Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes kislányom, és (39 db)

Mennyit alszik összesen 24 óra alatt 4-6 hetes babátok? Nagyon aggódom, mert 5 hetes kislányom az eleje óta nagyon nehezen alszik el, keveset alszik és amikor alszik is rosszul, éberen!

Már írom mikor alszik így tudom hogy 24 ora alatt max. 10 orat alszik de volt amikor csak hatot aludt!

Legjobb válasz: Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban,mert sehogy nem aludt.Kézben se,cicin se,ágyunkban se,ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni,de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt,ahogy letettük vagy nem simogatttuk,feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa,mert ha magától alszik el,akkor nem ébred fel,de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani,hogy sir,akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot,ha õ se alszik meg ti se,és igy idegesek lesztek,ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota),azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt,hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.

Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban, mert sehogy nem aludt.Kézben se, cicin se, ágyunkban se, ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni, de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt, ahogy letettük vagy nem simogatttuk, feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa, mert ha magától alszik el, akkor nem ébred fel, de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani, hogy sir, akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot, ha õ se alszik meg ti se, és igy idegesek lesztek, ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota), azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt, hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.
Mi is így voltunk, én is irogattam hogy mennyit alszik, pár hetesen 10 órákat aludt csak aztán 4-5 hónapos kora óta meg kb 14-et. Szerencsére máig jól alszik, most 9 hónapos, de még mindig éjjel átlag 12 órát, nappal meg 2 órát alszik (1 vagy 2 részletben). Szerintem ez egyfajta idegrendszeri éretlenség.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítséget!

Az lehetséges, hogy 5 hetes kislányom pocakja mindig este 22 és hajnali 3 óra között fáj?

vagy ez vmi más lesz? mindig akkor ny?g?s, és nagyon sír.. ti mit használtok ellene??S.o.s.!!

Legjobb válasz: Lehet,második kisfiamnak délután 3 és 8 között fájt mindig, elsõ fiamnak meg éjjel 1 és 5-6 között...gyakorlatilag nem aludtunk...

Lehet, második kisfiamnak délután 3 és 8 között fájt mindig, elsõ fiamnak meg éjjel 1 és 5-6 között...gyakorlatilag nem aludtunk...
Kisfiamnal este 9 korul kezdodott es egesz 11-ig tartott. Nagyon nehez idoszak volt. Mi infacolt hasznaltunk. Nem mondom, hogy teljesen megszunt tolle de jobb volt a helyzet. Nallunk egesz 3 honapos koraig tartott.
valószinû hasfájós babáról van szó... infacol, espumisan, has maszírozásával lehet tenni ellene
A kérdező hozzászólása: az az érdekes, hogy rendesen büfizik, pukizik, meg kakil is..úgyhogy nem tudom mitõl fájhat a pocója..
A kérdező hozzászólása: használunk infacolt, meg gripe watert most kezdtük..
mi is szedtónk mindent, 6 hetes koráig, majd a mecsek szoptatos teát elkezdtem inni és azota egyszer sem fáj(t) a hasa!!!!!!

Mitõl van, hogy az 5 hetes kislányom (tápszeres) büfiztetés közben olyan hangosan büfizik és olyan hangja van, mintha hányna, öklendezne?

Tegnap éjjel és ma este büfiztetés közben megijedtem amikor meghallottam,hányás és öklendezés szerû hangot adott ki de csak 1szer.Utána még volt 1-2 halk büfi és alszik tovább.Mitõl lehet? Köszönöm

Legjobb válasz: Biztos csak sok levegõt nyelt és egyszerre jött ki. Kipróbálhatod vmelyik anti-colic cumisüveget.

Biztos csak sok levegõt nyelt és egyszerre jött ki. Kipróbálhatod vmelyik anti-colic cumisüveget.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat. Az milyen cumisüveg?
Pl. a MAM. Szelepes az üveg, így megelõzi/csökkenti a hasfájást.


