Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, és pár (33 db)

5 hetes vagyok és pár napja néha fáj a gyomrom és puffadok. Ez a terhesség miatt van vagy elkaptam valamit?

Legjobb válasz: :) Rendben, megpróbálok keveset enni. Most ettem pirítóst, remélem hogy segít! Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: :) Rendben, megpróbálok keveset enni. Most ettem pirítóst, remélem hogy segít! Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A terhesség miatt puffadsz. Én is már a kezdetektõl puffadtam. A tizedik hét környékén estefelé már akkora hasam volt, mint egy négy hónaposnak, de ez reggelre lement. :) Nem baj, annyi baj legyen. :) Minden jót!
Igen a terhesség miatt van gyakran puffadás, és pocifájás.Ha nagyon puffadsz, jó a Rennie deflatine.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem tudom mit egyek, mert mindentõl fáj. Reggelire melegszendót ettem és 1 órája kezdett el fájni. Tegnap is ilyenkor kezdett el fájni. Ilyenkor az egész pocim feszül.
Arra is figyelj hogy ne lakj túl jól ne telítsd el a pocakod.Nekem is sok gondom van ezzel (szeretek jóllakni):) 26 hetes kismama:)

16 (+5) hetes vagyok és ő lesz az első. Hajnalban arra riadtam fel, hogy valami nagyon nyomja kifeklé a pocimat a köldököm alatt 1-2 cmre egy pár másodpercig. Ez ő volt?

Fájt egy kicsit és ezért nem tudom eldönteni!Már annyira várom hogy ? legyen!A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Lehett õ is. Én is ebben a korban éreztem bizonytalan dolgokat, de a mai napig sem tudom biztosra, hogy õ az. Most 18 hetes, és 5 napos vagyok.

Lehett õ is. Én is ebben a korban éreztem bizonytalan dolgokat, de a mai napig sem tudom biztosra, hogy õ az. Most 18 hetes, és 5 napos vagyok.
Az én manómnak ez a mániája, hogy a köldököm körül lubickol meg rugdosódik, szóval valószínû, hogy õ volt!!!

Kicsit megijedtem tegnap este, mert a melleim pár óra hosszáig nem fájtak.5 hetes vagyok és Utrogestant is szedek. Mitől lehet ez? Lehet, hogy ingadozik a progesteron szintem?

Legjobb válasz: SZIA! Feleslegesen izgulsz, majd meglátod, h az egész terhesség errõl szól, egyik pillanatban szuperul érzed magad, majd kicsattansz, másik pill.pedig vánszorogsz. Amúgy sem fáj minenkinek a melle, bár az enyém is maj "leszakadt" a legelején, de még jóval az utrogestán elõtt, amit én a 8.héttõl kaptam.Ne idegeskedj, fog még fájni, viszketni stb.:o) Szép napokat!

SZIA! Feleslegesen izgulsz, majd meglátod, h az egész terhesség errõl szól, egyik pillanatban szuperul érzed magad, majd kicsattansz, másik pill.pedig vánszorogsz. Amúgy sem fáj minenkinek a melle, bár az enyém is maj "leszakadt" a legelején, de még jóval az utrogestán elõtt, amit én a 8.héttõl kaptam.Ne idegeskedj, fog még fájni, viszketni stb.:o) Szép napokat!
Nekem is kb 5 hetesen fajt es volt olyan nap hogy ugy keltem fel hogy nem fajt eggyaltalan, olyan a sok fajdalom utan mintha el lett volna zsibbadva, meg is ijedtem de masnap ugy keltem fel hogy megint erzekeny..most 12 hetes vagyok es csak amellbimbom faj.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Igen, nekem is elkezdett fájni a nagy ijedtségre:) )) Jövõ héten irány az ultrahang és annak kifejezetten örülök, hogy mással is volt ilyen. Sziasztok
Szia! Én is utrogestant szedtem 3x1-t, de a dokim azt mondta, hogy szigorúan tartsam be a 8 órákat és akkor minden rendben lesz. Nem probléma mentes sajnos a terhességem és volt hogy 3x2 utrogestant kellett szednem, mert pecsételõ vérzésem volt. Már 12 hetes terhes vagyok és az utrogestant is abba kellett tegnap hagynom, kicsit féltem tõle, hogy mi lesz, de a dokim azt mondta, hogy már elég nagy a fiam, hogy ne kelljen tovább szedni a a gyógyszert! A legjobbakat!

5 hetes terhes vagyok, és pár napja úgy érzem, hogy megfulladok. Mintha a mellkasomon ülne valaki. Természetes ez?

