Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. Derékfájási (4 db)

Enyhe derékfájás pár percenként, amihez keményedés is társul? ! Jóslófájás lehet? 37+5 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet jósló fájás, miért ne lehetne? :o) Viszont jósló fájásokkal heteket is el lehet tölteni. Amúgy meg ha beindulna, akkor sincs semmi gond, már nem koraszülött a kicsi, kész a kinti életre.

Lehet jósló fájás, miért ne lehetne? :o) Viszont jósló fájásokkal heteket is el lehet tölteni. Amúgy meg ha beindulna, akkor sincs semmi gond, már nem koraszülött a kicsi, kész a kinti életre.

39+5 hetesek vagyunk. Mit jelenthet az iszonyatosan erős, hasogató derékfájás?

Azt hallottam, hogy vajúdáskor a menstruációs görcsökhöz hasonló fájások lesznek. Amikor a derékfájás jelentkezik (rendszertelenül és rohamszer?en) akkor olyan mintha f?részelnének és anno volt ilyen a menstruációkor is. Ez akkor már minek számít?

Legjobb válasz: Háát igen,nemsokára anyuka leszel!Gratulálok,könnyû szülést és kellemes ünepeket kívánok!:)

Háát igen, nemsokára anyuka leszel!Gratulálok, könnyû szülést és kellemes ünepeket kívánok!:)
Hamarosan anyuka leszel ez azt jelenti! :) Nálam ugyanígy kezdõdött, egy napra rá már kezemben tartottam a kisfiam:)
A kérdező hozzászólása: :) )) Köszi a gyors választ! nagyot nevettem :) Már nagyon izgulok :)
Könnyû szülést Kívánok nektek!!! És Nagyon boldog karácsonyt, bár szerintem ez lesz az egyik legszebb:) )))
elsõ voltam:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Nektek is boldog Karácsonyt!

S. O. S! 35 hetes vagyok. Kb 1, 5 órája zuhanyoztam, azóta mensi szerû görcsök, folyamatos derékfájás és nyilalások a hasam alatt. Jósló? Vagy mi lesz?

Legjobb válasz: Amig víz nem jön ne rohanj sehová, nyugi, lehet hogy semmi, de azért kimérten készülj elõ, hátha menni kell.

Amig víz nem jön ne rohanj sehová, nyugi, lehet hogy semmi, de azért kimérten készülj elõ, hátha menni kell.
A kérdező hozzászólása: Semmi. :) Az nst 36 hetesen fajin fájásokat mutatott, éreztem is. De nem szólt a doki semmit. Szoktam mensi szerûen görcsölni, derekam is szokott fájni de még mindig semmi. Már 37+2 hetes vok. :) Várom már nagyon a picit :)
Juj *-* Írj ha van valamii! :)
Van valami fejlemény? :)
A kérdező hozzászólása: rossz nst miatt fektettek be, de mint kiderült a baba jol van. 1111 a méhszájam, már csak babával megyek haza sztem. :) am vasárnapra vok kiírva. De még nem fáj semmim
Sok sikert!! :) Az a lényeg hogy a baba jól van! :3 Lány lesz vagy fiú? :)
A kérdező hozzászólása: fiú
Biztosan aranyos lesz *-* Jelezz ha megszületett :) Várom :)
Tuti megszületett már :)
A kérdező hozzászólása: 40+4 héten, május 16án megszületett. Gyönyörû kisfiú. :)
Gratulálok!
Na?:) )
A kérdező hozzászólása: Hát lehet h az még odébb van :) Voltam vizsgálaton teljesen zárt vagyok. De sose tudni :) majd írok ha van vmi
Majd írj ha megszületett a kicsi! :) )
A magzatvíz nem feltétlenül folyik el. A fájások ellenére is elõfordulhat burokrepesztés.
A kérdező hozzászólása: + keményedés és folyamatosan mozog a baba
Ne ide írogass, hanem menj be az ügyeletre!!!!!
Szerintem is kórház!
Mi a helyzet?? :DDDD
Pihenj le, és diszkréten azért nézegesd az órát, bár szerintem csak jóslóid vannak.:) Majd írj azért, hogy mi a helyzet!:)
A kérdező hozzászólása: Elmúlt minden :) Még jo h nem mentem egybõl sehova. De holnap tényleg összepakolom a cuccom, nem halogatom tovább. :)
Szia. Azt nagyon jól teszed ha összepakolod a cuccodat, ugyan is lehet, hogy következõ alkalommal már nem fog elmúlni :) Nekem is ugyan ilyen fájásaim voltak és rá 24 órára a karomban tartottam a kisfiamat :D Persze én akkor már 40+3 hetes voltam, elõtte 2 napig távozott a nyákdugó és tágulási vérzésem is volt elõtte, de ugyan így indult nekem is, rendszertelenül jöttek a fájások keményedtem fájt a derekam.Ez 12 órán át tartott majd elfolyt a m.vizem és további 12 óra múlva megszületett a kisfiam :)
Miújság van veletek? :)
A kérdező hozzászólása: Semmi különös. Szoktam görcsölni, gondolom jósló. De nem úgy mint mikor a kérdést írtam, akkor tényleg mgijedtem :)
Gratulálok :)

5 hetes terhes vagyok. Derékfájási panaszaim vannak, meg alhasi görcsöm. Ez természetes?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt. A magnézium segít a görcsökön, próbáld meg.

Nekem is ez volt. A magnézium segít a görcsökön, próbáld meg.
Teljesen normális, abszolut mensi szerû érzés ilyenkor, ez azt jelenti, hogy tágul a méh. Nem kell még ilyenkor magnéziumot szedni, egy kis mensis fájdalmat ki lehet bírni, és legalább tudatosul, hogy változik a szervezetünk. Én kb 10 hétig éreztem ezeket, majd a terhesség végén elõjön megint, akkor már mint jóslófájás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!