Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes napos (144 db)

Holnap leszek 5 hetes és 6 napos amikor visszamegyek a dokihoz hüvelyu uh-ra. Lesz már szivverése a babócámnak?

Legjobb válasz: Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok

Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok
6 hetesen látszott nálunk.
Látod is meg hallod is, én 9 hetes vagyok ma, és mult csütörtökön voltam dokinál, az uh-án legelél van a baboka, és szammel látod ahogy dobog a kis szive, és akkor meg kihangositja is és hallod, azt hittem leesek az ágyrol, a doki magyarázott nekem ilyet olyat de amig a baboka elöttem volt én nem is hallottam mit mond.Felemelö érzés, azota megvagyok nyugodva, tudom hogy minden rendben van.Mindenkinek ezt az érzést kivánom.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 5-6 hét körül járok, de nálam még nem látszott szívecske sajnos. Pedig nagyon számítottam rá, mert az olyan megnyugtató. Elõzõ babámnál már volt a 6. héten, legalábbis én úgy emlékszem. De lehet, hogy erre már csak az aggódás miatt emlékszem így. Szerintem a 6. héten Neked már esélyes hogy látszani fog! Csodálatos dolog látni a lüktetését! :) Írj majd holnap, hogy mi volt! Szurkolok, hogy minden jól látszódjon! Az olyan klasszul fel tudja tölteni az embert!
7 hetes korban látszik már a szív pulzálása.
Bocsi lányok, hogy belekérdezek, és hogyan lehet látni a lüktetést? Csak a doki látja UH-n, vagy kihangosítja?
Látszik, ahogy lüktet, megmutatja a doki.
Nekem még nem volt. 8 hetesen voltam legközelebb, akkor már volt.
Ebben a korban még nem biztos hogy látni fogod és jobb ha úgy is készülsz rá... Nekem 6 hetesen még nem volt és nagyon vártam volna, így eléggé el voltam keseredve és izgultam a 8. hétig. Akkor már dobogott:) Hallottam, láttam. Ma voltam 12 hetes uh.-n már bukfencezett is:)

Ha az általam 5+3 naposnak ismert terhességemre (okt.14-e uccsó vérzés) a doki méret alapján azt mondta, négy hetes a kicsi, és a fogamzás november 3-5 között volt, akkor az azt jelenti, hogy késői peteérésből lett a baba?

még csak petezsák látszik,két hét múlva kell újra mennem. tévedhet a méret alapján másfél hetet az ultrahangos vizsgálat? a kézi tapintással is csak nagyon enyhe duzzanatot érzett. direkt nem mondtam meg el?re,mikor volt az utolsó mensim,kíváncsi voltam,szerinte mennyi id?s terhes vagyok. ? a látottak alapján okt. 24-re tette a havimat. pontosak voltak ciklusaim,lehet hogy mégis a vérzés el?tt egy héttel estem teherbe, van ilyen?

Legjobb válasz: Lehet késõi peteérés is, de igazából 5+3 naposan teljesen rendben van az, hogy csak petezsákot látnak. Van, akinek még a 6. héten is csak azt látnak, pl tesómnak. De minden rendben volt. Itt vannak az átlagos méretek: http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/___a.. Ilyenkor elvileg 1-2 mm az embrió, de ha nincs nagyon jó uh-ja az orvosnak akkor nem is látja. De ha 2-3 nappal késõbb volt peteérés, vagy a beágyazódás történt kicsit késõbb, akkor máris lehetnek eltérések. Nekem pl 34 naposak a ciklusaim. A terhességet 28 napos ciklushoz igazítják, így nekem mind a 3 gyerekemmel volt egy hét eltérés a számított kor és a tényleges méret között.

