Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesen 2 (353 db)

5 hetesen 2 naposan 14, 2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?

Legjobb válasz: Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.

Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.
De jóóó!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Igen, pozitív leszek, nagyon örülünk:)
Gratulálok! :) ))És a jövõben csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a hányingertõl eddígh fel sem tudtam kelni, ezért sem írtam eddíg, most is laptopról vagyok fekve.már 11 mm volt a baba és volt szívhang tegnapelõtt:)
4. vagyok Pedig nyugodtnak kellene lenned!! Lehet, hogy az ultrahang nem volt a legmodernebb és ahogy írod is nem sokáig nézegetett az orvosod. Nekem is keresnie kellett és nem egybõl látta. Nem lesz semmi baj!
Szerintem nagyon nem jó ez a negatív hozzáállás. Nem értem az elkeseredettséged okát. Sajnálom azt, ami veled történt, de most ne ezen agyalj, hanem azon, hogy új élet fejlõdik benned, aki meg fog születni, mert azt akarta, hogy te legyél az anyukája. Saját életedet keseríted meg azzal amit most magaddal mûvelsz, ez már rá is kihat. Nem lesz semmi baj, csak el kell hinned!!!
A kérdező hozzászólása: Ja, az elõzõnél 8 hetes 3 naposan volt 6 mm az embrio szívhanggal, 9 hetesen 6 naposan 7 mm volt és nem volt szívhang már
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon remélem, hogy minden rendben lesz !!! El vagyok kicsit keseredve, sõt nagyon..már háromszor elsírtam magam.Nem tudom, hogy fogom kibírni jövõ csütörtökig. Utolsó, most hány hetes vagy? Veletek minden rendben? Nekem nagynak tûnik a 14 mm, ahhoz képest, hogy nincs benne még semmi.Abban reménykedek, hogy talán nem kereste elég ideig az orvos.Kaptam róla egy képet, nézegetem, elég kicsi a kép, talán nem lehetett látni, ki kellett volna nagyítani.Ezzel nyugtatom magam.
Én is pontosan 5+2 hetesen voltam dokinál. Azt írta a papíromra, hogy 14, 8 mm-es szabályos petezsákot lát. De semmit, hogy mi hogyan van benne. Remélem, hogy minden rendben lesz Nálad is! Mennyi idõsen állt meg az elõzõ embriód a fejlõdésben?
Elsõ vagyok. Így már megértem a félelmedet, de próbálj nagyon pozitív lenni! Az Utro az jó, segít reméljük. Nekem is volt vetélésem, és utána rögtön terhes maradtam. Sokszor jártam a dokihoz UH-ra, hogy kövessük minden oké-e. 5 hetesen kb ekkora petezsákot látott, mint a tiéd. Én rákérdeztem, hogy szikhólyag van-e már. Mondta nincs, de egyáltalán nem mondta, hogy ez baj lenne, és én sem aggódtam, pedig én ultra parás kismama vagyok. Következõ UH-n kb. 10 nappal késõbb már hallottam a szívverését, amit nagyon megkönnyeztem. A legcsodálatosabb hang volt, amit hallottam. Te is át fogod ezt élni, hidd el! Ja, és majdnem 4 kilós egészséges gyermeket szültem. Most a másodikkal vagyok 23 hetes. Nagyon szurkolok neked! Minden rendben lesz! Ja, és ne keresgess a neten! Ne olvagass!
Szia a 3as válaszoló vagyok nem azért írtam hogy beparázz ez annyi mindentõl függ hogy milyen az uhu gép mennyi ideig keresgélt ilyenkor még nem az van hogy 2 mp után felkiált a doki hogy jé szikhólyag hanem keresni kell. szerintem minden rendben van az már egy nagyon jo jel hogy szabályos a petezsák jó uhu gép nélkül csak ez látszódhat még ilyenkor nyugodj meg :) :) Boldog babavárást!!!!
Szia! 5 hetesen 10mm volt a petezsák. Nem írta a leletemre, hogy van szikhólyag, pedig mondta. Nyugi, ne aggódj. Az is lehet nem is 5 hetes a terhesség. Várj vele:-) Sok sikert! 28+4hkm
A kérdező hozzászólása: Az orvos éppenhogy pár másodpercig ultrahangozott, mert múlt héten volt barna folyásom, nem nagyon akart ott bent piszkálódni, így amint megtalálta a petezsákot, rögzítette a képet, nem is közelített rá.Nem ilyesztett meg, azt mondta , szép szabályos petezsák, jó a mérete. Én magam mindíg utána nézek, mit kéne látni ilyenkor, azóta, hogy tavaly is volt egy terhességem és kisebb volt az embrio , de egy másik orvos mindíg azt mondta, hogy rendben van.Sajnos az megállt a fejlõdésben. Azót nem tudok hinni az orvosoknak, olyan félvállról vesznek mindent. Most kapok utrogestant. Utolsó két válaszoló, nem nyugtattatok meg... :(
Nekem 5 hetesen 11 mm volt a petezsák, szikhólyaggal, De a szikhólyagot az elsõ pillanatban még nem látta a doki, csak néhány másodperces vizsgálat után. Akkor mondta, hogy ott a szikhólyag, méhen belüli. :) ) Egy icipici pontocska volt az uh felvételen.
Nekem anno azt mondta a dokim hogy egy 12 mm-es petezsákba látszodnia kell valaminek.Meg is találtuk a szikhólyagot.
5 hetesen 4mm-es petezsákom volt. 8 hetesen 11mm-es embiró, szívverés. 12 hetesen 52 mm-es magzat. Tehát hogyne lenne remény.Sõt, nem is kell reményrõl beszélni, 5 hetesen még ezt kell látni. 12+6 hkm.
A kérdező hozzászólása: :)

