Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes lányom (38 db)

Tegnap voltunk csípőszűrésen.6, 5 hetes lányom csípőjével nincs gond, viszont azt mondta a doki, hogy a lábfeje beljebb áll, mint kellene, ezért tornáztassam. Ez nagy gond?

37. hétre született a pici, lehet ez is az oka a befelé álló lábfejnek? Hogy még 3 hétig pociban lett volna, összegörnyedve?

Legjobb válasz: Ez nem nagy baj. Mi is ugyan így voltunk. Az én babám 9 hetes. Azért alakult ki, mert elöl fekvõ lepényem volt és hátra hajló méhem, ezért kicsi volt a hely a babucinak, aki viszont nagy volt. Tornáztad úgy, hogy a mutató és a hüvelyk ujjaddal megtámasztod a bokáját és kifelé hajlíthatod neki. Én minden pelenkázáskor csinálom 30-40 szer mindegyik lábacskáját. Plusz a csípõjét is tornáztatom biztos ami biztos alapon. Sok sikert. T.

Ez nem nagy baj. Mi is ugyan így voltunk. Az én babám 9 hetes. Azért alakult ki, mert elöl fekvõ lepényem volt és hátra hajló méhem, ezért kicsi volt a hely a babucinak, aki viszont nagy volt. Tornáztad úgy, hogy a mutató és a hüvelyk ujjaddal megtámasztod a bokáját és kifelé hajlíthatod neki. Én minden pelenkázáskor csinálom 30-40 szer mindegyik lábacskáját. Plusz a csípõjét is tornáztatom biztos ami biztos alapon. Sok sikert. T.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál. Nekünk is így kell tornáznunk!

5 hetes lányomnak kihullott a haja, viszont ott most hámlik a fejbõre. Bekenhetem ott neki vékonyan parafin olajjal?

Legjobb válasz: koszmónak hívják. igen, olajozd be, majd tegyél rá egy kis sapit negyed órára, utána mosd le, közben finoman dörzsölgasd a fejbõrét :)

koszmónak hívják. igen, olajozd be, majd tegyél rá egy kis sapit negyed órára, utána mosd le, közben finoman dörzsölgasd a fejbõrét :)
Szerintem inkább étolajat használj, a "Családbarátok"-ba mondták hogy olyan olajjal kell bekenni amit te is megennél.

Nem eszik sokat 5 hetes lányom?

5hetes lányomnak,le tudtam fejni 130ml-t amit szép lassan meg is ivott,de úgy láttam hogy kevés volt neki kereste a cicit meg rágta az öklét és cuppogott. Csináltam neki 40 ml tápszert amit szintén megivott. Nem lesz baja,vagy miért eszik ennyit?Kevés lenne a tejem neki?

Legjobb válasz: Miért nem engeded szopizni? Hidd el, õ többet ki tudna szívni, mint 130 :) Fejni sosem fogsz tudni annyit, mint amennyit a cicid termel a baba hatására. Ahogyan õ szopizik, ugy termelõdik folyamatosan a tej. Anyatejbol nincs olyan, hogy tul sok, annyit eszik a baba, amennyire szüksége van. Ha picit többet is evett, azt kibukja. A tapszeres nem tudok hozzászólni, mert kizárólag anyatejes a babam:) 3 honapos kislány anyukája

Miért nem engeded szopizni? Hidd el, õ többet ki tudna szívni, mint 130 :) Fejni sosem fogsz tudni annyit, mint amennyit a cicid termel a baba hatására. Ahogyan õ szopizik, ugy termelõdik folyamatosan a tej. Anyatejbol nincs olyan, hogy tul sok, annyit eszik a baba, amennyire szüksége van. Ha picit többet is evett, azt kibukja. A tapszeres nem tudok hozzászólni, mert kizárólag anyatejes a babam:) 3 honapos kislány anyukája
Tényleg próbáld meg megszoptatni a fejés helyett. Neked is könnyebb, a baba is többet tud enni így. Egyébként az én babám ennyi idõsen is evett ennyit, igaz nem egyszerre, hanem szép lassan, ahogy te is írtad. Hízott is heti fél kilókat. Õk tudják, hogy mennyit kell enniük. Bár a tápszert nehezebb emészteni, azzal vigyázni kell, de anyatejjel nem lehet túletetni egy babát sem.
Feltételezem hogy azért fejsz, mert valami miatt nem tudod szoptatni...(pl koraszülött). Anyatejbõl sohasem tudod túletetni. Ha a kicsi igényli, akkor próbálj gyakrabban fejni, azt add oda a babának, még ha 1-2 napig nagyon keveset fejsz is. Használhatod a szoptanít készüléket is, ami segít a babádnak megtanulni hatékonyan szopizni. A tápihoz inkább ne nyúlj addig amíg legalább a védõnõ nem javasolja. Sok mindent elronthatsz vele, ami még jól mûködne. Viszont a babáknak van még egy szükségletük: a komfort szopizás. Ilyenkor nem igazán az éhség viszi õket az öklük cupogtatására, hanem a szopizás nyugtató ritmusa hiányzik nekik, és az anyukájuk közelsége. Persze ha olyat teszel a szájába amibõl jön is valami (pl a tápi), akkor azt lenyeli - még picike, nem tudja kiköpni. Vigyázz, meg ne terheld vele a kicsi hasát!

