Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, néha sokáig (5 db)

5 hetes terhes vagyok, néha sokáig nagyon fáj a derekam meg a csípőm. Volt valakinek hasonló panasza? Meddig fog fájni kb. ? Görcsölni nem görcsölök.

ma voltam dokinál azt mondta azért van mert n? a méhem és feszülnek a "szallagok". bár napról napra kevesebbet fáj, de nincs baj ugye? kézzel vizsgált csak meg. a mellfájáson, pisilésen és a "fájásokon" kivül nincs problémám.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt hasonló tünetem. VOlt hogy nem tudtam menni sem, annyira fájt a csípõm. Ez valóba a növekedéstõl van. Nekem kb. 1 hónapig tartott. Aztán ahogy nõtt a hasam a rossz tartás miatt fáj a hátam. Jelenleg 39 hetes várandós vagyok és ismét elkezdett fájni a derekam. Ne aggódj nem lesz semmi baj. El fog múlni neked is. Természetes dolog. Sok sikert a babához!

Szia! Nekem is volt hasonló tünetem. VOlt hogy nem tudtam menni sem, annyira fájt a csípõm. Ez valóba a növekedéstõl van. Nekem kb. 1 hónapig tartott. Aztán ahogy nõtt a hasam a rossz tartás miatt fáj a hátam. Jelenleg 39 hetes várandós vagyok és ismét elkezdett fájni a derekam. Ne aggódj nem lesz semmi baj. El fog múlni neked is. Természetes dolog. Sok sikert a babához!
Nekem a derekam szokott eszméletlenül fájni. Most 13 hetes vagyok. Ne aggódj, ez természetes.
Szia! Engem még csak tapintással vizsgáltak meg (UH 2 hét múlva), de kb. annyi idõs terhes lehetek mint te. Én meg állandóan (fõleg magamhoz képest) pisilni járok, fõleg napközben. Fáj a mellem, és fõleg reggel! Én szerintem nem kell félned! Tudod most a testünk órási változásokon megy keresztül! Helyet csinál hogy majd elférjen bent egy kis ember. Most éppen a hátam is fáj... :) Sok sikert!

5 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz, de nincs semmi tünetem. Sem undor, sem hányinger, semmi. Csak Görcsöl a hasam néha. Sokan mondják, mákos vagyok. De akkor mi van a hormonokkal?

Legjobb válasz: Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.

Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.
Nincs semmi baj!Nyugalom.Majd lesz:) :) Én sem éreztem semmi ilyesmit a 6.hét végéig.Csak mérhetetlen álmosságot.(Bár ha azt vesszük, h Babó a ciklus végén ágyazódott be, akkor 5. hét végéig.)Mindenkinek másh reagál a szervezete.Van, aki érzékenyebb, van akinek késõbb jönnek a tünetek, van, aki pl a második trimeszterben hányik...
Én 36 hetes vagyok, de az elsõ 3 hónapban semmilyen tünetem nem volt. Most már van dögivel:)
Én is 5 hetesen mentem dokihoz, és a mellfeszülésen kívül nagyon más tünetem nem volt. Egy héttel késõbb azonban mindig álmos voltam és aluszékony. Néha émelygek, de még nincs hányós idõszakom. Lehet, hogy megússzuk:) 7 hetes kismama
Lehet kávét inni, csak próbáld meg minél gyengébben inni, sok tejjel. Gratula a babához!! 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Manapság már nagyon eltérõek a vélemények. Az erõs kávé fogyasztása nem ajánlott. Amit te iszol szerintem nem káros, meg nem is erõs. Én napi szinten inttam rendes fõzött kávét vagy instant kávét és minden rendben volt.( A kisfiam 3 hónapos és egészséges.) Igyál nyugodtan, hogyha alacsony a vérnyomásod legalább feldobja egy kicsit és nem fogsz szédelegni.
Lehet kévét inni .Ha gyengét iszol az nem árt, nekem a védõnõ mondta, hogy csak presszókávét ne igyak.Sõt akinek alacsony a vérnyomása ajánlani is szokták. Én is kávézom. Boldog baba várást.25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, a párom óvott a kávétól attól félt, hogy ártok a kicsinek.
igyál amíg bírsz...én nem sokáig tudtam. Kb a 6.-7-héttõl rosszul voltam...:D
Nekem mondta is a védõnõ hogy igyak kávét néha kólát mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom.Bár csak reggel ittam egy 3:1.Szerintem ha nem viszed túlzásba akkor nem lesz baj. 2 hós kisfiú anyukája


Menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: jövõhétre kaptam csak idõpontot de már eléggé feszült vagyok ez miatt hogy ennyit görcsöl. olvastam hogy ez normális de én nem tudom nem igazán hiszem h ez normális.
Akkor menj be másik orvoshoz idõpont egyeztetés nélkül.
A kérdező hozzászólása: az lesz, de szerintetek ez normális?
nem erõltetted meg magad?
Menj be a kórházba. Velem is ez volt és elkezdtem nyílani.
A kérdező hozzászólása: Nem eroltettem meg magam. Figyelek arra. Sikerult idoben megallitani a tagulast?
Én azt javaslom neked, hogy vegyél be magnéziumot, és ha max 2 óra múlva sem lesz jobb, akkor menj be a kórházba, hogy nézzenek meg. Én 22+4 hetesen begörcsöltem, vettem be egyszerre 2 szem magnerotot, de az ügyeletet így is kihívtuk, megnézett, de mivel nem volt m.víz szivárgás így nem hívott mentõt a doki.Viszont másnap a párommal bementünk a kórházba és megnézettem magam az ügyeletes dokival, mert így voltam nyugodt.Nem voltam kinyílva de pihennem kell sokat és a szextõl is el lettem tiltva.És naponta szednem kell a magnerotot, mert így is keményedek minden nap és görcsölgetek azóta is, persze bõven nem annyira mint azon a bizonyos estén. Szedd a magnéziumot és pihenj nagyon sokat, és ne erõltesd magad!! 27+1 hkm
Ha nem akarsz koraszülni akkor irány a kórház!! Nem vicc engem bennt tartottak és kaptam az mg infuziot.
2-es vagyok. Sajnos nem. Azóta tovább nyíltam. 1 hét múlva megint vizsgálat, de érzem, hogy nyílok folyamatosan.
Kedves utolsó, mit érzel??Honnan tudod, hogy nyílsz??Milyen érzés? Azért kérdezem, mert az én méhszájamat utoljára 22+5 hetesen nézték, és azóta is minden nap keményedek, meg van, hogy görcsölök is mellé, és félek, hogy én is elkezdek kinyílni. Egyébként kedves kérdezõ, sok kismamával megesik, hogy elkezd kinyílni, és még is kihúzzák a 40. hétig is, csak persze nagyon sokat kell pihenni, feküdni, és szedni a magnéziumot!! 27+1 hkm
2-es vagyok. A derekam alja görcsöl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!