Holnap megyek az első ultrahangra, mit fogok látni 5 hetesen 2 naposan? Esetleg valaki volt ennyi idősen? Mit látott?

Azért ilyen kormán megyek,mert szeretném tudni,hogy jó helyen van-e és gyógyszert is kell iratnom.

Legjobb válasz: nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott,és azt tudta megállapítani,h méhen belül van

nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott, és azt tudta megállapítani, h méhen belül van
5+2-n voltunk mi is pontosan :) Már látszott, hol ágyazódott be, szabályos petezsák volt. 6+2-n mentünk vissza, más okból, de ránéztünk, és akkor már volt szívhang :) 2mm-es volt akkor :) Gratulálok nektek ! :)
Általában ilyenkor a petezsák már látszik.Bocsi, hogy megkérdezem, de fogamzásgátlót akarsz íratni?
Gondolom Utrogestant vagy Duphastont akar íratni. Én 6 hetesen voltam elõször, de csak 5 hetesnek felelt meg. Petezsákot láttunk. 10 hetesen behozta a lemaradást :) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm, hogy válaszoltatok! Utrogestant kell iratnom ! Remélem holnap látunk már valamit és köszönöm a gratulációt :)

Ez normális? 16+5 hetesen 2, 5 kg-mal mutatott többet a mérleg a kezdősúlyhoz képest.56 kg-ról indultam.

Legjobb válasz: Szia! én a 13. hétben vagyok, és másfél kiló plusz van rajtam, pedig egyáltalán nem eszek többet, sõt! a hányinger még kicsit most is tart, így inkább kevesebbet eszek, mint a baba elõtt, mégis. Amúgy 54-rõl indultam. Úgyhogy a tied is normális lehet...