Legjobb válasz: Szerintem még nem... Járj utána szakembernél. Orvos védõnõ. Én is van hogy ilyet érzek este mikor lefekszem ha háton fekszek alig kapok levegõt, de én már 20 hetes vagyok, és biztos nyomja a tüdõmet, de neked még nem gondolom hogy ez lenne az oka! Reméljük semmi baj, de azért elsõ a doki legyen!!!! Lehet, hogy allergia, és nincs is összefüggés, de akkor meg kapsz gyógyszert. Mert ha nem jut elég oxigénhez a szervezeted az a babának se használ.. Sõt.

Szerintem még nem... Járj utána szakembernél. Orvos védõnõ. Én is van hogy ilyet érzek este mikor lefekszem ha háton fekszek alig kapok levegõt, de én már 20 hetes vagyok, és biztos nyomja a tüdõmet, de neked még nem gondolom hogy ez lenne az oka! Reméljük semmi baj, de azért elsõ a doki legyen!!!! Lehet, hogy allergia, és nincs is összefüggés, de akkor meg kapsz gyógyszert. Mert ha nem jut elég oxigénhez a szervezeted az a babának se használ.. Sõt.
A tüneteid refluxra is utalhatnak, és azt kezelni kell savcsökkentõvel.Járj utána!
Szió!Valóban lehet allergia miatt is.De szerintem lehetséges, hogy lelki eredetû a dolog.Rendesen lélegzel?Lehet, hogy még csak most fogsz tudatosan felkészülni a babára, még akkoris ha már nagyon szerettétek volna õt!Próbálj relaxálni, kellemes, halk zenére.Autógén tréning is nagyon jót tesz.Remélem minden rendben lesz:-)Szorítok neeked!!!

5 hetes terhes vagyok, és pár napja néha enyhén fáj a gyomrom (nem csak evés után). Ez normális?

Legjobb válasz: Lehet,hogy több lett a gyomorsavad például mert egy kicsit idegeskedsz,hogy rendben legyen minden. Nekem ettõl fájtt a gyomrom. Igyál reggel vagy este egy kis kamilla teát az sokat segít. Hogyha erõsödik vagy nem múlik el a fájdalom akkor említsd meg a dokidnak.

Lehet, hogy több lett a gyomorsavad például mert egy kicsit idegeskedsz, hogy rendben legyen minden. Nekem ettõl fájtt a gyomrom. Igyál reggel vagy este egy kis kamilla teát az sokat segít. Hogyha erõsödik vagy nem múlik el a fájdalom akkor említsd meg a dokidnak.

Félelmeim vannak avval kapcsolatban, hogy a párom már nem lát szépnek, nem büszke rám, pedig nem híztam sokat. (26 hetes vagyok és 4, 5 kilót.) Ez normális?

Kezdek a csinosabb n?kre féltékeny lenni, pedig sohasem voltam az. Neki már nem az els? gyereke fog születni, nekem pedg igen. Nem lehet ezt vele megbeszélni , mert annyit válaszol, hogy "nem unod még?"

Legjobb válasz: Amit az én páromlól le tudok szûrni,így hatalmas pocakkal,plusz 10 kilóval,berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát,mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést,mert ha meg szoptatsz,akkor az lesz a baj,hogy most azért szebb más nõ,mert te éppen a kispocakot táplálod,utána meg azért fogsz rettegni,mert lógósabb lett a cicid...hidd el,õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi,akkor sem érdekli.

Amit az én páromlól le tudok szûrni, így hatalmas pocakkal, plusz 10 kilóval, berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát, mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést, mert ha meg szoptatsz, akkor az lesz a baj, hogy most azért szebb más nõ, mert te éppen a kispocakot táplálod, utána meg azért fogsz rettegni, mert lógósabb lett a cicid...hidd el, õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi, akkor sem érdekli.
Az Õ babáját várod és fogod megszülni! T evagy neki a legszebb, mégha nem is mondja mindig.:) 25 hetes kismami
szia, ezzel én is pont igy vagyok, ráadásul a párom szakmájábol kifolyolag nökkel dolgozik, sokkal, csinosakkal.Együtt érzek veled, én is kivagyok emiatt egy picit, de tudom hogy csak én számitok neki és persze a baba.29 hetes kismama.
Szia! Ne féltékenykedj a terhességem elején nekem is voltak ilyen gondolataim, de azzal biztattam magam, ha megláttam egy csinos nõt, hogy én nem csak csinos vagyok, hanem kisbabát is várok és hidd el ezt nagyon sok férfi szexisnek találja! Boldog babavárást 33 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Arik vagytok...
Én 23 hetes vagyok és én 10 kg-ot híztam már.De szerintem a terhsség igen is jól áll.Nekem elsõ gyerek, neki nem és nekem is ugyanez szokott lenni a válasza nem unod még?.Még majdnem én vok a hibás, hogy próbálok mindent úgy csinálni, hogy az jó legyen.Néha úgy érzem hiába pedálozok.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló közelítette meg leginkább a problémát, örülök (meg nem is) hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Azért a bíztatásokat köszönöm.

