Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes lehet (503 db)

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

5 hetesen lehet hasmenés? Ez rossz jel? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szió!Ne agódj,nálam 11 hetes terhességik jelentekezet.Semmi baj nincsen,csak igyál sok fólyadékot!Most vagyok 19 hetes terhes,és most meg mindig szórulásom van,szóval ne agódj!Üdv:Zsuzsa

Szió!Ne agódj, nálam 11 hetes terhességik jelentekezet.Semmi baj nincsen, csak igyál sok fólyadékot!Most vagyok 19 hetes terhes, és most meg mindig szórulásom van, szóval ne agódj!Üdv:Zsuzsa
Én 6 hetes vagyok és nekem is hasmenésem van. Én a magzatvédõ vitamnra fogom.

Szerdán voltam az SZTK-ban és közölte a doki, hogy vmit lát a petezsákban, de nagyon pici és 4-5 hetes lehet. Erre ma (rá 4 napra) lemegyek a magándokihoz aki azt mondja, hogy 18mm a babám és 8 hetes. Most mi az igazság?

Legjobb válasz: A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.

A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.
Nem egyszerû.Nekem 6 hetesen 8 mm írtak.valószínûleg a kettõ közt lehet az igazság.A babád korát a mérete alapján mondják meg.De ez nem egy fix dolog, az én picim a 12.héten "öregedett" 5 napot.Nagy gratula neked
Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet, ettõl lehet eltérõ adat, ha nem 28 napos ciklusaid voltak, de max 2 hét. A 4 hét eltérés hatalmas, akkora nem lehet. Valószínü, valamelyik doki elnézte, és inkább az elsõ nem látta a babát. Számolj utána az utolsó mensitõl, és a következõ uh biztos kiigazít majd kicsit:-)

Kislányom 5 hetes, lehet neki már fülbevalót belövetni?

Hol szokták ezt csinálni?Kórház?Ékszerész?Gy?ri Kismamik,Ti hova vittétek?

Legjobb válasz: Én ugyan nem vagyok Gyõri, de én ott a kórházba átszúrattam a fülét 2 napos volt még csak. Ékszerésznél is lehet oda járnak sokan.

Én ugyan nem vagyok Gyõri, de én ott a kórházba átszúrattam a fülét 2 napos volt még csak. Ékszerésznél is lehet oda járnak sokan.
Mi a körházban csináltattuk meg. Nekünk azt mondta a szülésznõ, hogy vagy 2 hetes kora elõtt, vagy 4 hónapos kora után érdemes. (nem tudom miért) õ a kettõ között nem is csinálja. De járj utánna!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
Én is ugyan azt akartam írni, amit az utolsó, hogy olyan helyen ne csináltasd, ahol lövik, csakis tûvel.
Ne lövesd, hanem szúrasd. A lövésnél roncsolódnak a szövetek, míg szúrásnál nem. egy piercernek tanuló lány
Az én kislányom 6 hetesen kapta meg a fülbevalóját. A védõnénink szúrta át és tette be neki tanácsadáson. 3000 Ft-ot kért el érte.
Kozmetikus vagyok!2 és 6 hónapos kora között érdemes!Én 8 hetesen csináltam a lányomnak!

Találtam egy cirmicicát. Nagyon kicsi. De eszik, meg iszik, csak éppen nem tudja az almot, és így xar. Kék a szeme neki még szal kb 4-5 hetes lehet. Nagyon kicsi, és állandoan igényli a figyelmet. Mit tegyek?

nekem erre nincs energiám...

Legjobb válasz: Add oda egy olyan ismerõsödnek,akinél jó helye van. Egyébként az alomra hamar rászoknak. Megmutatod neki 3-4 alkalommal és tudni fogja. :)

Add oda egy olyan ismerõsödnek, akinél jó helye van. Egyébként az alomra hamar rászoknak. Megmutatod neki 3-4 alkalommal és tudni fogja. :)
Sok figyelmet nem igényel. Én már felneveltem egy cicust akit 2 hetesen mentettem meg a haláltól. A nap nagy részében úgyis csak alszanak. Amikor felébred enni és inni kell Neki adni utána pedig gyengéden masszírozni a pociját majd alomra tenni és az elsõ mancsaival egy kicsit megkaparod vele a homokot. Hamar rá fog szokni.
A kérdező hozzászólása: de ez a cica folyton nyávog, és addig nem nyugszik meg míg az ölembe nem veszem itt dorombol elalszik, aztán ha leteszem valahova újra addig ordít míg nem veszem az ölembe...
Azért mert most Te vagy az Anyja. Kell Neki a meleg. Zacsit töltsd meg langyos vízzel és tedd bele egy dobozba/kosárba arra pedig tegyél törülközõt és tedd mellé a cicát. Én anno így oldottam meg.
A kicsiknek nagyobb a hõigénye, s anyja híján nálad keresi a meleg ölelést.

Vettem tegnap egy malackat kb 5 hetes lehet a masik 6 honapos mindketto nosteny, egyfolytaba morognak, futyulnek, berregnek es kergei a kicsit, eddig tart mig megszokja ot?

