Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. A hom (11 db)

Minden terhességi tünetem elmúlt. Most vagyok 6 hetes. Még 5 hetesen pedig a halálomon voltam a rosszulléttől.1, 2 szer hirtelen nyilallást érezem a hasamban végig, de más nem történt. A reggeli hőm nem éri el a 37c-t. Mi ez?

Lehet,hogy elhalt a terheségem?

Legjobb válasz: Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.

Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.
Kérdezõ minden rendben volt veletek?

5 hetes terhes vagyok. A hom folyamatosan magasabb, de esténként szabályosan fázom. (Azért lázam nincs. ) Ez normális?

Legjobb válasz: Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.

Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.
A kérdező hozzászólása: Ja. A párom egyszál poloban van otthon, en meg melegito also, felso, polo, zokni... De ezek szerint normalis ez a dolog. Koszi!
Abszolút normális. Nekem a szüleim sajnálták a páromat, akit szerintük dunsztban tartottam és kb. mi is így voltun öltözve. Én melegítõbe, az emberem meg alsógatyába pihegett, a szüleim meg röhögtek rajtunk. :-)
ne aggódj! én szewptemberben estrem teherbe!! Nálunk egész õsszel, télen 38 fok volt a házban és mondhatni, hogy fáztam mjadnem a férjem is gatyába vol. a vendégek is 10 perc után kidõltek, elmentek mert nem bírták, de én meg mindig csak fáztam!!!!!! Most már 39 hetes vagyok
Nekem mindig mindehol melegem volt, de mikor terhes lettem, fázós lettem. Biztos van realitása:-)
Én is így voltam ezzel, aztán hirtelen elmúlt. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
Nálam ugyanígy volt.28 volt volt a lakásba és még akkor a kandalló mellett álltam.

7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36, 5. A legmagasabb eddig is 36, 8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.

Legjobb válasz: Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama

Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37, 2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36, 8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36, 5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hõ ezután folyamatosan változni fog, mivel nincs már menzi, és csak felidegesíted magad vele.
Már megint méred a hõd? Tudod, hogy nálad a hõmérõzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
A kérdező hozzászólása: :-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)

5 hetes terhes vagyok, kiváncsiságból megmértem a hőmet az előbb higanyossal, ( 5 percig ) és csak 36fokot mutat! Vajon miért ilyen alacsony? Kezdek parázni.

Legjobb válasz: És pénteken töltöm az 5 hetet.Megmértem reggel nekem 37 volt kereken.Én is gondoltam rá hogy nem mérem de nekem ez már olyan mint másnak a dohányzás 9 hónapja mérem.Nekem amúgy is ciklus végén is mindig ennyi volt.Neked lehet egyébként is alacsonyabb a hõd.Szerintem inkább ne méregesd mert akkor csak így jársz hogy felidegesíted magad.Én is erre gondoltam az este hogy már nem mérem de aztán csak megmértem még jó hogy magasan van különben én is paráznék. Ne mérd és ne félj biztosan minden rendben lesz!