5 hetes kislányom ha ébren van és nincs kézben sír. Mit tegyek?

Nem fáj semmilye, mert ha felveszem, hirtelen elmúlik minden vélt baja, nagyra nyílt szemekkel nézelődik, forgatja a fejét. Ha leteszem, pár mp és már sír is. Nem szeretném felszoktatni (lehet, h. már késő) Hogyan tudnám leszoktatni a kézben levésről?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Szeretne nézelõdni, a közeledben lenni. Bár ilyen korán még nem tudod ezzel "elrontani" nekünk sokat segített a cumi, és a kiságy felett ez a pörgõs zenélõs játék.

Teljesen normális. Szeretne nézelõdni, a közeledben lenni. Bár ilyen korán még nem tudod ezzel "elrontani" nekünk sokat segített a cumi, és a kiságy felett ez a pörgõs zenélõs játék.
Nem hiszem, hogy a kézben levéssel elrontanád. Még csak 5 hetes, persze, hogy a közeledben szeretne lenni! Esetleg ha hordozókendõbe tennéd? Akkor tudnál mellette mást is csinálni, pl házimunkát és talán õ is megnyugodna :)
Nekem 6hetes a kislányom és ugyan ezt csinálja:) ez teljesen normális.Ahogy az elözö irta csak nézelödni szeretne és lehet nem szeretne feküdni.Nekünk van egy ilyen rezgös babaszékünk azt imádja, de ha ezt is megunta akkor a pocijára teszem és a lábijához teszem a kezem h rugja magát:) ebben is elszokott fáradni és akkor már jobban megmarad az ágyban is.:) Most tárul ki neki a világ persze h mindent látni szeretne és nem akar egyedül lenni.:) :) tudom h nehéz mert h lenne dolgod gondolom neked is(mosogatás, mosás, fözés stb)de ez egy ilyen non-stop szolgálat.De tudom ajánlani ezeket a babaszékeket mert akkor kitudod vinni magaddal a konyhába is és akkor lát téged:) :)
hát figyi!9 hónapig egy test-egy lélek voltatok! 5 hetes babáról beszélünk...hát jóhogy Anya közelségére, védõ-óvó karjaira, illatára van szüksége! Vedd fel nyugodtan, hidd el nem fogod elrontani ezzel mert ha elkezd forogni majd kúszni-mászni az sokkal érdekessebb lesz neki mint Anya! Ne hallgass senkire csak az anyai szívedre!! Ha meg SOS dolog van kösd magadra!!
Tudom, nehéz lehet elfogadni, de sokat segít ha tudod, hogy egy úszülõttnek a testközelség éppen olyan alapvetõ igénye mint az evés, ivás, fájdalommentes pocak, tiszta pelus... Szóval ennek "hiánya" éppolyan valós "baj", probléma neki, mint az elõzõek. És ez nem vélt baj, hanem valódi:) . Amit ugyanúgy orvosolni kell mint a többit:) . Ezzel nem elrontod, vagy felkapatod, hanem kielégíted az igényét. Ha nehéz karban tartani, vagy van elvégzendõ dolgod, akkor tedd kendõbe és mindkettõtöknek jó lesz:) .
És a vászonhintából még látni is fog engem mert ha fõzök akkor a konyha ajtón fog ringatózni, ha máshol leszek akkor máshol. A férjem majd megoldja ;-) hogy mindenhol legyen kampó. Még azt elfelejtettem hogy nekünk a pihenõszék valamiért nem jött be eddig. Ha nagyobb lesz talán tetszeni fog neki, de most még sír benne. Ezek lemaradtak az elõzõ válaszomból.
Nem vagy egyedül. Az én kisfiam dettó ugyanezt csinálja. Van hogy a házimunkát meg sem tudom csinálni, mert olyan keservesen sír, hogy az már nem is sírás az már szó szerint ordítás/üvöltés. Ha kézben van, egybõl megszûnik és hirtelen csend lesz. A védõnõm mondta hogy anyahiányos. Velem akar lenni, a közelemben, hogy érezzen, lásson stb. A forgõ zenélõ nekünk ideig óráig használ, egy idõ után elunja. Most a védõnõm hatására kezdem beadni a derekam a hordozókendõre, megpróbálom, hátha. Bár eddig nagyon ódzkodtam tõle, de kipróbálom. Húsvétra meg kap fekvõ vászonhintát, állítólag az a ringatózás is nagyon megnyugtatja õket. Hát kiváncsi leszek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sajnos (vagy nem sajnos) nem kell neki a cumi, max. pár percig csak. Ágy feletti zenélõ-forgó is csak max. 5 perc...
Nem lehet "felszoktatni", "elkapatni", "elkényeztetni" egy ilyen pici babát. Nem hisztibõl sír, hanem mert igényli a közelségedet, nemrég még a hasadban volt, még mindig új és félelmetes neki a világ, rád vágyik, hozzád akar bújni, ez természetes, majd szépen lassan elmúlik, leválik rólad, de ez csak akkor megy zökkenõmentesen, ha most megadod neki azt, amire szüksége van, tehát nem hagyod magára. Most az a dolgod, hogy felvedd ha sír, ezért vagy otthon vele, ezért vagy az anyja. Ne akard leszoktatni arról, ami elemi, természetes igénye. Ez olyan, mintha az evésrõl akarnád leszoktatni.

