Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, a terhességem legelején (1 db)

5 hetes tehes vagyok, a terhességem legelején beszedtem néhány szem nyugtatót. Most aggódom, nehogy valamilyen baja legyen tőle a babámnak. Van okom az aggodalomra? Azóta nagyon vigyázok, nemhogy gyógyszert, még egészségtelent sem eszem.

Legjobb válasz: Õszintén,már beszedted a nyugatót,tehát ha betegre aggódod magad,akkor sem lesz másként.Amúgy valószínûleg nem lett semmi baja a babának.Ha egy gyerek meg akar születni meg is fog.A fontos,hogy most hogy már tudod,ne árts neki.

Õszintén, már beszedted a nyugatót, tehát ha betegre aggódod magad, akkor sem lesz másként.Amúgy valószínûleg nem lett semmi baja a babának.Ha egy gyerek meg akar születni meg is fog.A fontos, hogy most hogy már tudod, ne árts neki.
Hidd el erõsebbek a babák annál, hogy ilyen nagyon könnyen ártani lehessen nekik. Az a lényeg, hogy vigyázol rá.
Ne vicceljélj már, ilyesmivel nem lehet ártani!Nem eszel egészségtelent?Na ezt azért sajnos kétlem, mert a zöldségek és gyümölcsök tele vannak vegyszerekkel, az ételek pedig adalékanyagokkal.De a babáknak szerencsére még ez sem szokott ártani, nemhogy pár szem nyugtató!
Szia! Engem vírusfertõzéssel kezeltek amikor még nem is lehetett tudni, hogy terhes vagyok, szedtem lázcsillapítót, hányásra, hasmenésre való gyógyszert. Én is aggódtam aztán emiatt, de a dokim azzal nyugtatott, hogy ilyen korai idõszakban még nincs méhlepény, köldökzsinór, vagyis a táplálék nem jut úgy a babához, mint késõbb. Úgyhogy én is azt mondom, ne aggódj, biztos nem lett baja a babócának!
Kb. az elsõ 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat a magzat és az anya között, úgyhogy a gyógyszer biztosan nem ártott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtatást!
Ne aggódj nem lesz semmi baj.Én ismerek olyat aki egész terhessége alatt szedte és 3 hete egészséges babát szült.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!