Lehet késõi peteérés is, de igazából 5+3 naposan teljesen rendben van az, hogy csak petezsákot látnak. Van, akinek még a 6. héten is csak azt látnak, pl tesómnak. De minden rendben volt. Itt vannak az átlagos méretek: http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/___a.. Ilyenkor elvileg 1-2 mm az embrió, de ha nincs nagyon jó uh-ja az orvosnak akkor nem is látja. De ha 2-3 nappal késõbb volt peteérés, vagy a beágyazódás történt kicsit késõbb, akkor máris lehetnek eltérések. Nekem pl 34 naposak a ciklusaim. A terhességet 28 napos ciklushoz igazítják, így nekem mind a 3 gyerekemmel volt egy hét eltérés a számított kor és a tényleges méret között.
6 hetesen még nekem is kisebbnek mondták bõven egy héttel! A 12. heti ultrahangon, meg máris 13 hetes lett, így rohanhattam a kombinált tesztet megcsináltatni, hogy még idõben legyek :) Szóval ez most még nem jelent semmit :)

5 hetesen 2 naposan 14, 2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?

Legjobb válasz: Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.

Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.
De jóóó!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Igen, pozitív leszek, nagyon örülünk:)
Gratulálok! :) ))És a jövõben csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a hányingertõl eddígh fel sem tudtam kelni, ezért sem írtam eddíg, most is laptopról vagyok fekve.már 11 mm volt a baba és volt szívhang tegnapelõtt:)
4. vagyok Pedig nyugodtnak kellene lenned!! Lehet, hogy az ultrahang nem volt a legmodernebb és ahogy írod is nem sokáig nézegetett az orvosod. Nekem is keresnie kellett és nem egybõl látta. Nem lesz semmi baj!
Szerintem nagyon nem jó ez a negatív hozzáállás. Nem értem az elkeseredettséged okát. Sajnálom azt, ami veled történt, de most ne ezen agyalj, hanem azon, hogy új élet fejlõdik benned, aki meg fog születni, mert azt akarta, hogy te legyél az anyukája. Saját életedet keseríted meg azzal amit most magaddal mûvelsz, ez már rá is kihat. Nem lesz semmi baj, csak el kell hinned!!!
A kérdező hozzászólása: Ja, az elõzõnél 8 hetes 3 naposan volt 6 mm az embrio szívhanggal, 9 hetesen 6 naposan 7 mm volt és nem volt szívhang már
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon remélem, hogy minden rendben lesz !!! El vagyok kicsit keseredve, sõt nagyon..már háromszor elsírtam magam.Nem tudom, hogy fogom kibírni jövõ csütörtökig. Utolsó, most hány hetes vagy? Veletek minden rendben? Nekem nagynak tûnik a 14 mm, ahhoz képest, hogy nincs benne még semmi.Abban reménykedek, hogy talán nem kereste elég ideig az orvos.Kaptam róla egy képet, nézegetem, elég kicsi a kép, talán nem lehetett látni, ki kellett volna nagyítani.Ezzel nyugtatom magam.
Én is pontosan 5+2 hetesen voltam dokinál. Azt írta a papíromra, hogy 14, 8 mm-es szabályos petezsákot lát. De semmit, hogy mi hogyan van benne. Remélem, hogy minden rendben lesz Nálad is! Mennyi idõsen állt meg az elõzõ embriód a fejlõdésben?
Elsõ vagyok. Így már megértem a félelmedet, de próbálj nagyon pozitív lenni! Az Utro az jó, segít reméljük. Nekem is volt vetélésem, és utána rögtön terhes maradtam. Sokszor jártam a dokihoz UH-ra, hogy kövessük minden oké-e. 5 hetesen kb ekkora petezsákot látott, mint a tiéd. Én rákérdeztem, hogy szikhólyag van-e már. Mondta nincs, de egyáltalán nem mondta, hogy ez baj lenne, és én sem aggódtam, pedig én ultra parás kismama vagyok. Következõ UH-n kb. 10 nappal késõbb már hallottam a szívverését, amit nagyon megkönnyeztem. A legcsodálatosabb hang volt, amit hallottam. Te is át fogod ezt élni, hidd el! Ja, és majdnem 4 kilós egészséges gyermeket szültem. Most a másodikkal vagyok 23 hetes. Nagyon szurkolok neked! Minden rendben lesz! Ja, és ne keresgess a neten! Ne olvagass!
Szia a 3as válaszoló vagyok nem azért írtam hogy beparázz ez annyi mindentõl függ hogy milyen az uhu gép mennyi ideig keresgélt ilyenkor még nem az van hogy 2 mp után felkiált a doki hogy jé szikhólyag hanem keresni kell. szerintem minden rendben van az már egy nagyon jo jel hogy szabályos a petezsák jó uhu gép nélkül csak ez látszódhat még ilyenkor nyugodj meg :) :) Boldog babavárást!!!!
Szia! 5 hetesen 10mm volt a petezsák. Nem írta a leletemre, hogy van szikhólyag, pedig mondta. Nyugi, ne aggódj. Az is lehet nem is 5 hetes a terhesség. Várj vele:-) Sok sikert! 28+4hkm
A kérdező hozzászólása: Az orvos éppenhogy pár másodpercig ultrahangozott, mert múlt héten volt barna folyásom, nem nagyon akart ott bent piszkálódni, így amint megtalálta a petezsákot, rögzítette a képet, nem is közelített rá.Nem ilyesztett meg, azt mondta , szép szabályos petezsák, jó a mérete. Én magam mindíg utána nézek, mit kéne látni ilyenkor, azóta, hogy tavaly is volt egy terhességem és kisebb volt az embrio , de egy másik orvos mindíg azt mondta, hogy rendben van.Sajnos az megállt a fejlõdésben. Azót nem tudok hinni az orvosoknak, olyan félvállról vesznek mindent. Most kapok utrogestant. Utolsó két válaszoló, nem nyugtattatok meg... :(
Nekem 5 hetesen 11 mm volt a petezsák, szikhólyaggal, De a szikhólyagot az elsõ pillanatban még nem látta a doki, csak néhány másodperces vizsgálat után. Akkor mondta, hogy ott a szikhólyag, méhen belüli. :) ) Egy icipici pontocska volt az uh felvételen.
Nekem anno azt mondta a dokim hogy egy 12 mm-es petezsákba látszodnia kell valaminek.Meg is találtuk a szikhólyagot.
5 hetesen 4mm-es petezsákom volt. 8 hetesen 11mm-es embiró, szívverés. 12 hetesen 52 mm-es magzat. Tehát hogyne lenne remény.Sõt, nem is kell reményrõl beszélni, 5 hetesen még ezt kell látni. 12+6 hkm.
A kérdező hozzászólása: :)

