Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes holnap megyek dokihoz, de (2 db)

5 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz, de nincs semmi tünetem. Sem undor, sem hányinger, semmi. Csak Görcsöl a hasam néha. Sokan mondják, mákos vagyok. De akkor mi van a hormonokkal?

Legjobb válasz: Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.

Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.
Nincs semmi baj!Nyugalom.Majd lesz:) :) Én sem éreztem semmi ilyesmit a 6.hét végéig.Csak mérhetetlen álmosságot.(Bár ha azt vesszük, h Babó a ciklus végén ágyazódott be, akkor 5. hét végéig.)Mindenkinek másh reagál a szervezete.Van, aki érzékenyebb, van akinek késõbb jönnek a tünetek, van, aki pl a második trimeszterben hányik...
Én 36 hetes vagyok, de az elsõ 3 hónapban semmilyen tünetem nem volt. Most már van dögivel:)
Én is 5 hetesen mentem dokihoz, és a mellfeszülésen kívül nagyon más tünetem nem volt. Egy héttel késõbb azonban mindig álmos voltam és aluszékony. Néha émelygek, de még nincs hányós idõszakom. Lehet, hogy megússzuk:) 7 hetes kismama

Hétfőn voltam 18 hetes UH-on sztk-ban, de nem nyugtatott meg a doki, kevés ideig nézte a babát, csak odaíratta a protokoll szöveteg. Holnap megyek a dokimhoz, csinál ő is UH-ot. Nem ártok ezzel a babámnak, hogy 5 nap után újra UH-ozzák?

Legjobb válasz: Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!

Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!
A szíhanot a végén is Uhval nézik, ha nem jó, akkor napota kétszer is több mint 20 percig.Ha túlhordod, akkor akár napota is megnézik... Az sem árt, akkor az 5 napos sem.
A 18. heti genetikai UH-on az SZTK-ban nem szokták sokáig nézegetni, ha nincs probléma. Ha lett volna, tovább tartott volna és nem csak protokoll szöveg lett volna írva a leletedre! Az UH pedig egyáltalán nem árt a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!