Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesen UH-on, (30 db)

A 14+5 hetes uh-on már meg tudja mondani az orvos hogy kisfiú vagy kislány ha olyan helyzetben van a babó?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem igazán.Akkor még annyira nem egyértelmûek a "szervek".De akötelezõ 18 hetesen biztosan tudni fogod, csak légy türelemmel:)))

Hát szerintem nem igazán.Akkor még annyira nem egyértelmûek a "szervek".De akötelezõ 18 hetesen biztosan tudni fogod, csak légy türelemmel:) ))
nekem 15 hetesen megmondta , hogy lány és tényleg:)
szia, en 16 hetesen voltam a dokinal, es nekem egyertelmuen mondta hogy fiu:) a lanyoknal nehezebb a helyzet, ott me lehet fiu, de ha egyertelmuen fiu akkor belole mar nemigen lesz kislany:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
13 hetesen mondták meg, hogy fiú, 100 %-ot mondott az uh-os, mázlink volt (az is). A kislányokat késõbb látják, úgy tudom.
Nálunk 20 hetesen derült ki, hogy lány. Türelem. :)

Hétfőn voltam 18 hetes UH-on sztk-ban, de nem nyugtatott meg a doki, kevés ideig nézte a babát, csak odaíratta a protokoll szöveteg. Holnap megyek a dokimhoz, csinál ő is UH-ot. Nem ártok ezzel a babámnak, hogy 5 nap után újra UH-ozzák?

Legjobb válasz: Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!

Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!
A szíhanot a végén is Uhval nézik, ha nem jó, akkor napota kétszer is több mint 20 percig.Ha túlhordod, akkor akár napota is megnézik... Az sem árt, akkor az 5 napos sem.
A 18. heti genetikai UH-on az SZTK-ban nem szokták sokáig nézegetni, ha nincs probléma. Ha lett volna, tovább tartott volna és nem csak protokoll szöveg lett volna írva a leletedre! Az UH pedig egyáltalán nem árt a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Miért nem indul be ennyi idõ alatt a vetélés? 5 hetesen úgy néz ki megállt a fejlõdésben a magzat, ezt a 9 hetes UH-on mondta az orvos, 2-3 hét múlva kell újra menni.

Legjobb válasz: Ezért hívják missed ab-nak,vagyis megkésett vetélésnek. A magzat elhal,a szervezet mégsem "löki ki". Elõbb utóbb megtörténne a vetélés,de ezt nem szerencsés kívárni,befejezik mûszeresen a terhességet.Sajnos én is átestem ezen, 13 hetes terhesen derült ki,hogy a 8-9. hét körül leállt a baba fejlõdése. Okot nem mondtak,csak azt,hogy elsõ terhesség során gyakori,és hogy a természet szelektál :( Sok erõt kívánok neked!

Ezért hívják missed ab-nak, vagyis megkésett vetélésnek. A magzat elhal, a szervezet mégsem "löki ki". Elõbb utóbb megtörténne a vetélés, de ezt nem szerencsés kívárni, befejezik mûszeresen a terhességet.Sajnos én is átestem ezen, 13 hetes terhesen derült ki, hogy a 8-9. hét körül leállt a baba fejlõdése. Okot nem mondtak, csak azt, hogy elsõ terhesség során gyakori, és hogy a természet szelektál :( Sok erõt kívánok neked!
Na mi a helyzet?Mit lehet tudni?
Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz, mert ez így nem állapot. Lehet hogy él a babád. Rosszulléteid nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Nem volt szívhang, azért akar várni, hogy esetleg késõbb fogant. De tudom, hogy nem. Jövõ héten megyek vissza.
De volt szívhang? Errõl mondott valamit a doki? Akárhogy is, szerintem is nagyon hosszú ez a várakoztatási idõ. Nálunk anno egy hétfõi napon derült ki, hogy leállt a fejlõdés, elhalt a baba és még azon a héten szerdán meg is mûtöttek. Tényleg fertõzést kaphatsz, arról nem is beszélve, hogy lelkileg is nagyon rossz hetekig a halott magzattal a szíved alatt.
Akkor még él, csak úgy tûnik nem fejlõdik?
A kérdező hozzászólása: Arra vár, hogy lesz-e addig változás. Esetleg megindul addig a vetélés magától is. Én sem értem miért kell ilyen sokáig húzni.
Ráadásul olyan fertõzést kapsz ha tényleg nem él a baba, mint a huzat :(
Szia!Nekem sem lökõdött ki és missed ab mûtét lett a vége, elsõ baba lett volna, 9+3 hetesen mentem Uh-ra és közölték hogy nincs szívhang rá két napra kellett vissza mennem megerõsítésre és nem volt ott sem majd kövi nap mûtöttek szóval keddi nap kiderült hogy gond van már pénteken meg is mûtöttek ez 6 hete volt!Nem kellett 2-3 hetet várnom nem értem ezt hogy neked miért kell!
2-3 hét múlva kell újra menni, miért?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy Neked sikerült. Sok boldogságot a picihez!
Igen, azóta született egy egészséges kisfiam. A missed ab. utáni 6. hónapban sikerült teherbe esnem újra és egy problémamentes várandósság után megszületett. Most volt 10 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és sajnálom, hogy veled is ez történt. Azóta van már baba?
A kérdező hozzászólása: Azóta megmûtöttek.

