Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok. A baba mellett (2 db)

50-50% esély van.Nálam sajnos a vérömleny gyõzött.

Szerintetek így mikor indulhat be a szülés? 36 hetes vagyok, bő egy ujjnyira nyitva a belső méhszáj, van egy 1, 5 évesem aki mellett nem nagyon tudok pihenni és már nagyon lent van a pocim és a baba?

A derekamban sokszor érzem azt a bizonyos érzést ami az első terhességnél a fájások beindulásának kezdetén volt, viszont egyáltalán nem keményedek! A baba kevésbé aktív már 1 hete amióta teljesen beilleszkedett. A doki 2 napja azt mondta hogy azért próbáljam még bent tartani a babát, mert picike. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.

szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.
Nem tudsz segítséget kérni valakitõl, legalább egy hétre? Mert akkor már betöltenéd a 37 hetet, onnantól nem számít koraszülöttnek a baba. Tudom, hogy nehéz ilyen kicsi mellett pihenni, de azért valahogy próbáld meg - akkor is, ha nincs segítség, mert muszáj. Egyébként akár még túl is hordhatod, bármi lehet. Drukkolok, hogy jól alakuljon!
Én is ugyan így voltam, nekem a 30. héttõl lett Cg: 2111 méhszájértékem sokat keményedtem, és minden nap több órás erõs jóslóim voltak leszállt korán a hasam már a 33. héten be volt illeszkedve a baba. Én sem tudtam pihenni semmit állandóan futnom kellett a kisebbek után akik 3 és fél éves, és két és fél évesek, és egy nagyobb 10 évesem is van itthon, ahhoz képest, hogy negyedik baba, túlhordtam meg kellett indítani a szülést, a méhszájam meg sem mozdult errõl az értékrõl, hiába az oxitocin méhszájlazító injekció és az orvosom hiába adott bele apait anyait fél óránként durván vizsgált, több órás vajúdás után megcsászároztak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!