Találatok a következő kifejezésre: 5 hetesek és (1016 db)

Tényleg igaz hogy a menszi fordulokor (4-5 hetesen és 8-9 hetesen) az első három hónapban nagyobb a vetélés esélye?

Legjobb válasz: zet még nem halottam az viszont biztos hogy nekem 5 hetesen halt el két babám is plussz még bartánõmnél és 9 hetes vizsgálaton másik két ismerõsömnek nem vert a baba szíve. én most nagoyn félek mert az 5. héten túl vagyok és most még él de hgoy mi lesz késõbb azt nem tudom

zet még nem halottam az viszont biztos hogy nekem 5 hetesen halt el két babám is plussz még bartánõmnél és 9 hetes vizsgálaton másik két ismerõsömnek nem vert a baba szíve. én most nagoyn félek mert az 5. héten túl vagyok és most még él de hgoy mi lesz késõbb azt nem tudom
Igen, igaz. Akkor a legnagyobb. Bár gyakorlatilag az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. Az elsõ 12 hétben bmi megtörténhet. Igaz, utána is, de akkor már nem olyan nagy a valószínûsége, h baj lesz. Nekem a 9. és 11. héten nem volt szívhang. Most meg van egy csodálatos kislányom. Két ilyen eset után én is nagyon féltem, de a lényeg a pozitív hozzáállás! :)
Nekem 7 hetesen halt el...
igaz.az elsõ 3 hónapban tényleg megtörténhet bármi!az elsõ babám 14 hetesen vesztettem el, a másodikat 6 hetesen!most 10 hetes terhes vagyok és rettegek attól hogy õt is elveszíthetem!

Holnap leszek 5 hetes és 6 napos amikor visszamegyek a dokihoz hüvelyu uh-ra. Lesz már szivverése a babócámnak?

Legjobb válasz: Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok

Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok
6 hetesen látszott nálunk.
Látod is meg hallod is, én 9 hetes vagyok ma, és mult csütörtökön voltam dokinál, az uh-án legelél van a baboka, és szammel látod ahogy dobog a kis szive, és akkor meg kihangositja is és hallod, azt hittem leesek az ágyrol, a doki magyarázott nekem ilyet olyat de amig a baboka elöttem volt én nem is hallottam mit mond.Felemelö érzés, azota megvagyok nyugodva, tudom hogy minden rendben van.Mindenkinek ezt az érzést kivánom.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 5-6 hét körül járok, de nálam még nem látszott szívecske sajnos. Pedig nagyon számítottam rá, mert az olyan megnyugtató. Elõzõ babámnál már volt a 6. héten, legalábbis én úgy emlékszem. De lehet, hogy erre már csak az aggódás miatt emlékszem így. Szerintem a 6. héten Neked már esélyes hogy látszani fog! Csodálatos dolog látni a lüktetését! :) Írj majd holnap, hogy mi volt! Szurkolok, hogy minden jól látszódjon! Az olyan klasszul fel tudja tölteni az embert!
7 hetes korban látszik már a szív pulzálása.
Bocsi lányok, hogy belekérdezek, és hogyan lehet látni a lüktetést? Csak a doki látja UH-n, vagy kihangosítja?
Látszik, ahogy lüktet, megmutatja a doki.
Nekem még nem volt. 8 hetesen voltam legközelebb, akkor már volt.
Ebben a korban még nem biztos hogy látni fogod és jobb ha úgy is készülsz rá... Nekem 6 hetesen még nem volt és nagyon vártam volna, így eléggé el voltam keseredve és izgultam a 8. hétig. Akkor már dobogott:) Hallottam, láttam. Ma voltam 12 hetes uh.-n már bukfencezett is:)

9+5 hetes terhességemet mai UH-n elhaltnak nyilvánították.21 mm-es CRL most, 2 hete pedig 14 mm-es, akkor voltam 7+5 hetes és a doki azt mondta minden rendben?