Legjobb válasz: Vedd ki õket a szobába és takarítsd ki rendesen (ecetes vízzel) a ketrecet, itatót, etetõt, játékokat, még a házat is mosd le, szóval hogy semmin ne maradjon egyik szaga sem. Így tedd vissza õket, ha a szobában már nem verekednek. Egy kis kergetõzés, rámászás belefér, de ha durvábban bántaná a nagy a kicsit, akkor válaszd szét õket , míg lenyugszanak. Ma már biztos megszokják egymást.

Vedd ki õket a szobába és takarítsd ki rendesen (ecetes vízzel) a ketrecet, itatót, etetõt, játékokat, még a házat is mosd le, szóval hogy semmin ne maradjon egyik szaga sem. Így tedd vissza õket, ha a szobában már nem verekednek. Egy kis kergetõzés, rámászás belefér, de ha durvábban bántaná a nagy a kicsit, akkor válaszd szét õket , míg lenyugszanak. Ma már biztos megszokják egymást.
A kérdező hozzászólása: Nem, durvan nem bantja kergeti meg mikor a etetohoz megy akkor berreg!Most epp esznek eyik az egyik masik a masik sarokba es beszelgenek.Kimosom mindenkepp.
A kérdező hozzászólása: a fuben kint nyugodtan elvannak tegnap este kint voltak nem volt gond.
A berregés mindig megmarad, mert ez a dominancia jele. Én malacom is berreg a kisebbnek, pedig már 2 hónapja együtt vannak. (2 lány) Ja, ivarzáskor még durvább a helyzet, akkor egész nap kergeti szegény kicsit. Ez 2 hetente 1 napig tart :(

Valóban 4-5 hetes lehet?

http://kiscica.hu/images/com_adsmanager/ads/2895b-lightbox.jpg Én lehet kicsit többnek nézem, de nem vagyok szakért?.

Legjobb válasz: Biztos, hogy idõsebb!

Biztos, hogy idõsebb!
Szia!Mikor én hoztam a cicám, ugyan ekkora volt és ugyan úgy fejlett mint a képen a cicák, Õ 12 hetes volt :) Szerintem ezek már 10-12 hetes cicák!:D Hogy milyen BUNKÓ!!!Emberek vannak???!!!Szegény cicusok(Minek szaporítsák ha nem tudnak megfelelõ körülményeket biztosítani nekik vagy legalább elajándékozni?!?!?!:(
Ez szep toled! ...de akkor mar mentsd meg az ossezeset! Pliiiz. Es porbalj meg gazdit keresni nekik. Jobb mint otthagyni oket. Amugy meg ordogi kor, mert a kovetkezo ellesnel (szerencsevel majd csak tavasszal mar) jon a kov. alom... es igy tovabb :( Bocs az OFF-ert :)
A kérdező hozzászólása: Ki vannak dobva, egy forgalmas út mellett egy kartondobozban laknak, a mamájuk sincsen sehol.... Azt hiszem megmentem.
(en irtam a 7 hetet) A tesok lattan is tartom. Megkerdezhetem miert erdekel? Szeretned orokbe fogadni? Akkor mar jo korban van, vagy varj meg 1 hetet ;) Ha mar esznek maguktol, el lehet valasztani :)
Inkább 7-8.
A kérdező hozzászólása: Õk a tesok: http://kiscica.hu/images/com_adsmanager/ads/2895a-lightbox.jpg
Lehet annyi, meg lehet több is. Nem mind fejlõdnek egyformán.
sztem több.., de nem sokkal.
7 korul. Most lehet elvalasztani. (szerintem)
szerintem annyi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ám egy hirdetésben találtam Õket, és a kislányt elhoztam és sokkal de sokkal kisebb, mint a képeken látszik. Még nem is macska igazából:)

Mennyi ideig tarthat a "mindjárt megjön" érzés? Pozitívat teszteltem és kb 5 hetes lehet a babó

néha olyan mind ha mind két petefészkemet csavargatnának és picit szurkálgatnák a méhem.

Legjobb válasz: Hát kb az elsõ 3 hónapig.

Hát kb az elsõ 3 hónapig.
Hú, ijesztõ lehet. :-) Már várom, hogy érezhessem, de kicsit frászban lennék, hogy meg fog jönni. Azt hallottam, hogy az elsõ 4 hétben van ilyen, majd néha elõ-elõ jön ahogy nõ a méh. Boldog kismamaságot! :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, hát én is mindíg attól félek, hogy megjön pedig tudom hogy nem:)
Szia! Én 6 hetes kismami múltam, de még most is néha ez az érzés gyötör:( Állítólag ahogyan nõ a méh, stb... Ne izgulj, minden rendben van! Fõ a nyugalom! Igyál sokat, és legyetek boldogok, hisz már biztosan Ti is vártatok a bébire:-) Boldog babavárást!
Szia! Én 10 hetes koromig éreztem. 32hetes kismama

Ma egy csepp halványbarna szinte átlátszó valamit láttam meg a bugyimon. Remélem nem lesz több. Holnap leszek 5 hetes. Mi lehet ez?

