Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, dokinal (31 db)

Számítás szerint 7 uh szerint 5 hetes vagyok, volt egy kis barnázásom, voltam dokinál, írt fel folsavat, e vitamint, nospat és utrogestant. Ugye megmarad a babóm?

most emelt adagban szedem, de félek hogy lesz vmi baj, mostmár csak néha van barnázás, de minimális.

Legjobb válasz: Én is 5 hetes vagyok és 3 napja ugyanez történt velem.Nekem a doki csak utrogestant irt fel.A lényeg az,mindenki lelkemre kötötte hogy rengeteget pihenjek.Ezt be is tartottam és három napja fekszem,a vérzés elállt és nagyon jól érzem magam.Semmiképpen ne erõltesd meg magad,ne járkálj meg nyugi.

Én is 5 hetes vagyok és 3 napja ugyanez történt velem.Nekem a doki csak utrogestant irt fel.A lényeg az, mindenki lelkemre kötötte hogy rengeteget pihenjek.Ezt be is tartottam és három napja fekszem, a vérzés elállt és nagyon jól érzem magam.Semmiképpen ne erõltesd meg magad, ne járkálj meg nyugi.
Szia! Mielõtt elõször eljutottam a nõgyógyászhoz 6 hetesen és 5 naposan, véreztem. Utána még 3 hétig folyamatosan elõjött barnázás, vérzés, erõsen görcsöltem is. Emelt adagban kaptam elejétõl az Utrogestant, és egy halom magnéziumot szedtem, feküdtem. Aztán egyik napról a másikra elmúlt a barnázgatás, enyhültek a görcsök és semmi baj nem történt, a baba gyönyörûen fejlõdött. Most töltjük majd a 36. hetet. Ha csak néha van egy minimális barnázásod, szerintem nem kell aggódnod, pláne ha a babóval minden rendben. Gondolom megnézték ultrahangon, ha dobog a pici szíve, fejlõdik, akkor nincs gond. Sokaknál elõfordul barnázás az elsõ trimeszterben. Semmiképp se aggódj, gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Szedd a gyógyszereket és pihenj sokat! Gyönyörû várandósságot kívánok Neked:) !

10 hetes vagyok, antibébi mellett. Utoljára 5 hetesen voltam dokinál, a 13. héten kell visszamenni. Se védőnőhöz, se máshová nem küldött. Felelőtlen az orvos, vagy én bonyolítom túl? Ma barna folyásom volt és görcsölök. Lehet a vetélés előjele?

van arra konkrét vizsgálat h az antibébi károsította e a babámat?

Legjobb válasz: Hát tényleg jobb lenne mihamarabb dokihoz menned,mert a vérezgetés,és a görcsölés eggyütt nem túl jó elõjel.

Hát tényleg jobb lenne mihamarabb dokihoz menned, mert a vérezgetés, és a görcsölés eggyütt nem túl jó elõjel.
Engem sem látott orvos az 5. és 12. hét között, de a védõnõ igen. Mindenhol más a rendszer, hogy mikor küldenek el védõnõhöz, de te ettõl függetlenül felkeresheted:-) A barnázás még nem lenne magában gond, de a görcsök miatt jó lenne, ha nagyon hamar elmennél dokihoz és kizárná a bajt.
Igen, menj mihamarabb dokihoz, de ne ijedj meg, nekem is így kezdõdött, barnáztam, meg görcsöltem, és kaptam Duphastont, hormonpótlásra, azóta minden ok(2 hét alatt rendezõdött).Remélem nálad is csak ez lesz. Én triregolt szedtem, és tabi elhagyás után 2 hétr lettem terhes, de semmi gond, nem tudom milyen gyszert szedtél, azt a dokival kellene megbeszélned, de a mai gyszerek legtöbbje olyan hormontartalmú, hogy nem okoznak semmilyen gondot.Van genetikai Uh-ra lehetõség. orvossal egyeztess.Sztem a doki a 13. héten akar elküldeni védõnõhöz, ehhez nem tudok hozzászólni, mert én 5 hetesen mentem, de engem egybõl állományba vettek. nem lesz semmi gond, csak nyugodj meg, remélem mire ezt olvasod, megjártad a dokit.Boldog , panaszmentes babavárást kívánok!
az elsõ genetikai uh-t
az elsõ genetikai uh-t a 11. és a 13. hét között kell elvégezni. ügyelj arra, hogy idõben menj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de sajnos már késõ volt, meghalt a babám.
Nagyon sajnálom:-( Tudom most nem vígasztal semmi, de talán gondolj arra, hogy inkább most , mint betegen szülessen.Bár mondom, most biztos semmi nem érdekel, de próbálj megnyugodni.

