Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, kicsit (53 db)

5 heteske vagyok kicsit néha fáj a pocak az nem baj?

Meg néha olyan mintha izomlázas lenne vagy hogy is irjam le mintha szerelmes lennék olyan izgatottság remegés.

Legjobb válasz: Teljesen normális, hogy fáj a pocakod. Az izgatottságtó remegsz, még meg kell szoknod hogy terhes vagy, hiszen ez egy új. izgi dolog, de elmúlik a remegésérzet. Az meg normális, hogy fáj a pocakod, hiszen nõ a méhed, nyúlnak a szalagok. Nekem az utoló pillanatig fájt a pocakom, ne aggód, minden rendben van.

Teljesen normális, hogy fáj a pocakod. Az izgatottságtó remegsz, még meg kell szoknod hogy terhes vagy, hiszen ez egy új. izgi dolog, de elmúlik a remegésérzet. Az meg normális, hogy fáj a pocakod, hiszen nõ a méhed, nyúlnak a szalagok. Nekem az utoló pillanatig fájt a pocakom, ne aggód, minden rendben van.
Nyugi, én is azt mondom :) Teljesen normális a fájdalom, növekszik a méhed, barátkozik a kis lakóval, hisz mostantól jó ideig együtt növekednek majd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást csakhát ugy bennem vana félsz ... De megnyugtattál..:-))Megpróblok nem félni ennyire..:-))
A kérdező hozzászólása: Jajj ezt olyan jó lvasni köszönöm..:-)) Na már megint majdnem sirok...:-)) Oké nem aggódom..:-)))
A kérdező hozzászólása: bocai olvasni...
Ne aggódj.Én 13, 5 hetes vagyok és néha nagyon fáj a pocim.Nyúlnak a tartószalagok és csinálja a helyet a manó a méhedben.Ez természetes, csak picit kellemetlen!Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm persze hogy kitartok...:-)))))) És neked is kitartást:-)))

4-5 hetes vagyok kicsit barnázok de csak mikor megtörlöm meg picit fájdogál a hasam az nem jelent bajt ügye?

Legjobb válasz: Azonnal doki!!!!A barnázás vérzést jelent remélem ezt tudod.A doki vszinü ir fel majd vmilyen gyogyszert ha nincs semmi gond mert remélem tudod h a vetélés elsö jele a barnázás.