Egyáltalán a ma mért adatok, a 21 mm-es embrió megfelelne a 9+5 hetes terhességnek? Pontosan 2 hete voltam egy másik orvosnál, aki azt mondta az embrió pont olyan és úgy néz ki, ahogy ki kell neki. Mi történhetett?:(

Legjobb válasz: Hàt a 3. Trimesztert még nem töltötted volna be! Csak az 1. Trimet! Nem?

Hàt a 3. Trimesztert még nem töltötted volna be! Csak az 1. Trimet! Nem?
A méretei jók!!! Szíve dobogott??!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatásokat! Csütörtökön megyek vérvételre és konzultációmra az orvosomhoz, ahol mindenféleképpen fogok kérni még egy UH vizsgálatot.
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ez történt! Nekem a 8. héten volt ez. Mondjuk SZTK mondta, hogy elhalt, küldött mûtétre, de aznap elmentem magánba a Hepinet-hez és gyönyörû erõs szívverést láttak! Szerintem nézesd meg mással is! Hátha...
Még vérvétel is lesz, a HCG szintbõl biztosan látják, hogy él-e az embrió.
én biztos elmennék máshova is amugy nem velem történt de hallottam ilyenrõl hogy már meg volt a mütét idõpontja de az anyuka még elment máshova és élt a babája!szivbõl kivánom hogy nállad is tévedés legyen hiszen nõtt engem ez biztatna, ha mégsem akkor viszont sok erõt és kitartást!majd azért irdd meg légyszi ha lesz valami fejlemény 35hkm
Én màr igen! Mentek a mûtõbe és elõtte még csinàlnak uh-t hogy ugye biztosan meggyõzõdjenek arról hogy nem él a magzat! Aztân nagy meglepetésükre bizony vert a szìve!
Nagyon sajnálom :((( Fogadd részvétem, sok lelki erõt!
A kérdező hozzászólása: Tudtok ilyen esetrõl? Mikor félrenézték az UH-t és szívhangot??
Óóóó azért én elmennék máshoz is.De nagyon sajnálom!
A kérdező hozzászólása: Jaj igen... nem trimesztert akartam írni, hanem hónapot. Bocsi..
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt mondták, hogy nem látnak szívhangot és meghalt.. Én is orvost váltanék, ha mondjuk egy SZTK-s rendelésen felmerülne bennem, hogy "félrenéztek" de egy magánklinikán voltam orvosnál ma, aki még a fõorvost is behívta, hogy nézze meg, jól látja-e...
2 es válaszoló vagyok ja értem akkor a szív a baj, nem a mérete....nagyon sajnálom :(((
Ez szörnyû! Sajnàlom! De a méret az jo! Énmost nézemaz enyém 10 hetesen volt 27mm! N em volt szìvhang? Vagy mit mondott a doki? Mi lessz ezutàn?
ne már ez durva , ennyibõl elhaltnak minõsítették? ?? nem volt szívhang vagy miért?? 7+5 hetesen a 14 teljesen jó nekem 7+3an mértek 12 mmt. 9+2 n 24 mmt. Itt pár mm miatt elhaltnak lett nyilvánítva?? Sürgõsen más orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: A szíve a két héttel ezelõtti UH-n, ahol 14mm-es volt, még dobogott. Ma már nem... Nem görcsölök, nem vagyok rosszul, semmi jelét nem éreztem volna, hogy baj történt, ha nincs ez a vizsgálat. Még a mellfájdalom és a hányinger is megvan, igaz csekélyebben... De azt hittem fokozatosan múlik el, mert már majdnem a 3. trimesztert betöltöttem (volna) :(
Kedves Kérdezõ! Megírnád, hogy mi volt? Mégis élt a babád? Sokszor hallok olyat, hogy elromlik a gép, vagy csak nem találják meg vele, mert gyenge a készülék... Nagyon remélem, hogy Veled is ez volt! Írj!