Az én fiam 2 éves, és nagyon hisztis. Le fekszik a földre, síkítozik, sír. Van egy 5 hetes kislányom is és kevesebb időm jut a nagyobbra. Hogyan kezeljem a hisztijét? Rá szoktam hagyni de 1 óra után már teljesen fel idegesít.

Legjobb válasz: Próbáld meg bevonni a pici gondozásába! Õ még nagyon kicsi és megviseli, hogy az a figyelem, törõdés amit õ eddig kapott, már nem csak neki szól. Tipikus testvér féltékenységi szitu a tiétek. Én úgy csináltam, hogy megkértem, adja nekem a tiszta pelust, törlõkendõt, õ is mellém bújt, amikor a pici szopizott, az ölébe adtam a picurt, persze én is tartottam stb. Ha vendégek jöttek, mindig megkértem õket, hogy elõször a naggyal foglalkozzanak. Fontos volt, hogy semmiképpen ne érezze magát kirekesztettnek. Nálunk így csak nagyon enyhén jelentkezett a féltékenység. Próbáld ki, hátha bejön! 4 gyerekes anyuka

Próbáld meg bevonni a pici gondozásába! Õ még nagyon kicsi és megviseli, hogy az a figyelem, törõdés amit õ eddig kapott, már nem csak neki szól. Tipikus testvér féltékenységi szitu a tiétek. Én úgy csináltam, hogy megkértem, adja nekem a tiszta pelust, törlõkendõt, õ is mellém bújt, amikor a pici szopizott, az ölébe adtam a picurt, persze én is tartottam stb. Ha vendégek jöttek, mindig megkértem õket, hogy elõször a naggyal foglalkozzanak. Fontos volt, hogy semmiképpen ne érezze magát kirekesztettnek. Nálunk így csak nagyon enyhén jelentkezett a féltékenység. Próbáld ki, hátha bejön! 4 gyerekes anyuka
ülj le vele beszélgetni.ha nem ismeri ugy a szavakat mond te helyette 2 éves kisgyerek nagyon értelmes .biztos féltékeny
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, de olyankor üt , vág, nem lehet vele beszélni.Amugy elég ügyes, megért mindent, de olyankor kész van.

5 hetes kislányom keze és lába hámlik, mit kenhetek rá?

Szárad a b?re mit tehetek rá? Lehet hogy több folyadékot kell adnom Neki a melegben, attól lehet??