mért nem sétálsz be az ügyeletre? Szívesen megnéznek és lehet írnak is fel valamit... Ez lenne a legjobb megoldás. Így csak várod hogy mi történik....
Ha semmiképpen nem tudod rávenni magad, hogy kedd elõtt menj orvoshoz, akkor próbálkozz Barátcserje kapszulával, amit hétvégén is meg tudsz venni gyógyszertárban, gyógynövényesnél, drogériában, éppen hol van... Vagy esetleg valakitõl maradék Utrogestan hüvelykapszula, amit azonnal használhatsz, helyi hatású, addig is! Persze, receptre írják ki, de semmi bajod nem lesz ettõl. 2x1 helyett esetleg 2x2 és jobb lehet a helyzet, ha még nem késõ. Próbálj talpra állni és lépni az ügyben, vagy így vagy úgy. Sajnos sürgõsségin voltam terhesen (kb. 4-5 hetesen) (folyó) vérzõ aranyérrel, alig akartak foglalkozni a problémával, de kiharcoltam, hogy legalább megvizsgáljanak. Ha nõgyógyászhoz küldenek, hát legyen és feküdj is be, ha azt mondják. Segíthetnek és sokan írták már itt is, hogy már nagyon korai státuszban is bent tartották õket, de rendbe is tették a dolgot.
Azonnal doki!!!!A barnázás vérzést jelent remélem ezt tudod.A doki vszinü ir fel majd vmilyen gyogyszert ha nincs semmi gond mert remélem tudod h a vetélés elsö jele a barnázás.
Elsõ vagyok. Ha 3 napja tart akkor doki!!!
Szerintem szólj róla az orvosnak. A barnázás nem mindig jelent jó.
Jó persze hogy ezt mondta de valami gyógyszert adott? Tényleg nem ijesztgetni akarlak nekem is azt mondták ilyen elõfordul, gyógyszert is kaptam ez volt pénteken és hétfõre már nem volt petezsákom.. Pedig a hasam sem fájt semmi.
A kérdező hozzászólása: ide nem szivesen megyek az ügyeletre mert hallottam már olyanról h valaki ezzel ment be és azt mondták jelentkezzen be a nõgyógyászatra ne oda
Én ugyanígy voltam csak amikor megtöröltem magam akkor volt a papíron valami!!!Nem akarlak elijeszteni de 4 napos barnázás után jött a jó erõs vérzés!!!De amit ajánlani tudok sokat pihenjél!!!Utrogestant vagy más gyógyszert nem írt fel a doki?És amikor voltál megvizsgált?Mit látott, mit mondott?
Nem akarlak megijeszteni lehet ez nálad nem jelent gondot mindenesetre a helyedben lefeküdnék, teljes ágynyugalom és pihenés. Sajnos (ez csak saját tapasztalat) nekem is így kezdõdött és nem jól végzõdött... Ha erõsödne mindenképp menj orvoshoz, megnyugtatásképpen.
A kérdező hozzászólása: nem irt fel semmit persze megvizsgált azt irta a papirra h 14 mm endom 4 mm felritkilás korai grav.
A kérdező hozzászólása: nem adott kedden lehet fog valamit remélem nem késõn most egy kicsit megijesztettetek
Én is igy voltam h barnáztam picit nem mentem azonnal el a dokihoz, a köv.UH-on már nem volt szivhang.Ez nem játék terhességnél mindenre oda kell figyelni.Nem értem mért nem irt fel magzatmegtartó gyogyszert ami erösiti a méhedet!!
A kérdező hozzászólása: már akkor is volt kicsi mikor voltam hozzá és azt mondta h ennyi nem baj
Mindenképp ügyelet! Erõszakold ki, ami jár. Anyaként ennél ezerszer többet meg kell tenni... Ha 3 napja tart, akkor nem valószínû, hogy megmarad a baba, sajnos tapasztalat, de ellenpéldák is vannak. Viszont lépni kell, mert ha gíy maradsz, akkor nem sok esély van...
Csatlakozom az elöttemszólokhoz. 3 terhesség, 3 vetélés és mind ugyanígy kezdõdött. Nem pánikoltatni akarlak, mert már volt olyan, hogy valakinek ilyen volt és nem lett a babucinak semmi baja, de jobb félni mint megijedni...és nyilván nekem rossz tapasztalatom van. Nem tudod felhívni a dokid? Tényleg jó lenne neked progeszteron. Pihenj sokat!!!
A kérdező hozzászólása: hál istennek nem erõsödik már 3 napja ez van de csak ilyen barna nyálkás valami van a papiron mikor megtörlöm a hasam csak kicsit nyillalgat csak
én is barnáztam egyszer, elég csúnyán, azonnal rohantam dokihoz, azt mondta, semmi baj, de írt fel 2X1 Utrogestant, és no sex, no emelés, no stressz, sok pihi, fekvés. Ezeket betartom, eddig még minden rendben. HA már keddig nem akarsz menni orvoshoz, legalább sokat feküdj és ne csinálj semmi megerõltetõt.

Lányok! Ma én vittem egy zsugor ásványvizet.5 hetes vagyok. Most kicsit görcsölget a hasam, derekam. Lefeküdtem nehogy baj legyen. Nincs baj ugye?

Legjobb válasz: Az 9 kg. Én mindennap 50szer emelem meg a 12 kg-os kislányom és már 31 hetes vagyok

Az 9 kg. Én mindennap 50szer emelem meg a 12 kg-os kislányom és már 31 hetes vagyok
Majd kiderül, a dokim azt mondta attól, hogy nehezet emel valaki egy egészséges baba nem megy el. Ha ettõl menne el elment volna enélkül is. Magnéziumot vehetsz be, és pihenni kell ennél többet nem tudsz tenni, ha vérzel az nagyobb probléma mert akkor nagy az esély, hogy ez a baba most nem marad meg, de csak a görcsök nem jelentenek feltétlenül bajt.
Én 23 hetes vagyok, egy hipermarketben dolgozok osztályon, van hogy 10 kg-os dobozt is arrébb kell tegyek, mert nem futhatok mindenért valakinek a segítségéért és még mindig jól vagyunk! Amúgy szedj sok magnéziumot, csodára képes.
Én szintén 5 hetesen rutinból egyszerre két ilyet emeltem be a bevásárlókocsiba. 1-2 órán át enyhén görcsölgetett a hasam, de semmi baj nem lett. Pedig az idegességet sétával vezettem le, csak késõbb jutott eszembe, hogy inkább pihenni kéne görcsölõ hassal. :)
Nekem a dokim mondta anno az elsõ uh-n, hogy 5 kg-nál többet ne emeljek, de utólag belegondolva szerintem nagy hülyeség. Ennyi erõvel sehol nem születhetne kistesó, mert az kb lehetetlen, hogy a kisebb gyerek miatt egy terhes ne emelgessen több mint 5 kg-t.
...mármint a nagyobb gyerek miatt. Babakocsi, akármi.
Tudnád hogy hányszor cipeltem le-fel a lépcsõn a 15 kg-os fiamat...Nincs szolgám aki cipekedne helyettem vásárláskor se.