Majdnem hat hetesen (5+7 naposan ) mit fogok látni? Hüvely Uh?

Legjobb válasz: Nem sok mindent. Én 5 hetesen voltam, de csak egy üres petezsák látszódott. 2 hétig tiszta ideg voltam, hogy lesz-e belõle valamit és 7 hetesen már ott volt az embrió és a pulzálás is látszott! :) Ha nem muszáj, akkor még várj 1-2 hetet, sokkal biztosabb az eredmény és látványosabb is! Nekem annó mondta is a dokim, hogy nagyon korán mentem (egy más vizsgálat miatt egyébként), de úgy volt vele, hogy mégis megnéz, mert egy babát már elvesztettem.

Nem sok mindent. Én 5 hetesen voltam, de csak egy üres petezsák látszódott. 2 hétig tiszta ideg voltam, hogy lesz-e belõle valamit és 7 hetesen már ott volt az embrió és a pulzálás is látszott! :) Ha nem muszáj, akkor még várj 1-2 hetet, sokkal biztosabb az eredmény és látványosabb is! Nekem annó mondta is a dokim, hogy nagyon korán mentem (egy más vizsgálat miatt egyébként), de úgy volt vele, hogy mégis megnéz, mert egy babát már elvesztettem.
A kérdező hozzászólása: 6 hét:) :) még 6 nap s meglátom a gyönygszememet
http://bere.istencsaszar.hu/?p=8 Valami ilyesmit :) Boldog és könnyû babavárást kívánok!!
semmit.egy fekete foltot ha nagyon koncentrálsz...még nincs szívhang se.csak petezsák és ha minden igaz szikhólyag
1-es válaszoló.ez tutira nem egy 6 hetes embrió képe...nálam még semmit nem lehetett látni.7 hetesen mentem, és akkor már volt szívhang. Kérdezõtõl kérdezem...hogy nálad 5hét+7 nap az miért nem 6 hét?miért csak majdnem 6 hét?akárhogy is számolgatok....
Az 5 hét 7 nap, az nem csak majdnem, hanem pont 6 hét. :) Én 6 hetesen voltam, és egy kis maszatot láttam (mint amit az elsõ is belinkelt). Ez számomra nem semmi volt, hanem egy igazi élmény. S nekem hasi volt, egy elég rosszféle uh géppel! Másik dokim jó géppel hüvelyi uh-kat csinált, és ott sokkal jobban látszódott minden.
Nekem is látszódott már 6 hetesen a kicsi, és nem csak a petezsák. Lehet nem annyira, mint az elsõ linken, de már ott volt egy kis szöszmösz. :)
5+5 hetesen nekünk már volt szikhólyag, petezsák, és pulzálás.