A babám 5 hetes és ha ébren van, szinte folyamatosan sír, kézben is állandóan mozog és bőg. Semmivel sem lehet lekötni, max 5 percre. Mit tegyek?

Az altatás is legalább 1-1,5 óra! Ha leteszem valahová végképp elpattan nála a cérna, pedig ott maradok és simizem is! Hogyan foglalhatnám le? Már nehéz is és nem akarnám ennyire kézhez szoktatni. A hasa nem fáj. Mindenkinek ilyen hisztis a babája? Vagy ha már elkezd érdekl?dni a világ iránt, akkor jobban el lesz?

Legjobb válasz: Van aki ellene van, de mi cumit adtunk neki és azóta sokkal kevesebbet sír. 6 hetes kisfiú anyukája

Van aki ellene van, de mi cumit adtunk neki és azóta sokkal kevesebbet sír. 6 hetes kisfiú anyukája
Alapból cumi-ellenes vagyok, de ilyen helyzetekben indokoltnak tartom. Talán megoldás lehet...
Ha a cumi nem segít mérd meg mennyit eszik hátha az a baj hogy éhes és csak a hiszti miatt fordul el a cicitõl

5 hetesen és 2 naposan 1 mm az átlag méret? menzitöl számolva holnap leszek 5 hetes... akkor jol számolom a heteket? és igy kell néznem?

szoval holnap töltöm az 5. hetet mert márc 13 án volt meg utoljára..2 napra.hétfön az orvos azt mondta még pici de ott van..jövö hétfön megyek vissza.most olvastam hogy 5 hetesen és 2 naposan 1mm a mérete...akkor ezt kell néznem?vagy mit fog látni?mire megyek hétfön 5 hetes és 4 napos leszek?mire számitsak hogy ne izguljam halálra magam?

Legjobb válasz: A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!

A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!
Nekem is ennyi volt kb. Semmiképpen se izgulj, a méreteknél ilyenkor is van különbség, van akinek csak a 6. héten látszik, szval erre nem érdemes adni, ott van az a lényeg, legközelebb meg a szívhangja, és hogy egészséges legyen, boldog babavárást neked!
hát csajok én nem tudom de én 5 hetesen 3, 8mm-es volt, elvileg..... nem tudom, most 9 hetesen meg 14mm
Papír szerint az utolsó menses elsõ napjától számolják a kort, de nem mindegy, hogy milyen hosszú a ciklusod, mert ez csak arra igaz, akinek 28 naposak. Nekem pl 30-39 naposak ( a fogamzásgátló után 10 hónap alatt sem állt be), ezért papír szerint én is 5 hetes vagyok (márc 5-én volt meg utoljára), de én tudom, hogy nekünk a húsvéti nyuszi hozta babócát, tehát igaziból még csak a 4. hetemben vagyok. Most pedig a 12 mm-es petezsákban 1, 9 mm volt a szikhólyagocska tegnap elõtt.

Múlt héten voltam először ultrahangon 5 hetesen és kicsinek találták a petezsákot. 7 mm szabályos. Aggódjak?

Interneten azt olvastam, hogy az normális.

Legjobb válasz: nekem is 7mm-es volt 5 hetesen

nekem is 7mm-es volt 5 hetesen
én is 5 hetesen voltam elõször, és nekem 6 mm volt a petezsák. 22hetes kismama

5 hetes és 5 napos vagyok elméletileg. Mikor menjek először orvoshoz? A héten ugye már nem túl korai? Szeretnék megbizonyosodni, arról hogy minden rendeben van.

Legjobb válasz: Gratulálok! :D 6-8 hetesen ráérsz. Ha jövõhét közepén mész, már talán lesz szívhang is, de nem biztos.

