyugi ha nemszáradnak ki és isznak rendesen akkor nagy bajuk nem lesz, a kicsik napokig bírják csak folyadékon ami ugye itt nemáll fenn hisz anyatejet magukhoz vesznek. Külön is szophatnak a többi kicsi eszi a kaját nekik meg így több tej marad. Ha csak a tápot nem eszik akkor próbálkozhatsz tejbegrízzel vagy rizzsel és csirkemellet kaphatnak mellé nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Rendben:) ) köszönöm szépen, kiprobalom:)
Nézd meg a zsákon a lejárati idõt. Ha romlott, vidd vissza, én még kártérítést is kérnék tõlük. Jártam úgy, hogy vizet kapott a raktárban a zsák és penészes lett a kaja. A kutyám meg f...ott tõle. Fõzz nekik sovány pipimellett rizzsel és adj élõflórás joghurtot is, amíg rendbe nem jönnek.
A kérdező hozzászólása: Csináltam nekik, már jobban is vannak. Se hasmenés nem volt, se hányás :) úgyhogy megnyugodtam. Viszont van két kiskutya, akik megmakacsolják magukat és nem akarnak enni, csak cicizni:( Ha szopnak, akkor minden rendben, fel vannak dobva, de ha én viszem nekik az ennivalót, akkor megszagolják, érzik, hogy nem anyatej, és elfordulnak:/ és az anyukának már nincs nagyon teje :(

Párommal sokszor ellenkezünk, de lehet én vagyok túl hisztis.5 hetes terhes vagyok. Annyira ideges vagyok hogy rettenetes hasmenésem van. Mit tegyek?

Hiába diétázom semmi.Nem hat.Fáj a hasam is és görcsöl.Orvos nem tud mit tenni,azt mondja idegi alapon van.

Legjobb válasz: Az orvos leltotta a székleted?

Az orvos leltotta a székleted?
A kérdező hozzászólása: Nem értem a kérdést.
Az elsõ kérdezõ úgy érti, hogy az orvos leoltotta-e a székletet, elküldte-e tenyésztésre? Egyébként lehetsz feszült, ez a hormonok játéka, de ha már ezt felismered, akár meg is nyugtathatod magad.Mond meg a párodnak, hogy öleljen meg gyakrabban, ez engem is lehiggasztott.
A kérdező hozzászólása: Ja.Értem már. Tavaly nyáron volt a székletem baktertenyészeten, ugyanis ez a hasmenés visszatérõ probléma nálam.Nem volt vele semmi gond.Azért mondta a házidoki is h ez idegi alapon van.De nem tudok mit tenni ellene, ilyen a természetem.

36+5 hetes vagyok, 2 napja híg hasmenésem van, évek óta nem volt ilyen, jelenthet valamit?

Semmi olyat nem ettem, amit?l lehetne, és tényleg nem szokott ilyen lenni sosem, nem tudom mire vélni.. Stresszes sem vagyok. Ma reggel öklendeztem is, de nem hánytam, és ilyen sem volt még 1x sem a várandósságom alatt. éS most is "kutymorgok"... :)

Legjobb válasz: Szia! Egyik ismerõsöm is hétfõn ugyan így volt, csak õ hányt is, és tegnap megszületett a kislánya :) Valahol olvastam, hogy a szervezet készül fel a szülésre, tisztítja magát a méreganyagoktól! Könnyû szülést neked!

Szia! Egyik ismerõsöm is hétfõn ugyan így volt, csak õ hányt is, és tegnap megszületett a kislánya :) Valahol olvastam, hogy a szervezet készül fel a szülésre, tisztítja magát a méreganyagoktól! Könnyû szülést neked!
Így van lehet nemsokára szülés lesz.

5 hetes terhes vagyok. Mitől van gyakran hasmenésem?

Legjobb válasz: A terhesség elején nekem rendszeresen ment a hasam. Szerintem ez ezzel járhat. Fõleg, ha az étkezésed is gyökeresen megváltozott. Sok tejtermék és gyümölcs. Pár hét és elmúlik.

A terhesség elején nekem rendszeresen ment a hasam. Szerintem ez ezzel járhat. Fõleg, ha az étkezésed is gyökeresen megváltozott. Sok tejtermék és gyümölcs. Pár hét és elmúlik.
Nekem is ment szinte egész terhesség alatt. Különösen nem zavart, jobb, mintha szorulásom lett volna. A doki sem foglalkozott vele, azt hiszem a vastól is lehet.
Szia!Én is 5 hetes vagyok!Én minden reggel nagyvécével kezdem, ami fura mert terhesség elõtt ilyen nem volt.Úgyhogy bizti a terhességtõl van.Más tüneted még nincs?
sZIA!nEKEM SINCS egyenlõre sok tünetem.A mellem kicsit meg van duzzadva, néha pedig kicsit rámjön valami émelygés féle.Sajnos nagyon korán kelek reggel , így este már alig bírom nyitva tartani a szemem.Csütörtökön megyek dokihoz.Te mikor mész?
Szia!Voltam dokinál is és ultrahangon is.Minden rendben van velünk.Nekem már van 2 fiacskám , most a 3.babót várjuk.Hááátha kiscsaj lesz!Már egyre erõsödnek a rosszulléteim!
A kérdező hozzászólása: Nahát! Gratulálok!! Drukkolok a lányhoz! :) Ajánlom a kínai fogamzásnaptárt, nekem az megjósolta, hogy fiam lesz és az lett, mostanra meg kislányt ígér ;) Nagyon boldog babavárást és kellemes ünnepeket! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a véleményeket :) Más tünet? Néha émelygés, meg pici undor bizonyos szagoktól. A mellem nem tudom, talán érzékenyebb, de azért nem tuti, mert még szoptatok ;) Hangulatingadozás, hamar kijövök a sodromból..és egyik percrõl a másikra rámtör a hihetetlen álmosság ;) Neked, 5 heteske? :)
A kérdező hozzászólása: Én majd csak január elején...a dokim ad idõt izgulni ;) Meg amúgyis, itt van nekem a másik kölök, nemrég óta jár és épp eléggé eltereli a gondolataimat :) Neked elsõ? :) Majd mondd, mi volt a dokinál! :)

Hasmenés 5 hetes babánál mitől lehet?

Három napja minden hajnalban-reggel hasmenése van a babámnak, szinte víz folyik ki bel?le (mindháromszor a pelenkázásra id?zítette, pont láttam), a popsiját is kicsípte. felhívtam a dokit, aki normaflore-t javasolt szedni. mi lehet ez? Szed Gripe Watert, lehet amiatt? eléggé aggódok, jól jönne egy-két megnyugtató szó, ötlet. köszönöm szépen

Legjobb válasz: elfelejtettem írni, csak anyatejes a kisfiam.

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, csak anyatejes a kisfiam.
Lehet, hogy tejallergiája van sajnos vagy valahogyan elkapott egy jó kis vírusos fertõzést, ez lehet bélrendszeri (rotavírus) vagy felsõ légúti és a váladékot lenyeli. Én mindenképpen elvinném a klinikára, nehogy kiszáradjon, hogy konkrétan mi a baja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!