5-6 hetes terhes vagyok és pár napja észlelek csekély mértékű barnás folyást, előtte színtelen folyásom volt. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia!nem szeretnelek megilyeszteni!en pontosan igy voltam,elmentem a nogyogyaszhoz es azt mondta lehet hogy nem is terhesseg,elkuldott ultrahangra ,az ultrahang kimutatta ikreket varok ,hat majd osszestem!de nem volt semmi gond mert elso szules volt es elso gyerk vagy is ketto!ugyhogy ket gyonyoru lanyunk van!! igy nem kellett ketszer szulnom hogy ket gyerekem legyen elrendeztuk egyszerre a kettot! de ez szerintem a 100 bol 1 az esely !ugyhogy sok szerencset!!

Szia!nem szeretnelek megilyeszteni!en pontosan igy voltam, elmentem a nogyogyaszhoz es azt mondta lehet hogy nem is terhesseg, elkuldott ultrahangra , az ultrahang kimutatta ikreket varok , hat majd osszestem!de nem volt semmi gond mert elso szules volt es elso gyerk vagy is ketto!ugyhogy ket gyonyoru lanyunk van!! igy nem kellett ketszer szulnom hogy ket gyerekem legyen elrendeztuk egyszerre a kettot! de ez szerintem a 100 bol 1 az esely !ugyhogy sok szerencset!!
Mindenképpen orvoshoz, de gyorsan!Bár én sem akarlak megijeszteni, ezért nem ecsetelem, hogy milyen baj lehet...A doki úgy is mondja majd, ha kell.
Én a helyedben beszélnék az orvosommal! Mindenképpen!
sztem mielöbb menj el orvoshoz, de ugy gondolom nem kell nagyon megijedni amig ugysem tudod mi van, de en fertözesre gondolok, amit tablettäval ki lehet kezelni.de fontos hogy kezeltesd ki magad mert ha akkor is fertözött a hüvelyed mikor mär szülnel, ezt a pici is elkaphatja.
Orvoshoz mindenképp menj el, de szerintem ne aggódj! Nekem is volt és a doki azt mondta ez gyakori. Üdv!
Én 8 hetesen voltam így, nagyon megijedtem mert tavaly így ment el egy kisbabám, elmentem az orvosomhoz, õ pedig megnyugtatott, írt gyógyszereket, vitamint és 2 nap múlva már semmi baj nem volt! Most pedig már az ötödik hónapban vagyok! Sok szerencsét!

Jelentheti a szülés közeledtét, ha pár napja hányinger tör rám, és sokkal érzékenyebb lettem? 37+5 hetes vagyok.

Mindenen elsírom magam, ez eddig is így volt, de most sokkal jobban kijön, és sokszor meg minden idegesít, nem akarok már látogatót fogadni, és valahogy jobban is érzem magam a b?römben. Viszont a babám nagyon sokat mozog.

Legjobb válasz: Szia nem akarlak elkeseriteni de en az utolso honapban ugyan ugy hanytam, emelyegtem...es amit csak el tudsz kepzelni, es ket hettel tulhordtam :)

Szia nem akarlak elkeseriteni de en az utolso honapban ugyan ugy hanytam, emelyegtem...es amit csak el tudsz kepzelni, es ket hettel tulhordtam :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor ez természetes. Csak kíváncsi voltam, nem akarom hogy elõbb jöjjön, de a túlhordást a dokim nem fogja hagyni mivel faros a babám, így császár lesz.

Megtartani vagy sem? Gyermeket várok (5 hetes), a volt párom hallani sem akar róla, munkám nincs és rettegek, hogy hogyan döntsek.

Ha elvetetem a babát, lehet, hogy soha nem tudom feldolgozni lelkileg, ha megtartom nem tudom miből és hogyan élhetünk, tudom-e egyedül végigcsinálni.35 éves vagyok, talán ez az utolsó esélyem. Van valaki aki hasonló helyzetben volt már? Mi segített a döntésben?