Péntek óta szedem az elevitet és sok zöldséget is eszek. Néha érzem a menzis érzéseket. Baj van vagy ez normális. Esetleg tisztul a szervezetem? Dokihoz még nem mentem majd júni elejére gondoltam mert akkor már biztosat lát.

Legjobb válasz: Ha nem voltál még orvosnál,honnan tudod,hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj,nem megbántani akartalak ezzel,csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes,legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt,de az orvosom megnyugtatott,azt mondta,szinte minden 2. nõnél van!Sõt,a menzis érzés is lehet terhességtõl,de inkább holnap menj el orvoshoz,mert ha valóban 5 hetes terhes vagy,azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?

Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj, nem megbántani akartalak ezzel, csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes, legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta, szinte minden 2. nõnél van!Sõt, a menzis érzés is lehet terhességtõl, de inkább holnap menj el orvoshoz, mert ha valóban 5 hetes terhes vagy, azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?
A kérdező hozzászólása: Ja, és frontérzékeny vagyok, nagyon fáj a fejem ma ettõl az idõtõl. Lehet h ettõl van?
A kérdező hozzászólása: 3 pozitív teszt, nem jött meg, cicifájás, hányinger, hõemelkedés, néha szédülés, kajaundor, puffadás...stb. Ezek a tüneteim, eléggé úgy fest h terhes vagyok. Most megrémültem hogy nehogy baj legyen. az utolsó menzim elsõ napja ápr. 21 volt, 30 napos a ciklusom.
Szia, amíg nincs görcs, és nincs több vér, elvileg nincs baj. Lehet akkor is kis barnázás, ha épp meg kellene jönnie, ha nem lennél terhes. Ha 5 hetes vagy, lassan már mehetnél is az orvoshoz, ilyenkor már van szívhang, és az egy élmény :) Vigyázz magadra!
Szia! Nekem is volt 4 hete barnázás, most vagyk 10 hetes. Felhívtam a dokit, azt mondta megnéz, elmentem, és minden rendben volt, (és remélem van is).Írt fel gyógyszert a biztonság kedvéért, de azt mondta ne izguljak. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem hogy minden rendben van. azóta semmi, holnap megyek dokihoz! Boldog babavárást!

5. hetes terhes vagyok. tegnap voltam orvosnál aki mindent rendben talált. ma reggel viszon barbás folyásom lett. mitöl lehet ez? lehet h vérezni is fogok?

nyugtassatok meg h nem valami rendellenes dolog. nagyon félek.

Legjobb válasz: Rengeteg ilyent hallani 5 hetesen doki vizsgalata utan vereztek,barnaztak,aznap vagy masnap.en azt ajanlanam hogy mindenkepp ha tudod hivd fel a doktort kerdezz ra mert lehet csak megsertett valamit azert de lehet komolyabb baj is...verezni nem hinnem hogy fogsz de ha megis keress fel aznnal egy dokit vagy surgossegit.Azert nyugodj meg, ha idegeskedsz annal rosszabb ,lehet semmi baj nincs csak jobb neked is ha ezt biztire tudod!boldog babavarast!12 hetes kismama

Rengeteg ilyent hallani 5 hetesen doki vizsgalata utan vereztek, barnaztak, aznap vagy masnap.en azt ajanlanam hogy mindenkepp ha tudod hivd fel a doktort kerdezz ra mert lehet csak megsertett valamit azert de lehet komolyabb baj is...verezni nem hinnem hogy fogsz de ha megis keress fel aznnal egy dokit vagy surgossegit.Azert nyugodj meg, ha idegeskedsz annal rosszabb , lehet semmi baj nincs csak jobb neked is ha ezt biztire tudod!boldog babavarast!12 hetes kismama
Szia. Barnázás normálisnak számít, ha csak kevés.e`n is megijedtem annak idjén.Ha agaszt menj be az ügyeletre, azonnal megnézik.Ha nem fáj a hasad, és csak pár csepp akkor nincsen gond.
Nem akarlak ijesztgetni, de azért menj be az ügyeletre egy uh-ra.Nekem volt egy terhességem ami 5hetes volt, barnázással kezdõdött, (kevés barnázással), majd vetélés lett belõle, mert mire rá pár napra bementem a kórházba, már teljesen üres volt a méhem.Ez még nagyon pici terhesség.Viszont a mostani terhességemnél is volt egy kis barnázás kb 7 hetesen, azonnal mentem a kórházba, de most szerencsére semmi baj nem lett belõle.Tehát mi itt nyugtathatunk téged, de mi nem tudjuk megmondani neked, hogy valóban baj van e, mint nálam anno(pedig nekem is elõtte 1 nappal azt mondta akkor a doki, hogy minden oké)vagy esetleg tényleg semmi komoly(mint most nálam)..Szóval ügyelet..Az a biztos..Remélem minden oké.De ha bemész megnyugszol, ha nem mész, egész nap stesszelni fogod magad hogy mi lehet..34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.görcsölni nem görcsölök, és tényleg csak kevés van.én is a dokira gondoltam mert rákszûrést is csinált, az után meg szokott ilyen lenni.azért bemegyek megnézetni magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!