Csináltam terhességi tesztet, ami pozitiv lett. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy valószinű, hogy terhes vagyok, de még biztosat nem tud mondani. Normális ez? (Azt mondta kb. 5 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)

Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)
Szerintem fura...csak gondolj bele manapság már a terhességi teszt akár a 3 napos terhességet kimutatja, akkor fõleg ha már 5 hetes vagy 1 orvosnak ezt tudnia kellene...
Szerintem nem normális. Keress másik orvost. Nekem a 2 hetes terhességet megmondták. Vagy miért nem küldött el ultrahangra?
Tök normális! Engem csak 7 hetesen vett fel terhesgondozásba, amikortól elkezdett nozogni a szíve. Azért nem mondanak rá biztosat, hogy nehogy méhen kívüli legyen, és tényleg elõfordul, hogy elhal! Az elõttem szólónak csak annyit, hogy két hetes terhességet nem tudom, hogy mondtak meg neki, mivel a számítás szerint a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy! Tehát a te 5 heted, valójában csak három hetes!
Ez teljesen normális , addig a pontig nem mond semmit a doki amig az ultrahangon ami kb 7hetes korodban csinálnak nem dobog a kicsi szive, addig nem mond semmit se :)

Nem szurkal az baj? Szept28 an volt az utolso mensim. Okt.30 an vettem tesztet pozitiv lett. Tegnap 1106 an voltam dokinal. Az o szamitasuk szerint 5 hetes vagyok.

megneztek huvelyi UHn eloszor nem lattak semmit majd aztan jobban megvizsgalva egy nagyon pici fekete foltot.

Legjobb válasz: Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)

Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)
elõször zavarba ejtett ez a 1106-os kód, de megfejtettem :-) ha nincs semmi érzeted az nem baj, ha nyomást érzel még az sem baj, ha egy öt hetes terhesség (ami három héttel van pé után) nem baj, ha nem egyértelmû, a lényeg, hogy lát valamit a doki. nyugi bab lesz és nincs emmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: egyébként még azt szeretném hozzátenni, hogy vashiányos vagyok .. amikor a doki látta a pici fekete foltot egybol mondta a novernek, hogy vastablettat irjon fel Ha vashianyos vagyok attol meg kifejlodik a baba? felek , hogy elhal, mert nem jut eleg oxigenhez.. hogy van ez?
az elsõ hetekben még a szikhólyagból táplálkozik, vagyis nem a szervezetedbõl, a hatodik-hetedik héttõl kezd kialakulni a placenta és köldökzsinór, addigra kell rendbehozni a vasszintet.

35/5 hetes vagyok és ma voltam dokinál a papíron rajta van hogy c-2000 ez jó? és pontosan mit is jelent?

Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.

Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.

Mitől van az, hogy most 5 hetes vagyok és van hogy 1 nap egyszer-kétszer a hasam benyilal és erősen görcsöl. Dokinál még nem voltam. Lehet valami bajom? Elvetélhetek?

Legjobb válasz: akkor enyél mielõbb dokihoz de nem kell nagyon aggódni lehet hogy csak méhösszehúzódásaid vannak de ezt adoki tudja majd pontosan megmondani addig is pihenj sokat az jót tesz gratula