Kicsit megfáztam, megmértem a lázam, és 37-37, 1.5 hetes vagyok. Ez már csillapítandó hőemelkedés, vagy csak a terhesség által okozott emelkedés?

Legjobb válasz: 37,5 fölött beszélünk hõemelkedésrõl, szóval nálad még csak errõl sincsen szó. Nem kell vele semmit se csinálni.

37, 5 fölött beszélünk hõemelkedésrõl, szóval nálad még csak errõl sincsen szó. Nem kell vele semmit se csinálni.
38 felett csillapítunk csak a terhesség is okoz hõemelkedést. Tea, citrom, méz, C vitamin. 1, 5 hetes terhességrõl még nem tudunk, az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet, tehát ez még észrevehetetlen volna. De ezt majd a nõgyógyász elmondja úgyis. Jobbulást!
Ne idegesíts! Ez még hõemelkedés sincs! Ha kimégy a napra akkor pár perc alatt még magasabb lesz a hõd mint 37, 1! Ez még nem betegség, nyugi. És ne vegyél be semmit doki nélkül! Konzultálj vele, mert nem mindegy a picinek! Elsõnek: 5 hetes, nem pedig másfél!
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon csajok!!! Tudom, hogy kicsit túlparázom, de ha ismernétek az elõzményeket, megértenétek... Nagyon köszi még egyszer a megnyugtatást.

5 hetes vagyok. Ma este kicsit rózsaszín volt a folyásom. Kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Kézzel miért vizsgálná már meg? UH-n látja, hogy rendben van-e a petezsák, vagy ha már volt szívmûködés, hogy van-e még.

