Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes vagyok, és ma tojásfehérjés, (1 db)

5 hetes terhes vagyok, és ma tojásfehérjés, nyúlós méhnyákváladékra lettem figyelmes. Ez bajt jelent? Nagyon félek, hogy elveszítem.

Legjobb válasz: Szerintem nem jelent bajt. A terhesség alatt végig jellemzõ a folyás, hol fehér, hol átlátszó, hol sárgás, hol híg, hol akár túrós is. De ha ennyire nyugtalan vagy, nézesd meg magad dokival, mert a nyugtalanság árt a picinek!! Vigyázz magadra és ennyire ne félj!! :-)

Szerintem nem jelent bajt. A terhesség alatt végig jellemzõ a folyás, hol fehér, hol átlátszó, hol sárgás, hol híg, hol akár túrós is. De ha ennyire nyugtalan vagy, nézesd meg magad dokival, mert a nyugtalanság árt a picinek!! Vigyázz magadra és ennyire ne félj!! :-)
Nyugi! ez szinte végig meg lesz! A terhesség alatt a hüvelyváladék (nem a méhnyaké!!!!) folyamatosan bõvebb mint elõtte. Teljesen természetes, ne aggódj miatta! Az aggodalom tényleg árthat a picinek! 8hetes mamó


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másnak is fáj a keresztcsontja?

A 13.dik hétben vagyok, ma voltam utoljára munkában, mert nem birok már járni, van hogy egész este- munka után fájt már a keresztcsontom. Az utolsó pár napban viszont a nap bármelyik részében belenyilal és nagyon fáj. Tegnap leültem a kutyával játszani a parkettra és alig bírtam felkelni...

6

Szilvási Ferenc szüleszt még a Kenézybe? és mennyi egy szülés nála?

5

Kinek milyen a véleménye Boros dr-rol?

5

Januárra kiirt kismamik! Hogy vagytok?

Hol fogtok szülni? Mi lesz a baba neve? Minden kèsz van már?

4

Raknátok fel kb 6 hetes uh képeket?

Nekem a petezsàkban egy hosszúkàs fehér csík van. Az a szikhólyag vagy màr maga az embrió? Sajnos képet nem tudtak adni. Jövőhéten bejelentkezem egy màsik dokihoz.

4

Pécsiek! Hogy tudom elérni Dr. Labossa Gusztáv dokit? Hívom a kórházat de szokás szerint senki nem veszi fel. Mellékét hogyan tárcsázzam?

0

Mennyi idős terhes lehetek?

Október 29-én voltunk együtt a párommal és november 8-án már halvány pozit teszteltem.Október 4-én volt meg utoljára és kb 33 naposak a ciklusaim de valamikor 34.Mikor lehetett szerintetek a fogantatás és mennyi idős terhes vagyok most?

4

Orrdugulásra mit ajánlotok?

Egy hete megfáztam. Már teljesen rendben vagyok, csak az arcüregem van tele, és az orrnyálkahártyám meg van duzzadva.

4

5 hetes terhesen furodhetek kadban?

5

Volt aki 4-5-6 hetesen megfázott és egyfolytában köhögött?

Én pont ma vagyok 6 hetes és megfàztam. Ez még nem is idegesítene annyira, de egyfolytàban erősen köhögök. Màskor 2-3 nap alatt túl vagyok a nàthàn de most.....csak köhögök és köhögök....

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!