Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, néha sokáig nagyon (2 db)

5 hetes terhes vagyok, néha sokáig nagyon fáj a derekam meg a csípőm. Volt valakinek hasonló panasza? Meddig fog fájni kb. ? Görcsölni nem görcsölök.

ma voltam dokinál azt mondta azért van mert n? a méhem és feszülnek a "szallagok". bár napról napra kevesebbet fáj, de nincs baj ugye? kézzel vizsgált csak meg. a mellfájáson, pisilésen és a "fájásokon" kivül nincs problémám.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt hasonló tünetem. VOlt hogy nem tudtam menni sem, annyira fájt a csípõm. Ez valóba a növekedéstõl van. Nekem kb. 1 hónapig tartott. Aztán ahogy nõtt a hasam a rossz tartás miatt fáj a hátam. Jelenleg 39 hetes várandós vagyok és ismét elkezdett fájni a derekam. Ne aggódj nem lesz semmi baj. El fog múlni neked is. Természetes dolog. Sok sikert a babához!

Szia! Nekem is volt hasonló tünetem. VOlt hogy nem tudtam menni sem, annyira fájt a csípõm. Ez valóba a növekedéstõl van. Nekem kb. 1 hónapig tartott. Aztán ahogy nõtt a hasam a rossz tartás miatt fáj a hátam. Jelenleg 39 hetes várandós vagyok és ismét elkezdett fájni a derekam. Ne aggódj nem lesz semmi baj. El fog múlni neked is. Természetes dolog. Sok sikert a babához!
Nekem a derekam szokott eszméletlenül fájni. Most 13 hetes vagyok. Ne aggódj, ez természetes.
Szia! Engem még csak tapintással vizsgáltak meg (UH 2 hét múlva), de kb. annyi idõs terhes lehetek mint te. Én meg állandóan (fõleg magamhoz képest) pisilni járok, fõleg napközben. Fáj a mellem, és fõleg reggel! Én szerintem nem kell félned! Tudod most a testünk órási változásokon megy keresztül! Helyet csinál hogy majd elférjen bent egy kis ember. Most éppen a hátam is fáj... :) Sok sikert!
Menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: jövõhétre kaptam csak idõpontot de már eléggé feszült vagyok ez miatt hogy ennyit görcsöl. olvastam hogy ez normális de én nem tudom nem igazán hiszem h ez normális.
Akkor menj be másik orvoshoz idõpont egyeztetés nélkül.
A kérdező hozzászólása: az lesz, de szerintetek ez normális?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!