Kézzel miért vizsgálná már meg? UH-n látja, hogy rendben van-e a petezsák, vagy ha már volt szívmûködés, hogy van-e még.
szerintem most nem hiányzik hogy egy doki megvizsgáljon kézzel. én várnék, és csak akkor fordulnék orvoshoz ha vérzem. A doki sem tudja visszatartani a babát. De ne feledd, ha egy baba el akar menni annak oka van, nem szabad visszatartani. De nagyon bízom abban, hogy itt nincs ilyenrõl szó, ezért mondom hogy várj még és pihenj sokat.
5 hetesen? még csak egy hét múlva kellene mennie elõször dokihoz...
Talán. Amint tudsz, menj el dokihoz! A rózsaszin, a barnás folyás nem igazán jó jel és a vérzés sem, de nem kizáró ok, hogy rendben legyen a terhességed. Pihenj addig is, szedd a magnéziumot.
nekem is 6. heti vérzésnél a beágyazódást mondták a nõgyógyászaton, én is csodálkoztam, de csak tudnak ott valamit, nem??????
nem tudom miért pontozott le mindenki, biztos nem voltam egyértelmû. A baba érdekében jobb ha nem vizsgálnak meg ilyenkor kézzel és nem csinálnak hüvelyi UH-ot. minek bolygatni, ha van egy kis barnázás. Ha csak sárgatest kell, ahhoz minek a méhszájig benyúlni, irja fel, azt kész. A 2. gyerekemmel alternativ szülészhez jártam és nem vizsgált meg nyakra-fõre, csak ha panaszom volt. Ettõl függetlenül minden szükséges eredményem megvolt, mindig találkoztunk, de nem matatott ott, ha nem volt muszáj. Igy értettem, kedveskéim
A kérdező hozzászólása: Elmentem a dokihoz. Amikor megvizsgáltak, már semmi nem volt. Azt mondták, ez természetes, ne aggódjak, valószínûleg elég volt a magnézium.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este megint az ügyeletre kellett menni. Kaptam Rutascorbint meg Utrogestánt és felvettek táppénzre. kíváncsi vagyok mi lesz...
Na, ugye.Kellett az az Utrogestan.Remélem jól vagytok!Jó egészséget nektek!
Hogy vagy? Van még vérzés? Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: 22-én voltunk orvosnál. Már nem élt a baba. 24-én mûtöttek.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ez történt, kívánom, hogy mielõbb tudd túltenni magad rajta. Gondolj arra, hogy azért nem tudott most megszületni a baba mert súlyos fejlõdési rendellenessége lett volna (valószínûleg). A gyermeked meg fog születni amikor itt lesz az ideje! Még egy kicsit várnod kell rá!
Szívbõl sajnálom!!! Én tavasszal estem át ezen, tudom mit érzel!!!
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel! Nekem is volt missed.ab-om és rá 2 hóra már terhes lettem és most már 10 hós a kisfiunk. Pihenj sokat, kényeztesd magad testileg és lelkileg is, aztán hajrá.
Sajnálom, én kétszer mentem át ezen, egyik 8 hetes volt, másik 14. Nem könnyû, tudom, de mi mindannyian rád gondolunk és drukkolunk neked. Fel a fejjel, gondolj arra, hogy mindennek van egy miért-je és egy azért-ja. Ez a baba valamiért nem kellett megszülessen, neki így volt a legjobb. Vigyázz magadra.
Ugyan!A beágyazódáson már régen túl van!!!A színes folyás sosem jó jel, nekem is ez volt!UTROGESTAN a legkevesebb!Olyan dokit keress aki komolyan is vesz!Menj ügyeletre és ne hagyd magad lerázni.Nekem is mindenféle genetikai baromsággal jöttek, meg ha elakar úgyis elmegy!Holott ez a gyógyszer nem árt csak segít és ha sárgatestelégtelenségrõl van szó, meg is oldja a problémát és nem fogsz elvetélni!!!
A pihenés szép és jó, de ha beindul a baj, nem sokra mész vele!Valószínûleg semmi baj nincs, de jobb félni, mint megijedni.Nem akarlak elkeseríteni, de attól rózsaszín, hogy vércsepp van benne.Azonnal menj orvoshoz!!!Kit érdekel, hogy megvizsgál -e, ha egyszer a gyerekedrõl van szó!!!Hogy lehet úgy lefeküdni, hogy nem tudod, nincs -e baj?Én ezt sose értettem.A vér sajnos nem jó jel terhességben.Biztos csak ártalmatlan dologról van szó (emlékeztetõ vérzés stb), de nyugodt csak akkor leszel, ha orvos mondja, nem?Szerintem ne várj a mi jóslatainkra, menj most!
DOKI!!!!! Velem ez volt, hétfõn megállapította z orvos a terhességet, 5+2 hetes, hüvelyi uh-gal. este rózsaszín folyásom volt, nem aggódtam, gondoltam, biztosan a hüvelyi uh miatt van. aztán másnap már barna volt, és jóval több. sírva hívtam fel a dokimat, aki azt mondta azonnal menjek haza (munkahelyemen voltam), feküdjek, a férjemet meg küldjem be a kórházba, ír rá gyógyszert, hormonálisan megtámogatjuk a terhességet. innentõl feküdtem a 13. hétig. Az elején aszájon át szedõs utrogestant kaptam, amit kihánytam, így újra jött a barnázás. Majd váltottunk hüvelygolyóra (szintén utrgestan), és onnantól minden rendben volt. Már 9 hónapos a babám.
Ahogy az elsõ írja. Próbálj most amennyit csak tudsz pihenni és mielõbb doki lásson. Ált. a halvány vérzések nem jelentenek nagyon rosszat, de jobb félni, mint....
nem voltatok együtt a pároddal a rózsaszín folyás elõtt? Én a helyedben mielõbb megkeresnék egy orvost. Drukkolok, hogy minden rendben legyen
Ha normális a doki, akkor nem kézzel fogja megvizsgálni, hanem ultrahanggal. Az is kimutatja, ha baj van!
Hogy vagy? Minden rendben van?
A kérdező hozzászólása: Szóval vasárnap leszek 6 hetes. Jövõ hét csütörtökre van idõpontom a dokihoz. Azt mondta, szedjek magnéziumot és pihenjek. De csak nem múlik. El vagyok keseredve...
Nem biztos, hogy baj lesz!
nekem is volt egy kicsi az elején kétszer elõjött és semmi baj nem lett, azt mondta a védõnõ, hogy nagyon gyakori az elején és normális. most csak ebben bízz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Nem hiszed milyen jólesik!
Nyugalom..ha nem görcsölsz, nem vérzel erõsen nem lesz baj! Nagyon sok kismamának vannak ilyen tünetei a kora terhesség szakaszában. Pihenj, feküdj..nyugi és nem lesz gond!
Szia, hogy vagy? Ne pánikolj, nekem is volt hasonló, de sok pihenéssel, gyógyszerrel (persze olyant, amit az orvos írt) nem biztos, hogy baj lesz. Én két terhességet veszítettem, a harmadiknál pont öt hetesen történt ilyen, rohantam dokihoz, pihenés, betegszabadság, egy kis kórház és végül 2008 december 5-én, 38+5 hetesen megszültem tündéri kisfiamat. Fel a fejjel, nem lesz baj! Majd írj, hogy vagy.
Nekem a terhesség végéig majdnem minden kimaradó menzesszel azonos idõben volt egy kicsi rózsaszínes folyásom, illetve enyhébb vérzésem (nagyon enyhe). Az utolsó három hét kivételével végig dolgoztam + otthon még fizikai munkát is kellett végeznem, nem kímélõ üzemmódban. A vérezgetések ellenére megszületett a kis csemete. Pihenj sokat, és fõként nyugodj meg ezzel teheted a legtöbbet :-) nagyon szurkolok értetek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Jólesik, amiket írtok, de nem tudom, mikor fog már kevésbé fájni a lelkem...ez borzasztó.

