Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes milyen tünetei (9 db)

5 hetesen milyen tüneteitek vannak?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó.Nekem picit érzékenyek voltak a melleim de azon kívül semmi változást nem észleltem.Most vagyok 32 hetes csak a pocim nõ és mozog a baba de rosszullétem nem is volt egyszer sem.Elején féltem is mert azt hittem valami gond van amiért nincs tipikus terhességi rosszullétem pedig csak szerencsés vagyok és engem elkerültek.És te hogy vagy?

Ez mindenkinél változó.Nekem picit érzékenyek voltak a melleim de azon kívül semmi változást nem észleltem.Most vagyok 32 hetes csak a pocim nõ és mozog a baba de rosszullétem nem is volt egyszer sem.Elején féltem is mert azt hittem valami gond van amiért nincs tipikus terhességi rosszullétem pedig csak szerencsés vagyok és engem elkerültek.És te hogy vagy?
Ez nagyon változó. Van akinek a mellei feszülnek hányingere van szédül esetleg hány is. Van aki fáradékonyabb de vannak olyanok akiknek egyáltalán semmi bajuk sincs, és észre sem veszik hogy állapotosak csak miután pozitív lett a teszt.
Az elsõ tünetem a mensi késése és a 2 csíkos teszt volt. Késõbb volt rossz szájíz és folyamatos álmosság, fáradtság. Más nem volt. Se mellfájás, se hányinger.
Folyamatosan mindjárt megjön érzésem volt, de ez eltartott a 8ik hétig, és nemvárt elõtt pár nappal kezdõdött!
Nekem nem volt semmi. Talán kicsit fáradtabb voltam de ennyi.

5 hetes terhességnek milyen tünetei lehetnek? Akkor látszik már a pocakon valami? Először a has melyik rész kezd el nőni?

Ja, és még egy kérdés... Peteérés id?szakában is lehet fájdalmat érezni az alhasban?

Legjobb válasz: Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.

Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.
nem. az lehetetlen hogy a hasadon látszódjon valami.
Nekem -személy szerint, haj zsírosodása, és puffadás, mellfeszülés. De mindenkinél más.

Hányan vagyunk 5 hetes pocisok? Kinek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: én 7 hetes, 6 napos vagyok, de semmi tünetem. Ja, mensi kimaradt :) de néha a mellem érzem