Voltam ultrahangon, ami kimutatta, hogy 5 hetes és pár napos terhes vagyok! Én meg ugy számoltam, hogy akkor 6 hetes és 3 napos vagyok! Létezik, hogy nem fogant meg akkor a baba, hanem később vagy én nem jol számoltam valamit?

Mondta h minden rendben van,és adott idöpontotta 12 hetesi ultrah!Minden tüneteim megvanak akkor azt jelenti h a babocával minden rendben van,és nem kell izgulnom?

Legjobb válasz: szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó

szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó
Pontosan, minden a legnagyobb rendben van! Gratulálok nektek!
Szia! Elõször is gratula a babóhoz. Egyébként pedig én is így jártam, amikor az elsõ vizsgálaton voltam a doki kb. egy héttel látta kisebbnek a terhességet, mint én számítottam, viszont a 12. hetes ultrahangon annyit számoltak a baba méretei alapján, amennyinek én gondoltam. Úgyhogy majd a baba méreteibõl pontosítani fogják, hogy mennyi idõs terhes vagy. A babócával pedig minden rendben van ne aggódj! (29. hetes kismami)
5-6 hetes terhességet jelent.
Vagy 5-6 hetes terhesség, vagy 5 hetes 6 napos...nekem mindig az utobbi volt írva....

Ha 5 hetes 5 naposan megy valaki ultrahangra, és esetleg ikreket vár, azt már meg tudják állapítani?

Legjobb válasz: ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)

ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)
Nem feltétlenül.
Nem valòszìnû.
Pont 6 hetes voltam amikor megallapitottak. Mind a ket babonak megmutattak a szivhangjat is.
Nekünk 6 hetesen még kettõ volt 12 hetesen már csak egy.
5 hét 6 naposan voltunk az elsõ ultrahangon. Igaz Kaális babák de látták hogy ikrek és mindkettõnél volt szívpulzálás.
6 hetes múltam az ikrekkel, mikor elõször voltam UH-n, de még csak egy szívhang volt, és nem is volt ikrekre utaló nyom. Legközelebb, 11 hetesen már két baba látszódott odabent nem kis meglepetésemre.
A kérdező hozzászólása: igen volt a családban azért izgulok :) anyukám testvérei ikrek, így szerintem elég nagy az esélyem rá. 5 hetesen 5naposan voltam uh-n, de még csak egy petezsák látszott, szívhang még nem volt. 8 hetesen megyek vissza, az még másfél hét, remélem akkor kiderül. köszi a válaszokat :-)

5 hetesen voltam ultrahangon akkor petezsák volt, holnap megyek ismét akkor már 6 hetes 5 napos leszek. Reggelente 3 napja rosszul vagyok, kicsit nagyobbak lettek a cicijeim. Ez már jó jel ugye? Lesz embrió és szívverés?

1 hét alatt sokat fejlődik a babuci ugye?