És pénteken töltöm az 5 hetet.Megmértem reggel nekem 37 volt kereken.Én is gondoltam rá hogy nem mérem de nekem ez már olyan mint másnak a dohányzás 9 hónapja mérem.Nekem amúgy is ciklus végén is mindig ennyi volt.Neked lehet egyébként is alacsonyabb a hõd.Szerintem inkább ne méregesd mert akkor csak így jársz hogy felidegesíted magad.Én is erre gondoltam az este hogy már nem mérem de aztán csak megmértem még jó hogy magasan van különben én is paráznék. Ne mérd és ne félj biztosan minden rendben lesz!
Elõzõ vagyok.Voltál már amúgy dokinál?Vagy csak a teszted pozitív?Én voltam de még csak egy buborékot látott pénteken megyek megint, de sajna még ma csak kedd van sosem jön el a péntek.:(
A higanyossal szerintem 10 percig kell mérni a pontos eredményért, persze lehet tévedek, de esetleg mérd meg újra, és ezúttal hagyd bent 10 percig!
Elsõ vagyok.Nagyos sajnálom ami történt.Kitartást kívánok neked és mielõbbi babásodást és jó egészséget.Mi csak egy éve próbálkoztunk de nekem ez is rengetegnek tûnik.Reggel én is megmértem a hõmet és esett 2 és fél tizedet.Nagyon félek hogy nekem is meg fog jönni.Reggel nem tudom hogy meg merjem e mérni majd.Nagyon félek hogy baj lesz pláne hogy te is így jártál.Feltettem a mostani görbémet az egyik kérdésbe ma reggel.Annyi számomra biztató hogy még nem esett cover line alá.Mit gondolsz velem is gond lesz?
Nagyon sajnálom ami történt veled, egy idõ után sikerül aztán... Mûtét nem kell, kifogsz tisztulni, én is voltam már igy és semmi gond nem lett, csak miután elmúlik a mensi menj uh-ra és nézesd is meg!! Kitartás, sikerülni fog!! Várni nem kell ilyenkor esetleg egy mensit és utána újra lehet próbálkozni! Nálam is igy történt.
Az jó. Állítólag terhesség esetén 37 körül van, nálam is így volt, igaz mostanában nem mértem. Üdv: 27 hetes kismama

5-6 hetes vagyok és megfáztam, a hőm 37, 6, ezt kell már csillapitani?

Legjobb válasz: nem nagyon kéne. inkább meleg citromos mézes tea valamilyen terheseknek való szopogatós tabletta sokan írják hogy lehet gyógyszert szedni,. én is voltam megfázva semmit nem vettem be, nem is ajánlott a védõnõ. így maradt a kúrálás. mindent a babáért.te meg még az elején vagy 32 hetes kismama

nem nagyon kéne. inkább meleg citromos mézes tea valamilyen terheseknek való szopogatós tabletta sokan írják hogy lehet gyógyszert szedni, . én is voltam megfázva semmit nem vettem be, nem is ajánlott a védõnõ. így maradt a kúrálás. mindent a babáért.te meg még az elején vagy 32 hetes kismama
..vagy esetleg egy szem kék panadol talán !
Ezt minek kéne csillapítani? Még nagyon hõemelkedésnek sem mondhatni. Igyál jó meleg mézes-citromos teát, vagy ha nem érzed jól magad, akkor menj el a háziorvoshoz, õ biztos tudja, hogy mit lehet tenni.
a háziorvos semmit sem fog felírni pláne hogy kismama kék panadolt elvileg lehet bevenni, de majd ha csak 38, 5 fok körül lenne a láza máshogy kell kúrálni
A terhesség egyik tünete a tartósan magasabb hõ (37) tehát állapotodnak megfelelõ a hõd náthától független, úgyhogy még ne vegyél be semmit, de azért figyelj és ha fölmegy, vegyél be panadolt. Azt lehet.
Most voltam beteg. Nekem a dokim azt mondta 37.5fölé ne nagyon engedjem, mert nem tesz jót a babának. Panadolt nyugodtan beveheted, ha úgy érzed megy fel a lázad!
Szia!Nekem az elején tüdõgyulladásom volt!Nekem azt mondták 38 foknál hûtõfürdõ ha nem segít rubofen!Jobbulást!

5 hetes terhes vagyok. Pár napja a tüneteim nagy része elmúlt. Félek, hogy elhalt a baba. A mellem feszül és a hasam is szurkál. A hőm 37 fok folyamatosan. Meg tudtok nyugtatni?

Vérzésem nincsen. Görcsök sem nagyon, inkább ilyen "mindjártmegjönérzés". A múlt héten viszont még undorodtam a szagoktól, ételekt?l, álmos voltam folyton és volt hüvelyi folyásom is.

