Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes kismamának (215 db)

5 hetes kismamák! Hogy bírjátok még ki 2 hétig? Vagy voltatok már orvosnál? Mit láttatok?

Legjobb válasz: Én ugyan nem 5 hetes, hanem 28 hetes kismama vagyok, de amikor pozitív lett a tesztem, azonnal orvoshoz mentem. 6 hetes volt akkor a pici és már dobogott a szivecskéje. Úgyhogy szerintem felesleges még 2 hétig várnod, a petezsákot már most is láthatja az orvos és még az is kiderülhet, hogy nem 5 hetes terhes vagy!:) Sok szerencsét! Ha voltál dokinál, írj feltétlen, hogy mi volt!

Én ugyan nem 5 hetes, hanem 28 hetes kismama vagyok, de amikor pozitív lett a tesztem, azonnal orvoshoz mentem. 6 hetes volt akkor a pici és már dobogott a szivecskéje. Úgyhogy szerintem felesleges még 2 hétig várnod, a petezsákot már most is láthatja az orvos és még az is kiderülhet, hogy nem 5 hetes terhes vagy!:) Sok szerencsét! Ha voltál dokinál, írj feltétlen, hogy mi volt!
Szia. Én is kb 5hetes lehettem amikor elõször voltam orvosnál. Akkor még nekem is csak a petezsákot látta. Ha nem bírsz várni nyugodtan elmehetsz. Egy 8hónapos kislány anyukája.
Szia! Én ma voltam dokinál 5 hetes terhes vagyok!:-)Petezsákot látott és méhen belül!Megnyugodtam, hogy jó helyen van mert volt már egy méhen kívüli!2 hét most olyan mintha soha nem telne el!De bízok benne, hogy mihamarabb eltelik!:-)Már nagyon várom!:-)
A kérdező hozzászólása: De ha most elmegyek, akkor még nem hallom a kicsi szivecskéjét és akor meg azon fogok idegeskedni:-)
Én a másik típus vagyok 8 hetes vagyok és 2 hét múlva megyek csak orvoshoz, mert sajna egyszer rögtön mentem és korai volt az öröm-(
Én is 5 hetesen voltam elõször. Petezsákot látott az orvos szikhólyaggal. Fel voltam rá készülve, hogy még nem lesz szívhang, úgyhogy nem idegeskedtem ezen. Rá másfél hétre mentem, és már volt szívhang is. Most 13 hetes vagyok. Szerintem menj el, ha ez megnyugtat.
Szia!Én voltam 4 hetesen(semmi), 5 hetesen(9mm-es petezsák , benne embriócsomó+szikhólyag)Holnap megyek megint, hátha most már lesz végre szívhang is..nekem is ahogy +tesztem lett egybõl mentem!:-)
Szia! Én 4+3 hetesen voltam elõször orvosnál, 3, 3 mm-es lapos petezsák, aztán 5+3 hetesen 7mm-es petezsák 3mm-es szikhólyag, és ma megyek újra 7+3 hetesen...már nagyon izgulok..szerintem nem feltétlenül kell kivárni a 7. hetet...én legalábbis nem tudtam volna...ez a két hét is egy "rémálom" volt várakozás terén...hajrá-hajrá, és mindenképp írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Oké, írok majd! Nem tudok már várni, bejelenkeztem szerdára dokihoz(17-e)akkor leszek 6+0 hetes! remélem lesz már vki a zsákocskámban:-)

Vannak itt 5 hetes kismamák?

Szívesen beszélgetnék, tapasztalatot cserélnék 5-6 hetes kismamikkal! Ha van kedvetek, írjatok!

Legjobb válasz: Szia! Én 5 hetes kismama vagyok, valentin napkor tudtuk meg hogy babát várunk. Nem volt tervezett baba, 1 év múlva szerettük volna de így sikerült. Van egy 10 hónapos kisfiam is. :) Tapasztalatom van a terhességrõl és a szülésrõl is, jobb volt az elsõ terhességem alatt hogy még tudatlan voltam, most hogy tudom mi vár rám jobban félek. Tünetem annyi hogy feszül és görcsölget a hasam, többet járok pisilni és fáj a derekam. Te hogy vagy? Elsõ baba? Mikor mész orvoshoz?