én 7 hetes, 6 napos vagyok, de semmi tünetem. Ja, mensi kimaradt :) de néha a mellem érzem
Szia! Én olyan 6 hetes vagyok. Tünetem szinte semmi, néha ég a mellbimbóm, sûrûbben járok pisilni és összevissza ennék de más nem igazán van.
OK, Fanni, szerintem, jó lesz! J.
Sziasztok! Bocsánat de rövid leszek. regisztráltam a hoxa.hu-n, holnap megnyitom a fórumot 2009 szeptemberére várt babák címen, vagy valami hasonló. Az jó lesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, aludd ki magad helyettünk is! Én majd talán hajnalban megint el tudok szundítani! Örülök, hogy minden oké, biztosan behívot volna megnézni, ha úgy gondolta volna, hogy nem normális ez a folyás. Nekem egyébként ismerõs a TSH, mert nálunk anyunak van pajzsmirigy túlmûködése, õ is gyógyszert szed õsidõk óta.Reméljük azzal is minden rendben lesz. Akor jó pihenést!
Sziasztok! Beszéltem a dokimmal, holnap tudja megmondani, hogy mekkora a TSH-m, akkor lesz gépközelben. Mondtam neki a folyást, azt mondta, az semmi, ne aggódjak! :) Nem volt bõszavú, de bízom benne, és megnyugtatott. Jah, Fanni, a TSH, a pajzsmirigyet szabályozó hormon! Ha magas, az azt jelenti, hogy az agyam azt mondja a pajzsmirigyemnek, hogy tessék hormonokat termelni, mert ezek szerint, nem termel eleget, vagyis alulmûködik. Ez van nálam, vagyis remélem, hogy csak volt. :) Enni még mindig nem ettem semmit, tegnap is ugyanez volt, ilyenkor azért tényleg jók azok a lóadagú vitaminok... Nem bpesti vagyok, hanem Székesfehérvár mellett lakom. Viszont, tényleg kereshetnénk valami olyan oldalt, ahol nem kell ennyit lapozni! :) ) Puszik, Judit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem tudok ötletet, hogy hol tudjuk folytatni, pedig jó lenne, mert ide azért az egész magánéletünket se a legjobb kiírni. Én nem budapesti vagyok, hanem zalaegerszegi, ha van ismerõs az oldalon, akkor most meglepõdve veszi tudomásul, hogy megint babás vagyok. Remélem anyu nem tudja meg elõbb, mit ahogy én akartam elmondani nekik. ( szóval ha valaki rámismer kérem tartsa még meg a titkomat) :) )) Az a baj, hogy nem sok, sõt egy Gina sincs, két kislánnyal , Zalaegerszeg kis város. Itt mindenki ismer mindenkit! Na mindegy, szóval. Én reggel még nem érzem annyira rosszul magam, inkább este lefekvés után, olyankor szagoktól, mindentõl rosszul vagyok. Nem sokat ettem vacsira edig egyszer sem, de érzem, hogy korog a gyomrom, ellenben kajára nem tudok gondolni. Nagyon szépen köszi a tanácsokat, nagyon jól jöttek, szerintem bevetek párat mindenképpen. Judit a barnás folyásra majd a dokid fog értelmes választ adni, igy csak találgatni tudunk. Fanni igazad van, nagyon durva, hogy milyen szépen le tudják írni, hogy mit kéne tenni babásan. Na nekem még az elsõvel volt ilyen szerencsém, anyuéknál laktunk, ki voltam szolgálva teljesen, akor feküdtem amikor akartam, addig aludtam amig akartam, szóval az tényleg laza volt. A másodikal már építkeztünk, rohangáltunk ösze-vissza, ott volt már a másik kismanó. Rengeteget cipelgettem. Hát a mostaniról meg ne is beszéljünk. A férjem londonban, teljesen külön, ráadásul a szüleim falun laknak nem is itt a városban, anyumon kívül nincs segítségem, itt a két kis törpilla, regel 7-kor ovi, délután négykor menni érte. Pont akkor alszik a legjobban a kis Dorcikám, szóval nem egyszerû, teljesen el vagyok néha havazva. Nade nem panaszkodásnak szántam, mert tudtam hogy ez lesz és vállaltam. A dokiról annyit, hogy az enyém meg tök laza, néha nagyon is, mert õ meg mindent félvállról vesz. Mikor novemberben mondtam neki, hogy decemberben jön haza a férjem és próbálkoznánk a babival, van e valami jó tanácsa azt mondta, semmi. Se gyertyaállás, se hõmérõzés, semmi hókusz-pókusz. Még csak feküdni se feküdjek, nyugodtan le is zuhanyozhatok, oda találnak a kiskatonák. Végülis igaza volt. Meg õ a folyástól se esik kétségbe. egyszer volt megijedve az 5 év alatt, akkor monjuk én is, mikor a második baba a 30. héten nagyon meg akart születni. Éjszaka 3 perces fájásokra ébredtem , irány az ügyelet, kaptam injekcitókat, gyógyszert, és nem lett gond, csak kinyiltam egy ujjnyira. Ezek a homeopátiás szerek is tök jók, el fogok meni venni valamit hányinger ellen. Na megyek leteszem a lányokat aludni, majd még folytatom, Judit ird meg mit mondott a doki! Puszi
Jó reggelt:) Gina, íme az okosság: Kétszersült az éjjeliszekrényen, ébredés után felkelés elõtt elmajszolni 1-2 darabot. (gyomorégéskor is ez a tuti). Bõséges reggeli. Hányinger ellen inkább sósat kell enni mint édeset.A kávé nem jó, fokozza az ingert. Ha nagyon kívánod, akkor sok sok tejjel. Többször keveset enni, sose legyen teljesen üres vagy teli a gyomor. Ne legyen az étel zsíros vagy nagyon fûszeres. A szénsavas és az édes italok szintén kerülendõk. Sok mentes vizet kell inni! Teljes kiõrlésû, és rostban gazdag ételeket egyél, sok zöldség-gyümölcs is csússzon le. Vacsira keveset. Homeopátiás szerek: http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Gyógyteák: Borsmenta és fodormenta
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Fanni köszönöm szépen, hogy megnézed, tegnap este, vagy inkább éjszaka nagyon rosszul voltam, futkostam a wc-re azt hittem, hogy most aztán nincs visszaút! És úgy bepánikoltam, hogy nem hiszitek el. Már elmentem 10 órakor lefeküdni, de még hajnali egykor nem aludtam. Megérzetem a kaja szagát, amit csináltam és elfogott az undor, közben éreztem, hogy korog a gyomrom, de nem bírtam kajára gondolni, szóval szörnyû volt. A gyomorsavam a torkom tetején, marta az egész nyelõcsövemet. Most én is azt akarom megnézni milyen kaják kötik le a savat és melyik nyomja fel. Meg mit lehet inni, mert a szénsavas nem jön be, a tej nem jó, a meleg tea nem jó, semmi más nem megy, mint a sima víz. Szerintem a szeretkezésetekbõl nem lesz gond. Én is mindig úgy féltem, utána mindig feszített, féltem hogy kárt okoztunk, de nem, a baba védve van, az egy csepp vér az nem gond. Legalábbis én igy gondolom. Mielõtt visszament a férjem , már tudtuk, hogy babás vagyok és nekem is egyik alkalommal volt egy kis vérzés. Aztán lehet, hogy nekem ettõl a méhszájsebtõl. Visszatérve az éjszakámra, nagyon rossz volt, pánikroham jött rám, még szidtam is magam, hogy minek kellett ez a terhesség, most milyen nyugodtan ellehetnék a két kislányommal. Közben meg simiztem a pocm, hogy ne haragudjon, mert õt is nagyon szeretem, csak nem tudom, hogy fel voltam e erre tényleg készülve. Szerintem nem gondoltam, hogy 3 hét alatt , egy pé-vel összejön. Nade mindegy is, majd túlleszek ezen is. Reggel meg felkelek, semmi bajom, egyelõre, úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb kismamija és legszívesebben már világgá kürtölném. Nagyon hiányzott a férjem is, úgy odabújtam volna hozzá. Nekem nem is szex hiányzik én terhesen sohase élveztem, most se bánom, hogy nincs, hanem nekem a bújás, meg a szeretgetés, az hogy puszilgat, ölelget. Még egy jót pityeregtem is! Nem vagyok normális, igaz? Falacskás kismami mizújs? Szép napot! Gina