Szia! én a 13. hétben vagyok, és másfél kiló plusz van rajtam, pedig egyáltalán nem eszek többet, sõt! a hányinger még kicsit most is tart, így inkább kevesebbet eszek, mint a baba elõtt, mégis. Amúgy 54-rõl indultam. Úgyhogy a tied is normális lehet...
A két és fél kiló nem sok. Lesz még több is. :-) Ilyenkor a szervezeted több vizet tart vissza, valamint akár akarod, akár nem, egy kis zsír is lerakódik szerte az egész testeden. Plusz megnõ a véred mennyisége 30-50%-kal. Megnõ a melled, a méhed is, van magzatvized, benne egy magzat, ott a lepény... ha ezeket összeadod, megláthatod, hogy a két és fél kiló az nem hízás, hanem természetes súlygyarapodás, ami természetes és szükséges. Meg ne próbálj fogyózni!
10 kiló az már tényleg sok. azt javasolják az orvosok, hogy a legvégéig 12 menjen föl. mármint ezt tartják ideálisnak. de hát nem tehet róla, ha valakinek máshogy reagál a szervezete és többet/vagy kevesebbet hízik
ha belegondolsz, ilyenkor több vért termel a szervezet, a magzatvíznek is van súlya, a mell is növöget... lassan hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy elkezd felfelé menni a mérleg nyelve. És ez még csak a kezdet! :) ne aggódj, teljesen normális :)
ha sokallod, de szerintem nem az, akkor picit figyelj oda az étkezsére. de nehogy éhezz! ennyi amit tehetsz. ez alkati kérdés is. ha nagyon meghíznál, max szülés után fogyózol. most a baba a lényeg
16 hetes vagyok és plusz 2kg van rajtam!Persze nekem ez nem gond mert 48kg kezdtem a terhességem!Megkérdezhetem, hogy te mikorra vagy kiírva!
nem tudom eldönteni, hogy sokallod, vagy kevesled. nem kevés, szerintem a normális felsõ határán van. szóval jó.
A kérdező hozzászólása: mármint a hízást sokallom
Szia! én kb. az elsõ 4 hónapban nem híztam semmit, el is voltam kenõdve miatta rendesen, mert alig látszott valami. még mindig csak 54 kg voltam mint kezdéskor.Aztán szép lassan elkezdtek jönni a kilók.Most töltöttem a 27. hetet és most vagyok 61 kg. Az utóbbi hetekben nagyon gyorsan nõtt a pocakom, sokszor úgy éreztem szétrepedek belül. A derekam is rendetlenkedik már kicsit sok lehet ez a 7 kiló ami így felröppent. De hát, ez van, igyekszem mozogni minél többet ( az egészséges kereteken belül)és egészségesen enni.Aztán majd meglátom mennyi leszek a végére.
Szia, én a 14-15 hétig -2kg voltam, mert sokat émelyegtem. Nem volt semmi gond. A fiam 4000g-mal született a végén és összesen 12kg híztam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Rám is jó lenne minden ruhám, csak pocakban már nem érnek be. Szóval nem tudom hol van az a 2, 5 kg plusz. Mondjuk nem is szeretném a pocakomon kívül máshol látni. :-)
Én 19 hetes ikres vagyok és kb 4-5 kg jött fel, de csak a pocakomra, vagyis a babákra vagy hogy mondjam. Amúgy minden ruha rámjönne, ami elötte, csak a hasamon nem érne össze.
17 hetesen semmi nem jött fel! 63 -al kezdtem és most is annyi vagyok, de hogyan lehet ez nem tudom?? Igaz van ki után rohangálnom egész nap:) (19 hós) Hasam az akkora mint az elsõvel 7 hónaposan, igaz vele is csak 8, 5 kg jött fel!
Szerintem nem sok. Én pl nem egyenletesen hízom. 52-rõl indultam a 13-14 héten feljött 2 kiló, majd a 20. héig semmi. Most a 21-23. héten megint 2 kiló. Szóval ha azt nézem, hogy amikor hízok, akkor egy hét alatt egy kilót, de utána sokáig semmit, tehát összesen nem vészes. De nem étkezem többet, szóval ami feljön az kell a gyereknek. Egyébként a combom ugyanakkora, a csipõm kb2 cm-el több, a hasam meg vagy 15 cm-el nagyobb. Szóval szerintem az összképet nézd ne csak a kilókat.
sokallod???akkor mit szólsz az enyémhez??én idáig 10 kilót szedtem fel.22 hetes vagyok.Bár rajtam elfér, mert 47 kilóval indultam.
A kérdező hozzászólása: Június 25-re vagyok kiírva. Egy picit sokallom...
hmmm...hát szerintem ez normális igaz én 17+3 hetes vagyok és fél kg-ot híztam ami számomra nem jelent problémát így is súlyfelesleggel kezdtem...