Gratulálok! :D 6-8 hetesen ráérsz. Ha jövõhét közepén mész, már talán lesz szívhang is, de nem biztos.
6 hét 3 naposan voltam, élmény volt. :) Igazából én már elõtte 4 hetesen is voltam, de akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, hanem csak rákszûrésre mentem, és mondtam a dokinak, hogy olyan mintha...megnézett és kiderült, hogy terhes vagyok, akkor már volt petezsák, úgyhogy már akkor látszódott valami. De persze utána 2 hét múlva visszahívott, hogy többet lássunk, úgyhogy a 6. hét után érdemesebb menni.
6. héttõl már mehetsz, de ajánlott inkább a 8. héten menni elõször.
Szerintem megvizsgál és akkor a rákszûrést is megtudja csinálni. De valószínû, hogy 2 hét múlva vissza kell menned és akkor fog jobban látszódni.
Szia! Mindjárt betöltöd a 6 hetet, már nem korai, a napokban várható a szívcsõ beindulása, ha a hét vége felé mész uh-ra, talán már az is lesz. De nem kell megijedni, ha még nem. :-) Amiért ilyenkor szoktak menni, hogy jó helyen van-e a baba, az már látszik mindenképpen. :-)
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam most pénteken megyek. Korai nagyon? Azért megfog vizsgálni remélem.
Én azért mentem vissza a dokihoz, mert már 7 hónapja nem jött össze a baba, és vezetnem kellett a hõmérsékleti naptárt. De már tudtam, hogy sikerült, mondtam is a dokinak, aki megnézte ultrahangon és pont annyi idõs volt, amit én is számoltam. Akkor voltam 5 hetes. Azután hetente hívott vissza UH-ra, kb 3-szor.Nyugodtan menj, meg fog vizsgálni.
Szia! Engem szerdára hívott be a dokim.Akkor leszek 5 hetes.

Baj van? Elviekben 5 hetes és 1 napos vagyok, a HCG ma 1400 volt, de a doki nem talált semmit. Mindenkinek látszik 5 hetesen a petezsák?

Nagyon aggódok,ma volt a vérvétel mert a doki nem látott semmit.Mondta holnap vissza kell mennem mert 1500 értéknél már látnia kéne..Kövér is vagyok.

Legjobb válasz: Reméljük, hogy nem méhen kívüli. De nem akarlak megijeszteni. Lehet, hogy csak nem látta. Holnap hátha meglátja!!