Szia! Én 5 hetes kismama vagyok, valentin napkor tudtuk meg hogy babát várunk. Nem volt tervezett baba, 1 év múlva szerettük volna de így sikerült. Van egy 10 hónapos kisfiam is. :) Tapasztalatom van a terhességrõl és a szülésrõl is, jobb volt az elsõ terhességem alatt hogy még tudatlan voltam, most hogy tudom mi vár rám jobban félek. Tünetem annyi hogy feszül és görcsölget a hasam, többet járok pisilni és fáj a derekam. Te hogy vagy? Elsõ baba? Mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Gratulálok Nektek! Mi is Valentin napon tudtuk meg. :) Nekünk is van már egy 5 éves kislányunk, terveztünk másodikat, de kicsit késõbb. A lánykámmal 1, 5 évig próbálkoztunk mire sikerült, a mostani pocaklakó úgy fogant meg, hogy mindössze egyetlen 1 alkalommal nem védekeztünk, mégis sikerült. :) Nagyon örülünk neki, mert azt hittem több idõ lesz mire összejön. Nekem is fájdogál a derekam, pisilek állandóan, és néha szurkál a hasam. Ja és majd elalszom állandóan a munkahelyemen. Szerintem nehezebb lesz a második terhesség, mert nincs annyi idõnk magunkra, ott a másik lurkó is, háztartás, stb. Én a szüléstõl nem félek, az még olyan "messze" van. :) Boldog babavárást Neked!
A kérdező hozzászólása: Ja, és orvoshoz mikor mész? én még nem jelentkeztem be, de ma már megvettem a Femibion 800-as magzatvitamint. :)
Szerintem mi nagyon egymásra találtunk, nekünk is egy védekezés nélküli együtt lètbõl sikerült összehozni a tesót. Mi sem terveztük még, év végén szerettem volna teherbe esni. A kisfiúnkra amúgy 1 évet vártunk. Azért nem szedtem most gyógyszert mert belefáradtam hogy egyik sem jó, gondoltam kicsit szüneteltetem, nem is aggódtam h teherbe eshetek mert az elsõ is nehezen ment. Most bezzeg elég volt 1 együttlét is. :) Holnap kérek idõpontot orvoshoz, kb 2-3 hét múlvára fogok kapni és az pont jó is, 8 hetesen már tutti lesz szivhang. Gratulálok én is nektek és jó babavárást. Amúgy ti milyen nemü babára vágytok most? :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk kislányunk van, én szívem szerint kislányt szeretnék, de igazából mindegy. Tarthatnánk a kapcsolatot, szerintem sok mindent megtudnánk beszélni! :)
Örülnék ha beszélgetnénk néha. Irok holnap privit.

Mennyire volt eros a csik a teszteden amikor 5 hetes kismamam voltal?

Legjobb válasz: koszi :) Elos terhessegemnel epp, hogy latni lehett a csikot...jo indulattal volt csak pozitiv (2.5 eves mar a lanyom) Most 3 hetesen volt olyan eros a csikom es 5 hetesen meg mar joval erosebb a tesztcsik a kontrolcsiknal.Tobben mondtak, hogy o tuti ikrek ez azerrt ilyen eros a csik most.Pontosaan tudom mikor volt ovum es mikor tortenhetett a megtermekenyites.Lehetseges, hogy tenyleg ikrek?

A kérdező hozzászólása: koszi :) Elos terhessegemnel epp, hogy latni lehett a csikot...jo indulattal volt csak pozitiv (2.5 eves mar a lanyom) Most 3 hetesen volt olyan eros a csikom es 5 hetesen meg mar joval erosebb a tesztcsik a kontrolcsiknal.Tobben mondtak, hogy o tuti ikrek ez azerrt ilyen eros a csik most.Pontosaan tudom mikor volt ovum es mikor tortenhetett a megtermekenyites.Lehetseges, hogy tenyleg ikrek?
A kérdező hozzászólása: Itt csak 2 uh van terhesseg alatt sajnos
4, 5 hetesen olyan erõs volt, mint a kontroll csík és kb. 15 mp-en belül kijött.
Szia! Nemvárt után 4 nappal erõsebb volt a csíkom mint a kontroll csík. :) 7+3hkm
5 hetes múltam talán 2-3 nappal mikor a tesztet csináltam, mivel már késett 1 hete és aznap nagyon rosszul voltam. Akkor már teszt nélkül is tudtam mi a helyzet. A csík olyan erõs volt mint a tesztcsík.
4 hetes multam, talan 4 napja, hogy kesett a nemvart es delutani vizeletbol olyan eros lett a csik, hogy szinte erosebb volt, mint a kontrollcsik. 2, 5 eves most a lanyom.
Nekem ugyanolyan erõs volt, mint a tesztcsík és rögtön megjelent - egy darab fiam lett :)
Anno több mint 2 éve amit csináltam elsõ tesztet úgy és olyan hamar feljött a két csík hogy mondtam is magamban :akkor most mit kell ezen várni????:) ))és a 12.héten kiderült hogy azért volt annyira erõs mert ketten költöztek oda be:) ))
:) nekem volt 4hetsen 6 Hetesen és 11 hetesen majd 13 hetesen és majd 16 hetesen lesz (elsövagyok)
A kérdező hozzászólása: sajnos csak 12 hetesen nalunk nincs elobb uh tudom, hogy ez nem mervado, csak mindenki ezzel jon, hogy tuti ikrek :) csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest :)
egy tezstböl ez nem fog kiderülni UH látno fogja a doki 6 -8 hetesen meglátod ott e két babuci vagy egy lakója van a pocakodnak
Nekem nemvárt után 5 nappal határozott két csík volt, erõsebb nem is lehetett volna :) ) még 4 hét és megpillanthatom a kétcsíkom :) ))