Mennyire árthat a babának, ha a terhesség elején 3 hétig még dohányoztam (összesen kb.15-20 szálat)? Sajnos nem tudtam előbb a piciről. Most vagyok 5 hetes + 2 napos.

Legjobb válasz: nyugi smemi gond nem lesz vele,sokan vannak igy,hogy dohányoznak mert nem tudják hogy babát várnak.A lényeg hogy már felhagytál vele!:-)

nyugi smemi gond nem lesz vele, sokan vannak igy, hogy dohányoznak mert nem tudják hogy babát várnak.A lényeg hogy már felhagytál vele!:-)
Csak megnyugtatásul közlöm, a terhesség elsõ heteiben (kb 2 hét) nem köti össze az édesanya szervezetét az embrióval semmi! Szóval ha ebbõl indulunk ki akkor nem hiszem, hogy nagy kárt okoztál vele. Viszont dicséretes, hogy azonnal letetted. Láttam olyat, aki nem tette le, szülése elõtt is szívta. Nem sokat, de szívta. Undorító. Én is cigiztem, de pont a teherbeesésem elõtt letettem.
Én ahol konkrét adatot találtam ott mindenütt azt írták, hogy a cigaretta napi 10 szál felett okoz kimutatható különbséget a babák fejlõdésében. Ez is azokra vonatkozik, akik végig dohányoznak a terhességük alatt. Ne aggódj e miatt. Összesen egy doboz cigi 3 hét alatt, az nem csinál semmit a babával.
Sokan vannak ezzel így. Általában 4-6 hetesen tudják meg a nõk, hogy babásak. Én is dohányoztam kb 5.hétig, és van egy gyönyörû szép egészséges kisbabám. Ne izgulj, nem lesz baj, csak ne gyújts rá többet!!! Grat a babához :) :)
szio eloszor is gratu, hogy letetted a cigit! nyugi, nem lesz gond, csak ne gyujts ra, és ne aggodj emiatt :) és gratu a babahoz is! (elnezest, ha nem tul informativ a valaszom, sose dohanyoztam, es orvos sem vagyok, hogy konkretan megmondjam a tutit, de tudom milyen nehez dolog letenni a cigit, akkor is ha nem dohanyzom, és oszinten tisztellek, hogy sikerult, sokan nem kepesek rá.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támpgatásotoka, én is büszke vagyok magamra, és remélem, minden rendben lesz :)

2, 5 hetes babámat 5 után vinném ki ebben a melegben sétálni, de a babakocsiba elalszik, és éjjel órákat fönt van. Ha hordozókendőbe vinném, abban is elaludna?

Igyekszünk mostanában az 5 órási kajcsi után már kihúzni a fürdetésig (7-8ig) alvás nélkül...

Legjobb válasz: 2.5 hetesen még sok neki a 2-3 óra ébrenlét!Az ekkora babák még a 24 órából 18-20at átalszanak!Told ki késõbb a fürcsit, így aludhat még egyet 5 után is!Mi 9 kor fürdünk, kb fél10 mire ágyba kerül!Cicizés, és alszik hajnalig!ez azóta így van amióta hazahoztuk a kórházból.Most 5 hetes!