Legjobb válasz: nagyon hamar elmentél orvoshoz,biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet,nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)

nagyon hamar elmentél orvoshoz, biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet, nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)
gratula!
A kérdező hozzászólása: 5 mm-es élõ embriónk van :)
A kérdező hozzászólása: Este írok és köszönöm a biztatást.
majd irj h mi volt ok? 2#
Mindennap mas resze fejlodik, igen nagyon sokat valtozik egy het alatt! Mar ott lesz a kis babad, es azt is latni fogod ahogy dobog a szive:) (mar ha az orvos magatol meg mutatja, ha nem akkor kerd meg!) gratulalok!!! :) mekkora boldogsag! Meg azok a honapok, evek is amik elotted allnak!!! Sok boldogsagot es egeszseget kivanok a babadnak es nektek is!!!! :)
szia! nekem 6 hetesen ès 1 naposan már volt szivhang.Sokat fejlödik, de ha mèg nem lesz akkor se ijedj meg, mert kèsöbb is foganhatott.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy korán mentem de nem bírtam várni. persze most megy 1 hete idegeskedem hogy holnap minden ok legyen. Kislányommal 6 hetesen és 3 naposan már szívverés volt.
igen sokat fejlödik de ha még épp nem lesz szivverés ne aggodj biztos késöbb fogant. nekem 7hetes 2naposan volt szivhang a méretei alapjan viszont csak 6hét 4napos volt. de vert a pici szivecskéje.sok szerencsét drukkolok
Nah latod!!! Gratulalok !!!! Sok boldogsagot, es egeszseget nektek!!!!! :) ) de jo neked!!!! :)

Holnap megyek az első ultrahangra, mit fogok látni 5 hetesen 2 naposan? Esetleg valaki volt ennyi idősen? Mit látott?

Azért ilyen kormán megyek,mert szeretném tudni,hogy jó helyen van-e és gyógyszert is kell iratnom.

Legjobb válasz: nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott,és azt tudta megállapítani,h méhen belül van

nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott, és azt tudta megállapítani, h méhen belül van
5+2-n voltunk mi is pontosan :) Már látszott, hol ágyazódott be, szabályos petezsák volt. 6+2-n mentünk vissza, más okból, de ránéztünk, és akkor már volt szívhang :) 2mm-es volt akkor :) Gratulálok nektek ! :)
Általában ilyenkor a petezsák már látszik.Bocsi, hogy megkérdezem, de fogamzásgátlót akarsz íratni?
Gondolom Utrogestant vagy Duphastont akar íratni. Én 6 hetesen voltam elõször, de csak 5 hetesnek felelt meg. Petezsákot láttunk. 10 hetesen behozta a lemaradást :) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm, hogy válaszoltatok! Utrogestant kell iratnom ! Remélem holnap látunk már valamit és köszönöm a gratulációt :)

5 hetes 1 napos terhes vagyok, és ultrahangon még nem látszik a petezsák. Ez normális? A többi lent.

Ma voltam ultrahangon, azért ilyen hamar, mert egy ismer?s az orvosom, és ? ajánlotta, hogy nézzük inkább meg, és zárjuk ki a méhen kívüli terhesség gyanúját. Hát nem tudta kizárni, csak inkább rám hozta a frászt. A lelet szerint méhen belül terhesség nincs, a petefészek és a petevezet?k a belek árnyékoltsága miatt nem láthatóak, a méh nyálkahártya vastagsága 11,4 mm. Az orvos azt mondta, három lehet?ség van, lehet, hogy volt baba, de közben felszívódott, lehet, hogy csak nagyon pici, és majd csak kés?bb lesz látható, vagy lehet, hogy méhen kívüli a terhesség. Annyit mondott még, hogy ha nagyon er?s alhasi fájdalmat, rosszullétet tapasztalok, azonnal menjek a kórházba. Nem nyugtatott meg. 4 hetesen elkezdtem émelyegni, hányingerem volt, aztán pár nap múlva ez a tünet is megsz?nt, nem értem, miért. Egyszer teszteltem dec. 23-án, akkor halvány csík jelent meg, holnap tesztelek még egyet, remélem, er?s csík lesz. Kismamák, járt már így valaki közületek? Azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza kontrollra, de addig meg?rülök az aggódástól, nagyon félek a méhen kívüli terhességt?l, meg hogy felszívódott a baba.

