Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, észrevettem, hogy fáradékonyabb (1 db)

5 hetes terhes vagyok, észrevettem, hogy fáradékonyabb vagyok, mellfeszülés, émelygés reggel-este, de szerencsére nem vészes. Mikor várható a tünetek erősödése?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb,aztán elmúlt,aztán visszajött. Úgy rémlik,hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom",ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb, aztán elmúlt, aztán visszajött. Úgy rémlik, hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom", ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami
A tünetek az elsõ három hónapban (sõt általában a 16. hétig) maradnak meg. Nekem pont az 5. héttõl kezdõdõen voltak a legerõsebbek.De ez szerintem változó egyénenként! A mellfeszülés és a fáradékonyság viszont szinte végig megmarad, csak az émelygés múlik el.
Nekem a mellfeszülés rögtön jelen volt (azt hittem meg fog jönni, de szerencsére nem így lett), az émelygés-hányás a 6. héten jelentkezett, s a 8-11 héten rémes volt, minden kijött belõlem. Most 14 hetes múltam és még mingid hányok néha (de már sokkal ritkábban). Egyénenként változó, a legtöbb kismama ismerõsömnek semmi baja nem volt, max. fáradékonyabbak voltak.
Nekem 5. héten nem volt sok bajom...Kb. 7.héttöl erõsõdtek a tünetek és még most is tart... Vigyázz magatokra! Pihenj amennyi csak jól esik!!11 hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!