2.5 hetesen még sok neki a 2-3 óra ébrenlét!Az ekkora babák még a 24 órából 18-20at átalszanak!Told ki késõbb a fürcsit, így aludhat még egyet 5 után is!Mi 9 kor fürdünk, kb fél10 mire ágyba kerül!Cicizés, és alszik hajnalig!ez azóta így van amióta hazahoztuk a kórházból.Most 5 hetes!
Vidd ki inkább reggel!! Ebben a korban bõven elég napi 1x fél óra max 1 séta.
Még 5 után is nagyon meleg van. Én nem is próbálkozom a sétával, nem szereti a babám a meleget, csak nyûglõdne a kocsiban.
Vidd ki nyugodtan az 5órai kajcsi után és hagyd, had aludjon 1 órát a kocsiban, többet ne, de annyi kell neki, mert õ még nagyon pici, hogy 8-ig ne aludjon egy keveset. És szerintem azért van fent éjjel, mert nem hagyod aludni még a fürcsi elõtt és már annyira fáradt, hogy csak annyit tud enni amin éppen elalszik, tehát nem jóllakásig, mert már az elsõ finom falatoktól beájul. Az én babám 11hetes még alszik az esti fürdés elõtt kb:30percet, utána ébreztgetem, még játszunk 1órát, utána fürdés és még van ereje jóllakni és a végén a kajcsizásba fárad el. Nálunk ez jött be. De mondom 2, 5 hetes baba nagyon pici ahhoz, hogy fent legyen 3 vagy akár 2 órát is.
Biztos, hogy nem amiatt van fönn éjszaka, mert aludt fürdés elõtt. Õ még nem tud különbséget tenni az éjszaka és nappal között, viszont alvásra szüksége van. Én a helyedben azt csinálnám, amit az egyik válaszoló írt, késõn fürdetni és késõn letenni éjszakára. egyénként ha éjjel eszik, akkor azt csendben, minimális fény mellett tedd, ne beszélj hozzá, kb. így tudod érzékeltetni vele, hogy nem nappal van. Ja! És csak akkor tedd tisztába, ha nagydolog van a pelusban. A hordozókendõrõl nem tudok nyilatkozni, sosem használtam.
Igen, elaludna a kendõben is viszont nagyon meleg van 5 után még és plusz a kendõ sok lenne.
Hát az én babám aludt kendõben is rendesen, ennyi idõsen is, meg most is. Igaz én még sohasem néztem az órát etetésnél, és fürdetésnél se nagyon. Miért kéne fix napirend, meg kihúzás, meg ilyesmi??? Még bõven ráér ennek kialakulnia. Szerintem dobd ki az órákat, és hagyatkozz a babádra, és a józan eszedre. :)
az enyém percek alatt bealszik a kendõben, viszont az ilyenkor nagyon meleg. szerintem is hagyd aludni és késõbb tedd le. éjjel pedig etesd, de ne szórakoztasd, minél sötétebb legyen, ringasd-dúdolj, vagy nem tudom hogyan altatod egyébként, de tedd azt. még nagyon kicsi, de 1-2 hét és rá fog jönni, hogy mi a különbség éjjel és nappal között!
A kérdező hozzászólása: Amikor "kihúztam" az alvását fürcsi elõtt, jót aludt éjjel. Akkor nem aludt, amikor az 5 órási kaja után aludt fél 8ig. Utána játszás, fürcsi, kajcsi, és fél 10kor irány az ágy. Aludt éjjel 1ig, és 4ig fönt volt... Ma kipróbálom, hogy hagyom aludni, amikor neki jólesik, de remélem nem akar az éjszaka közepén megint órákon át majd játszani :) Köszi a válaszokat!

5 hetes kismamák! Hogy bírjátok még ki 2 hétig? Vagy voltatok már orvosnál? Mit láttatok?

Legjobb válasz: Én ugyan nem 5 hetes, hanem 28 hetes kismama vagyok, de amikor pozitív lett a tesztem, azonnal orvoshoz mentem. 6 hetes volt akkor a pici és már dobogott a szivecskéje. Úgyhogy szerintem felesleges még 2 hétig várnod, a petezsákot már most is láthatja az orvos és még az is kiderülhet, hogy nem 5 hetes terhes vagy!:) Sok szerencsét! Ha voltál dokinál, írj feltétlen, hogy mi volt!