Legjobb válasz: Teljesen normális, gyakori a hámlás ilyen korban. Lányom is hámlott. Gyógyszertári fürdetõt érdemes használni és én még Nívea mandulás babaolajjal kentem be fürdés után, babamasszázs-al kombinálva. Johnsonst ne használj, nagyon rossz!

Teljesen normális, gyakori a hámlás ilyen korban. Lányom is hámlott. Gyógyszertári fürdetõt érdemes használni és én még Nívea mandulás babaolajjal kentem be fürdés után, babamasszázs-al kombinálva. Johnsonst ne használj, nagyon rossz!
gyógyszertári fürdetõvel, fürdesed meg, és fürdés után használd testápólóként. Hidd el nagyon jó. A jhonsonbol én az aromaterápiás tüsfürdöt használom a gyógyszertári fürdetõvel nekem be vállt.
Én a fürdõvízbe szoktam tenni egy kis Gabi babaolajat, és sosem volt száraz a bõre.No meg gyógyszertári fürdetõt. A szomjúságot onét tudod megállapítani, hogy megkínálod egy kis vízzel és ha kiköpi, akkor nem kell neki.
A hámlás attól van, hogy tisztul a baba bõre. Én semmivel nem kentem és szépen "lehámlott" és gyönyörû bõre lett.
Emésztetlen tejzsír, vagy tejfehérje a tápszerbõl.
Nem tudom mi, de nekem is volt (csak anyatejes) és megnyugtatott itt mindenki, hogy néha elõfordul. Kb 2-3 alkalommal láttam, azóta se-)

Miért van az ha a kislányom elalszik a karomban v. a vállamon és le akarom tenni a helyére 5-10perc és felébred sírdogál? Ha felveszem megnyugszik és kezdődik elölről, de néha alszik tovább! Elkényeztettem 5 hetesen?

Legjobb válasz: Szia nekem is 5 hetes a kisleányom,és énis így vagyok.Nappal mindig a nálam alszik el,és ha leteszem rögtön kinyissa a szemét.Próbáltam leszoktatni róla,de annyira tud sírni hogy levegõt is elfelejt venni,és akkor felkel vennem,mert nemtudom elnézni hogy sír.Azt hittem hogy én vagyok csak így a kicsivel,de annak örülök éjjel aluszik rendessen.

