Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. Az UH-on a (8 db)

5 hetes terhes vagyok. Az UH-on a petezsák nem kerek, hanem ovális. Ezért az orvos szerint lehet, hogy valami nincs rendben. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem nekem is ovális volt a petezsák, ahogy emlékszem...Nem hallottam, hogy ez gond lenne... De ha valami nincs rendben a doki szerint, akkor nézesd meg magad megint 1-2 hét mulva mindneképp!!És mondja el hogy mia gondja!!

Szerintem nekem is ovális volt a petezsák, ahogy emlékszem...Nem hallottam, hogy ez gond lenne... De ha valami nincs rendben a doki szerint, akkor nézesd meg magad megint 1-2 hét mulva mindneképp!!És mondja el hogy mia gondja!!
Nem tudom, de az orvos nem mondott semmit?Mindenképp vele beszéld meg az aggodalmaidat.
Szia! Hát nekem is ovális, most néztem meg, és nekem semmit nem mondott a doki hogy bármi baj lenne...Szerintem ez teljesen normális, kinek ilyen, kinek olyan...

27+5 hetes vagyok és az utóbbi hetekben mindtha nem nőne a pocim.2 hete voltunk UH-on, a baba mérete megfelelő volt. De miért nem nő a hasam?

Legjobb válasz: 1.voltam: Egy kis extra: Nem tudom a vizesedésnek mennyire van ehhez köze, de én pl. nem is vizesedtem idáig, nem vagyok bedagadva és mindjárt szülök. Jövõ hét végére vagyok kiírva!!! Tehát ne izguljál a nagy pocak miatt, ami késik, nem múlik.

1.voltam: Egy kis extra: Nem tudom a vizesedésnek mennyire van ehhez köze, de én pl. nem is vizesedtem idáig, nem vagyok bedagadva és mindjárt szülök. Jövõ hét végére vagyok kiírva!!! Tehát ne izguljál a nagy pocak miatt, ami késik, nem múlik.
Szia! Ne izgulj, nekem se nõtt a hasam, talán 25-26hetesen kezdett el rendesen nõni.Mondta az orvos, ne agfgódja, én olyan alkat vagyok, hogy nekem majd az utcsó 2hóba.Most meg már gömbölyödök rendesen, és így már nehezebb 31hetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, boldog babavárást és az elsõnek könnyû szülést kívánok!!!

Mi lehet az oka, hogy nem érzem a babám? 21 hetes terhes vagyok. Kb.2 hete mozdult meg először a pici, néhány napig mozgott, aztán 1, 5 hete semmi. Voltam UH-on múlt héten, tiszta volt a szívhang, ettől függően aggódom.

Legjobb válasz: Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:)), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia

Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:) ), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia
Szia! Ne aggódj, mert nekem sem mozgott. Nekem nagyon sokáig nem volt aktív baba. Mozgott, de nem rugdosott, alig alig éreztem, de az ultrahangon minden rendben volt. Ne aggódj, mert amikor már nagyobb lesz hullámozni fog a hasad. Csak nyugi nincs semmi baja, ha jó az ultrahang eredményed. Sok sikert a babához! Ha kibújik akkor ne aggódj futhatsz utána, ahogy én is. Pocakban passziv, kinn aktív:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Megnyugodtam :) Boldog babavárást!!!

Kétségbe vagyok esve, mivel Szeptember 3-án volt az utosló menstruációm, tehát betöltött 5 hetes terhes vagyok, 2 db poz. Teszt, Uh-on az orvos nem látott petezsákot, csak megvastagodott nyálkahártyát. A méhem hátrahajló. Lehet még reményünnk?

Rövid történetünk a következ?: Április 25-én született meg 34 hétre gyönyör? kislányunk. Kislányunk a koraszülött osztályon ESBL klebsiella pneumonie fert?zést kapott és 13 naposan elveszítettük. Összetörtünk:- (