akkor enyél mielõbb dokihoz de nem kell nagyon aggódni lehet hogy csak méhösszehúzódásaid vannak de ezt adoki tudja majd pontosan megmondani addig is pihenj sokat az jót tesz gratula
Nem hinném, azért pihenj sokat. Nekem is voltak görcseim egy-két nap, aztán elmúlt. Menj el lassan orvoshoz is. Jó babavárást! 6 hetes kismama
Ha erõsen görcsöl , én a helyedben mennék dokihoz, ne ijedj meg, de lehet többet kéne pihenned, meg írna fel magnéziumot amit amúgy vény nélkül is lehet kapni, de vele beszéld meg.
Szia, sztem ne aggódj igaz a dokit ne hagyd ki semmiképp.Nekem ebben az idõben azt mondta ez normális, tágul a méh és a szalagok is nyúlnak.Azt is mondta addig nincs baj amíg nem vérzek, Szval sztem addig semmi baj nincs és ne aggódj, mert attól csak rosszabb.nekem bejött, hogy olyankor kicsit simogatom ahol fáj és pár perc alatt elmúlik, és szerintem bármilyen kicsi is a babóca még gondolj rá sokat, beszélgess vele.Sokkal erõsebb lesz a kapocs kettõtök között.Gratulálok, egy 14 hetes kismama

Számításaim szerint 5 hét+3 nap telt el az ut. Menszesz óta, ekkor voltam dokinál hüvelyi UH-t csinált, a leletre az van írva hogy in utero szabályos 8 mm-s petezsák, de semmi több és hogy 7 hetes vagyok. Szerintetek?

Kértem uh képet és a petezsákban ott van egy kis fehér folt, de a leleten semmi több nincs. A végzett vizsgálatoknál ott van a magzati szívhang doppler vizsgálat is, de nem mondott semmit hogy hallott e valamit vagy sem. 3 hét múlva kell kontrollra mennem.

Legjobb válasz: Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)

Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Értem. De a leletre embrió sincs írva, a petezsákban pedig ott van a fehér foltocska. Az szikhólyag lenne? Bár azt sem írta rá :(
lehet arra értette h a baba 7 hetesnek felel meg. Én pl 12 hetes vizsgálatom voltam és a baba 13+6 hetesnek felelt meg. szép nagy az nem baj! Ezen ne edd magad! leközelebb ha mész kérdezz rá pontosan. vagy menj másik dokihoz. de a lényeg h ne stresszelj , az nem jó a babának sem! Szép babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, csak az aggaszt hogy csak annyit írt rá h 8 mm es petezsák, se embrió, se szikhólyag, pedig a képen ott a fehér folt. Lehet a jövöhéten elmegyek egy másik dokihoz, akihez eredetileg is szerettem volna menni, csak hozzá akkor nem tudtam.

PCOS vagyok, pozitívak a tesztjeim. Voltam dokinál, de nem látott semmit. (? ) Elvileg 5 hetes lennék, de azt mondta akkor látnia kellene már.

valszeg 03.15-én volt peteérésem, és 26-án volt egy csepp vérem amit én beágyazódásként "könyveltem" el. És ráadásul rettenetesen fáj a derekam. Mellem feszül, de nem vészesen. Semmi gyógyszert nem kaptam, és aggódom kissé fentiek alapján.Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Én is PCOS vagyok, 5 hetesen még egy pici kis pöttyöt láttunk, azt is azért, mert hamarabb fogant, mint középidõ (ez tuti biztos)... :) Nem lehet, hogy esetleg késõbb fogant? Ugyanezek voltak egyébként az én tüneteim is (+háááányás :(). Nekem adtak Utrogestant a PCOS miatt. Másik doki nem tud megnézni esetleg? Drukkolok nagyon-nagyon-nagyon! :) 34 hetes km