Sziasztok! az elõbb szeretkeztünk a párommal, nem kimondottan pocakos-lightos módon (De nem kell rosszra gondolni:) !) és pár csepp vért találtam a lepedõn. Tudom-tudom, nincs baj. De ugye nincs baj? :) jááááááj!!! Kérdezõ mamika, holnap megnézem neked a gyógyfüves könyvemben a hányinger ellen miket javasolnak. Jó éjt! Szoptatós mami, a továbbiakban az egyszerûség kedvéért: Fanni
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, bocs, hogy csak ilyen késõn, de a kislányom nem engedett a gép elé, barbiekat öltöztetett egész délután, mikor nem , akkor meg fõztem, stb. Szóval azért megúsztam hányás nélkül, de egyre erõsödik minden tünetem. kb. óránként, félóránként ennem kell valamit, akkor egy fél óránkeresztül jó. Híztam egy kilót, mondjuk annak örülök. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az én 48 kilómal nem sokáig tudom már takargatni a pocimat, nem vicc, este már rendesen látszik. Minél többedik baba, annál hamarabb látszik. Nem mintha takargatni akarnám, csak igy fejeztem ki. Értitek! :) A melleim úgy fájnak, hogy nem bírok melltartót hordani, sõt ma le is pattant óla, éreztem hogy nagyon feszül, egyszer csak elszakadt a közepén, a kislányomnak mondtam még egy jót nevetett is rajtam. Meg már megint a derekam fáj. Ma voltam orvosnál, sajnos nem a saját dokimnál, mert õt nem értem el, de mondtam, hogy van egy kis barnázás, megvizsgált, azt mondta, hogy meg van nagyobbodva a méhem, és hogy van egy 20 ft nagyságú méhszájsebem és hogy ez a jobbik eset, nem kell semmi terápia, max. ha görcsölnék, akkor napi 3*1 No-Spa. De hála nem görcsölök. Megnéztek hasi uh-val is, dehát mondanom se kell, hogy csak megvastagodott nyh látott a doki, az 18 mm volt, de azt mondta, hogy terhesség, csak még nagyon kicsi. Az elsõvel ugyanez volt. Ez meg még kisebb is, tudom, nem nehéz nekem kiszámolni, hogy mikor fogant. Hivatalosan a 6. hétben vagyok, de még csak 5 hetes. Egyébként olvastam, hogy írtátok az aloét, én is szoktam használni, nagyon jók. Most is vannak itthon aloés dolgaim. És még annyit, hogy én is jogot tanultam, a pécsi tudományegyetemen, velem nagyon rendesek voltak, az elsõ babával voltam akor terhes még pót uv-t is beiktatott nekem erre az állapotra tekintettel az egyik kedves tanárnõm. Szóval szerintem aki normális és tudja hogy mi van azért figyelembe veszi ezt a másállapotot. Egyébként nekem a védõnõ azt mondta, hogy várjam meg a 22-i magánrendelésen mi lesz és utána megírjuk a kiskönyvet. Akor akarom majd elmondani mindenkinek. Na most megyek pihizni, majd holnap folytatjuk. Jó éjt kismamik!
engem noszogat a dokim, hogy ugyan, még vegyek fel vizsgákat! és komolyan mondja :) de tetszik, mert valóban nem kell hanyatdobni magunkat csak mert pocakosok vagyunk :) bár most jól esne....
A kérdező hozzászólása: Nekem is jó lesz! Majd akkor írd meg, ha megvan és én is regisztrálom magam. Nála már megint megkezdõdött az esti rosszullét, ti hogy vagytok? Ez szörnyû, már félek elõre a lefekvéstõl. Nem bánnám ha varázsütésre el tudnék aludni. Pedig úgy érzem olyan álmos vagyok, hogy elájulok és akkor mg 3 órán keresztül kínlódok. Ejnye, ez a bébi megkínoz. Pedig ma csak vizet ittam, ettem piritós kenyeret, vacsorámat már befejeztem fél 7-kor, nem is ettem sokat, vettem be egy b6 vitamint. Hát majd meglátjuk. Valamelyik nap útrakelek és szerzek be kétszersültet, valami homeopátiás cuccot, aztán valamelyik csak jó lesz. ja meg valami gyógyteát, mert a víz elég unalmas. Én nagy teás vagyok, de most nem ihatom mert az is szétvágja a gyomrom. Kérdeztem már, hogy milyen terhesvitamint szedtek? Én most akarom elkezdeni az elevitet. Az nem viszi fel még jobban a savamat, ugye? Mindenkinek szép estét, kevesebb kínlódást, majd holnap! Gina
Ajánlani szeretném nektek a babaszoba.hu-t. Csevegõ menüpont alatt elég sok témában vannak ilyen irások. Már van is azt hiszem 2009. szeptemberi témájú. Bocs ha zavartam.
Drága Gina! Mindenek elõtt õszintén sajnálom, teljes szívemmel együtt érzek veled!!!! Bármiben segíteni tudok, tudok, beszélgeti, vagy akármi, írj egy e-mailt: [email protected] Bár továbbra is nagyon várom a 22-ét, üröm vegyül az örömbe. Rengeteg szeretettel: Fanni
Sajnálom. :( Éreztem, hogy valami nincs rendben. :( Azt azért nem értem, hogy miért kellett megvárni, hogy erõsödjön a vérzés... De nem bolygatlak, így is elég neked most... Próbálkozzatok újra, ha úgy érzitek, hogy lelkileg-testileg készen vagytok. És ha jönnie kell, jönni fog, hiába gumiztok, vagy szedsz bogyót, jön, és kész! Nem fog titeket megkérdezni! Fel a fejjel, azok a lányok ott a tieid, és így van, szükségük van rád!!! Minden jót kívánok Neked! Puszi, Judit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Remélem itt mindenki megnézi és megtudja, hogy velem mi történt. Én a hoxara már nem akarok odarondítani ezzel az irománnyal. Szóval tegnapelõtt reggel felkeltem mint máskor mindig, délutánra erõsen elkezdtem vérezni, irány az ügyelete, nem csináltak velem semmit, azt mondták, hogy csináljak még egy tesztet, ha görcsölnék is vegyek be nospát. Ha erõsödik a vérzés mennyek vissza, ha nem akkor csak reggel egy uh-ra. Hazajöttem , erõsödött a vérzés, a teszt már csak halványan volt poz. Visszamentem egybõl befektettek , elkezdtek injekciókat, meg mindenféle terápiát, hogy megtartsák a babát, de sajnos az éjszaka folyamán elment. A tegnap reggeli uh-on már csak alvadt vérdarabkák voltak. A leletemen spontán vetélés szerepel. Utána az orvosom csinált egy ilyen tisztitást, este már csalódottan , összetörve itthon voltam. Az ad erõt hogy ittvannak akislányaim és hogy majd még lehet babánk. De most jó ideig nem próbálkozunk, majd talán pár év múlva. Próbálom úgy felfogni, hogy valamiért igy kellett történnie, nem fogok hetekig õrlõdni és síratni, mert nem érdemes és a két kislányomnak meg nagy szüksége van rám. A védõnõ is próbált nyugtatn, hogy 3 ból egy végzõdött vetéléssel, fogjam fel úgy hogy 11 nap késéssel megjött. A baj az lehetett, hogy nem sikerült beágyazódni, mert késõbb fogant meg. Nade ez már mindegy is. Mindenkinek nagyon jó babavárást, majd figyelemmel kísérem a sorsotokat és minden jót kívánok nektek! Gina
Gina, mi újság? Gyere majd a hoxa-ra!!! Remélem, minden oké veletek!!! Judit
azt el felejtettem írni h csak addig ne aggodj míg csak 1-2 napig van barnázás.ha tovább menj orvoshoz.egyébként pihenj sokat.nekem szoktak még lenni megjön érzésem is, de arra azt mondták h tágul a méh és a méhszalagok és attol van, és hogy az teljesen természetes.egyébként mikor elõször voltam dokinál akkor azt mondta h régen ezek miatt befektették az embert a kórházba, de ma a pihenéssel gyógyítják.de aki dolgozik és úgy terhes?vagy van mellette még 1-2 gyerek. az utolsó elötti válaszoló
