Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, észrevettem, (4 db)

5 hetes terhes vagyok, észrevettem, hogy fáradékonyabb vagyok, mellfeszülés, émelygés reggel-este, de szerencsére nem vészes. Mikor várható a tünetek erősödése?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb,aztán elmúlt,aztán visszajött. Úgy rémlik,hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom",ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Nekem az elsõ 9 hét volt erõsebb, aztán elmúlt, aztán visszajött. Úgy rémlik, hogy a 16. héttõl már nem volt "bajom", ha a hangulatingadozást nem számítjuk.:) Az nálam nem múló tünet.:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami
A tünetek az elsõ három hónapban (sõt általában a 16. hétig) maradnak meg. Nekem pont az 5. héttõl kezdõdõen voltak a legerõsebbek.De ez szerintem változó egyénenként! A mellfeszülés és a fáradékonyság viszont szinte végig megmarad, csak az émelygés múlik el.
Nekem a mellfeszülés rögtön jelen volt (azt hittem meg fog jönni, de szerencsére nem így lett), az émelygés-hányás a 6. héten jelentkezett, s a 8-11 héten rémes volt, minden kijött belõlem. Most 14 hetes múltam és még mingid hányok néha (de már sokkal ritkábban). Egyénenként változó, a legtöbb kismama ismerõsömnek semmi baja nem volt, max. fáradékonyabbak voltak.
Nekem 5. héten nem volt sok bajom...Kb. 7.héttöl erõsõdtek a tünetek és még most is tart... Vigyázz magatokra! Pihenj amennyi csak jól esik!!11 hetes kismama

5 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem, hogy egy kicsit barnázok. Nem volt sok csak vagy két csepnyi. Ez nagyon nem jó?

Legjobb válasz: Ha nem lesz több, akkor nincs gond. Pihenj és szedj magnéziumot. A barnázás magában még nem vészes, de ha több lesz és erõsen görcsölsz is mellé, akkor menj dokihoz.

Ha nem lesz több, akkor nincs gond. Pihenj és szedj magnéziumot. A barnázás magában még nem vészes, de ha több lesz és erõsen görcsölsz is mellé, akkor menj dokihoz.
Szia! Nem feltétlen jelent rosszat minden "vérzés" , fõleg ha nincs hozzá görcsölés. Van, hogy még picit tisztul a méh , vagy tágul és ezért... Akkor van baj , ha folyamatossá kezd válni + elõjön a görcsölés. Akkor irány azonnal a doki!
én barnáztam 8 hetesen, véreztem kicsit 11 hetesen, de semmi bajunk hála Istennek. van egy 1 éves kisfiunk vele nem volt ilyen, én is megijedtem, be is mentünk a kórházba, pont bent volt az orvosunk és megnyugtatott hogy semmi baj, valami boholy széle vérzett be, de pihennem kell meg Duphastont szedni.
ja és most 14 hetes vagyok :)
Szia! Hallgass a belsõ hangra.Te mit érzel? Ha kérdéseid vannak, belül bánt a dolog, és meg szeretnél bizonyosodni, hogy tényleg nincs semmi baj menj le az orvoshoz.Nem fog letorkollni, hogy miért mentél, és igy te is megnyugodhatsz.Én ezt tenném. Sok sikert a kicsihez!
Szerintem menj dokihoz! Biztos ami biztos! Egyik ismerõsömnél is egy pici barnázással kezdõdött és sajnos elment a baba! :o( Nem ijesztgetni szeretnélek, de szerintem menj dokihoz! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Hát erre a kérdésre énis kiváncsi vagyok mert énis pont igy vagyok.Remélem nem lessz baj egyikünknél sem.
Én is 5 hetes voltam, barnáztam, (kicsit erõsebben) elmentem gyorsan dokihoz(ügyeletre), és azt monta elment a baba.

4-5 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem a bugyimon, hogy sárgás a folyásom. Ez normális? Csak jövõhéten megyek orvoshoz, említem neki, nehogy valami fertõzés legyen. Viszketést nem igazán érzek, néha talán . Baj van?

Legjobb válasz: ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.

ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.
Én is kb ennyi idõs vagyok és nekem is sárgás-fehéres folyásom van, de szerintem ez normális.
Nekem is sárgás fehéres folyásom van. 10hetes km

5 hetes terhes vagyok. Ma reggel eszrevettem egy kis rozsaszines/barnas valadekozast. Ez normalis?

Remelem nincs semmi baj...amugy nem erzek semmit...sem gorcsolest sem mas fajdalmat. Menjek dokihoz vagy ez is egy normalis tunet?

Legjobb válasz: Szia nekem az elsõ terheségemnél sûrûn volt ilyen rózsaszínes folyásom és hálistenek semi gondnemvolt.De a saját magad megnyuktatás ha elmégy orvoshoz.Gratulálok a pocaklakóhoz.

Szia nekem az elsõ terheségemnél sûrûn volt ilyen rózsaszínes folyásom és hálistenek semi gondnemvolt.De a saját magad megnyuktatás ha elmégy orvoshoz.Gratulálok a pocaklakóhoz.
Valószínû minden rendben van. Folyás, sõt menzesz is elõfordulhat. Ha baj van, azt érzi, sõt megérzi az ember!
Menj orvoshoz mindenképpen!Lehet hogy valakinek normális ez a folyás és semmi gondja nem lesz, de nem minden esetben van igy. Most hétfõn vetéltem el a 6. héten.Nekem is az 5. héten jelentkezett a rózsaszines, barnás folyás aztán 5 napra rá már véreztem. Nem ilyesztgetés, de jobb ha tudod hogy nem játék a szines folyás, és nem mindenki olyan szerencsés mint az elsõ hozzászóló!
sajnos nekem is a vetélést okozta a barnázgatás majd erõs vérzés és végül rozsaszínes váladék! 6 hetes voltam énis! nem volt semmilyen görcsöm vagy fájdalmam! azonnal keresd fel az orvosod!!! nem játék!!!!! remélem azért nálad minden rendben lesz!!!!!!
Hát a rózsaszín az nem a legjobb. Fõleg ha barna folyás is van hozzá. Általában ez vetélés jele. Keresd meg az orvosod amint lehet. Szorítok hogy ne legyen baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!