Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes már 4 óránként eszik (1 db)

5 hetes kisfiam már 4 óránként eszik de nem tudom nrmális e az adag!?

Nem szeretném ha visszaesne a súlya! 5:30-80gr, 9:00-100gr, 13:30-120gr, 17:50-130gr ezt a mennyiséget ette ma.Szerintetek ez kielégít? egy 4,45 kg-os babának?

Legjobb válasz: Szia.Ha nyugodt, jókedélyû, mosolygós a babád, akkor ne aggódj. 1-2-3 hetente méréssel lehet ellenõrízni a súlyfejlõdését. Ha szépen fejlõdik, akkor elég a mennyiség.

Szia.Ha nyugodt, jókedélyû, mosolygós a babád, akkor ne aggódj. 1-2-3 hetente méréssel lehet ellenõrízni a súlyfejlõdését. Ha szépen fejlõdik, akkor elég a mennyiség.
Szerintem felesleges mérni a babát minden etetés elõtt és után, csak idegbajt kapsz tõle. Nagyon szépen eszik a kisfiad. Ha szépen fejlõdik (azt pedig szabad szemmel láthatod), elég hetente vagy 2 hetente mérni az elsõ idõkben. Gondolj bele, te sem eszel mindig ugyanannyit, van amikor éhesebb vagy és többet eszel meg, van amikor kevesebbet. A babák is így vannak ezzel.
Szia! Biztos, hogy az utolsó etetés a 17.50-es? Nincs utána még egy?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak meg akartam nyugodni hogy ez nem kevbés mert 3 oránként is ennyit evett.A 17:50 est még a 21:00 orás követte 90gr-mal de amikor a kérdést írtam még csak délután volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4 5 hónapos babátok mekkora?

Centi és súly?

11

Miért csinálja ezt a 4 hetes babám?

Legtöbbször este 7 és hajnali 4 közötti időszakban furán viselkedik, olyan kis ideges, mohón kapdossa a cicit, rugdos, nyögdécsel.

5

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

5

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Mikor érte el babád a születési súlyát?

Mikorra "kell" nekik elérni? Ti babátok mennyit hízott naponta? Kislányom 3160 grammal született, szombaton hoztunk haza 3050 grammal. Ma, csütörtökön 3100 gramm. Jól haladunk?

9

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

3

Összecserélt gyermekek, te mit lépnél, ha veled történne?

A minap láttam a tv-ben hogy összecseréltek 2 csecsemőt, ez ihlette a kérdésemet.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!