Sziasztok! Köszi az utolsónak, hogy a barnázás miatt próbált megnyugtatni! Én azért egy kicsit még erõszakoskodom a dokimmal. :) Boldog babavárást Nektek is, Újak! :) J.
Sziasztok! Én hétfõn megyek dokihoz elõször, de úgy kb 5hetes terhes vok. Nekem nincs étvégyam, de ugyanakkor farkaséhes vok állandóan. Az alvásról ne is beszéljünk. Múlt hét szombat vasárnapot egy az egyben végigaludtam és még utána is fáradt voltam. A melleim is fájnak, de úgy hányingerem nagyon még nem volt. :-))
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=26932 Gyertek mamikák :) Jah én a terhesvitamint nem pártolom, sima vitaminokat szedek, olyat ami nem szintetikus, hanem természetes. (a terhesvitaminok tudomásom szerint sajnos azok). Ha jobban megismertek, hamar kiderül, hogy én mindenbõl a természetesebbet szeretem, de hát kinek mi az ízlése. Elsõ babámat is terhes vitaminok nélkül hordzam ki, 4200 gramm lett :D és hiper okos;) omega 3-at szedjetek ha tudtok, az nagyon segít az agyacska fejlõdésében! Na folyt köv a bemásolt linken. juhéjj :) F
A kérdező hozzászólása: Akkor Judit fordítva vagyunk, én regel érzem jól magam és este pedig pocsékul, most is elõre félek lefeküdni. Már várom, hogy nekiállok öklendezni és futksosok megint a wc-re. Volt egy közbeszóló, köszönjük a segítséget. A baba méreteit én mondjuk nem nagyon akarom növelni, mert csak 48 kiló vagyok, de a másik ketõ se volt kicsi baba vitamin nélkül. Szóval én nagyon megelégednék igy 3. ra egy 3-3, 50 kilós babával. Azt még talán ki tudom tolni , nem akarok császárral szülni. Na ez még mondjuk odéb van, puszi nektek!
Sziasztok! Holnap akkor én is regisztrálok a hoxa-n. Én Gravidát szedek. Összehasonlítottam õket, és ez tûnt szimpibbnek. Nekem a pajzsmirigy miatt is, és minden babának és mamának egyébként nagyon fontos a jód! Ez az Elevitben, asszem nincs is... Egyébként kell (mármint a jód) a megfelelõ mérethez, hogy ne legyen törpe a baba, és az észhez is szükség van rá, okos babát szeretnénk. :) Én végülis egész jól vagyok délután óta, de a reggeltõl annál inkább tartok... Jó éjt nektek, majd holnap beszélünk! Puszi, J.
Jogra járok/jártam a Pázmányra. Ehhez azért még kikérem a dokim véleményét. :) Falacskás
Hahó :) Itt a Szopis. Kérdezõ, nekem az elõzõ babámnál volt folyton hányingerem, száraz keksz vagy simán kenyér vált be. Én most valóban itthon vagyok, az egyetemet csinálom egyéni tanrenden. De csak nem akar így haladni... :( :) !!! Most volt itt a védõnõ, hozta a kiskönyvemet is! juhéjj :) Ti nem gondolkoztatok azon a gyerekekkel, hogy a férjed után menjetek? Falacskás, te melyik egyetemre jársz? Uh... államvizsga!? Hajrááááá!
Igazán köszönöm a segitséget, ha most mégis megjön, és nincs baba, akkor megrendelem, és kipróbálom. Tulajdonképpen nekem az LH teszt szerint van pé-m, és UH-val is látták, csak valahogy a beágyazódással lehet a gond. Pedig iszom becsületesen minden nap a palástfüvet, mégis barna folyásom van. Na, majd meglátjuk mi lesz. Pár nap és kiderül. Köszönöm a segitséget!!!! Jó egészséget mindnyájatoknak!!!
A kérdező hozzászólása: Üdvözölek a friss kismamik között és gratula neked is! Nekem ez a 3. terhességem , van két kislányom , 4 és 2 évesek. Nekem is ez teljesen más. Eddig egyikkel se hánytam, nem is voltam rosszul, nem bánnám, ha most is megúsznám. Este már én is fáradékony vagyok nagyon, de mondjuk érthetõ, mert a két picivel egyedül egyébként is elfáradok. Meg ahogy már írtam este érzem magam kicsit furán. Nekem is nagyon fájnak a melleim, eddig egyikkel se éreztem ilyet. Én is arra gondoltam, hogy azért mert még nem olyan régen volt tejem. Igaz, hogy már akkor nem szopizott, de fejtem. Lehet, hogy ezért! 22-e akkor nagy nap lesz. Neked mekkora az elsõ babád? Már annyira várom , hogy lássam a kismanót a pocimban! Akkor fogok igazán megnyugodni! Jó éjt!
Sziasztok! Én második babámmal vagyok 5 hetes és pár napos. Érdekes, most se hányinger, se rosszullét. Fáradtabb vagyok, érzékenyebb. A melleim nem feszülnek, de ha szopizik a gyerkõc, akkor a mellbimbómnak az nagyon furcsa érzés. Kiváncsi vagyok, mikor lesz, ha egyáltalán lesz hányás... Elõzõnél nagyon rosszul voltam. A pocim görcsölget néha. Ennyi :) Én is 22-én megyek dokihoz :) Uh de várom, nagyon jó lesz majd látni... Bízom benne hogy lesz már szívhang!!! Sok örömöt mindannyiótoknak! :)
A kérdező hozzászólása: Igen , én is beszélgetek vele. Akor nektek is szép estét mégegyszer, majd holnap írok!
Szia! OK, mindenképp írok! És te is jelentkezz, nagyon szorítok! Remélem, mindkettõnkkel minden rendben lesz, vagyis négyünkkel! :) ) Ha gondolod, írhatsz privit is... Szép estét neked is! Csak pozitívra gondolj! És beszélj hozzá! Én legalábbis így teszek. (3.)
A kérdező hozzászólása: Amióta megfürödtem, egy órája kb. azóta nincs barna folyásom, remélem nem is lesz, mert akkor el fogok keseredni, hogy mitõl. 22-e még olyan messze van, de mindennel meg nem akarok orvoshoz futni. Hát tényleg nem egyszerû, hogy nincs itthon a férjem!!! :((( Majd írj, hogy nálad hogy alakulnak a dolgok! További szép estét!
Óh, az most nagyon rossz lehet, hogy nincs veled a férjed! :( Olyan bújós vagyok én is, egész nap rajta csüngenék. :) Épp elõszobafalat csináltunk az elõbb... :) Neked mikor volt az utolsó mensid? Nekem dec.1-jén. Remélem, igazad lesz, és nem lesz gond a szexbõl! Egyébként én iszom a palástfû cseppeket egy kis progeszteronpótlásként... Ugye azóta már nincs barna pecsételésed? Egyébként nekem is volt egyik nap, kb 5 csepp barnám, de akkor még nem sejtettem, hogy baba van a dologban. De eltûnt, és még csak azután 5 nappal teszteltem elõször... (3.)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon várom, majd 22-én meglátom.Én is ma vagyok épp izgulósan, mert nekem meg volt egy kis barnás pecsételésem, de a védõnõmet felhívtam azt mondta, hogyha hétfõig nem múlik el csak akkor menjek dokihoz. Egyébként ne, mert ez nagyon gyakori még az elején. Egy kis szextõl nem hiszem, hogy gond lenne nálatok. Na nekem ilyen gondom nincs, mert az én férjem külföldön dolgozik, most ment vissza tegnap, úgyhogy sajna nálunk nincs öszebújás!!!! :(((
Szia! 3. vagyok. Nekem most épp szabin van a dokim, kedden beszéljük meg az idõpontot telefonon. De mivel õ csak hétfõnként rendel, ezért nagyon valószínû, hogy jan. 19-én kerülök be hozzá. De a tied sem késõ persze! Ma szex után szúrt a méhem alján jobbra kb negyed órát, igaz nem egyfolytában, mintha beszorult volna a levegõ. Nagyon megijedtem. :( Úgyhogy mi azt most szüneteltetjük, majd a dokim áldását kérem inkább a dologra... Úghyog ma én paranoiásan figyelem a bugyimat, a páromat már jól kiakasztottam vele... :) Olyan lassan megy az idõ, mire megláthatjuk végre Õt, most örökkévalóságnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem iszonyatosan fájnak a melleim, feszítenek. Derekam majd leszakad. Meg folyton ennem kell, mert a számíze olyan rossz lesz, kis hányingerrel. Mindig kicsi adagokat eszek és sokszor. Rámfér mondjuk mert 48 kiló vagyok csak. Remélem lesz étvágyam végig, nem szeretném ha hányós lennék. És a legérdekesebb, hogy inkább este vagyok rosszabbul, egész nap semmi bajom. Eddig még. Ti már voltatok dokinál? Én majd csak a hónap végén megyek. Azt mondta elõbb nem lát semmit! Mindenkinek jó babavárást! Írjatok kismamik!