5 hetes terhesként voltam ultrahangon, megvastagodott nyálkahártyát láttak, sokan írták viszont, hogy már a 6. héten valaki szívhangot, ezért elbizonytalanodtam. Ebben a korban ez a megfelelő kép UH-on?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ne aggódj,hogy nem láttak még semmi mást,hiszen az 5 hetes terhesség általában csak 3(hiszen a dokik nem a fogantatás,hanem az utolsó menzesz napjától számolnak). Nekem személy szerint az elsõ UH-m a 9. hétben történt,és még akkor is nagyon picike volt a pocaklakóm. Jövõ héten már biztosabbat tudnának mondani neked az UH-on. Semmiképp ne stresszelj,és biztos minden rendben lesz veletek!!! puszi:23 hetes kismami

Szia!Szerintem ne aggódj, hogy nem láttak még semmi mást, hiszen az 5 hetes terhesség általában csak 3(hiszen a dokik nem a fogantatás, hanem az utolsó menzesz napjától számolnak). Nekem személy szerint az elsõ UH-m a 9. hétben történt, és még akkor is nagyon picike volt a pocaklakóm. Jövõ héten már biztosabbat tudnának mondani neked az UH-on. Semmiképp ne stresszelj, és biztos minden rendben lesz veletek!!! puszi:23 hetes kismami
6 hetesen voltam elõször uh-n 7, 5 mm petezsák volt kiderült hogy méretek alapján csak 5 hetesek vagyunk de nagyon szépen fejlõdik csak egy héttel késõbb fogant.Lehet nálad is csak késõbb fogant 27 heteske
6 hetes + 4 napos voltam (utolsó mensi elsõ napjától számítva) mikor elmentem elõször uh-ra. Crl:8mm-t mértek, volt szívhang. Szerintem nálad sincs gond, a következõ uh-on többet látnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy nekem is mondta a doki, hogy valószínûleg, hogy nem december közepén, hanem késõbb foganhatott...

Ma voltam uh-on és nagyon elbizonytalanítottak. Naptári számítás szerint 8 hetes terhes vagyok, uh vizsgálat alapján 4-5 hetes, 10 mm-es petezsákkal, melyben életjel még nem látható. Ez egyértelműen rossz jel?

Legjobb válasz: Szia Eppen az elobb irtam vkinek,h nalam az volt,amikor kiderult,h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta,h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu,h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra ,es volt h ki is maradt ,ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj,ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj,gondolom visszarendelt,ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.