Reméljük, hogy nem méhen kívüli. De nem akarlak megijeszteni. Lehet, hogy csak nem látta. Holnap hátha meglátja!!
Dehogyis kell látszódnia 5 hetesen...! Ezen ne parázz!! Bízz a babádban, ott van Õ, tutira! Az orvosoknak vannak ilyen íratlan, saját szabályaik, amiktõl el kell vonatkoztatni, mert nekik támpont, de neked csak felesleges idegeskedés!! 1 hét múlva már tuti látszani fog, minimum a petezsák! Az idegeskedés árt leginkább!! Úgyhogy nyugi! A hcg meg mindenkinél másképp növekszik, ezért is csak határértékek vannak, az az orvos nem százas igazán... Az én hcg-m már 6000-nél jár, mikor a 6. héten láttuk Õt! Nyugavér csigalom! ;)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!!! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BÁTORÍTÓ SZÓT!!!!
Kedves utolsó, jót derültem rajtad. A nyugavér, csigalmodon.:D Köszi szépen!Nem tudom, de és is 2 napja mellé beszélek. A mai legjobb beszólásom:drágám, össze ne ágyazd a csokit! Ne aggódj, kedves kérdezõ, ott a baba ne félj.Én nem is megyek ilyen korán dokihoz, tudom, h. nem fog még túl sokat látni.Majd 7 hetesen megyek. 5+3 hetes vagyok. Üdv, a 18 éves kismami.
Szia! Én holnap megyek dokihoz, kb. 5 vagyok az um. szerint. Nálunk a megterm. nov. 05-én történt. Megkérdezhetem, hogy milyen tüneteid vannak, csak hasonlításként, persze, tudom minden terhesség más és más. Hétfõn én neg.-at teszteltem, viszont tele vagyok terhességi tünetekkel (feszül a mellem, húzó érzés a méh tájékán, farkaséhség, idõnként szagokra való érzékenység, éjszaka felébredek, gyakoribb pisi). Hétfõn az mondta a dokim telefonon, hogy még egy hetet kellene várni a pos. teszt miatt, de pénteken menjek el hozzá, ami holnap este lesz. Nagyon izgulok! Bármit is lát, még, ha csak egy kis pontot is, tudom, hogy terhes vagyok. Egyébként én is a méhen kívülitõl rettegek.
Légyszi, írd meg holnap, mit mondtak!! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Tünetem csak a néha cicifájás, meg anéha mintha megjönne érzésem van, és a pozitiv lett a teszt 19-én.Kb nov 2-3 volt a megtermékenyülés.Remélem holnap legalább a HCG-m megy feljebb.
A kérdező hozzászólása: befektettek, 4 napig itt leszek, mert még mindig semmi sem látható!:(( sztem ebbõl már jó nem sülhet ki:(
Szia! ezt találtam neked: Az utolsó menszesztõl számítjuk a heteket, és hcg mennyisége mlU/ml -ben van megadva. 3. hét 5 - 50 4. hét 3 - 426 5. hét 19 - 7.340 6. hét 1080 - 56.500 7-8. hét 7.650-229.000 9-12. hét 25.700-288.000 13-16. hét 13.300-254.000 17-24. hét 4.060-165.400 24-40. hét 3.640-117.000
A kérdező hozzászólása: köszi aranyos vagy!!!remélem igazad van, és nekem is csak késõbb mutatja meg magát!
Nyugi. Én is 5 hetes voltam mikor elmentem a dokihoz, mert 2 tesztem is pozitív volt. Mondtam neki, hogy terhes vagyok. Csinált ultrahangot, azt mondta: hát látok itt valamit, nem tudom mi az. Mondtam, hogy a babám, mert 2 teszt is +. Erre: Na jó, akkor fogjuk rá, hogy az, de jöjjön vissza 2 hét mulva. 2 hét mulva már látta rendsen a petezsákot. 8 hónapos már a babóm. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: jajj hála a jó égnek hogy nem mindenkinél látható, teljesen készen vagyok csak a doki ragaszkodik hozzá hoy 1500 felett már látszódia KELL!!
Amikor én voltam ugyanennyi idõsen, azt mondta hogy csak egy sárgatestcisztát lát, ami valószínûleg a tehesség jele, megnézett hüvelyi és hasi ultrahanggal is. Nem vett vért és két hétre rendelt vissza amikor már volt petezsák, és rá két héttel volt csak szívhang. Szerintem nyugi!!!
A kérdező hozzászólása: Isten szóljon belõled kedves 2. válaszoló! Már nagyon kétségbe estem mi van ilyenkor...
A kérdező hozzászólása: jah a másik hogy erõs görcsök, meg vérzés nincsen, elviekben ez lenne a méhenkívüli:S vagy már magam se tudom:S
Vagy nem vagy még 5 hetes én múlt héten voltam 6 hetes volt petezsák és szikhólyag de szívhang nem !Ma voltam de kiderült hogy még csak ma vagyok 6 hetes!Nem hiszem hogy baj van ne idegeskedj!
Utólsó vagyok az eredmény szerint még csak 4 hetes vagy! http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy! sajnos valószínûleg hetes vagyok, mert nem természets úton jött, hormon inyekciókkal, és ott kb nov.2-3 lehettett a megtermékenyülés
Nekem 5 hetes 2 naposan csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott az orvos. Petezsákot nem.
A kérdező hozzászólása: 5 hetes bocs az kimardt 5 hetes-19 - 7, 340 és nekem 1400 volt a 4.heteshez sok sztem
Szia, elõzõ vagyok és egyben az, aki dokihoz ment. Nos, látható egy picike, fekete valami, a doki szerint ez lesz a pici, csak még nincs pos. tesztem, hétfõn kell újra tesztelnem. Ettõl függ, hogy megtapad-e? Ha nem lesz HCG-m vetélni fogok. :(((

Tegnap voltam először orvosnál.5 hetes és 6 napos és van szívhangja, de én 100% tudom hogy nov 26 án volt pé, és akkor voltunk együtt utána nem . Szóval lehet hogy négy nappal fejletlenebb a pici? Aggódom nehogy baja legyen!