Én tegnap teszteltem pozitívat, jövõhéten megyek dokihoz. Nekem csak az elején volt egy kis barnázásom utána meg sárga lett majd teljesen elmúlt. Alig birok enni, fájnak a melleim és nem tudok aludni. Amúgy november 2-án jött meg utóljára akkor hány hetes lehetek?
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok neked is! Akkor a tiéd már nem is olyan kicsi terhesség, miért vártál eddig a teszteléssel? 10 hetes vagy kb. Nem december 2-át akartál írni? Mert akkor a 6. hétben vagy. Az én mensim december 7-én volt meg utoljára. Nálam is volt beágyazódáskor egy kis barnázgatás, de elmúlott. Tegnap megint egy kicsi, remélem ma nem lesz már. Te mikor mész dokihoz? Nekem is kegyetlenül fájnak a melleim, most már néha égnek is! Nekem ez annyira új dolog! Talán akor éreztem ilyet, mint mikor megindult a tejem szülés utána, márpedig az nem egy kellemes dolog. Aki szült már az tudja. Szép napot mindenkinek!
Én vagyok aki még szoptatja elsõ babáját. Õ 9 hónapos, másfél éve lesz a gyerkõcök között. Nem szerettünk volna nagy korkülönbséget, 1, 5-2 körül ábrándoztunk :) Azt hiszem ilyen kevésnél sokkal inkább partnerek, sem mint "nevelõi" egymásnak. Tesóimmal mi is legjobb barátnõk vagyunk. szintén 1, 5-2 korkülönbséggel. Bár gondolom errõl te is tudnál mesélni :) 5 hetesen 14 mm volt a petezsák, elvileg a 4 hetesnek felel meg, de ennek ellenére remélem, hogy 7 hetes 2 naposan (az ominózus 22-én) lesz már szívhang. Hétfõn jön a védõnõ, mondtam neki, hogy hozzon kiskönyvet :) Te hányadikára vagy kiírva?
Szia! Falacskás vagyok. :) A babatervezõk otthonáról (babatervezok.otthona.net) rendeltem fekete üröm kapszulát! 10 hónap után ettõl lett elõször peteérésem végre, majd a következõ ciklusban megint szedtem az elsõ 14 napon, és abban a hónapban már nem jött meg! :) Szívbõl ajánlom neked is, ha rendszertelen a ciklusod! Az oldal megbízható, regisztrálj, bankkártyás fizetés van, és 7 napon belül ajánlottan jött a termék Németországból!
Véletlenül keveredtem ide közétek, csak olvasgattam. Utolsó válaszolótól, a falacskástól szeretném kérdezni, hogy milyen homeopátiás szerrel segitetted elõ a peteérést?? Elõre is köszi a választ!!!
Sziasztok! Itt falacskás. :) Én itthon vagyok, mert államvizsgára készülök. Áprilisban lesz... Ebbe komolyabban még nem mertem belegondolni...mert félidõs leszek addigra... :) Kérdezõ, neked akkor ez így tényleg nagyon húzós! Rosszullét is, meg ovi is... De ezt a torokfájós dolgot mindenképp kezeld ki, és én azért mérnék egy lázat a helyedben! Egyébként ma reggel már én is köhécseltem, de én tudom, hogy azért, mert megettem 2 napja este egy fél doboz cseresznyés jégkrémet. :) Most aztán magamra vethetek, jöhet a mézes-teás szezon. Meg a homeopátia (én nagyon a híve vagyok, peteérést is azzal csináltam magamnak...), ha a méz nem segít! Vigyázzatok magatokra! Szép napot mindenkinek! Puszi
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Ma reggel én is nagyon pocsékul vagyok, nem sok tart vissza egy jó kis hányástól. És igy kell elkészítenem a két kicsit az oviba, illetve csak a nagyobbikat, de a kicsit is vinnem kell magunkkal, mert nincs ki vigyázzon rá. Szóval már az elõbb azon gondolkoztam betelefonálok hogy nem megy a kislányom, nem lenne túl kellemes, ha ott jönne rám... Egyébként úgy is érzem magam, mintha beteg lennék, fáj a torkom és mintha lázas lennék. Elmegyek dokihoz mindenféleképpen, talán kapok rá gyógyszert! Tényleg ti dolgoztok? Vagy otthon vagytok? Jó, hülye kérdés, gondolom a szoptatós kismami otthon van, de a falacskás? Nem tudtok valami jó ötletet, hogy mit lehetne reggel enni, hogy ne legyen hányinger? Edig még megúsztam most nem fogom szerintem. Puszi, szép napot!
Sziasztok! Azóta nem volt olyan keményedés! Ez a magnézium tényleg tudhat valamit! :) Egyébként minden oké, bár ma este elkapott egy szép kis öklendezés a kutyakajától... hát, nem bánnám, ha engem ez a tünet kihagyna. :) Kérdezõ kismami! Én a helyedben elmennék dokihoz, megnyugodnál! Csak magad miatt, hogy ne stresszelj! Jó éjszakát nektek! Puszi, "elõszobafalas" :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát nem egyszerû, de "még csak" 10 hónapja van kinn. Nagyon hiányzik , de a gyerekek még nem iagzán fogják fel, mire felfogják, arra meg itthon lesz. Muszáj volt ez igy bevállalnunk a jobb élet reményében, hisz gondolom ti is tudjátok, bár remélem nem, hogy itt magyarországon nem sok lehetõség van arra, hogy jobb jövõt biztosítsunk a gyermekeinknek. Meg a 3 baba se lesz kevés pénz, tehát az anyagi biztonság nagyon fontos. Nade, mindegy is! Most nem ez a lényeg. Hát igen, én is remélem, hogy nem lesz semmi gond, most megint mióta mefürödtem azóta semmi nincs, nem tudom, hogy mi ez az egész. Majd megírom, hogy mi volt!!! Remélem, ha már ott vagyok, akkor uh-val is megnéznek, talán látnak is valamit, bocsi valakit!!!! :) )) Na megyek, altatom a manócskákat és én is lefekszem, a pihensé talán jót tesz, napközben úgyse nagyon van idõm. Jó éjt mindenkinek!
Falacska :) Nagyon izgalmas az elsõ!!! :) is... Remélem láttok már szívhangot, sokaknál már 6 hetesen ott dübörög. Csodás élmény! A pocim nekem is görcsöl meg keményedik, de már jobb mint tegnap. Ne aggódj szerintem, ilyenkor sok cifra tünet van... Kérdezõ mamika, megemelem elõtted az összes virtuális kalapomat... 3 havonta találkoztok a férjeddel? hogy viselitek? és a gyerekek? Mindig így volt ez? Én biztosan nem lennék ennyire stram... Biztos vagyok benne, hogy semmi gond nem lesz veled és a babával, de azért majd írd meg mi volt a nõgyogyinál! Minden jót, no para ;) puszi
Szia! Én vagyok az elõszobafalas! :) De igen! Szeptember 7! :) ) Legyen úgy! :) Nálunk elsõ baba lesz! 19-én megyek dokihoz, de lehet, hogy jövõ héten a telefonban kicsikarok egy UH-ot szerda környékére, mert olyan lassan telnek a napok, õrület kivárni! Tudnátok segíteni? Ma reggeltõl egy-két órán keresztül keményedett a méhem! Ez normális? Az egész alpoci beállt egy "görcsbe", egy merev állapotba, aztán 10 másodperc után abbahagyta! És ez ment óránként többször. Vettem be most magnéziumot, úgy néz ki, jobb, már fél órája nincs semmi! Nálatok van/volt ilyen? Látom, Ti tapasztaltak vagytok már...! :) Puszi
Megint én a szoptatós :) Olvastam hogy az elõszobafal készítõ dec 1. volt. Csak nem szeptember 7? :) én is...
Szia! Én 5 hetes vagyok. Mindjártmegjön-érzésem van naponta kb óránként egy pár percre, és fájnak a melleim, ha valami hozzáér, ilyenkor kiáltozom egyet. :) És 4 napja minden nap ebéd után alszom 1-2 órát, és este 8kor már ásítozom. Neked mik a tüneteid?