5 hetes kismamák mit éreztek?

Legjobb válasz: Szia én 8 hetes vagyok most, 5 hetesen a nap bármely szakában fellépõ hányingeren kívül meg a hasszúrkán kívül semmit nem éreztem. De elég volt ez is. VAgyis mai napig érzem :S :)

Szia én 8 hetes vagyok most, 5 hetesen a nap bármely szakában fellépõ hányingeren kívül meg a hasszúrkán kívül semmit nem éreztem. De elég volt ez is. VAgyis mai napig érzem :S :)
Pont ma vagyok 5 hetes, néha szurkál a hasam és egy kissé érzékenyek a melleim. Hányingerem nincs.
Hányinger, émelygés, gyomorfájás, hányinger, émelygés, gyomorfájás és mégegyszer. A nap bármely szakában, néha folyamatosan, néha megszakításokkal. Ja, álomkóros is vagyok, csak az 1 éves csajszim nem hagy aludni :)
Én most 7 hetes vagyok, de 5 hetesen fáradt, álmos voltam és érzékenyek voltak a melleim és most is csak ennyi tünetem van. Hányinger meg társai még nem volt. (ja és talán akkoriban a mindjárt megjön érzés is tartott még)
Én 6 hetes vagyok, mióta pozi lett a teszt, azóta érzékenyek a melleim! Néha érzem, hogy feszül a méhem, de ez nem is fájdalom, inkább jelzés, hogy nõvöget a baba! 5 hetesig semmi mást nem éreztem, el is könyveltem, hogy hátha könnyû terhesség lesz, de tévedtem! 3 -4 napja kezdõdött el, hogy reggel és este is olyan émelykés és hányinger jön rám, hogy szinte bele izzadok! Ha éppen ilyenkor eszek, képes kifordúlni a falat a számból!

Kismamik! Hogy bírjátok a melegfrontot? 33+5 hetes kismama vagyok és tegnap egész nap keményedett a hasam és a babám se volt aktív+egész éjszaka nem aludtam! Más is volt így?

Legjobb válasz: Mi épp ellenkezõleg voltunk. Takarítottam, fõztem, mostam, a babám meg tornamutatványozott, eddig a tegnapi napon volt a legaktívabb, ennyire még sosem ficánkolt, lehet, hogy belõlünk ezt váltja ki a melegfront :-) 27 hetes hkm

Mi épp ellenkezõleg voltunk. Takarítottam, fõztem, mostam, a babám meg tornamutatványozott, eddig a tegnapi napon volt a legaktívabb, ennyire még sosem ficánkolt, lehet, hogy belõlünk ezt váltja ki a melegfront :-) 27 hetes hkm
Nálam is alig akart megmoccanni. Néha bejelentkezett, hogy megvan, de semmi extra. Fõleg a hétvégéhez képest, amikor szinte tombolt. :) Tegnap elõször tapasztaltam meg, milyen is igazából a keményedés, de én voltam a hülye, mert nem tudtam leülni a fenekemre. 25+5 hetes

36+5 hetes kismama vagyok. Ma voltam orvosnál, szerintetek rendben van a dolog?