5 hetes lányom oránkent szopizna. Mi lehet az oka?

már legalább egy hete igy van, eloszor csak esténként, késobb már nappal is igy. van, hogy egy orát is elnyammog, én turelmese megvarom, bufi, aztán 1ora mulva kezdjuk elolrol. Azt hittem, kevés a tejem, de ma pl lefejtem 150 ml-t, (hogy lassam, megis mennyi van), meg is itta, elaludt, majd kb egy ora mulva ujra keresett, és csak szopizni akart, és igy tovabb. tudom, hogy ez a dolgom, de már teljesen kivagyok...mitol lehet ez? mit tehetnék, hogy jobb legyen? van egy nagyfiam is, rá már szinte semmi erom nem jut.....

Legjobb válasz: Lehet növekedési ugrás, de lehet a közelségedet igényli próbáltad esetleg magadra kötni?

Lehet növekedési ugrás, de lehet a közelségedet igényli próbáltad esetleg magadra kötni?
Valóban, növekedési ugrás is lehet, de az is(vagy mindkettõ együtt), hogy simán "csak" Rád vágyik, mindkettõ teljesen normális egy újszülöttnél. Próbáld ki a hordozást, azzal a testközelséget megkaphatná, Te pedig két szabad kezet, és lehetõséget a naggyal játszani, foglalkozni:) . Sõt, ha kendõben is meg tudod szoptatni, még szabadabb vagy:) .
A kérdező hozzászólása: azota rájottem - kevés a tej, vagy nem tudja kiszívni a pici, mert ahogy fejem, látni, h akadozik, néha jon, néha nem, napszaktol is fugg, hgy mennyi...azota fejem, ált. egész jol osszejon, még fagyasztoba is jutott, a baba megkapja uvegbol, és végre jollakik:) ) és foleg, el tud aludni (eddig nem nagyon aludt)... koszi a segítségeteket:)

Tippek, hogyan fürdessük úgy az 5 hetes lányunkat, hogy ne üvöltsön közben?

Kezdetek óta üvölt a fürdésnél. Azt hiszem valamit nagyon rosszul csinálunk, mert még mindig ne múlt el és látszólag nem élvezi. Van, amikor felfigyel a hangunkra és látszólag élvezi, de az sem tart sokáig :((

Legjobb válasz: kitartás.gyorsan fürdessétek le,ne legyen sokat csupaszon.a kisfiam ugyan ezt csinálta kb 8 hónapos koráig.kínszenvedés volt a fürdés,én meg elkeseredtem,hogy nem is szeret pancsizni.ott valami történt vele és azután szerette a fürdést.most 20 hónapos és nem lehet kiszedni a vízbõl.egyébként legyetek határozottak,ne féljetek a fürdetéstõl,mert a bizonytalanságot megérzi a pici.

