Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. Tegnap délután (2 db)

A rózsaszín az nem "folyás", hanem VÉR! Én a helyedben szaladnék orvoshoz!
Nem!!
Szia! Én is pont ma vagyok 16+5 hetes. Nekem pont egy hete volt egy kis vérzésem, azóta szerencsére nincs semmi, csak egy kicsit több folyásom van, de fehér. Duphastont szedsz, mert mellette jelentkezhet egy kis barnázás/rózsaszínes folyás. Én a 12. hétig szedtem, nekem nem okozott semmi gondot, de a tájékoztatóban ez le volt írva. Most a vérzés óta nekem a magne B6-ot emelte meg a doki 3x2-re és pihi. De szerintem mindenképpen hívd fel az orvosod és mondd el neki, hogy mi van. Õ majd megmondja, hogy mi legyen, az a tuti!
16 hetesen véreztem be elég durván. 5 napig kórházban voltam, majd itthon is szigorú fekvés. Ma kezdtük a 21. hetet és minden rendben van. Szerintem menj dokihoz az a biztos.

5 hetes terhes vagyok. Tegnap délután barnás folyásom volt, éjjere pedig véreztem is, de másnapra mintha elvágták volna, a vérzés elmúlt, de a barna folyás megmaradt. Mi lehet ez?

Lehetséges hogy elvesztettem az egzik babámat? Két embriot ultettek be. Ma pedig hosszúkás alvadt vér jött ki belölem.

Legjobb válasz: Szerintem menj el a dokidhoz egy UH-ra mert biztosat csak õ tud neked mondani! Nem biztos hogy baj történt fõleg ha a vérzés is abbamaradt,de azért megnyugtatásként jó tudni mi zajlik"odabent"!

Szerintem menj el a dokidhoz egy UH-ra mert biztosat csak õ tud neked mondani! Nem biztos hogy baj történt fõleg ha a vérzés is abbamaradt, de azért megnyugtatásként jó tudni mi zajlik"odabent"!
Huuuuuu...hat ezt eleg nehez megmondani, hogy pontosan mi is tortenhetett. En ajanlanam, hogy keresd fel az orvosodat. Nem kell panikoli, lehet, hogy semmi baj de gyozodj meg rolla.Minnel hamarabb tudod a valaszt annal jobb es megnyugszol.
Nekem is többször volt vérzésem a 9 hónap alatt, mert a méhlepény rajt, vagy közel volt a méhszájhoz.Én sokat feküdtem és nem lett semmi baj!Nyugi, ne ijedj meg mindeképpen menj orvoshoz, õ tud 100%-osan megnyugtatni.
Szerintem gyorsan irány az orvos és ne találgass mert még nekem is bajod eshet. Ezzel nem lehet játszani és egy fórumon megoldani a problémát!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!