Szia nekem is 5 hetes a kisleányom, és énis így vagyok.Nappal mindig a nálam alszik el, és ha leteszem rögtön kinyissa a szemét.Próbáltam leszoktatni róla, de annyira tud sírni hogy levegõt is elfelejt venni, és akkor felkel vennem, mert nemtudom elnézni hogy sír.Azt hittem hogy én vagyok csak így a kicsivel, de annak örülök éjjel aluszik rendessen.
Nekem 9 hónapos a fiam, és néha még mindig csinálja :) Pedig nagyon szépen meg lett tanítva egyedül aludni, eddig mûködött, pár napja hiszti van, de minden ok nélkül. Én legalább is nem talátam még meg az okát. Szerintem csináld azt, hogy csak félig ringatod el, nem várod meg, amíg teljesen elalszik, úgy tedd az ágyba, és ott altasd el, simogasd, énekelj neki, beszélj hozzá, így hamar megszokja, hogy az ágyban aludni kell. Mondjuk én kb. 3 hónapig mindig elringattam, vagy hagytam szopi közben elaludni, aztán volt késõbb olyan, hogy sírni is hagytam 5-5 percekre, persze nem hagytam magára, végülis szükség volt erre is, mert már messze nem sír annyit, sõt, egy nagyon vidám, nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba lett belõle.
Okosabbak a kisbabák mint hinnétek!!! Nem hülye az a gyerek!!! Hallani a hangján ha hisztizik! Én is hagyom és ordít 10 percet. Hozzáteszem itt voltak anyuék és el lett kapatva, két hétig, most egy kicsit böjtölünk. De nem drasztikusan nyílván. Cici, pelluscsere, egy kis beszélgetés, játék az õ módján, és aztán kiságy. Ekkor minden igénye ki van elégítve. Persze van olyan hogy én is kiveszem, ha fáj a hasa azt látni. No meg ha anyaigénye van de nem minden alkalommal! Ha ehhez lesz szokatva a kicsi, akkor még a szemetet se fogjátok tudni kivinni! Én is próbálom követni az igényeit, de mindent csak ésszel!! :) Sok sikert! 5 hetes kisfiú anyukája!
Szia az elsõ válaszoló vagyok.Olvastam a többi válaszolót, és szerintem is van benne valami amit az egyik válaszoló írt.Este 9 felé lefektetem a helyére adok neki cicikét, és pár perc mulva el is alszik.Reggel 8-9 ig alszik, de 3óránként szopiztatom.Napközben meg rajtam alszik el, mert nem abban a szobában vagyok ahól ö alszik este.Megfogom próbálni napközben is ott a helyén elaltatni, remélem sikerrel.Sok sikert neked is!!!!
Soha nem hagynám 10 percig ordítani és te se tedd! Olyankor nem azért alszik el, mert megnyugodott, hanem azért mert reményt vesztett. A biztonságot meg kell neki adni, hiszen még annyira kicsi. Most ez a dolgunk, hogy az Õ igényeit kielégítsük. Én is felveszem ha kell százszor is egy altatásnál, de nem lesz ez mindíg így. Az idõ megoldja, türelem, nagyon jól csinálod! Halgass a szívedre. 6 hetes a pici fiam.
Hát lehet, h most megköveztek, de én hagytam ordítani. Van hogy 10 percig is mûsorozik, de utána rendben volt. És kb két hét alatt meg is szûnt ez a probléma. Nem mondom h mindenkinél mûködik, de nálam bevált.
Ezzel hogy kényeztetnéd el? 5hetes!!! Rád van szügsége. Ennyi! Majd kinövi. Türelem!
Én is 5 hetes kislánnyal, ugyanígy:-( A vállamon alszik, leteszem felébred. Felveszem, elalszik, leteszem, felébred. Akár 4-5 alkalommal is. kiegészítve azzal, hogy én adok neki cicit általában, ott is elalszik 10 mp alatt, felveszem böfizni, elalszik, leteszem, felébred. De kb a4. 5. alkalommal elalszik végre:-) Nyugi, ezzel tuti nem vagy egyedül, ez nem kényeztetés. Szerintem szereti hallani a szivünket, és ha nem hallja, nyugtalan. Felvesszük , hallja, megnyugszik, de ha letesszük megint, nem hallja. Én próbálom megvárni, amíg mélyebb álomba merül, és akkor letenni, ha sír, kicsit hagyon, néha elaltatja magát idõvel.
Ha te elaludnál valahol és máshol ébrednél nem ijjednél meg? Én ugyan úgy szoktam lefektetni nappal mint este .Megvan a kis kialakult rituálé ebbõl tudja ababa , hogy fekvés, alvás következik.Behuzom a függönyt ugy hogy a karomon van , elmesélem hogy mindenki pihen...puszi és leteszem úgy hogy még ébren van, de már tudja hogy alvás következik!Próbáljátok ki , nem mondom hogy azonnal megy de sikerülhet rövid idõn bellül "rendes " alvásra szoktatni a picit . Sok sikert !
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen gyorsan sok választ írtatok! :) Hallottam, hogy a kicsik néha megijednek a saját kezüktõl. De hála istennek a kislányom alszik éjjel és csak 1szer kel fel szopizni. Köszi még1szer

A szomszéd kislány ótvaros! Én 29 hetes terhes vagyok, és van egy 5, 5 éves kislányom. Ma találkoztunk. El lehet kapni? Hogyan?

Mondtam a kislányomnak, h ne érintkezzenek, mert a boltban taliztunk, és mellette van egy fagyizó, ?k még elnyalták és utána jöttünk haza.

