Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok és ilyenkor mennyire (3 db)

Holnap megyek orvoshoz, 6 hetes és 5 napos vagyok szerintetek ilyenkor mennyi az esély hogy szívhangot diagnosztizáljon a doki és egyáltalán látja-e a magzatot?

Legjobb válasz: Ilyenkor már hallható szívhang, van amikor már az 5. hét után is. Boldog babavárást!

Ilyenkor már hallható szívhang, van amikor már az 5. hét után is. Boldog babavárást!
Már elég nagy százalék, hogy lesz szívhang és kb pár miliméteres embrió.
Még annyit mondanék, hogy látja a magzatot! :-)
Azt nem tudom, hogy a szívhangot lehet-e ennyi idõs terhesen hallani, de, hogy látni fogod az biztos! :) A kicsit is, és az icipicike szívét is, ahogyan ver! Annó én is láttam 7 hetesen. :) Ez lesz az elsõ UHG? Felejthetelen, csodás élmény lesz, sokan azt mondják, hogy még semmi nem látszik a babuciból, de az anya észre veszi a monitoron a kis magzatát mindig. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó vállaszolónak:igen ez lessz az elsõ uh . köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat.
6 hetes és egy naos voltam mikor az elsõ uh-ot csinálták. A pici 2, 2 mm volt és láttam hogy ver a pici szive. Felejthetetlen élmény, ahogy elõttem is írták.
Én 5 hét 3 naposan voltam elõször a dokimnál, és meglepõdtem amikor láttam dobogni a kis szivecskéjét:) 6 hét 1 naposan pedig korházi uh-n voltam, akkor már 6 mm volt a picur! 34 hetes kismami

5 hetes terhes vagyok és ilyenkor mennyire lehet szexuális életet élni? Szüneteltessük egy kicsit? Amíg már az első 3 hónapon túlvagyunk?

Legjobb válasz: Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!

Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!
felesleges szüneteltetni. ha van kedvetek hozzá, csak rajta!!
Én is rákérdeztem erre a dokinál, de azt mondta, hogy minden rendben, lehet szexelni, de ne durvuljunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:-)
ha minden rendben van csak nyugodtan

37+5 hetes vagyok ha most szülnék már nem lenne gond ugye? És kb. mennyi lehet ilyenkor a babó súlya?

Legjobb válasz: Nem,már nem lenne semmi gond!Mindene kifejlõdött!Azért jobb,ha idõben jön:)Az én lányom 38 hetesen volt kb. 3200gr.Rendes idõre született 3550 gr és 56 cm-rel.Átlag baba lett!

Nem, már nem lenne semmi gond!Mindene kifejlõdött!Azért jobb, ha idõben jön:) Az én lányom 38 hetesen volt kb. 3200gr.Rendes idõre született 3550 gr és 56 cm-rel.Átlag baba lett!
Az én babám 37+3-ra született, 3280 grammal, 55 cm-rel. Semmi gond nem volt, teljesen készen vannak már ekkor!
Szia az én babám 37+6napon született 3300 gramm és 53 cm volt. Teljesen egészséges kislány


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!