Szia Eppen az elobb irtam vkinek, h nalam az volt, amikor kiderult, h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta, h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu, h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra , es volt h ki is maradt , ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj, ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj, gondolom visszarendelt, ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.
Szia...nem jelent feltetlenul rosszat....gondolj arra, hogy lehet kesobb volt a peteeresed mint ahogyan a "nagykonyvek" megirjak es a foggantatas is kesobb lehetett.Akkor meg logikus lenne, hogy ennyi idos legyen. Amugy egy "igazi" 8 hetes terhessegben latszik mar szivveres is....
Szia! Elöször is nyugodj meg, lehet hogy nem akkor fogant a baba mint ahogy Te gondolod. Persze más a helyzet ha 1oo %ig biztos vagy a dologban. Sajnos nekem volt egy terhességem ahol a 8. héten csak a petezsákot látták és a végén müszeres befejezés lett a vége. Drukkolok, hogy Nálad ne igy legyen. Az orvosod biztos visszarendelt egy késõbbi idõpontban.
Szia! Szerintem nincs tul nagy baj! Én is hasonlóan jártam. A védõnõ szerint már 8 hetes voltam, és mikor az elsõ ultrahangon voltam nem találtak szívhangot, és visszarendelt 2 héttel késõbb. Akkor már mindent rendben talált. Úgy tudom, hogy a szívmûködés a 7-8. héten indul meg, vagy legalábbis akkor hallható. Nyugodj meg! és Gratula a babához!

Bizakodhatok még? AZ első UH-on nem biztatott a doki. Elvileg 6 hetesnek és 5 naposnak kellene lennie a terhességnek, de ő csak 6 hetesre saccolta.

Abból gondolom a 6 hét 5 napot, hogy vezettem a h?görbémet és ovu tesztet is használtam a siker érdekében. A petezsákban volt már magzat, 6 mm-esnek mérte a CRL-jét. A szív pulzálását is látta, de azt mondta, nagyon gyenge, szinte nem mérhet?. Mivel a hónap második felében a férjem nem volt itthon, és nem voltunk együtt, elég kevés az esélye annak, hogy nem a ciklusom közepén fogant. Járt már valaki hasonló cip?ben? Hogy végz?dött a dolog? Két hét múlva kell visszamennem, nem tudom, hogy fogom kibírni addig ezt a bizonytalanságot. :(

Legjobb válasz: Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta,hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is,de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött,de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt,a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok,hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1,5 éves a lányom.

Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta, hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is, de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött, de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt, a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok, hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1, 5 éves a lányom.
én 6 hetes 3 naposan voltam uh-n. Vérzés miatt mentem be a kórházba. És akkor még csak petezsákot látott a doki, embriót nem. Szóval semmi jóval nem biztatott engem. Aztán 2 hét múlva újra mentem a dokihoz és már minden rendben volt, szívhang is volt, baba is volt. A terhesség elsõ 3 hónapjában menstruáltam. Ne aggódj, ott a baba, minden rendben lesz :)
Szerintem ne aggódj. 11 hetes ikerterhes vagyok. Amikor elõször voltam dokinál az uh szerint én is 6 hetes és 5 napos terhes voltam, de csak az egyik baba volt egyértelmû (élesszélû petezsák, szívhang), a másik kisebb is volt és a petezsák széle is elmosódott volt, de volt szívhangja. 2 héttel késõbb a pici lett a nagyobb és vele is minden oké volt (remélem most is az!). Pedig már mindenki azt mondta: biztosan felszívódóban van. A méret ilyen korai terhességnél szerintem nem sokat jelent. Ne aggódd túl magad, ott a lesz a pici két hét múlva is. :-)
Nyugi, mi alig találtuk meg a babát, pedig ott volt.Nekem is kisebbnek mérte a doki, pedig tudom mikor fogant.Ennek ilyenkor még semmi jelentõsége.Minden oké lesz.Van szívmûködés, és ez a lényeg.Nem tudom mit ijesztget.
6 hetesen vizsgáltak engem is elõször. Alig találták meg mert hátrahajló a méhem és még csak petezsák volt. Szívhang a 8. héten volt. Én úgy tudom 8 hetesen kell hogy legyen szívhang 6 hetesen még nem. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, kicsit jobb lett a kedvem, akkor még reménykedem egy picit.

Mindenki azt irja, hogy a 4.-5. hét előtt nem mutat az uh semmit. Én 3 hetesen voltam uh-on és látszott a petezsák, akkor több mint 3 hetes a terhesség? Akkor ez most hogy is van?

És mit fog mutatni 5 hetesen ha 3 hetesen már petezsák látszott??Aki volt már így hogy ilyen korán látszott a terhessége kérem írjon mert én már nem is tudom mennyi id?s a baba!!!

Legjobb válasz: A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.