kitartás.gyorsan fürdessétek le, ne legyen sokat csupaszon.a kisfiam ugyan ezt csinálta kb 8 hónapos koráig.kínszenvedés volt a fürdés, én meg elkeseredtem, hogy nem is szeret pancsizni.ott valami történt vele és azután szerette a fürdést.most 20 hónapos és nem lehet kiszedni a vízbõl.egyébként legyetek határozottak, ne féljetek a fürdetéstõl, mert a bizonytalanságot megérzi a pici.
16:38-as vagyok, nekünk is az alacsony vízszint jött be!
Nálunk kezdetben a fürdés nem volt tartott tovább 5 percnél, és az elején nem is minden nap fürdettük. A fürdõkád aljára ikeás 70 Ft-os törülközõt terítettünk. Élvezni kb akkortól kezdte a fürdést, amikor már tudott ülni.
A kérdező hozzászólása: Ha a víz felé van fordítva, akkor nem sír, de úgy elég nehéz megfürdetni :/
8 hets koráig mi csak kétnaponta fürdettünk, mert a fiam szó szerint összepisilte/kakálta magát a víztõl való félelmében. Aztán ahogy erõsödött, úgy élvezte egyre jobban a dolgot, most 20 hónapos, és karúszóval egyedül pancsol a nagy medencékben is.
Írták már elõttem, de csak megerõsíteni tudom a választ: a biztonsági fürdetõ szerintem megoldaná ezt a problémát. A mi kisfiunk is addig utált fürdeni, amíg ezt meg nem vettük. Csak ráfektetjük, és már indulhat is a pancsi. Nagyobb biztonságban érzi magát, mint a karjainkban, így ráadásul fürdetnünk is könnyebb.
Akkor csak egy dolgot tehetsz, türelemmel vársz, és gyorsan fürdeted....
fordítsd hasra és úgy próbáld.nekem azt mondta a csecsemõs, h hason volt mikor fürdette szülés után és azért olyankor nyugodtabb.így is volt
A kérdező hozzászólása: Pelusos dolgot próbáltuk már. Hasára és alá is raktuk. Lassan is raktuk már bele, hogy érezze milyen. Akkor pár percre jó volt, de amint benne volt és felfogta, hogy mi történik vele újból elkezdte az üvöltést. Beszélni szoktunk hozzá, különbözõ hanglejtésben. Víz hõmérsékletét is csökkentettük és növeltük, de semmi :(
Fordítsd lefele a tenyeredben, mármint fogd a mellkasát, de a babád lefele nézzen, hogy lássa a vizet. Vagy vegyetek fürdetõkádat http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/5864?storetype=st.. Valószínû rosszul fogjátok, az a baja. Vagy nem jó a víz hõmérséklete. Vagy utál fürdeni, mert ilyen is van.
Akkor is sír ha a feje a víz felé néz? Az én kislányom 6 hetes, de a kezdetek óta sír fürdéskor, kivéve amikor a feje a víz felé néz. Na de így ugye nem tudom mindenhol megmosni. Pár napja javult a helyzet, már nem sír akkor sem, ha megfordítom. Csak akkor kezd rá, ha kiveszem és átrakom a törölközõre. Azt mondják, hogy csak késõbb fogják élvezni a fürdést, addig meg kitartást!
az én lányom meg akkor szokott üvölteni, amikor kiveszem a vízbõl.már párnaposan is abbahagyta a sírást ha beletettem. amúgy nem hiszem, hogy bármit is rosszul csinálsz-egyszerûen csak nem szereti. már én is hallottam valakitõl hogy ha pelust raktak a hasára és akkor abbahagyta a sírást.
Lehet, hogy kicsit hideg vagy épp meleg neki a víz (változtassatok a hõfokon, ha jobban tetszik neki, akkor az az õ megfelelõ fürdetési vízhõfoka!). Lehet, hogy soknak érzi a vizet és fél benne (próbáljatok kevesebb vizet belerakni a kádba). Csúszásgátló a kis kád aljára vagy egy textilpelus is jó, növeli a biztonságérzetét, mert csökkenti a lebegõ érzést. Határozottan tartsátok, mert lehet, hogy bizonytalanságot érez rajtatok. Énekeljetek neki közben. Több most nem jut eszembe, de ezeket megpróbálhatjátok, ha még nem kísérleteztetek eddig.
Az én kislányom sem szerette ennyi idõsen, de nála valószínû, hogy azzal volt a gond, hogy nem érezte magát biztonságban meztelenül, így tettünk egy textil pelust a hasára. Sokat így sem javult a helyzet, mert a sírást csak akkor hagyta abba, ha fel volt öltöztetve. 2 hónapos korában abbahagyta a sírást, de igazán csak 3 hónapos kora után élvezte, addig csak tûrte.
Az elsõ pár napban kislányom is sírt, mikor fürdettem. én is arccal a víz felé fordítva "beletérdeltettem" a vízbe, finoman megmostam az arcát, hátát, fenekét, majd úgy fordítottam a hátára. Na, onnantól nem volt semmi gond, azóta élvezi, és nagyokat pancsol.

Mit lehet 5 hetes lányom nuniján?

