Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. Mennyire jo az (2 db)

5 hetes terhes vagyok. Mennyire jo az Utrogestan tabletta?

Legjobb válasz: Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sõt az összes kismama ismerõsöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt. Sok sikert. 27hetes kismama

Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sõt az összes kismama ismerõsöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt. Sok sikert. 27hetes kismama
Ez gyogyszer es csak akkor szedd ha felirjak...nem vitamin, hogy barki velemenyet kikerdezd es hasznald ha masnak jo volt!!
Segíti a progeszteron folyamatos termelõdését, amely a terhességet tartja fenn az elsõ 12 hétben, utána már a babád gondoskodik errõl a hormonról. Ezért szokták az elsõ 12 hétben ajánlani a szedését, mert ha a progeszteron termelõdés nem folyamatos, akkor az is lehetséges ok a terhesség megszakadására, sajnos. Ha jól tudom akkor bizonyos életkor felett kifejezetten ajálja a doki. Vagy biztos, ami biztros alapon, ártani nem használ elven mindenkinek???
Szia! Nekem most a 3. terhességnél irta fel a doki.Elözõ kettö sajnos elment.Én szoltam hogy volt 2 elözö terhesség és elhalt ugy irta fel nekem 3*1 kellett szednem 12 hétig és fokozatosan csökkentettem a 13 héten befejeztem és láss csodát most 22 hetes az Ákos babám. Nekem talán ez segitett.
Szia! En 14 hetes kismama vagyok!Kb.a 9 heten bekerultem a korhazba verzes miatt. Tobbek kozott az Utrogestant is kell szednem. Most voltam ellenorzesen es a doki ramkototte, hogy abba ne hagyjam a szedeset. Szerintem biztos hasznal, maskepp nem ajalna.
Szia!! A gyógyszerrõl csak annyit , hogy én a 6 . héten elkezdtem vérezni!! azt mondták lehet nem marad meg a baba mert erõs a vérzés!! benn a kórházban elõször csak fektettek , hátha.. sajnos semmi!! 3. nap este kaptam meg az utrogestant és 4. nap reggelre elállt a vérzés!! Lehet ha nem kapok most nem vagyok 23 hetes terhes!! De csak és szigorúan orvosi rendelvényre szedd, nem szabad még csak véletlenül semmásnál kimaradt adagot átvenni!!!

21 hetes terhes vagyok! A 16 hetes afp eredményem jó lett, csak a 18 triszómia szűrés lett pozitiv! Mennyiben befolyásolja az eredményt az a tény hogy 15 hetes+5 naposan vették le a vért? 2 uh. is neg. Lett.

Legjobb válasz: Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.

Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.
Nekem is pozitív lett a Down szindróma tezst a második , az elsõ negatív (vérbõl)Genetikai tanácsadóba kellett mennem.Ott felajánlották a magzatvíz vizsgálatot.Én ezzel nem éltem.Végülis egészséges kisbabánk született.A magzatvíz vizsgálatot azért nem vállaltam , mert már elõtte volt két vetélésem.Az UH nem mindig mutatja ki ezeket a betegségeket.(sajnos)Én azért nagyon bízom benne hogy nálatok sem lesz semmi baj!
Nekem a kombinált teszten van 18-as triszómmia (Edwards-kór) szûrõvizsgálati eredmény, az AFP-n nincs. A kombinált tesztet meg a 11. héten csinálták.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!