Legjobb válasz: Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez

Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez
Igen, el lehet kapni. Úgy tudom, gyerekek közt könnyen terjed, eléggé fertõzõ. A lényeg, hogy a kislányod ne érintse meg a fertõzött kislány bõrét ott, ahol kijöttek rajta a pörkök, mert elég egy mikro sérülés is (ami szemmel nem látható, pl. karcolás), hogy a kórokozó bejusson a szervezetbe.

5 és fél hetes kislányomat meddig hagyhatom aludni?

4400 gramm, félig tápszeres baba. Már most is 5 és fél órája alszik, nem is hagytam még ennél tovább. De mikortól lehet mondjuk, h reggelig alszik? Nem azért, mert lusta lennék, mert minden evés után órát húzok, és ha nem ébred, keltem. Félek, mi van ha nem tudnám felkelteni, de attól is tartok, ha folyton felébresztem, sosem fogja átaludni az éjszakát.

Legjobb válasz: Szia! Nekem tápszeres volt a babám pici korától .És pont 5 hetes korától aludta át az éjjelt! Nem keltettem fel! Õ úgy is érzi ha éhes ne aggódj:)

Szia! Nekem tápszeres volt a babám pici korától .És pont 5 hetes korától aludta át az éjjelt! Nem keltettem fel! Õ úgy is érzi ha éhes ne aggódj:)
1 vagyok! Hát igen nekem hiába aludta át az éjjelt 5 hetes kora óta! Most 1éves de 8 hótól felébred minden éjjel :( a foga miatt!
fel ne ébreszd isten õrizz örülj hogy jül alszik. Majd értékelni fogod az alvását ha jön a foga és egész eéjjel nappal fennt lesz. Hidd el ha éhes felkel, nehogy ébresztgesd!!
Szerintem éjszaka ne ébreszd fel, ha nem ébred magától.
Van olyan baba, aki pár hetesen is már végig aludja az éjszakát. Én biztos nem keltegetném. Szép súlya is van, nem kell ébresztgetni szerintem. Én soha nem ébresztettem, akkor evett, amikor akart, sõt a mai napig éjjel 1-2-szer még eszik, pedig 7 hós lesz. Inkább örülj, ha éjjel alszik több órát is. De mire gondolsz, hogy nem tudnád felkelteni? Van légzésfigyelõtök?
Ne ébreszd fel, hagy aludjon. Õ tudja, hogy alvásra vagy evésre van inkább szüksége! Ha éhes lesz, fel fog ébredni.
Az én lányom is 5és fél hetes :) Õ anyatejes, s van olyan is, hogy fél 11 tõl 6-ig alszik. Pedig az anyatejet gyorsabban emésztik. Én úgy vagyok vele, hogy ha éhes, akkor felébred. S olyan drága, mert ha ekkorát alszik se ébred sírva :) Szépen gyarapszik, nem aggódok. A nagylányom is így aludt, s majd 6 hónapos korától lett ébredõs a fogzás miatt. Jó egészséget nektek! 4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 5 hetes kiscsaj anyukájuk
Ó, te még nem tudod az aranyszabályt: alvó gyereket nem ébresztünk föl! :) ) Az én babám is ennyi idõs korától aludta át az éjszakákat, sõt, ha érdekel, majd elõkeresem, hogy mennyi idõt aludt "kaja" nélkül, mert anno írtam róla mindent, még azt is, hogy hányszor kakált. Mindenesetre a két kezünket összetettük, mert nekem a rémálmom az éjszakai kelés. Ami amúgy a fogzás miatt mostanában elõfordul. Az én kisfiam éktelen ordítással jelezte álmából felkelve az éhséget.. :) Szerintem ha felébresztettük volna, lehet, hogy megszokta volna, hogy éjszaka is eszik!
Mikor ekkora volt a babám én már nem keltettem fel soha, ha éhes volt úgyis felkelt. Éjszaka meg pláne ne keltsd õt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!