Legjobb válasz: mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot

mérhetetlenül sajnálom... lehet hogy késõbb fogant és még csak 4 hetes akkor még lehet remény hogy a hátsó falon tapadt. jövõ heti v. két hét múlva esedékes vitalitás uh kideriti az igazságot
Nyugi, még nem biztos, hogy látja, szívhang is majd késõbb lesz. Az a fõ, hogy ne idegeskedj.
Nagyon sajnálom a kislányotokat. Lehet hogy késõbb volt ovulációd és ezért még csak a nyálkahártya megvastagodását látja a doki. De már ez is jó jel, tehát fel a fejjel! Még aludj rá néhányat és pár nap/1 hét múlva már biztos többet lát az orvos is. Drukkolunk!
Persze, hogy van remény, nekem is hasonló volt, szintén hátrahajló méhhel, 7 hetesen láttuk csak meg.
Õszintén sajnálom, ami történt:-( 5 hetesen gyakran elõfordul egyébként, hogy még nem látszik "semmi", nekem is csak 7 hetesen látszott elõször (szintén hátrahajló a méhem.) Ne add fel!
Semmiképpen ne ess kétségbe!!! Nekem nincs hátrahajló méhem és mégis 5 hetesen semmit sem látott 3 pozitív teszt után az orvos. Majdnem 7 hetes voltam mikor még csak petezsákom volt meg szikólyagom...másnak ekkor máár szívhangja is van...és most itt vagyok 17 hetesen . semmi bajunk, szépen fejlõdik a baba, csak annyi, hogy nem ciklus közepén volt a peteérés, hanem majd 1 héttel késõbb.lehet, hogy neked is ez volt.

A 14+5 hetes uh-on már meg tudja mondani az orvos hogy kisfiú vagy kislány ha olyan helyzetben van a babó?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem igazán.Akkor még annyira nem egyértelmûek a "szervek".De akötelezõ 18 hetesen biztosan tudni fogod, csak légy türelemmel:)))

Hát szerintem nem igazán.Akkor még annyira nem egyértelmûek a "szervek".De akötelezõ 18 hetesen biztosan tudni fogod, csak légy türelemmel:) ))
nekem 15 hetesen megmondta , hogy lány és tényleg:)
szia, en 16 hetesen voltam a dokinal, es nekem egyertelmuen mondta hogy fiu:) a lanyoknal nehezebb a helyzet, ott me lehet fiu, de ha egyertelmuen fiu akkor belole mar nemigen lesz kislany:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
13 hetesen mondták meg, hogy fiú, 100 %-ot mondott az uh-os, mázlink volt (az is). A kislányokat késõbb látják, úgy tudom.
Nálunk 20 hetesen derült ki, hogy lány. Türelem. :)

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)

5 hetes kismama vagyok a jövő héten esem túl az első orvosi vizsgálaton, ilyenkor már látszik a baba Uh-on?

Már várom a vizsgálatot,tudom h nem szabadna ,de folyamatosan kétségek gyötörnek, h minden rendben van-e.Azt sem szeretném azért h túl korán menjek,mikor még nem látszik egyértelm?en h minden ok.Sajnos már túl vagyok egy missed ab.-on.

Legjobb válasz: Igen! A petezsák! :D Gratula

Igen! A petezsák! :D Gratula
Én is 5 hetesen voltam elõször, csak a petezsák látszott, a szívpulzálást csak egy héttel késõbb lehetett látni.Szerintem várj a betöltött 6. hétig, mert én végig idegeskedtem a 2 uh. közötti hetet!Minden jót!
Lehet, hogy már szívhang is lesz :) Grat!
ha most vagy 5 hetes és jövõ héten mész dokihoz akkor talán már szívhang is lesz.boldog babavárást és sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat és mindenkinek jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-on!Már volt szívhang!
Igen, túlaggódod. :) A 12. héten a legideálisabb megnézni a redõ vastagságát. Legalábbis ezt mondják. Örülj neki, hogy csak 0, 8. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egyébként nagyon örülök!! Nagyon élénken mozgott a vizsgálat alatt :-) jó volt látni.
Ha tudod hogy jó akkor miért írsz?
A kérdező hozzászólása: Mert elbizonytalanodtam...
Az Uh gép gondolom kidobta, hogy a méretei szerint hány hetesek vagytok. Ha a gép is 12 hetet adott ki, akkor ez nagyon jó érték. :)
Nekem 1, 7, akkor az sok? Én nem tudom mik a normál értékek...
Hali! Nálunk a 11. héten végzik el ezt a vizsgálatot, és nekem a nõdokim azt mondta, hogy a 3, 5-ös értékig "jó", de aki nagyon közel van hozzá, azt már további vizsgálatra küldik. Nekem majdnem kerek 1 mm volt, így megnyugodtam, és az AFP-m is 0.8 MoM lett :) Én azt tanácsolnám annak, aki aggódik az értékek miatt, hogy menjen el a legközelebbi 4d-s UH-ra, ott nagyobb pontossággal meg tudják mondani mi a helyzet :) Boldog babavárást mindenkinek! 24 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!