Én is PCOS vagyok, 5 hetesen még egy pici kis pöttyöt láttunk, azt is azért, mert hamarabb fogant, mint középidõ (ez tuti biztos)... :) Nem lehet, hogy esetleg késõbb fogant? Ugyanezek voltak egyébként az én tüneteim is (+háááányás :(). Nekem adtak Utrogestant a PCOS miatt. Másik doki nem tud megnézni esetleg? Drukkolok nagyon-nagyon-nagyon! :) 34 hetes km
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET:) 3AS VOLTAM...
A kérdező hozzászólása: 6 hét 3 nap és már szívhangja is van a babámnak :) )
Menj el egy másik dokihoz, szerintem. Ez a doki nem túl lelkis, száraz tényekre alapoz. 5 hetesen semmi sem látszik még, nem kell megijedned! Minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: NEM, jövõ hétre visszahívott uh.ra
Vérvételre sem küldött? Pedig az tuti kimutatja és akkor nem kell várni. Ha nem akkor másik orvos, de minél hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mikor foganhatott mert elég aktívak voltunk :) csak az a fura, hogy a ciklusaim átlag 31 naposak, és mensi elõtt (02.29) már két nappal halvány pozi volt a 25-ös teszt. Akkor annyira késõn mégsem foganhatott. Eredetileg azt mondta adni fog gyógyszer a pco miatt, de most azt mondja csak akkor ad ha már látja a petezsákot...ezt nem értem, hisz épp a terhesség megtartás a cél...és most még várnom kell másfél hetet...
én nem vagyok pcos, de nekem 5hetesen semmit nem látott a dokim, 1hónap múlva visszahívott és már volt szívhang...szóval nem igaz, h már látnia kéne!!!!! Drukkolok én is!!!!!!
Szerintem késõbb fogant, és akkor még nem feltétlenül lát a vastag nyálkahártyán kívül mást. Mikor kell visszamenned?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )

3.5 hetes kiskutyám éjszaka óta rengeteget prüszköl, és már most gennyet ráz ki az orrából! 2kor már a kaja sem kellett neki.3.30ra dokinál vagyunk. De mégis mi lehet a baja?

szegénykém nagyon betegnek néz ki.

Legjobb válasz: 3 és fél hetes kutyád van. Ezt úgy érted, hogy nálad született egy alom és az egyik kiskutya beteg? Vagy úgy van 3,5 hetes kutyád, hogy el lett választva az anyjától? Az ennyi idõs kutyának még szüksége van a anyjára, mivel még szopik és a testvéreire is, mert az alomban kezdõdik meg a kutya szocializációja. Orvos látta már a kutyust? Ha nem, minél elõbb lássa!

3 és fél hetes kutyád van. Ezt úgy érted, hogy nálad született egy alom és az egyik kiskutya beteg? Vagy úgy van 3, 5 hetes kutyád, hogy el lett választva az anyjától? Az ennyi idõs kutyának még szüksége van a anyjára, mivel még szopik és a testvéreire is, mert az alomban kezdõdik meg a kutya szocializációja. Orvos látta már a kutyust? Ha nem, minél elõbb lássa!
Szopornyica. Azonnal hívd az orvost, a többi is megkapja és belehalhatnak. Nem volt a szuka olva? Felkészítve a vemhességre?
gyógyuljom meg a kutyusok aztán írd meg hogy mi a baja ha voltatok dokinál
A kérdező hozzászólása: születésétõl mi neveljük, nem volt teje az anyjának, õ van egyedül.a doki szinte mindennap látja, kapja az immunerõsítõ szurit, tegnap kapott féreghajtót is. 10kor még nagyon szépen evett 70ml-ert, 2kor meg csak 30at.
A kérdező hozzászólása: meg van fázva a drága kincsem.azért prüszköl, mert teli van váladékkal.kaptunk szurit és orrcseppet.
Hogy tudott megfázni?

Aug 5-én voltam dokinál, megállapította a terhességet, akkor voltam 6 hetes. Szept 15-én visszamentem, 12 hetesen és közölte, hogy méretei szerint max 9hetes vagyok. Ha nekem a ciklusaim 40 naposak voltak, akkor indokolt a csúszás? Kata

A menstruáció els? napját figyelembe véve, akkor voltam 6 hetes. CRL:19 mm, BFD: 5 mm. De még a héten visszarendelt uh-ra:-(

Legjobb válasz: Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.

Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.
Ez tényleg nagyon kacifántos, de akkor hová lett a hiányzó 3 hét? 6 hét alatt csak 3 hétnyit fejlõdött volna a dokid szerint a baba..... furcsa mindenesetre. Nálam úgy volt hogy az elsõ UH-ra számítások szerint 7 hetesen mentem és nem volt embrió hanem csak petezsák, 9 hetesen kisebb volt, de volt szívhangja, a 11 héten viszont már nem volt szívhang se az embrióm felszívódóban volt. Így lett mûvi befejezés a vége.
A kérdező hozzászólása: De a leletemen az van, hogy jó vérkeringés van a méhfalban és az embrióban is, és hogy élõ 9 hetes terhesség. Nem értek semmit:-((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!