Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok és sokszor érzek (2 db)

14+5 hetes vagyok es nagyon sokszor csiklandozast erzek belulrol es kipirosodik a borom. Masnak is kipirosodik a bore es nem korai a magzatmozgasok erzekelese?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy a böröd vált érzékennyé és viszket? Legalábbis nekem ez volt,ha meg megvakartam,rögtön kipirosodott,pedig azelött nem volt ilyen érzékeny. Szerintem még nem a baba,de kitudja :) 38 hetes

Nem lehet, hogy a böröd vált érzékennyé és viszket? Legalábbis nekem ez volt, ha meg megvakartam, rögtön kipirosodott, pedig azelött nem volt ilyen érzékeny. Szerintem még nem a baba, de kitudja :) 38 hetes

5 hetes terhes vagyok és sokszor érzek az alhasamban bugyborékolást (mint amikor ideg ugrál a szem környékén). Mi lehet ez?

Tudom, hogy ez még nem magzatmozgás, de van ötlet, h mi lehet?

Legjobb válasz: Szerintem azért van mert most készül fel a szervezeted az elkövetkezendõ 8 hónapra, növekszik a méhed, ha nem görcsölsz és nem vérzel, nyugodj meg, nincs semmi baj. Magzatmozgás ilyenkor még nem érezhetõ.

Szerintem azért van mert most készül fel a szervezeted az elkövetkezendõ 8 hónapra, növekszik a méhed, ha nem görcsölsz és nem vérzel, nyugodj meg, nincs semmi baj. Magzatmozgás ilyenkor még nem érezhetõ.
Idegmozgás.Ugyan az amit a szemed alatt érzel. Nekem akkor is volt amikor nem voltam terhes, meg most is amikor a 3.babámat várom.
Az biztos, hogy nem kórós, ha nem vérzel és nem vagy lázas. Lehet kellemetlen, de idõvel múlni fog:-) Sok boldogságot:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!