5 hetes terhesek hogy vagytok? Milyen tüneteitek vannak?

Nekem nem nagyon vannak és aggódom kicsit.Orvoshoz csak a jöv?hét péntekre kaptam id?pontot.

Legjobb válasz: Valakinek egyáltalán nincs tünete,én pl egyszer sem hánytam,a 6-7 héten kezdtem el rosszul lenni,iszonyú fáradtság,mellfeszülés,csak sós ételeket kívántam.

Valakinek egyáltalán nincs tünete, én pl egyszer sem hánytam, a 6-7 héten kezdtem el rosszul lenni, iszonyú fáradtság, mellfeszülés, csak sós ételeket kívántam.
Nekem 7 hetesen kezdõdtek a tünetek, addig csak görcsölgettem, mintha meg akarna jönni. Most vagyok 9 hetes, hányinger, fáradtság, mellfeszülés. :)
4 hetes vagyok:) most teszteltem, pozitív:) )) A hasam bal oldalt lent fáj, valamint a mellbimbóm néha, de az nagyon! Állandóan szomjas vagyok! Elõzõ terhességemnél csak has fájás volt, nem hánytam, nem voltam rosszul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elõzõ terhességnél nekem 6 hetessen jött a hányás.Most csak a hasfájás és derékfájdalom van de ma vettem tesztet megint és erõsödött a csik.
Sziasztok. Nekem a cicim fáj meg néha érzek alhasi teltség érzetet hol erõsebben hol gyengébben. Reggel egy kicsit émelyegtem de nem vészes... :) Még én sem voltam dokinál. Jövõhétre tervezem. Szép napot mindenkinek.

5 hetes és 3 napos terhes vagyok. Az orvos már látta a petezsákot. Nektek milyen tüneteitek voltak ilyen fiatal terhességnél?

Nem tudom igazából mit kellene éreznem...Egy-két napig feszült a hasam és olyan mindjárt megjön érzésem volt.Most meg nincs semmi bajom! Normális ez?