Legjobb válasz: A 12. hétig a mensi alapján számítják a terhességi kort, függetlenül a pé-tõl stb. Aztán a betöltött 12. hetes uh-n, amikor elõször mérik le a csontjait, szerveit kiszámítanak egy uh-szerinti kort, és onnantól az lesz a kiindulási alap. Ne aggódj, és boldog babavárást! 38 heteske

A 12. hétig a mensi alapján számítják a terhességi kort, függetlenül a pé-tõl stb. Aztán a betöltött 12. hetes uh-n, amikor elõször mérik le a csontjait, szerveit kiszámítanak egy uh-szerinti kort, és onnantól az lesz a kiindulási alap. Ne aggódj, és boldog babavárást! 38 heteske
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Neked is boldog babavárást, erre a rövidke idõre még, aztán könnyû szülést kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: pont ez az, a mensi napjától számítva lennék 6 hetes és 4 napos, annek ellenére a doki 4 nappal kisebbnek látta, tehát ma csak 6 hetes vagyok pont.
Szio!Amikor en voltam 8 hetes az utolso menzi alapjan, akkor az uh-n csak 7 hetesnek mondta a doki.Aztan mentem a 12. heti uh-ra es akkor mar utolerte magat es 12 hetesnek felelt meg.Ne aggodj a tied is utoleri magat!:) Boldog babavarast es Boldog Uj Evet!:)
Szia, A babám minimanó volt 8hetesen is, a védõnõ azzal nyugtatott, hogy majd behozza, 7heteskének felelt meg. Pont betöltöttem a 12hetet, mikor a genetikai uhra mentünk, és lám a babám 5nappal idõsebb pöttöm méreteivel volt megáldva. Szóval nyugalom, lesz õ még nagyobb is:) Szedd a vitaminokat, és nem lesz semmi baja. Boldog babázást
Ne aggódj, nem gond, hogy most kisebb. Nekem elõször kisebb volt, késõbb nagyobb, legtöbbször átlagos. Így a kiírt idõpont is változott picit, de nem foglalkoztam vele. Én tudtam a pontos napot, és a babám is, mert a kiírt napon átlagos súllyal jött a világra.

5 hetes és 5 napos vagyok? hétfön láttak szikholyagot.. az jo jel? hétfön lesz szivdobogás?

hétfön voltunk doktor bácsinál és a petezsák oriásit nött..és az elsöhöz képest a közepén volt egy fehér pötty..ami itt ott mintha folytatodott volna..de nem volt kivehetö konkrétan,csak nem volt szabályos..ez jo jel?idöben vagyok?1 hét mulva megyünk genetikai ultrahangra..ott már látunk szivdobogást?

Legjobb válasz: Igen, ez jó jel! 6-7 hetesen már valószínûleg lesz szívhang! Gratulálok!

Igen, ez jó jel! 6-7 hetesen már valószínûleg lesz szívhang! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen..remélem minden jl fog alakulni:)
nem értem miért mész egy hét múlva genetikai u.h.-ra.az elsõ a 12.héten van.7hetesen általában már van szívhang. gratula a babához
A kérdező hozzászólása: azért mert ez a doki minden kismamát elküld ilyen korán..igy akarja kiszürni korán a ha valakinál probléma van..ma mondták a többiek..és havonta oda küld minket..én csak örülök ennek hiszen az sokkal alaposabb mint a sima uh..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!