Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. Kutyakozmetikus, (2 db)

5 hetes terhes vagyok. Kutyakozmetikus, maszkban fogok ezentúl dolgozni, árthat ez a babának? Meddig dolgozhatok nyugodt szívvel ebben a "szőrös" szakmában?

Legjobb válasz: Ha nem vagy allergiás (gondolom nem) akkor amig bírod. Sztem csináltasd meg a toxoplazma vizsgálatot és ha átestél a rajta, védett vagy még nyugodtabban csinálhatod! Én is dolgoztam a szakmába évekig, de sztem mondjuk megterhelõ fõleg várandósan állni egész nap meg a kutyákat emelgetni az asztalra. Szerezz be segítõt! Boldog babavárást!

Ha nem vagy allergiás (gondolom nem) akkor amig bírod. Sztem csináltasd meg a toxoplazma vizsgálatot és ha átestél a rajta, védett vagy még nyugodtabban csinálhatod! Én is dolgoztam a szakmába évekig, de sztem mondjuk megterhelõ fõleg várandósan állni egész nap meg a kutyákat emelgetni az asztalra. Szerezz be segítõt! Boldog babavárást!
azt olvastam, hogy kerülni kell az állatokkal való érintkezést a terhesség alatt. állítólag hordozhatnak olyan betegségeket amitõl nekik nincs bajuk, de a kismamánál fertõzést, vetélést okozhatnak.Én egy picit tartanék ettõl...

11 hetes yorkimnak nincs levágva a farkaskörme, elég ha 4-5 hetente rövidre vágja a kutyakozmetikus vagy vetessem le?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem minél elõbb vetesd le neki. Már a tenyésztõnek le gondoskodni kellett volna errõl. Honnan van a kis kutya? Ez egy egyszerû rutin mûtét, amit altatásban végeznek, nem fog neki fájni, 1 nap alatt el is felejti. Beszéld meg az orvossal.

Szia! Szerintem minél elõbb vetesd le neki. Már a tenyésztõnek le gondoskodni kellett volna errõl. Honnan van a kis kutya? Ez egy egyszerû rutin mûtét, amit altatásban végeznek, nem fog neki fájni, 1 nap alatt el is felejti. Beszéld meg az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. A kutyus egy idõs nénitõl került hozzánk, aki a betegsége miatt nem tudja gondját viselni. Sajnos nem tudni hogy melyik tenyésztõtöl van, mert a néni a betegségébõl adódóan nagyon nehezen komunikál, csak egy oltási könyvet kaptunk hozzá. Jövõ héten viszem a 3-ik oltásra, mindenképpen megbeszélem az orvossal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!