5 hetes vagyok, az előbb pisikor észre vettem, hogy 1 barnás pötty is kijött a végén. Nem darabos, hanem teljesen vizelet állagú, csak kicsit barnásabb színű. De a papíron már nem láttam semmi barnát. Ez baj, vagy természetes? Mert megijesztett

Legjobb válasz: köszönöm! :) amúgy most is ki kellett mennem, és most semmi barnás nem volt. De még soha nem voltam felfázva, így nem tudom hogy mûködik: lehetek úgy felfázva, hogy nem minden pisinél van tünete? vagy akkor ez más lehet?

A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) amúgy most is ki kellett mennem, és most semmi barnás nem volt. De még soha nem voltam felfázva, így nem tudom hogy mûködik: lehetek úgy felfázva, hogy nem minden pisinél van tünete? vagy akkor ez más lehet?
fel vagy fázva, valószínûleg minimális bevérzés van a hugyhólyagodban, igyál sok folyadékot és naponta 2 dl medveszõlõ teát (patika). vagy menj el egy urológushoz.
A kérdező hozzászólása: Szia! napi 3, 5-4 l mentes vizet iszom alapból. Szóval ha továbbra is sokat iszok, akkor nem lesz baj? Remélem nem veszélyes a bébire nézve?! :(
ettõl többet ne igyál, szerintem ugorj be a dokihoz, hátha ír valami gyógyszert, ami a babó mellett adható biztonsággal. ne aggódj, nálam is elõfordult az elején, bár nálam hormonális okokból. de azért menj el kivizsgálni, biztos ami biztos. sok szerencsét és boldogságot a babóhoz. :)
igen, lehetsz. általában csíp a pisi, és néha szúr a has.terhesen ne hanyagold el! lehet, h nincs probléma, de engem csak a doki tudna megnyugtatni.

11+5 hetes vagyok. Ha nyújtozkodom olyan fura érzés van a pocimban! Létezik hogy a kicsinek nem tetszik?

Legjobb válasz: Csupán a méhedet érezheted és ilyenkor megnyúlhatnak a méhet tartó szalagok. A nyújtózkodás nem árt a picinek, nem is igazán érezheti, mert õ a méhedben van, víz veszi körül, a külvilágról nem sok dolog jut még el hozzá :))

Csupán a méhedet érezheted és ilyenkor megnyúlhatnak a méhet tartó szalagok. A nyújtózkodás nem árt a picinek, nem is igazán érezheti, mert õ a méhedben van, víz veszi körül, a külvilágról nem sok dolog jut még el hozzá :) )
méhszalagok húzódnak ilyenkor:) esetleg lehet pici fájdalom is, ez sem "kóros", hiszen nõ a méhed....
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok:) !
Betétet használj, ne tampont!
Használj betétet! A tampon nem enged teljesen tisztulni, nem tudod, hogy a vér mennyiség növekedett-e. Most mellõzd a tampont mindenképp.
Betétet használj! Az orvosod egyébként elég fura... Nincs semmi baj, mikor terhes vagy és vérzel??? Legalább írt Utrogestant? Mert akkor mondhatjuk, hogy megtette, amit lehet...
Semmikep ne hasznalj tampont es vigyazz nagyon magadra. A verezgetes terhesen nem vicc...hidd el nagyon rossz tapasztalatom van ezen a teren. Nem megijeszteni akarlak, csak ovatossagra inteni. Vigyazz magadra es a babucira.