Megkérdezem az orvost, csak hátha volt ilyen valakinél. Olyan mintha hámlana,mint mikor a vízhólyag kipukkant és utána egy kerek kör marad a helyén. Az egész nagyajkaknál van.Nem piros. A véd?n? azt mondta sudokrémmel kenjem, de nem akar elmúlni.

Legjobb válasz: Nem ha allergia lenne nem csak a punciján lenne kiütés. Lehet a pelustól, de lehet gomba is.Mindenképp elvinném dokihoz mert ha az utóbbia akkor kell rá felirnia kenõcsöt.Amúgy mi bepanthet használunk álltalában 2 nap alatt elmulaszt mindent.

Nem ha allergia lenne nem csak a punciján lenne kiütés. Lehet a pelustól, de lehet gomba is.Mindenképp elvinném dokihoz mert ha az utóbbia akkor kell rá felirnia kenõcsöt.Amúgy mi bepanthet használunk álltalában 2 nap alatt elmulaszt mindent.
kör alakú, hámlik, engem is inkább gombára emlékeztet... tényleg muti meg orvosnak!
A kérdező hozzászólása: mármint bontok
Nem bontottatok új csomag pelust, mert nekünk egyszer pontosan ilyen volt ahogy leírod a pelustól és vettem egy ugyan olyan pelust csak más csomaggal és elmúlott.
Ha orvos látja a punciját, akkor õ jobban tud segíteni. Látni kell, ahhoz, hogy tudja mirõl van szó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Most jöttünk a dokitól, GOMBA, kaptunk rá kenõcsöt (2600 Ft, :-))) ), jobb a békesség. De hihetetlen, hogy ennyibõl tudtátok, hogy gomba. De új pelust bontottunk, ez érdekes, lehet, hogy pontok ki egy újat ha nem akar elmúlni, egyelõre kipróbálom a krémet, hátha elmúlik (remélem!!!). Szóval köszönöm lányok!

Miért csinálja ezt az 5 hetes lányunk?

eddig beállt szépen 3 órás evésre persze a meleg miatt s?r?bben is ivott most meg 2 napja reggel 6-kb.10 óráig óránként eszik:(

Legjobb válasz: Melege van. Semmi gond majd ahogy hül vissza áll.

Melege van. Semmi gond majd ahogy hül vissza áll.
nõ a gyerek :) több folyadék kell neki, több anyatej. szoptasd ahogy akarja, aztán majd megint beáll a tejmennyiség annyira, amennyire szüksége van. (Már ha szopik, ha tápszeres, akkor is látod majd hogy mekkora az étvágya. Sokat változnak pár hét alatt is :)
Ebben a korban még vannak nagyobb ugrások, amikor több kajcsira van szüksége. Most "termeli" be magának (gondolom anyatejes). Ne aggódj, pár napon belül beáll és újra szépen visszaáll majd. örülj, hogy reggel csinálja :-)
A kérdező hozzászólása: igen tejcsis :) és örülök mert éjszaka csak egyszer kel fel:) köszönöm nektek

Most akkor mi baja van? 5 hetes lányom napok óta folyamatosan sír. Szinte semmit nem alszik nappal.

Nem hiszem, hogy fáj a hasa, mert ha kínálom, eszik. De közben elalszik, ha leteszem, akkor üvölt. Már mindent kipróbáltam, szoptattam, hagytam sírni, felvettem, letettem, tisztába raktam, felöltöztettem, levetk?ztettem, de semmi nem jó. Kézben egy ideig elvan, de aztán megunja és megint sír. Mit?l lehet? Az egyetlen, ami bejön, ha fekve szoptatom, és úgy alszik el, de akkor sem kelhetek fel, mert akkor megint kezdi. El lenne kényeztetve? Eddig olyan szépen elvolt egyedül, pár napja csinálja ezt.

Legjobb válasz: :)) Húúh, hát ez konkrétan szerintem anya-hiány lesz. :) Az enyém 3 hónapos koráig csinálta ezt!!! :(( De utána már ritkul, ahogy ülni, forogni tud majd, akkor ez nagyon lecsökken majd. (mármint a sírás és az anya keresése). Kösd magadra egy hordozókendõben, ha tudod.