Az orvos természetesen azt mondta igen, sokkal inkább tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban, nem akarom az orvos szavát megkérd?jelezni. A baba méretei: BPD: 94 mm, FL: 69 mm, AC: 285 mm Becsült súly: 2490 gramm. A küls? méhszáj nyitva, a bels? éppenhogy zárt, számokat nem írt. A magzatvíz mennyisége átlagosnál kissé több, a lepény 2. fokban érett, magasan, hátsó falon tapad. Mivel magas a vérnyomásom, a lepény azért ilyen... emiatt heti két ctg, és hetente egyszer áramlásvizsgálat.

Legjobb válasz: Szia!Minden rendben van!Miért kell problémázni?Nem bántani akarlak,de az orvos úgyis tudja,hogy mit csinál!:)31 hetes kismama

Szia!Minden rendben van!Miért kell problémázni?Nem bántani akarlak, de az orvos úgyis tudja, hogy mit csinál!:) 31 hetes kismama
Szerintem is minden rendben:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak a lepény érettsége, hogy nyitott a méhszáj és efféle dolgok, amik izgatnak. Amúgy meg minden más is izgat.

Ez normális? 8+5 hetes kismami vagyok. Eddig csak elég erős hányingerem és émelygésem volt.2 napja elkezdtem hányni.

Nem hamarabb szokott ez kezd?dni?És mit lehet tenni ellene,mert sem enni,sem inni nem tudok.Akármit eszek,iszok,rögtön felfordul a gyomrom t?le.Próbálkoztam hideggel,vízzel,rostos üdít?vel,szénsavassal,kenyérrel,de semmi nem használ.

Legjobb válasz: Szia! Egyén függõ, mikor kezdõdik, van akinél nincs is. Nekem a 1. hét környékén kezdõdött, és 12. héten abba is maradt, de reggel-este hánytam. Sajnos nekem semmi nem használt, ha menni kell hát menni kell... Unokatesómnak bevált, hogy mielõtt felkelt volna evett pár szem kekszet, és ivott rá egy pici vizet, úgy elvolt egész nap hányás nélkül. Boldog Pocakosodást! 34+6 hetes kismami

Szia! Egyén függõ, mikor kezdõdik, van akinél nincs is. Nekem a 1. hét környékén kezdõdött, és 12. héten abba is maradt, de reggel-este hánytam. Sajnos nekem semmi nem használt, ha menni kell hát menni kell... Unokatesómnak bevált, hogy mielõtt felkelt volna evett pár szem kekszet, és ivott rá egy pici vizet, úgy elvolt egész nap hányás nélkül. Boldog Pocakosodást! 34+6 hetes kismami
szia azt hallottam a gyömbéres keksz jo erre, 32
szia!Én 5. héttõl a 13. hétig hánytam egész nap és még émelyegtem is egyfolytában.Minden illattol rosszul voltam.Semmi nem használt, próbáltam én mindent.A 10. hét után kicsit jobb volt ha hideg kakaót ittam.Kitartás!
Szia! Én az 5. hét után kezdtem el hányni, reggel este, volt, hogy napközben is. Sem enni, sem inni nem tudtam. A férjem hozott b6 vitamint. Most azt szedem reggel, este 2-2 szemet. Sokkal jobb. Reggel tudok reggelizni és nem hányom ki. 7 hetes kismama vagyok

Hogy vagytok 5 hetes kismamik?

nekem nincs nagyon semmilyen tünetem a méh feszülésen kívül,olyan mingyárt megjön érzésem van,ja és a mell nagyobbodás is megvan!rosszullét,rókázás kívánósság pisilési inger nincs.ti mit éreztek?

Legjobb válasz: Kedves elottem lèvo vàlaszolo!|!!Ugy làtszik Te mèg nem tapasztaltad azt az oromot amit egy no akkor èrez mikor megtudja hogy babàt vàr ès tele van kivàncsisàggal.....legalàbbis vàlaszodbol ez tukrozodik ezt a vàlaszt igazàn megsporolhattad volna.. Kedves kèrdezo èn 5 hetes vagyok ès hètfon hànytam ès azotta is folyamatosan èmelygek a melleim nagyon fàjnak foleg mikor este alvàs elott leveszem a melltartot. Nekem a 2.babàm lesz ès az elsovel a 6.hèttol kezdve hànytam a 12.hètig.Nagyon rosszul voltam de megèrte.Remèlem neked nem lesz ilyen!!Boldog Babavàràst!! Ja èn majd 30.-àn megyek ultrahangra akkor leszek 7 hetes