Van valami megoldás, hogy legalább egy kicsit jobban legyek napközben? 7, 5 hetes vagyok.

Múlt hét hétf? óta mindennap hánytam. A napokban már este is kijön bel?lem minden. Kedd óta szedem a B6 vitamint, de csak annyival jobb, hogy tudok enni, de inni alig. Egész nap rosszul vagyok.

Legjobb válasz: Nekem az segített valamennyit, ha napközben is ropogtattam valamit (keksz, pattogatott kuk., ropi, cerbona szelet). A folydékbevitel fontos, próbálkozz hátha van olyan, ami jobban esik. Nekem pl a levesek nagyon jók voltak (hús leves, zöldség leves, paradicsom leves), meg a szénsavas italokat kívántam. Kitartás!

Nekem az segített valamennyit, ha napközben is ropogtattam valamit (keksz, pattogatott kuk., ropi, cerbona szelet). A folydékbevitel fontos, próbálkozz hátha van olyan, ami jobban esik. Nekem pl a levesek nagyon jók voltak (hús leves, zöldség leves, paradicsom leves), meg a szénsavas italokat kívántam. Kitartás!
Szia!Nagyon sajnallak, tudom mit erzel, azzal a kulonbseggel h en hanyni nem tudtam bar lehet h neha az lett volna a jobb.Viszont 3 honapig reggel, delben, este hanyingerem volt, enni sem birtam, fogytam is. Az nem jo ha nem tudsz inni, pedig az sokkal fontosabb mint az etel.Ha nem iszol konnyen kiszarad a szervezeted, babahoz se jut eleg folyadek. Naponta min.2 litert kene inni, de ha mar a felet megtudnad inni az mar haladas. Nem tudom, hogy allsz a szensavas uditokkel? Nekem neha jot tett par korty hideg cola vagy hideg jo citromos limonade. Remelem tudtam segiteni. udv;30 heteske
Elozo vagyok ismet! Nekem a piritos nagyon bejott.
szia én azt hallottam hogy a gyömbé jo, a keksz belöle meg az ital..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megpróbálom mindegyiket, valamelyik biztos fog használni.

Kicsit megijedtem tegnap este, mert a melleim pár óra hosszáig nem fájtak.5 hetes vagyok és Utrogestant is szedek. Mitől lehet ez? Lehet, hogy ingadozik a progesteron szintem?

Legjobb válasz: SZIA! Feleslegesen izgulsz, majd meglátod, h az egész terhesség errõl szól, egyik pillanatban szuperul érzed magad, majd kicsattansz, másik pill.pedig vánszorogsz. Amúgy sem fáj minenkinek a melle, bár az enyém is maj "leszakadt" a legelején, de még jóval az utrogestán elõtt, amit én a 8.héttõl kaptam.Ne idegeskedj, fog még fájni, viszketni stb.:o) Szép napokat!

SZIA! Feleslegesen izgulsz, majd meglátod, h az egész terhesség errõl szól, egyik pillanatban szuperul érzed magad, majd kicsattansz, másik pill.pedig vánszorogsz. Amúgy sem fáj minenkinek a melle, bár az enyém is maj "leszakadt" a legelején, de még jóval az utrogestán elõtt, amit én a 8.héttõl kaptam.Ne idegeskedj, fog még fájni, viszketni stb.:o) Szép napokat!
Nekem is kb 5 hetesen fajt es volt olyan nap hogy ugy keltem fel hogy nem fajt eggyaltalan, olyan a sok fajdalom utan mintha el lett volna zsibbadva, meg is ijedtem de masnap ugy keltem fel hogy megint erzekeny..most 12 hetes vagyok es csak amellbimbom faj.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Igen, nekem is elkezdett fájni a nagy ijedtségre:) )) Jövõ héten irány az ultrahang és annak kifejezetten örülök, hogy mással is volt ilyen. Sziasztok
Szia! Én is utrogestant szedtem 3x1-t, de a dokim azt mondta, hogy szigorúan tartsam be a 8 órákat és akkor minden rendben lesz. Nem probléma mentes sajnos a terhességem és volt hogy 3x2 utrogestant kellett szednem, mert pecsételõ vérzésem volt. Már 12 hetes terhes vagyok és az utrogestant is abba kellett tegnap hagynom, kicsit féltem tõle, hogy mi lesz, de a dokim azt mondta, hogy már elég nagy a fiam, hogy ne kelljen tovább szedni a a gyógyszert! A legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!