Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, észrevettem, hogy (3 db)

5 hetes terhes vagyok, észrevettem, hogy fáradékonyabb vagyok, mellfeszülés, émelygés reggel-este, de szerencsére nem vészes. Mikor várható a tünetek erősödése?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb,aztán elmúlt,aztán visszajött. Úgy rémlik,hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom",ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb, aztán elmúlt, aztán visszajött. Úgy rémlik, hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom", ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami
A tünetek az elsõ három hónapban (sõt általában a 16. hétig) maradnak meg. Nekem pont az 5. héttõl kezdõdõen voltak a legerõsebbek.De ez szerintem változó egyénenként! A mellfeszülés és a fáradékonyság viszont szinte végig megmarad, csak az émelygés múlik el.
Nekem a mellfeszülés rögtön jelen volt (azt hittem meg fog jönni, de szerencsére nem így lett), az émelygés-hányás a 6. héten jelentkezett, s a 8-11 héten rémes volt, minden kijött belõlem. Most 14 hetes múltam és még mingid hányok néha (de már sokkal ritkábban). Egyénenként változó, a legtöbb kismama ismerõsömnek semmi baja nem volt, max. fáradékonyabbak voltak.
Nekem 5. héten nem volt sok bajom...Kb. 7.héttöl erõsõdtek a tünetek és még most is tart... Vigyázz magatokra! Pihenj amennyi csak jól esik!!11 hetes kismama

5 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem, hogy egy kicsit barnázok. Nem volt sok csak vagy két csepnyi. Ez nagyon nem jó?

Legjobb válasz: Ha nem lesz több, akkor nincs gond. Pihenj és szedj magnéziumot. A barnázás magában még nem vészes, de ha több lesz és erõsen görcsölsz is mellé, akkor menj dokihoz.

Ha nem lesz több, akkor nincs gond. Pihenj és szedj magnéziumot. A barnázás magában még nem vészes, de ha több lesz és erõsen görcsölsz is mellé, akkor menj dokihoz.
Szia! Nem feltétlen jelent rosszat minden "vérzés" , fõleg ha nincs hozzá görcsölés. Van, hogy még picit tisztul a méh , vagy tágul és ezért... Akkor van baj , ha folyamatossá kezd válni + elõjön a görcsölés. Akkor irány azonnal a doki!
én barnáztam 8 hetesen, véreztem kicsit 11 hetesen, de semmi bajunk hála Istennek. van egy 1 éves kisfiunk vele nem volt ilyen, én is megijedtem, be is mentünk a kórházba, pont bent volt az orvosunk és megnyugtatott hogy semmi baj, valami boholy széle vérzett be, de pihennem kell meg Duphastont szedni.
ja és most 14 hetes vagyok :)
Szia! Hallgass a belsõ hangra.Te mit érzel? Ha kérdéseid vannak, belül bánt a dolog, és meg szeretnél bizonyosodni, hogy tényleg nincs semmi baj menj le az orvoshoz.Nem fog letorkollni, hogy miért mentél, és igy te is megnyugodhatsz.Én ezt tenném. Sok sikert a kicsihez!
Szerintem menj dokihoz! Biztos ami biztos! Egyik ismerõsömnél is egy pici barnázással kezdõdött és sajnos elment a baba! :o( Nem ijesztgetni szeretnélek, de szerintem menj dokihoz! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Hát erre a kérdésre énis kiváncsi vagyok mert énis pont igy vagyok.Remélem nem lessz baj egyikünknél sem.
Én is 5 hetes voltam, barnáztam, (kicsit erõsebben) elmentem gyorsan dokihoz(ügyeletre), és azt monta elment a baba.

4-5 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem a bugyimon, hogy sárgás a folyásom. Ez normális? Csak jövõhéten megyek orvoshoz, említem neki, nehogy valami fertõzés legyen. Viszketést nem igazán érzek, néha talán . Baj van?

Legjobb válasz: ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.

ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.
Én is kb ennyi idõs vagyok és nekem is sárgás-fehéres folyásom van, de szerintem ez normális.
Nekem is sárgás fehéres folyásom van. 10hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!