Kedves elottem lèvo vàlaszolo!|!!Ugy làtszik Te mèg nem tapasztaltad azt az oromot amit egy no akkor èrez mikor megtudja hogy babàt vàr ès tele van kivàncsisàggal.....legalàbbis vàlaszodbol ez tukrozodik ezt a vàlaszt igazàn megsporolhattad volna.. Kedves kèrdezo èn 5 hetes vagyok ès hètfon hànytam ès azotta is folyamatosan èmelygek a melleim nagyon fàjnak foleg mikor este alvàs elott leveszem a melltartot. Nekem a 2.babàm lesz ès az elsovel a 6.hèttol kezdve hànytam a 12.hètig.Nagyon rosszul voltam de megèrte.Remèlem neked nem lesz ilyen!!Boldog Babavàràst!! Ja èn majd 30.-àn megyek ultrahangra akkor leszek 7 hetes
Mégis milyen tüneteid lennének?Még alig estél teherbe máris kismamizod magad.
Szia!én holnap töltöm be a 6 hetet, tegnapelöttig nem volt semmi különös a hassszurkán, feszülésen és a mellfájdalmon kivül.Viszont elõjött az émelygés, de olyan szinten, hogy a vizre sem tudok ránézni, nagyon rossz, plussz álmosabb is vagyok pár napja az átlagosnál.Amugy tegnap voltam dokinál, azt mondta, amig nem hányok addig nincs gond, de minimálisan azért próbáljak enni, ha nehezen is megy, nem beszélve a folyadékpótlásról.
Nekem csak a mellfeszülés jelentkezik néha, meg a mindjárt megjön érzés... Émelygés nincs. Ma 5+4
Nekem a petefészkeim szurkálnak, meg a cicim mindjárt leszakad. Amúgy más nincs. Voltatok már orvosnál? Ki mikor és mit látott az UH?
Szia! Az utolsó elõtti minek szólt hozzá? Jó nagy paraszt! Szóval, és is 5 hetes vagyok, kedden megyek dokihoz, de nem tudom ki lesz, mert nem a dokimhoz megyek. Remélem megnéznek uh-gal is! Szerintetek? Pécs, megyei kórház. Az álmosságon és fáradtságon kívül semmit nem érzek, és zavar a cigiszag, de rá is gyújtanék. (Novemberben leszoktam) elég fura..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, még annak a hölgynek is aki az 5 hetes várandós anyukákat nemtartja kismamiknak pedig szerintem akinek már egy másik élet növekszik a szive alatt az joggal mondhatja magát kismaminak, de ezt csak olyan érezheti átt ezt az örömöt aki már áttélte, kívánom, hogy neked is részed legyen ilyen örömbe!nekem már van egy 3éves kisfiam és nagyon boldogok vagyun hogy hosszú várakozás utánn megfogant a második babánk!ha valakiböl ez az öröm irigységet vált ki nagyon sajnállom!minden várandós anyukának sok egészséget kívánok és NAGYON BOLDOG BABAVáRáST!!!!!!

5 hetes kismama vagyok elmegyek holnap az orvosomhoz legalább meg tudom, hogy kívül van vagy belül jó helyen meg minden oké!? Szerintetek?

Legjobb válasz: 5 hetesen nem biztos, hogy látni fog valamit, ilyenkor még csak a petezsákot láthatja, de ha 1-2 nappal késõbb fogant, akkor még azt sem.