A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.
A terhességet mindig az utolsó menszi elsõ napjától számítják, mivel a fogantatás csak egy vélelmezett idõpont elvileg. Ultrahangon, ha nagyon nagy az eltérés a fejlettsége és a becsült kora között, akkor fogják módosítani. Lehet, hogy hamarabb estél teherbe, mint ahogy "papír szerint" kellett volna. Ha van petezsák, akkor az embrió szívdobogását fogják megnézni, hogy beindul-e a 6. hét körül. Ha neked ez korábban fog, az csak jó! Boldog babavárást!
Nekem szeptember 17.én volt(menses szept5.én) a beültetésem, és október 10-én már látszott a petezsák.
A kérdező hozzászólása: MONDTAM AZ ORVOSNAK H MIKOR VOLT AZ UTOLSÓ MENSIM, DE A PETEZSÁK ALAPJÁN AZT MONDTA HOGY 3 HETES A TERHESSÉG
Elvileg nem petezsák mérete alapján kellene a dokinak számolnia, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától. Mindenki így számolja. Nem lehet hogy inkább azt mondta, kb. mikor történhetett a fogantatás? Mert az megint más idõpont. Pont azért számolják a mensi elsõ napjától mert a fogantatás nem mindig akkor van, amikor gondolja az ember. (szóval nem akkor amikor az aktus volt). És ha így számolod, akkor 3 hetesen még nem is lehet biztosan tudni, hogy terhes valaki, mivel akkor még nincs egy elmaradt mensi sem, és a teszt sem mutatja ki, még hcg sem termelõdik a szervezetben, amit ki lehetne mutatni.
A kérdező hozzászólása: Nem, azt mondta hogy 3 hetes a terhesség.Köszönöm a válaszokat, az utolsó mensim óta most vagyok az 5. héten, de mikor dokihoz mentem már volt 3 pozitiv tesztem, pedig még csak 1 napja késett.na asszem elmegyek magánrendelésre mert ez nekem bonyolult!!!!

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Van olyan akinek 5 hetesen semmit nem láttak az uh-on?

Naptár szerint 5+5 hetes vagyok. Ma voltam dokinál és nem látott semmit. Se méhen belül,se méhen kívül. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem pont 1 héttel korábban lett +, 21-én, és 1 héttel ezelõtt semmi nem látszott uh-n, tegnapelõtt volt már petezsák. És az elején én véreztem, nem barnáztam, hanem 2 napig rendes vérzés volt. Én is ezért mentem elõször dokihoz, 4 hetesen amúgy eszembe se jutott volna.