:) ) Húúh, hát ez konkrétan szerintem anya-hiány lesz. :) Az enyém 3 hónapos koráig csinálta ezt!!! :(( De utána már ritkul, ahogy ülni, forogni tud majd, akkor ez nagyon lecsökken majd. (mármint a sírás és az anya keresése). Kösd magadra egy hordozókendõben, ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, most nem nyugtattál meg :) )
Attól is fájhat a hasa, ha sokat eszik, és ha fáj a hasa, akkor is kér még enni, ha kínálod. De sztem sem ez a baja.Amúgy 5 hetesen még nem tudtad elkényeztetni.
1. vagyok. Nem tudom, hogy mi számít megnyugtatásnak, :) , de tény, hogy életem legnehezebb idõszaka a picivel itthon töltött elsõ 3 hónap volt. Mostmár másfél éves, nincs vele semmi bajunk, egy kis tündér :) )
kedden leszünk 3hetesek és az én kislámnyomnál 2napja van ez nekem a frontot mondták befolyásolja állitolagez a meleg front!hát ki tudja!este azért már alszik de nappal is felvan elég sürün alig alszik nemtudok vele mit kezdeni én se és hozzáteszem nincs elkényeztettve
Az én babám nagyon nyugodt, jó alvó baba.Viszont napok óta alig alszik, és ha bekum egy kicsit, akkor is kiabál álmában.Most reggel fél 7-kor aludt el, de csak másfél órára.Tegnap napközben is csak kétszer kb fél órát aludt.Ha elmegy ez a bolond szél, akkor lehet, hogy a Te babád is máshogy fog viselkedni.Az enyém nagyon megérzi a szelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is gondoltam az idõjárásra, remélem, elmúlik :)
szia!Szerintem is az idõjárás.Az én kislányom 2 hónapos de ma õ sem nagyon szundizott napközben.Nálunk is van olyan amikor semmi nem jó neki.Akkor felveszem és magamhoz ölelem.Dumcsizom neki, szeretgetem és megnyugszik.A tested melege hiányozhat neki.

5 hetes lányom "viselkedése" miatt aggódom. Hogyan tudnám megváltoztatni?

Tudom, hogy még pici, de egyre jobban elmélyülnek azok a "problémák", amikkel eddig nem tör?dtem, mondván, hogy még picúr, majd megváltozik.

Legjobb válasz: Hagyd sírni 1-2 órát, akkor biztos feladja és nem akar többet semmit. Bocs, ez nem volt komoly. Ez az idõszak ilyen, ezt ki kell bírni, és lassan fog csk változni, és akkor sem lineárisan, lesznek visszaesések. Jobbat nem is tehetsz, mint hogy magadra kötöd. Hosszú távon ez lesz a jobb. Az, hogy elvan magában inkább a gyerek vérmésékletétõl, mint a szoktatástól függ ebben a korban. Maradj ennél a dolognál, néha ha nyugodtabb, próbáld pihenõszékbe tenni, és oda tenni ahol éppen vagy. Csak ha õ is hajlandó rá. Egy ismerõsömnél bejött az Adamo hinta. De túl sokat ne várj, a legjobb, ha van segítséged aki olykor felvált: apa, nagyik.

