Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. A hom folyamatosan (2 db)

5 hetes terhes vagyok. A hom folyamatosan magasabb, de esténként szabályosan fázom. (Azért lázam nincs. ) Ez normális?

Legjobb válasz: Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.

Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.
A kérdező hozzászólása: Ja. A párom egyszál poloban van otthon, en meg melegito also, felso, polo, zokni... De ezek szerint normalis ez a dolog. Koszi!
Abszolút normális. Nekem a szüleim sajnálták a páromat, akit szerintük dunsztban tartottam és kb. mi is így voltun öltözve. Én melegítõbe, az emberem meg alsógatyába pihegett, a szüleim meg röhögtek rajtunk. :-)
ne aggódj! én szewptemberben estrem teherbe!! Nálunk egész õsszel, télen 38 fok volt a házban és mondhatni, hogy fáztam mjadnem a férjem is gatyába vol. a vendégek is 10 perc után kidõltek, elmentek mert nem bírták, de én meg mindig csak fáztam!!!!!! Most már 39 hetes vagyok
Nekem mindig mindehol melegem volt, de mikor terhes lettem, fázós lettem. Biztos van realitása:-)
Én is így voltam ezzel, aztán hirtelen elmúlt. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
Nálam ugyanígy volt.28 volt volt a lakásba és még akkor a kandalló mellett álltam.

5 hetes terhes vagyok. Pár napja a tüneteim nagy része elmúlt. Félek, hogy elhalt a baba. A mellem feszül és a hasam is szurkál. A hőm 37 fok folyamatosan. Meg tudtok nyugtatni?

Vérzésem nincsen. Görcsök sem nagyon, inkább ilyen "mindjártmegjönérzés". A múlt héten viszont még undorodtam a szagoktól, ételekt?l, álmos voltam folyton és volt hüvelyi folyásom is.

Legjobb válasz: Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama
Szia, A 4. héten én is éreztem hányingert, de szerintem az még csak az izgalom volt illetve a 'tudat' az állapotomról..Szóval még nem a 'velejáró' tünete a terhességnek. Az igazi émelygõs, haspuffadásos idõszak kb. 6. héttõl kezdõdött. Remélem sikerült megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: De számomra épp az az aggasztó, hogy voltak tüneteim, nem is kevés. És félek, nem jó jel, hogy elmúltak. Szerintem, az, hogy neked sosem volt, az más eset. Nagyon szerencsés vagy! :)
A kérdező hozzászólása: Abban bízom én is, hogy a 3-4. héten még korai jelek voltak ezek, és a 6. héten még változhat. Ugye?
A 2. válaszadó vagyok. Ne aggódj (bár ugyanígy voltam én is a héten) a stressztõl nekem is minden tünet 'elmúlt'. Be is szaladtam ügyeletre, de szerencsére eddig minden rendben.
Akkor van baj, ha minden tüneted elmúlik. A mellfeszülés, a szúrkálás, a szagoktól, kajáktól való undorodás vagy ami volt még. A magad megnyugtatására azért menj el a dokidhoz, mert ha idegeskedsz, az sokat árthat és nehezíti a jó beágyazódást.
Én is 5 hetes terhes vagyok és itt azt olvastam, hogy az émejgés hányinger csak 6-7 hetesen kezdõdik.Szerintem ne aggódj inkább örülj, hogy könnyen átvészeled ezt a kezdeti idõszakot.Én pont azon parázok, hogy szurkál a hasam és nehogy ez vetéléshez vezessen!
menj el orvoshoz, ugy megnyugszol biztos, de nekem mikor elhalt a babám, ugyanugy voltak tüneteim még a mütét után 2hétg hiába nem voltam már terhes, ezt az egyik válaszadonak üzenem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!