tegnap 16:44es vagyok. Nem kaptam gyógyszert, mert orvosilag nem volt bizonyíték a terhességre akkor még. 21én lett + a teszt, másnap pecsételés, harmadnap vérzés akkor este doki. 5mm nyálkahártyát látott ami kevés, a vérzést erõsnek látta õ is, a kórházi teszt nem adott egyértelmû eredményt, így azt mondta valószínûleg nem tudott beágyazódni, mivel panaszom nem volt hazaküldött és 5 nap múlva kellett visszamennem kontrollra. Addigra vérzés elmúlt, és uh-n 10mm nyálkahártyát látott, felritkulással, akkor újabb kórházi teszt volt, már egyértelmûen + (és az otthoniak is egyre erõsebbek). Akkor mondta a doki, hogy lehet h mégis lesz valami (ekkor voltam 4+4 hetes). 8 nap múlva, e hét szerdán már volt petezsák. Mivel 4+1 hetes kortól már nem volt vérzés nem kaptam semmit. 8+5 hetesen megyek újra, persze ha bármi lenne azonnal mennem kell.
én csak azért mentem el mert veszélyes helyen dolgozom és ki akartam magam íratni és most szabin voltam tehát szabi után egybõl táppénzre akartam menni ki is írattam magam amúgy én se mentem volna csak 7 hetesen
Nekem pont 1 héttel korábban lett +, 21-én, és 1 héttel ezelõtt semmi nem látszott uh-n, tegnapelõtt volt már petezsák. És az elején én véreztem, nem barnáztam, hanem 2 napig rendes vérzés volt. Én is ezért mentem elõször dokihoz, 4 hetesen amúgy eszembe se jutott volna.
A pecsételõ vérzést pedig a terhesség elsõ jeleiként is szokták emlegetni, elõfordul.
Nekem sem látszott 5 hetesen az UH-n, csak majd 2 hét múlva, és akkor ki is derült, hogy azért, mert egy héttel késõbb volt pé-em, így a baba is kisebb volt. De ha a teszted pozitív, akkor elég valószínû a baba.
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:44-es! Te a vérzésre kaptál gyógyszert? Ha igen, akkor mikor múlt el? Én tegnap igen, de azóta kicsit erõsödött. Eddig 2 szemet vettem még csak be...nem tudom mikor lesz hatása!?
A kérdező hozzászólása: 3 hét múlva vissza menni talán picit sok. Azt lehet én se bírnám ki, de túl korán járkálni kíváncsiságból az se jó. Én még el se mentem volna most dokihoz, ha nem barnáznék. Talán magamtól a 7. héten mentem volna. De Neked legalább jó dolgok vannak a papírodon :-)))
szia nekem 29-én kellett volna megjönie de elõtte 26 -án halvány pozitiv tesztjeim voltak illetve vérvétel bhcg szint416 tegnap voltam dokinál és ezt írta a papíromra gesztációs gyûrû 14 mm a tesztjeim persze azóta sokkal erõssebb csikban jelennek meg engem 3 hét mulva hivott vissza nem tudom hogy fogom kibirni addig menjek el másik dokihoz esetleg a jövõhéten szerintetek?vagy felesleges
A kérdező hozzászólása: Az elsõ tesztem 08.28-án lett halványan pozitív. Azóta már erõs 2 csíkos. Gondolod tényleg a késõbbi peteérés lehet a dologban? Kicsit parás vagyok az elõzõ vetéléstõl :(
Ilyenkor még nekem sem láttak semmit.
A másik kérdésedhez már írtam. Ha késõbb volt peteérésed a doki szerint is akkor még nem vagy 5+5 és könnyen lehet, hogy még nem látja a petezsákot (fõleg ha nem a legmodernebb készülékkel vizsgál). Mikor lett pozitív a terhességi teszted?
A kérdező hozzászólása: Az aggodalmam mások oka, hogy barnázgatok is melle. Ezért is mentem el ilyen hamar orvoshoz. Kaptam rá gyógyszert, remélem így jobb lesz. De azért arra nem számítottam, hogy az ég egy adta világon semmit se fogunk látni az uh-on.
Én 5+2 hetesen voltam, csak petezsákot látott... 2 hét múlva megyek újra :)
BV: Nagyobb, puhább gravid jellegû uterus szabad környezetben Kolp: Épp hám UH: Uterusban megvastagodott nyálkahártya. Egyértelmû grav. nem látható 2hét múlva kontroll. Ez van a papíromon írva. Kedden voltam a dokinál. 5 hetes vagyok...:)
nekem 6 hetesen láttak vmit de az sem volt biztos 7 hetesen megerõsítették a terhességet:) 39 hetes km:)
na látod :) ne izgulj, biztos minden rendbe lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek egy vérvételre és egy uh-ra. A dokim is azt mondta, hogy lehet nem félidõben van a peteérésem.
lehet hogy késõbb volt a peteérésed. mikor kell visszamenned?

Vasárnap lennék 5 hetes terhes. Csütörtökön voltam UH-on és minden rendben volt. Pénteken délben barnáztam és fájdogált a hasam. Kaptam UTROGESTAN hüvelygolyocskát. Mennyi idő után várhatom, hogy m. szűnik a barnázás?

Pénteken egy órán belül az orvosomnál voltunk. M. vizsgált és rendben talált minden a petezsák a helyén volt és a csüt. UH-hoz képest növekedést is látott.

Legjobb válasz: Nekem a 8. héten volt barnázásom,kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt,de nekem egy kisebb hematóma miatt volt,ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ,neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert,mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt,mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája

Nekem a 8. héten volt barnázásom, kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt, de nekem egy kisebb hematóma miatt volt, ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ, neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert, mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt, mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam sem tart majd több ideig::--)) Te "mennyit" pihentél a vérzés alatt? Én m.próbálok pihenni, de a 2 és fél éves kislányom mellett nem sok idõm marad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!