Legjobb válasz: tesztelj,ha már 5 hetes vagy akkor az esti vizeletböl is erõs a csík.

tesztelj, ha már 5 hetes vagy akkor az esti vizeletböl is erõs a csík.
Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ismét ultrahangon, szerencsére minden rendben van, 10 mm-es szabályos petezsákot látott az orvos, méhen belül, magzati elemek sejthetõek. 10 nap múlva újra UH, akkor talán már szívhang is lesz. Ez alatt az egy hét alatt 5 évet öregedtem. :)
Örülök a pozitiv tesztnek, és drukk h minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel újra teszteltem, nagyon erõs lett a csík. Örülök nagyon, mert legalább tudom, hogy nem szívódott fel a baba. De még mindig lehet az is, hogy méhen kívül van. Azért 2 naponta még tesztelgetek. Beszéltem az orvosommal is, azt mondta, hogy az erõs csík mindenképpen jó jel, nem kell várnom két hetet, kicsikartam belõle, hogy jövõ hét pénteken újra nézzen meg, majd megírom mi volt. Csigalassúsággal telnek a napok.
Sajnos nálam akkor szûntek meg egyik napról a másikra a tüneteim, amikor kiürült a hcg.. remélem, te nem így jártál. Mindenképp írd meg, hogy mi volt!!!
Úgy tudom, hogy ilyenkor még a petezsák is olyan picike, hogy nem látható, de ha már megvastagodott a méhnyálkahártya, az jó jel. Nyugodtan tesztelj két naponta, és erõsödnie kell a csíkoknak. Nekem pl. 30 napos ciklusnál a 39.-en teszteltem és elõbb jött ki a második csík, mint az elsõ.
Kérlek írd majd meg mit teszteltél! (viszont érdemes pár napig tesztelni, mert ha felszívódott, utána pár napig mutathat pozitívat, igaz akkor egyre halványabban)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors és megnyugtató válaszaitokat, próbálok nem aggódni. Igazából nem is az aggaszt, hogy nincsenek tüneteim, hanem hogy 4 napig voltak, aztán egyik napról a másikra elmúltak. A dokim erre mondta, hogy lehet, hogy felszívódott. Két terhességem volt már, mind a kettõnél a 6. héten jött a rosszullét. Most korábban is kezdõdõtt és hamar el is múlt. Van egy 2 éves gyönyörû fiam, de sajnos idén augusztusban volt egy vetélés indukcióm a második terhességbõl, 21 hetesen kellett megszülnöm az addigra már halott kislányomat, mivel súlyos szívfejlõdési rendellenességet állapítottak meg nála. Most decembertõl próbálkoztunk elõször a férjemmel, már szabad volt, és így elsõre össze is jött, remélem, nem szívódik fel. Köszönöm még egyszer mindenkinek! Majd írok még ide, ha érdekel valakit, hogy mi lett a babával.
Én vagyok az elõzõ, nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt eddig!:)
szia mult héten voltam dokinál 4+4naposan csak 2cm felritlulás volt most csütörtökön el mentem és 5mm petezsák akkor voltam 5+3napos ne aggodj!
Pont mintha az én történetemet írtad volna le. Utolsó menstruációmtól számítva két hétre mentem orvoshoz, elõszõr vizsgált nem érzett semmit majd hüvelyi ultrahangot csinált nem látott semmit, pedig már 6 hetesnek kellett volna lennem, rá három napra bementem maszekba egyik kórházba, ahol az orvos szintén nem érzett semmit vizsgálatnál, és nem látott semmit ultrahangon, csak egy picuri petezsákot ábrázoló képletet ez volt a papíron, de nem volt benne biztos, engem is riogattak méhen kívüli terhességgel, illetve azzal is, hogy nem tudott megfelelõen beágyazódni el fogok vetélni, ezt követõen 3 hétig minden héten mentem ultrahangra, ahol már egyre jobban látható volt, majd hat hetes 3. naposan már szívcsõpulzálás volt látható, mivel babucim két héttel késõbb fogant nem lehetett az utolsó menstruációtól számolni. Most már 10 hetes lesz szombaton, és július 28-ra várom!:) Ne aggódj!
Szia voltál már uhn?Minden ok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!