Legjobb válasz: Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama
Szia, A 4. héten én is éreztem hányingert, de szerintem az még csak az izgalom volt illetve a 'tudat' az állapotomról..Szóval még nem a 'velejáró' tünete a terhességnek. Az igazi émelygõs, haspuffadásos idõszak kb. 6. héttõl kezdõdött. Remélem sikerült megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: De számomra épp az az aggasztó, hogy voltak tüneteim, nem is kevés. És félek, nem jó jel, hogy elmúltak. Szerintem, az, hogy neked sosem volt, az más eset. Nagyon szerencsés vagy! :)
A kérdező hozzászólása: Abban bízom én is, hogy a 3-4. héten még korai jelek voltak ezek, és a 6. héten még változhat. Ugye?
A 2. válaszadó vagyok. Ne aggódj (bár ugyanígy voltam én is a héten) a stressztõl nekem is minden tünet 'elmúlt'. Be is szaladtam ügyeletre, de szerencsére eddig minden rendben.
Akkor van baj, ha minden tüneted elmúlik. A mellfeszülés, a szúrkálás, a szagoktól, kajáktól való undorodás vagy ami volt még. A magad megnyugtatására azért menj el a dokidhoz, mert ha idegeskedsz, az sokat árthat és nehezíti a jó beágyazódást.
Én is 5 hetes terhes vagyok és itt azt olvastam, hogy az émejgés hányinger csak 6-7 hetesen kezdõdik.Szerintem ne aggódj inkább örülj, hogy könnyen átvészeled ezt a kezdeti idõszakot.Én pont azon parázok, hogy szurkál a hasam és nehogy ez vetéléshez vezessen!
menj el orvoshoz, ugy megnyugszol biztos, de nekem mikor elhalt a babám, ugyanugy voltak tüneteim még a mütét után 2hétg hiába nem voltam már terhes, ezt az egyik válaszadonak üzenem!
ha már terhes vagy akkor miért mész hõt??????
A kérdező hozzászólása: Nem a terhesség kapcsán mérem a hõmet. Állandóan az az érzésem, hogy beteg vagyok, ezért fordul elõ - hetente - hogy megnézem, nincs-e lázam.
Mit érzel, hogy azt hiszed, hogy beteg vagy?
A kérdező hozzászólása: Valójában nagyon gyengének, erõtlennek érzem magam.
Ez normális a terhesség alatt. Ha tehetném én is állandóan aludnék, vagy feküdnék. Én is gyenge vagyok, a hányingerrõl nem is beszélve...

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

5 hetes kismama vagyok, sajnos a kislányomtól elkaptam valami vírust.37, 6 a hőm. Vegyek be algopirint, vagy inkább ne? Melyikkel ártok kevésbé?

Úgy hallottam a láz veszélyesebb, f?leg ennyire az elején...

Legjobb válasz: Panadolt vehetsz be. Algopyrint nem szabad az elsõ és az utolsó harmadban!! igen a láz ártalmasabb!!mert felmelegszik a magzatvíz és ez okoz gondot. Vegyél be Panadolt.

Panadolt vehetsz be. Algopyrint nem szabad az elsõ és az utolsó harmadban!! igen a láz ártalmasabb!!mert felmelegszik a magzatvíz és ez okoz gondot. Vegyél be Panadolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!!!!
De ne 37, 6-ra! Akkor vegyél be panadolt, ha lázas vagy, mert az indokolatlan gyógyszer ugyanolyan rossz, mint a láz. Ha 38, vagy efölé megy, akkor vedd be a panadolt, addig ne.
Kórházban voltam 6 hetes kismamaként, ott algopyrint adtak, azt mondták lehet, egyedül a Kalmopyrintõl óvtak, mint a tûztõl. 38 fok fölött csillapították csak a lázamat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mivel nem ment fel a lázam 37, 7 fölé, így végül nem vettem be semmit! Remélem már nem is fog kelleni. Még egyszer köszönöm szépen a válaszaitokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!