Én ugyan nem 5 hetes, hanem 28 hetes kismama vagyok, de amikor pozitív lett a tesztem, azonnal orvoshoz mentem. 6 hetes volt akkor a pici és már dobogott a szivecskéje. Úgyhogy szerintem felesleges még 2 hétig várnod, a petezsákot már most is láthatja az orvos és még az is kiderülhet, hogy nem 5 hetes terhes vagy!:) Sok szerencsét! Ha voltál dokinál, írj feltétlen, hogy mi volt!
Szia. Én is kb 5hetes lehettem amikor elõször voltam orvosnál. Akkor még nekem is csak a petezsákot látta. Ha nem bírsz várni nyugodtan elmehetsz. Egy 8hónapos kislány anyukája.
Szia! Én ma voltam dokinál 5 hetes terhes vagyok!:-)Petezsákot látott és méhen belül!Megnyugodtam, hogy jó helyen van mert volt már egy méhen kívüli!2 hét most olyan mintha soha nem telne el!De bízok benne, hogy mihamarabb eltelik!:-)Már nagyon várom!:-)
A kérdező hozzászólása: De ha most elmegyek, akkor még nem hallom a kicsi szivecskéjét és akor meg azon fogok idegeskedni:-)
Én a másik típus vagyok 8 hetes vagyok és 2 hét múlva megyek csak orvoshoz, mert sajna egyszer rögtön mentem és korai volt az öröm-(
Én is 5 hetesen voltam elõször. Petezsákot látott az orvos szikhólyaggal. Fel voltam rá készülve, hogy még nem lesz szívhang, úgyhogy nem idegeskedtem ezen. Rá másfél hétre mentem, és már volt szívhang is. Most 13 hetes vagyok. Szerintem menj el, ha ez megnyugtat.
Szia!Én voltam 4 hetesen(semmi), 5 hetesen(9mm-es petezsák , benne embriócsomó+szikhólyag)Holnap megyek megint, hátha most már lesz végre szívhang is..nekem is ahogy +tesztem lett egybõl mentem!:-)
Szia! Én 4+3 hetesen voltam elõször orvosnál, 3, 3 mm-es lapos petezsák, aztán 5+3 hetesen 7mm-es petezsák 3mm-es szikhólyag, és ma megyek újra 7+3 hetesen...már nagyon izgulok..szerintem nem feltétlenül kell kivárni a 7. hetet...én legalábbis nem tudtam volna...ez a két hét is egy "rémálom" volt várakozás terén...hajrá-hajrá, és mindenképp írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Oké, írok majd! Nem tudok már várni, bejelenkeztem szerdára dokihoz(17-e)akkor leszek 6+0 hetes! remélem lesz már vki a zsákocskámban:-)

Ki milyen homeopátiás szereket szedett a szülés megkönnyítésére, mennyit és mikor? A málnalevél teát 36 hetes koromtól iszom. Napi 1*2, 5 dl, egy csészébe egy evőkanál tea. Más hogy itta/issza? 38+5 hetes km

Legjobb válasz: Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2,5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!

Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2, 5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!
Én a 36. héttõl szedtem. Arnica ch9 napi 1x5 golyó Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó Málnalevéltea napi 2x2 bögre Szülésznõm javaslatára kellett így szednem.
Caulophillum ch5-öt szedtem, a vajúdás kezdetétõl félóránként 1x5 golyót. Arnica chnemtommennyit, napi 2x5 golyót a szülést követõen kb egy hétig.
Nekem nem használt a hoeopátia.Hosszú és nehéz szülésem volt.Legközelebb semmit nem fogok szedni inni, hátha könnyebb lessz.
A második válaszolóhoz hasonlóan és is azokat szedtem a második szülés elõtt. És tényleg nagyon jó volt. Egyáltalán nem voltak olyan erõsek a fájások, könnyebben tágultam, és a szülés sem fájt annyira. Ja és hihetelen gyors volt az egész. Reggel 8-kor elment a magzatvíz. Fél 10-re bent voltam a kórházban. Fél 11-re felkerültem a szülõágyra (elõkészítések után) 10 óra 55-re megszületett a baba. Ebbõl 55 perc volt a vajúdás. Mindenkinek ajánlom ezeket a szereket!

6 hetesen 2.5-3 óránként eszik a babánk éjjel is és nappal is. (full tápszeres) Normális ez?

A babánk alig bírja ki a 2.5 órát és éjjel-nappal etetjük. Ahogy olvasom rengeteg baba egész éjszakákat átalszik 3-4 hetes korától. Akkor a mi babánknál van "gond" v. azoknál a babáknál, v. csak minden baba más és más!?