Legjobb válasz: elsõ babád lenne?nincsenek szüleid akik tudnának támogatni?mert ha vannak biztosan segítenének!!fõleg ha az elsõ babád lenne akkor én megtartanám a helyedben.nem biztos hogy lelkileg fel tudnád dolgozni ha elvetetnéd

elsõ babád lenne?nincsenek szüleid akik tudnának támogatni?mert ha vannak biztosan segítenének!!fõleg ha az elsõ babád lenne akkor én megtartanám a helyedben.nem biztos hogy lelkileg fel tudnád dolgozni ha elvetetnéd
elsõ vagyok.de odatudnál hozzájuk költözni?mert az már nagy segítség lenne.besegítenél nekik a háztartásban.albérletre nem kellene költened és a költségeket is meg tudnátok osztani!nem??beszéltél már velük errõl?õk mit mondanak?
Szüleidhez tudnál költözni?Nem vetetném el, mert lehet nem adatna meg újra ez a lehetõség.
2. vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva... õszintén megírtam, amit gondolok, hogy tartsa meg. No de mindegy.
Hát nehéz helyzetben vagy! Én csak magamból tudok kiindulni, hogy az biztos, hogy nem lennék képes elvetetni! Nem tudnám feldolgozni! De pénz meg ugye kell a gyerekhez!!! Azzal meg ne foglalkozz ki mit gondol!!! HOgy szégyen egyedülálló anyának lenni félvér gyerekkel... Tudod minden csoda 3 napig tart!!! Remélem sikerül jó döntést hozni, én nem vetetném el...
Utolsóval értek egyet. A saját értékrended kövesd.
Munka nékül nagyon nehéz lenne. Ha most sincs, késõbb mégúgysem lenne, kisbabás egyedülálló anyákat nem szeretik... Nehéz döntés, nagyon nehéz... Hiszen felnõtt nõ vagy, nem egy tizenéves csitri... Valószínûleg én aszerint döntenék, hogy milyen kapcsolatban állok a szüleimmel. Ha örömmel segítenének, valószínûleg megtartanám, ha nem akkor fájó szívvel, de elvetetném.
Tartsd meg! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Még nem, tudom, hogy nem tudom elkerülni, de félek tõle. Vidék, egyedülálló anya szégyen, pláne egy félvér babával.
Utolsó vagyok. A szülõktõl nem csak anyagi segítséget lehet kérni, az is lehet, hogy szívesen vigyáznak majd a babára, és addig elmehetsz pl. alkalmi munkára.
http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/csaladtamogat.. Számold ki, vagy kérj meg egy könyvelõt, hogy számolja ki, mibõl mennyit kapnál. Utána készíthetsz egy tervet is, hogyan tudnátok ketten megélni. Nézz utána alaposan, egyedülállóként, munkanélküliként milyen támogatásokat tudsz igénybe venni. Babacuccokat használtan nagyon jó áron be lehet szerezni, sõt, lehet, hogy vannak olyan ismerõseid, akik kölcsönadnak ezt-azt. Az, hogy végig tudod-e csinálni, csak azon múlik, hogy akarod-e!
Nem vetetném el .Az abortusznál rosszabb "megoldás" nincs! http://www.valsagterhesseg.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a válaszokat és a biztatást! Az igazság az, hogy ha az anyagi helyzetem rendben lenne, nem is gondolkodnék, de így nem tudom nem-e nagy felelõtlenség.
Szerintem nem lenne egyszerû, de megoldható pláne ha ennyi idõsen már idõben is vagy.Hallgass a szívedre, a gyerek a legcsodálatosabb dolog az életben, én most várom április elejére a második babát, van már egy négy éves lányom, és 25 éves vagyok.Bátorság, a nagyszülõk hol laknak?lenne szülõi segítséged?
Magaddal és a kisbabáddal foglalkozzál, az, hogy ki mit mondd nem szabad. Mindenki a saját házatáján nézzen elõször körbe. Soha senki felett nem lehet s nem szabad ítélkezni. Példaértékû, ha egy ilyen helyzetben megtartod a babát. Személy szerint megtartanám a helyedben. A szüleid nyugdíjasok s nem tudnak anyagilag támogatni, de hidd el sok olyan alapítvány, önkormányzat, családsegítõ van akik szívesen segítenek, adnak ruhát stb.-i. A döntés a TE kezedben van. Szorítok érted.
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba lenne. A szüleim nyugdíjasok, anyagilag biztosan nem tudnak támogatni sajnos.
Szia! Hogy döntöttél azóta?

33 hetes vagyok, nagyon leszállt a hasam, sokat fáj a derekam és napi 5-6-szor keményedem. Szerintetek még kihúzom pár hétig? Még nagyon nem kellene szülnöm. Védőnő szerint nagyon sok fekvés.

Legjobb válasz: Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)

Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)
Azt doki mondta, hogy leszállt a hasad? Egyébként második babával nekem 3 héttel szülés elõtt ereszkedett le. Tényleg pihenj! A keményedés szerintem nem vészesen sok, én a 20. héttõl keményedtem rendszeresen. 38-ig bírtuk. Nektek is ezt kívánom!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm mondta. Meglátott és egybõl mondta. Magnéziumot szedem 3X2-õt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!