Hagyd sírni 1-2 órát, akkor biztos feladja és nem akar többet semmit. Bocs, ez nem volt komoly. Ez az idõszak ilyen, ezt ki kell bírni, és lassan fog csk változni, és akkor sem lineárisan, lesznek visszaesések. Jobbat nem is tehetsz, mint hogy magadra kötöd. Hosszú távon ez lesz a jobb. Az, hogy elvan magában inkább a gyerek vérmésékletétõl, mint a szoktatástól függ ebben a korban. Maradj ennél a dolognál, néha ha nyugodtabb, próbáld pihenõszékbe tenni, és oda tenni ahol éppen vagy. Csak ha õ is hajlandó rá. Egy ismerõsömnél bejött az Adamo hinta. De túl sokat ne várj, a legjobb, ha van segítséged aki olykor felvált: apa, nagyik.
CSaka azt tudom mondani majd kinovi, de ne aggodj 5-10 percet hagyhatod anelkul, hogy felvenned, semmi gond nem lesz vele. ezt az idot lehet nyujtani, mindig tegy foleje valami forgo jatekot, ami zenel h elszorakoztassa magat.
Az enyém kicsinek elvolt, nem volt felkapkodva, 8-10 hónapos volt amikor kezdte ezt csinálni. Most 15 hónapos, 11, 5 kiló! és alig bírom el. Egyfolytában jön utánam és csimpaszkodik. Ha mosogatok eltol a mosogatótól, hogy vele foglalkozzak. A hátam már teljesen kivan. Õ második baba. Egyik ismerõs kiscsaj, 17 hónapos és ugyanez. Nem bírja ki, hogy ne lógjon valakin. Én is azt várom, hogy kinövi, nekem már nem sok van hátra, de neked igen! :)
Csendesen mosolyogtam olvasva a kérdés.A te babád nagyon pici még, és muszály felvenned ha igényli anyát. Az én lányom 3, 5 kilóval született, úgyhogy sosem volt könnyebb "hurcolni a fenekét".:) Ráadásul õ nehezen szokta meg a nappal-éjszaka ritmust és sokat sétálgattam vele fel-alá éjjel 11 és hajnal kettõ között.Légy vele türelmes, ne akard nevelni ilyen korán.Õ egy védtelen pici lény, majd megtanulja a dolgokat és kinövi az ölbenlevést, ahogy ismerkedik a világgal.nemsokára visszavágyod azt az idõt, amikor az öledben szeretett lenni.
hajaj, akkor nem csak nálunk van ez a helyzet.a fiam szintén 5 hetes, és nemigazán marad el lerakva.sokat pihenõszékezünk(fisher price van)odarakom mellém és bekapcsolom rajta a rezgõt, néha egy kicsit rugoztatom, egy ideig elvan aztán jön az ölembe, mejd egy kicsit az ágyra, de akkor is ott vagyok vele.de ez még hagyján, mert amig elvan addig tudok mellette dolgozni, de a fiam nemigazán akar elaludni.ha rajtam alszik el akkor nem tudom letenni, mert felébred, akármilyen mélyen is alszik, igy leginkább fekve szoptatok, és cicin alszik el, majd gyorsan kicserélem a cicit cumira, de akkor is van hogy megébred, és nem alszik vissza.a kiságyba már csak akkor van amíg megcsinálom az ágyunkat, és addig oda teszem bele.éjszaka is velünk alszik, mondjuk ez nem zavar.de majd csak megváltozik a helyzet, csak néha nehéz, és kibukik az ember.
:) Aranyos a kérdés, és ismerõs is! :) Én is el voltam kenõdve, mikor 5 hetes volt, hogy mikor lesz már, mikor letehetem egyszer? :) ) Mi a mózeskosarából csináltunk egy "hintát", felkötöttük egy fix helyre, és abban hintáztattam, mikor már nem bírtam. Nem mondom, nem volt könnyû idõszak, de hamar eljön, mikor már nem akar majd mindig kézben lenni. Addig is anya-közelségre vágyik :)
Igaz, ami igaz nem olvastam végig az illetõ válaszát...mert odatette, hogy ez nem is komoly! Bocs...csak én már annyi szocis embertõl hallottam ezt a hagyd sírni majd belelaszik...hogy már egybõl ugrok, anyatigrisként!
Én is ugrom a hagyjuk sírni dologra. 10 hónapos a lányom, még sose hagytam sírni. (illetve egyszer, valaki tanácsára, tíz percig, egy hónapos korában, de azt is nagyon megbántam...). És az elsõ 3 hónapom gyakorlatilag úgy telt, hogy a pici gyerekem vagy a kezemben, vagy a mellkasomon, vagy a vállamon volt a nap 17 órájában legalább.. :)
7hós, tobb mint 9 kilos bebi kuszik, neha rammaszik, es igenyli, h felvegyem, napi 3 orat kb kezben van, plussz babakocsi helyett kezben seta 2 óra vegyel jatszoszonyeget, es akassz fel sok erdekeset ill fektesd hanyatt, es tornaztasd, stb

Megállás nélkül üvölt az 5 hetes lányom annyira fáj a hasa. Róbáltam az infacolt de semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Angol víz volt már? Mi is az infacolt próbáltuk nekünk nem vált be. Viszont a napi 1 kiskanál angol víz használt. Illetve a Mecsek baby tea.

Angol víz volt már? Mi is az infacolt próbáltuk nekünk nem vált be. Viszont a napi 1 kiskanál angol víz használt. Illetve a Mecsek baby tea.
Szia! Gripewatert vegyél a patikában vagy Espumisan-cseppeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: melyik mennyibe kerül????
Nekem az FLP-s Aloe Vera Activator vált be, kilónént 2 cseppel:-)
Míg anyatejes volt a kislányom, nagyon hasfájós volt. Én espumisan cseppet adtam neki és ánizsos masszázskrémmel masszíroztam a pocóját. Ha jól emlékszem az espumisan 1000 Ft körül van, a masszázskrém kb 500 Ft volt. A kettõ együtt egész jó hatással volt rá :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, anyatejes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!