Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes lehetek. Első héten, (2 db)

5 hetes terhes lehetek. Első héten, mivel még nem tudtam, születésnapot ünnepeltünk és ittam kicsit, árhattam ezzel a babának?

Legjobb válasz: Biztos hogy nem, a terhességek nagy része a 6-8. héten derül ki, elõtte még mindenki csinál ezt-azt. Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának, csak ezentúl persze ne italozz, de gondolom ezt nem kell mondani.

Biztos hogy nem, a terhességek nagy része a 6-8. héten derül ki, elõtte még mindenki csinál ezt-azt. Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának, csak ezentúl persze ne italozz, de gondolom ezt nem kell mondani.
Én ittam és cigiztem is, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok. Azóta persze nem. Ne aggódj! Nem lesz baj!
Szerintem nem lesz baja a babának. Mostantól majd vigyázol...
Ne félj, nem lehet baj, hiszen ilyen fiatal terhes - korban még nincs összeköttetés az anyaméh és a baba között. Az alkohol meg távozik a szervezetbõl. De mostantól kezdve majd úgyis jobban vigyázol. Kellemes babavárást kívánok!
3 augusztusi és 1 májusi gyermekem van.Mindegyik terhességbe esett karácsony, szilvezster, születésnap, egyéb ünnep és nem kakaóval koccintottam:-).1-2 pohár ital nem árt, de ne részegedj le azért.A gyerekeim egészségesek, 15, 12, 9 és 7 évesek.

Várandósan az első három hónapban lehet úszni járni? Heti 3-4 x járok, de most hogy kiderült kb 5 hetes lehetek, nem merek. A szauna gondolom nem javasolt.

Legjobb válasz: Úszni lehet továbbra is, persze csak annyit amennyi jólesik. a szauna viszont tilos, ahogyan a forró fürdõ is.

Úszni lehet továbbra is, persze csak annyit amennyi jólesik. a szauna viszont tilos, ahogyan a forró fürdõ is.
"Normál" uszodába lehet járni úszni. A termál- és gyógyfürdõ ellenjavalt. Szauna, gõzfürdõ, forró fürdõ, stb. tilos.
A szauna nem nem javasolt hanem tilos!! Uszodába mehetsz de én nem mennék a fertõzés veszély miatt legalább az elsõ 12.hétig.
Ha eddig is úsztál, akkor nyugodtan! A szauna semmiképpen nem ajánlott terhesen!
Én kb. 6 hetesen kérdeztem a dokimat hogy futhatok-e. Azt mondta inkább ússzak.
Az úszás nagyon jó! Én is szerettem volna, de nem merek, mert egyébként is hajlamos vagyok a fertõzésekre és nagyon féltem a babám. De ha te eddig is jártál akkor nem lehet gond :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!