Legjobb válasz: Minden baba más. Nekem az elsõ fiam 2 hetesen végigaludta az éjjeleket, a második lassan 4 hós, s még mindig kel, de nem bárom. Miért lenne gond, ha 2,5-3 óránként eszik? Teljesen normális 6 hetes korban. Egyébként az újszülöttek naponta akár 10-12 alkalommal is ehetnek! Sosem szabad a gyerekeket összehasonlítani, mivel tényleg minden baba más. Az egyik ennyit alszik, a másik annyit. Az egyik sokat eszik, a másik keveset. Az a lényeg, hogy ha éhes, kapjon hamit, s utána kiegyensúlyozott, nyugodt legyen. Az én kisfiam hiába lesz 4 hós, sokszor még mindig 2 óránként eszik.

Minden baba más. Nekem az elsõ fiam 2 hetesen végigaludta az éjjeleket, a második lassan 4 hós, s még mindig kel, de nem bárom. Miért lenne gond, ha 2, 5-3 óránként eszik? Teljesen normális 6 hetes korban. Egyébként az újszülöttek naponta akár 10-12 alkalommal is ehetnek! Sosem szabad a gyerekeket összehasonlítani, mivel tényleg minden baba más. Az egyik ennyit alszik, a másik annyit. Az egyik sokat eszik, a másik keveset. Az a lényeg, hogy ha éhes, kapjon hamit, s utána kiegyensúlyozott, nyugodt legyen. Az én kisfiam hiába lesz 4 hós, sokszor még mindig 2 óránként eszik.
Minden baba más!!!Nekem három fiam van és az elsõ éjjel nappal üvöltött.Rettentõen rosszul evett és aludt.Most 17 éves és enni még ma is nagyon rosszul eszik.A második fiam már sokkal jobb volt de azért Õ is megébredt éjszaka enni de utánna aludt tovább.Most 14 éves.A kicsi pedig egy szuper kis pasi eszik alszik.De Õ is eszik még éjszaka egyszer utánna alvás reggelig.Most lesz 6 hónapos.Én igény szerint etettem és tényleg nagyon jó baba.Szerintem ha azért kell fel mert éhes és azt látod mert gondolom megeszi az elkészített mennyíséget akkor Én adnék neki.Aztán majd biztosan át áll majd a 4 óránkénti evésre és alszik éjszaka.
Szia!Az én babám is tápszeres és 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Nem lehet, hogy kevés a tápszer?Vagy másféle kellene, ami laktatobb.Szerintem dokival beszélj róla.Az én lányom milupát kap.

Kérdezném, mi az, hogy 14+2 hetes, meg 14+5 hetes?

Ciki, de első baba jön, még a dokihoz sem jutottam el, és olvasgatlak titeket, és nem értem, csak sejtem, hogy a baba, és a terhesség kora lehet talán???? Köszi

Legjobb válasz: 14 hetes 2 napos, vagy 12 hetes 5 napos a terhesség. :)

14 hetes 2 napos, vagy 12 hetes 5 napos a terhesség. :)
14hetes 5 napos bocsi elírtam :)
A kérdező hozzászólása: Jaaaaaa!! köszi :-)
Mivel az utolsó menstruációtól számítják a terhességet, ez annyit tesz, hogy azóta 14 hét és 5 nap telt el, tehát a terhességed 14 hét és 5 napos.

2 hete voltam dokinál, 4-5 hetes terhességet állapított meg, a petezsákom 8, 8 mm. Július 11-én volt meg a mensim utoljára. Kicsi ez a méret?

azt olvasom sok embernél itt,h 17 mm meg akörüli petezsák méret,akk az enyém mért ilyen pici?ez baj?orvos nem mondott semmit hogy ez rossz lenne.aggódok nagyon,mert volt már elhalt terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája

Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája
Szia. Én pont tegnap voltam dokinál, mert júl 14-én jött meg utoljára. Doki meg sem vizsgált, csinált uh-ot ami szerint 17 mm átmérõjû petezsák van embriócsomóval. Szerinte 4-5 hetes terhességnek felel meg. Mindezt 1/2 perc alatt állapította meg. Kész. Úgyhogy felhívtam a saját dokimat és szerdán megyek hozzá. Õ legalább hüvelyi uh-ot fog csinálni és meg is vizsgál. Addig én is izgulok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!