Legjobb válasz: Szia!Teljesen normális,nem mindenkinél jelentkeznek ilyen korán a tünetek.Nekem ilyenkor már érezhetõ hangulatváltozásom volt,fájt a mellem és hányingerem volt,néha már hánytam is.Illetve szurdogált a hasam és hamar elfáradtam.Boldog babavárást!:)24 hete kismama

Szia!Teljesen normális, nem mindenkinél jelentkeznek ilyen korán a tünetek.Nekem ilyenkor már érezhetõ hangulatváltozásom volt, fájt a mellem és hányingerem volt, néha már hánytam is.Illetve szurdogált a hasam és hamar elfáradtam.Boldog babavárást!:) 24 hete kismama
Én is pont ilyen idõsen voltam elsõ uhon.-) Nekem csak a mellem feszült, és megvolt a mindjárt megjön érzés. De egyik napról a másikra elmúlott olyan 10 hetesen. De ez mindenkinél más, nem kell azért megilyedni, mert elmaradnak a tünetek, fõleg ha néha visszajönnek.-) Ha aggódsz, kérj egy uhot 7-8-9 hetesen valahol, akkor már van szívhang, és 12 hetesen jön a rendes uh:-) Ne félj, ez ilyen.-)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
szia.Nekem ennyi idõs terhesen még semmi tünetem nem volt.A késõbbiekben is csak annyi, hogy néha feszült a mellem, ami hol elõjött, hol elmúlt.Azóta sincs túl sok terhességi tünetem... 26hetes kismama
szia! én 6 hetes vagyok sûrûn van hányingerem a mellem olyan mintha beleköltözött volna két focilabda ugy feszül!ja és terhesség elõtt mindig kicsi pocakom volt szinte estek le rólam a nadrágok most egyiket sem tudom bekapcsolni ugy szoritanak ugyhogy holnap megyünk nadrágot venni mert már semmit nem tudok felvenni!!!sûrûn elõfordul nállam a hangulatváltozás illetve feszülést szurkálást érzek a a méhemnél , a doki szerint nyulnak a méh szalagai ahogyan õ fogalmazott ugyhogy ez természetes! boldog babavárást kivánok nektek és minden kedves kismamának aki pocaklakót hord a szive alatt!!!
kihez jársz orvoshoz?
Szia Nekem has puffadas ami eleg koran jelentkezett, a melleim ugy fajtak mint meg soha, es gyomoreges, es persze nekem is volt a 10.hetig az a mindjart megjon erzes. Orulj neki, h nincsen semmi bajod /hanyinger, hanyas/mert az tenyleg borzalmas lehet amikor szegeny kismama ehesz nap rosszul van. Nagyon boldog babavarast kivanok 15 hetes kismama
Nekem is mintha megakarna jönni érzésem volt az 5. hétig, az a méhed tágulásától van, teljesen normális. Nekem a 6. héttõl kezdõdtek a rosszullétek. Nem kímélt ám, onnatól kezdve minden nap hánytam. Három hétig nagyon rosszul voltam, aztán csak néha öklendeztem. Most már úgy néz ki elmúlt. 14 hetes kismama
Szia !Nekem néha alhasi fájásaim is voltak.(na nem durvára godolj, csak kicsit szúrt)Meg a cicijeim érzékenyek lettek, a kimaradt menszes tályékán barnás folyásom is volt.Ja és elég sokat fájt a fejem, és én már akkor kívánós voltam.(almapaprika , és üvegeslecsó minden mennyiségben) Ne aggódj minden rendben lesz, kellemes várandós hónapokat és babázást kívánok.babi
Szia! Nekem 17 hónapos lányom van, és 6 hetes pocaklakóm. Jázminnál (17hó) semmi kellemetlen tünet nem volt a menstruáció kimaradását leszámítva. Aztán a melleim kezdtek el változni, és hol megduzzadtak, hol normális méretûek voltak. Késõbb is csak a hasam mérete változott. Az elsõ két-két és fél hónapban nagyon aluszékony voltam. Amint befejeztem valami feladatot, azonnal el tudtam volna aludni. Idõnként engedtem is a szervezetem jelzéseinek, hiszen abban az idõben alakultak ki a szervek, ami az én szervezetemet is igénybe vette. Elõfodult, hogy valami furát éreztem, amikor megjött volna, de nem volt kellemetlen. Mostani terhességem 6 hetes, a szív már pulzál, és 2 mm a Picurka. Most sem éreztem semmi rosszullétet, és lányom szoptatása miatt a tejmirigyek is "használatban" vannak, szóval a melleim megduzzadása nem újszerû dolog. A menstruáció szerû tünetekre-orvosom szerint érdemes odafigyelni, de aggódni nem érdemes... Jó egészséget!

5 hetes terhes kismamának milyen tünetei vannak?

A barátn?m 5 hetes és a mell érzékenységen meg az állandó gorcsokon, petefészek fájdalmon (amire mindíg azt hiszi, hogy meg jon)kívul mást nem érez...

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak ennyi tünetem volt! Feszültek, nõttek a cickóim + az enyhe görcsölésre azt hittem, hogy meg fog jönni, mert pont olyan volt, mint menstruáció elõtt. Örüljön, hogy nem émelyeg stb., bár nekem az is jelentkezett, csak késõbb!

Szia! Nekem is csak ennyi tünetem volt! Feszültek, nõttek a cickóim + az enyhe görcsölésre azt hittem, hogy meg fog jönni, mert pont olyan volt, mint menstruáció elõtt. Örüljön, hogy nem émelyeg stb., bár nekem az is jelentkezett, csak késõbb!
Az 5. héten én csak a mellfeszülést éreztem. Még csak ezután jön a java :) Persze ez egyénenként nagyon változó, sokféle választ fogsz kapni erre a kérdésre. Nekem az a tapasztalatom, hogy a tipikus terhességi tünetek a 6-10. hét között jönnek elõ.
en is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz.a cicim fajt a tobbi csak kesobb jott.
Nekem is csak a cicim fájt, meg a hasam menses szerûen. A hajam m ár elõtte hullott, de hamar elmúlt. Én 12 hetes vagyok, de más tünetem azóta sincs. Lehet, neked sem lesz:-) Nem izguljon, ez nem gond, örüljön neki:-)
Nekem nõtt a mellem, és felpuffadtam, egy kis derékfájás. 6hetes kismama.
teszt?

Milyen természetes alapanyagú vitaminokat ajánlotok? Mikor látszik már ultrahangon a terhesség és a szívhang? 4-5 hetes vagyok, baj ha semmilyen tünetet nem érzek?