5 hetesen nem biztos, hogy látni fog valamit, ilyenkor még csak a petezsákot láthatja, de ha 1-2 nappal késõbb fogant, akkor még azt sem.
5 hetesen még szerintem nem.De 7hetesen már szívhang is lesz :)
én tavaly október 2 re voltam kiírva egy éve pont ezen a napon tudtam meg, hogy babám lesz, február 18.án voltam elõször orvosnál.akkor már dobogott a kis szíve.
Szerintem még várj, én 5+5 hetesen mentem és volt szívhang, erre kiderült a 12 hetesen, hogy egy héttel nagyobb, a 18 hetesen is egy héttel nagyobb volt, és most a 25. héten, mikor 4D-re mentünk, ott is egy héttel nagyobb, tehát vsz ezért látszódott minden olyan hamar. :) Én 6. hét elõtt nem mennék. És sok boldogságot!!! :) )
Nekem a méhen kívülit 5+5 naposan látták, 5 +1 naposan nem, de azt mondták ezt nehezebb észrevenni. Nekem gyanús volt, hogy az, azért mentem ilyen hamar.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt utólsó író! nekem a netes kalkulátor okt.2-át írt suülni :) nekem dec.28-án volt az utcsó igen elsõ baba ezért is izgulok annyira... Lehet egyszerre szülünk majd! :) :) :) minden jót kívánok
Én is 5 hetes vagyok, dec. 26 volt az utolsó mensi. Én febr. 10-én megyek dokihoz, elsõvel is a hetedik héten mentem, csak hasi ultrahangot csinált, és már azon is látott szépen mindent. Szerintem amúgy azt hogy méhen belül van-e, azt már meg tudja ilyenkor is állapítani, szóval ha nagyon izgulsz emiatt, akkor talán érdemes elmenni. Én is már alig várom, hogy leteljen ez a szûk két hét, de magándokihoz járok, így pénz miatt nem mindegy, hogy hányszor hív vissza. Te mikorra várod amúgy? Nekem a netes kalkulátor október 1-et számolt szülési idõpontnak. :) Elsõ babád?
legalább a betöltött hatodikat várd meg, én is elrohantam az ötödiken és csak a petezsák látszódott, de nem tudtam van-e benne valami. még egyszer vissza kellett mennem másfél hét múlva. jobb lett volna, ha csak akkor megyek mert így meg izgultam, hogy ugye minden ok
Az gép minõségétõl is függ, hogy lehet-e látni valamit. Én a helyedben megvárnám a 7. hetet, ha amúgy minden rendben van.
Mindkettõvel betöltött 6. hét után mentem. Mindkettõnél volt már akkor szívhang is. Szerintem is ráérsz még.
A kérdező hozzászólása: JAJA De cuki :) Köszönöm a válaszokat! MIndenkinek Minden jót!

5 hetes kismama vagyok, állandóan fel van fújódva a hasam mintha 5 hónapos lennék, és nagyon feszül, viszont még mindig tudnék enni, pedig Kb 10 perce ettem de még szeretnék, viszont ugy érzem ha még egy falatot eszek szétrepedek!?

Mit lehet ezzel tenni,nagyon kellemetlen!Ez normális,hogy így feszül a hasam?Mondjuk rengeteget ettem ma,de hát örülök hogy tudok enni a hányinger mellett.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj ez teljesen normális. Igaz elég kellemetlen, de normális. Nekem ilyenkor az segített, ha egyszerre keveset ettem, de naponta sokszor. Ha elmész valahova vigyél magaddal egy pár szem kekszet és azt eszegesd, hidd el sokat segít. Felszívj a savat, és segít le küzdeni a hányingert is. Naponta legalább 6-7x egyél, de keveset. Igyál sok ásványvizet. Ha nem javulnak a dolgok 1 hét alatt akkor még mindig szedhetsz valamilyen emésztést elõsegítõ bogyót, de szerintem ez legyen az utolsó. Inkább próbáld meg magad kezelni ezt a problémát, hidd el jobb mintha gyógyszert szednél. Minden jót! 21 hetes pocis

Szia! Ne aggódj ez teljesen normális. Igaz elég kellemetlen, de normális. Nekem ilyenkor az segített, ha egyszerre keveset ettem, de naponta sokszor. Ha elmész valahova vigyél magaddal egy pár szem kekszet és azt eszegesd, hidd el sokat segít. Felszívj a savat, és segít le küzdeni a hányingert is. Naponta legalább 6-7x egyél, de keveset. Igyál sok ásványvizet. Ha nem javulnak a dolgok 1 hét alatt akkor még mindig szedhetsz valamilyen emésztést elõsegítõ bogyót, de szerintem ez legyen az utolsó. Inkább próbáld meg magad kezelni ezt a problémát, hidd el jobb mintha gyógyszert szednél. Minden jót! 21 hetes pocis
espumisan. rennie deflatine
Milyen terhesvitamint szedsz? Engem az elevit és a gravida is puffasztott. Áttértem femibionra, az jó.
Nekem is fel van puffadva a hasam 9 hetes vagyok, de szinte az elejétõl a régi nadrágjaim kényelmetlenek, most már nem is tudom begombolni õket. Nem lehet, hogy azért van állandó éhségérzeted, hogy sok a gyomorsavad? Nekem az okoz sokszor éhségérzetet és ha nem tudok enni, akkor hányingert is miatta. Én Rennie-t vettem, segített, ajánlom neked is! Én még az Elevitre hallottam, hogy enyhíthet a szedése a hányingeren.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Femibiont szedek, de nem ég a gyomrom, csak feszül, de ma már nem mert ma alig tudtam megint enni valamit.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!