Legjobb válasz: Én nem szedek semmi vitamint,az orvosom sem ajánlotta.Nagyon sok gyümölcsöt eszem,de ki hogy gondolja ezt a dolgot.Ha jól emlékszem én kb.6-7 hetes lehettem,amikor voltam UH-on,ott már látszódott a szívhang.29hetes kismama

Én nem szedek semmi vitamint, az orvosom sem ajánlotta.Nagyon sok gyümölcsöt eszem, de ki hogy gondolja ezt a dolgot.Ha jól emlékszem én kb.6-7 hetes lehettem, amikor voltam UH-on, ott már látszódott a szívhang.29hetes kismama
Eloszor is gratula! Ha termeszetes alapu vitaminokban gondolkozol, akkor maradj a sok zoldsegnel es gyumolcsnel. En nem vagyok a terhesvitaminok hive, de ez abszolut szubjektiv velemeny. Tekintettel arra, hogy tel van, en max Hipp Natal-t innek a helyedben. A bananban egyebkent rengeteg olyan vitamin es asvanyi anyag van, amire most szukseged van. Nekem sem volt sok tunetem, de ami jelentkezett az a mellfeszules volt (az mondjuk mar a 4.hettol), de hanyinger, faradtsag csak a 7-8. het korul, es 12.hetre azok is elmultak.
FLP-s Aloe vera!! Én csak ezeket használtam terhesség alatt és most szoptatás alatt is. A terhesség már látszódhat akár 4-5 hetesen is, a szívhang kb 7 hetesen fog látszani. Nem baj, hogy nincs tüneted, nekem sem volt semmi:-)
Gratulálok! Ilyenkor még nem feltétlen kell tüneteket érezni, talán 1-2 héttel késõbb, de akkor sem biztos! 6-7.hét környékén már van szívhang!! Én az Elevitet szedtem. Terhesvitamin amúgy van bõven a patikákban, akiknek nem jön be az Elevit, mert túl "mû", azok a Hipp Natal-ra esküsznek.
nem bja semmit se érzel, én is gíy voltam ezzel....7 hetes kor körül lehet látni sínhangot áltban...van akinél késõbb. Aloe termékek jól, vitaminok is.Én elevitet szedtem, most femibiont.
Szia! Gratula a babához:D! Nekem 7 hetesen volt szivhang! Én az elevitet szedem már azota hogy kiderült babás vagyok! Jaa és mellé még szedek magne B6-ot! Boldog babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat . Mit jelent az FLP?
ja, az flp az valami forever living akarmi, aloe veras cuccok forgalmazoja talan :D

5 hetes terhesen milyen tüneteitek voltak?

az lenne a kérdésem hogy ki mit érzett ennyi id?s terhesen?

Legjobb válasz: köszönöm szépen az eddigi válaszokat :) nekem a melleim nagyon érzékenyek folyton aludnék, sûrübben kell pisilnem, és nekem mindjárt megjön érzés is szokodt lenni de arra el kezdtem szedni a béres magnéziumot és ettõl sokkal enyhébb lett!

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az eddigi válaszokat :) nekem a melleim nagyon érzékenyek folyton aludnék, sûrübben kell pisilnem, és nekem mindjárt megjön érzés is szokodt lenni de arra el kezdtem szedni a béres magnéziumot és ettõl sokkal enyhébb lett!
Érzékeny mellek, fáradékonyság, 6.héttõl émelygés.
Érzékeny mellbimbó, nem jött meg, mensi szerû görcsölgetés és nagyon ritkán szédelgés! Azóta eltelt kettõ hét és a mellfájdalom erõsödött, este úgy érzem majd leszakadnak, ja és nagyon fáradt vagyok, egész nap aludnék. De hányinger-hányás még egyáltalán nem volt. 7hkm
görcsölgettem és nem jött meg :) most 7 hetes vagyok és társult egy kis reggeli émelygés, de a magneB6 segít!
Szédültem, hányingerem volt, és nagyon fáradt voltam.
Neha hanyinger, hanyas.Erzekeny mellbimbo. Most 12hetes vagyok, es meg mindig egesz nap hanyingerem, hanyok. Irigyellek elso!
Nem jött meg, és érzékeny volt a cicim. Semmi más. 21 hetes kismami :)
En szedultem, hanyingerem volt, es allandoan faradt voltam, :) most 7 hetes vagyok, de mar csak a faradtsag maradt.
nem jött meg
három terhesség, és semmit. csak nem jött meg.

5 hetes kismamák, milyen tüneteitek vannak? Hogy érzitek magatok?

minden jót kivánok mindenkinek természetesen,és boldog nyugodt baba várást!én még ott tartok hogy nem e álmodom ?!most tudtam meg hogy babánk lessz!kicsit fáj a hasim ez normális? de nem folyton ,idönként.nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Nekem is fájt igaz ennek már 2 éve:D:D:DVolt hogy olyan erõs fájás fogott el hogy percenként mentem wc-re megnézni hogy nem-e jött meg!!!Ez normális mert a szervezeted emlékszik hogy menszeszelned kéne!

Nekem is fájt igaz ennek már 2 éve:D:D:DVolt hogy olyan erõs fájás fogott el hogy percenként mentem wc-re megnézni hogy nem-e jött meg!!!Ez normális mert a szervezeted emlékszik hogy menszeszelned kéne!
Én 6hetes vagyok, hát mellem le szakad a helyérõl, és émelygek néha és hányok is olykor olykor......ja és baromira sok a savam.hát röviden ennyi, de nagyon boldog vagyok:) )!!És boldog baba várást neked:) )
Teljesen normális amit érzel. A szervezeted most jön rá, hogy mi történik vele. Még a menszire számít és ezért illetve a méh helyezkedése miatt lehet hasfájásod. A komolyabb tünetek mint a hányinger, mellfeszülés még ezután jönnek. Boldog babavárást!
A hasfájdogálás, szúrkálás természetes!Most 5 hetes vagyok, hányinger, émelygés, szagok..., gyakori pisilés, mellfeszülés, és folyton fáradt vagyok és álmos! De mégéri :) )))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, és én is boldog baba várást kivánok nektek, és sok sok boldogságot!és a kávéval ti hogy áltok?én napi egyet iszom, de már nem esik olyan jol ugy mint eddig amikor vérré vált sokszor :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!