Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes holnap megyek (11 db)

5 hetesen voltam ultrahangon akkor petezsák volt, holnap megyek ismét akkor már 6 hetes 5 napos leszek. Reggelente 3 napja rosszul vagyok, kicsit nagyobbak lettek a cicijeim. Ez már jó jel ugye? Lesz embrió és szívverés?

1 hét alatt sokat fejlődik a babuci ugye?

Legjobb válasz: nagyon hamar elmentél orvoshoz,biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet,nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)

nagyon hamar elmentél orvoshoz, biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet, nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)
gratula!
A kérdező hozzászólása: 5 mm-es élõ embriónk van :)
A kérdező hozzászólása: Este írok és köszönöm a biztatást.
majd irj h mi volt ok? 2#
Mindennap mas resze fejlodik, igen nagyon sokat valtozik egy het alatt! Mar ott lesz a kis babad, es azt is latni fogod ahogy dobog a szive:) (mar ha az orvos magatol meg mutatja, ha nem akkor kerd meg!) gratulalok!!! :) mekkora boldogsag! Meg azok a honapok, evek is amik elotted allnak!!! Sok boldogsagot es egeszseget kivanok a babadnak es nektek is!!!! :)
szia! nekem 6 hetesen ès 1 naposan már volt szivhang.Sokat fejlödik, de ha mèg nem lesz akkor se ijedj meg, mert kèsöbb is foganhatott.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy korán mentem de nem bírtam várni. persze most megy 1 hete idegeskedem hogy holnap minden ok legyen. Kislányommal 6 hetesen és 3 naposan már szívverés volt.
igen sokat fejlödik de ha még épp nem lesz szivverés ne aggodj biztos késöbb fogant. nekem 7hetes 2naposan volt szivhang a méretei alapjan viszont csak 6hét 4napos volt. de vert a pici szivecskéje.sok szerencsét drukkolok
Nah latod!!! Gratulalok !!!! Sok boldogsagot, es egeszseget nektek!!!!! :) ) de jo neked!!!! :)

Holnap megyek az első ultrahangra, mit fogok látni 5 hetesen 2 naposan? Esetleg valaki volt ennyi idősen? Mit látott?

Azért ilyen kormán megyek,mert szeretném tudni,hogy jó helyen van-e és gyógyszert is kell iratnom.

Legjobb válasz: nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott,és azt tudta megállapítani,h méhen belül van

nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott, és azt tudta megállapítani, h méhen belül van
5+2-n voltunk mi is pontosan :) Már látszott, hol ágyazódott be, szabályos petezsák volt. 6+2-n mentünk vissza, más okból, de ránéztünk, és akkor már volt szívhang :) 2mm-es volt akkor :) Gratulálok nektek ! :)
Általában ilyenkor a petezsák már látszik.Bocsi, hogy megkérdezem, de fogamzásgátlót akarsz íratni?
Gondolom Utrogestant vagy Duphastont akar íratni. Én 6 hetesen voltam elõször, de csak 5 hetesnek felelt meg. Petezsákot láttunk. 10 hetesen behozta a lemaradást :) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm, hogy válaszoltatok! Utrogestant kell iratnom ! Remélem holnap látunk már valamit és köszönöm a gratulációt :)

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Holnap megyek orvoshoz, 6 hetes és 5 napos vagyok szerintetek ilyenkor mennyi az esély hogy szívhangot diagnosztizáljon a doki és egyáltalán látja-e a magzatot?

Legjobb válasz: Ilyenkor már hallható szívhang, van amikor már az 5. hét után is. Boldog babavárást!

Ilyenkor már hallható szívhang, van amikor már az 5. hét után is. Boldog babavárást!
Már elég nagy százalék, hogy lesz szívhang és kb pár miliméteres embrió.
Még annyit mondanék, hogy látja a magzatot! :-)
Azt nem tudom, hogy a szívhangot lehet-e ennyi idõs terhesen hallani, de, hogy látni fogod az biztos! :) A kicsit is, és az icipicike szívét is, ahogyan ver! Annó én is láttam 7 hetesen. :) Ez lesz az elsõ UHG? Felejthetelen, csodás élmény lesz, sokan azt mondják, hogy még semmi nem látszik a babuciból, de az anya észre veszi a monitoron a kis magzatát mindig. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó vállaszolónak:igen ez lessz az elsõ uh . köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat.
6 hetes és egy naos voltam mikor az elsõ uh-ot csinálták. A pici 2, 2 mm volt és láttam hogy ver a pici szive. Felejthetetlen élmény, ahogy elõttem is írták.
Én 5 hét 3 naposan voltam elõször a dokimnál, és meglepõdtem amikor láttam dobogni a kis szivecskéjét:) 6 hét 1 naposan pedig korházi uh-n voltam, akkor már 6 mm volt a picur! 34 hetes kismami

Pozitív lett a tesztem kicsit korán 5 hetesen mentem orvoshoz. Jó ez amit a papirra irt? 2 hét mulva megyek vissza. Holnap+ terheségi tesztet csinálnak a laborban.

Ma voltam orvosnál és ezt irta a papiromra. Kp vag.Portio folytatásában rendes nagy puhább gravid jelleg? ut. szabad környezet és kismedence.Portio mozgásra nem érzékeny.Douglas szabad.

Legjobb válasz: Teljesen jó és normális minden. A nyálkahártyád 18 mm vastag. Nekem az 5. hét közepén 23 mm volt. Egyáltalán ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van! Két hét múlva minden bizonnyal már lesz szívhang is. Boldog babavárást!

Teljesen jó és normális minden. A nyálkahártyád 18 mm vastag. Nekem az 5. hét közepén 23 mm volt. Egyáltalán ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van! Két hét múlva minden bizonnyal már lesz szívhang is. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: de lehet hogy csak 4 hetes mert nagyon késõn volt pé-m. 24.napon
Szóról szóra nem tudom lefordítani, de nincs min aggódnod.
milyen szívhang? még petezsákja sincs az uh alapján...

5 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz, de nincs semmi tünetem. Sem undor, sem hányinger, semmi. Csak Görcsöl a hasam néha. Sokan mondják, mákos vagyok. De akkor mi van a hormonokkal?

Legjobb válasz: Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.

Szia, van akinek késõbb jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sõt estére nagyon felerõsödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.
Nincs semmi baj!Nyugalom.Majd lesz:) :) Én sem éreztem semmi ilyesmit a 6.hét végéig.Csak mérhetetlen álmosságot.(Bár ha azt vesszük, h Babó a ciklus végén ágyazódott be, akkor 5. hét végéig.)Mindenkinek másh reagál a szervezete.Van, aki érzékenyebb, van akinek késõbb jönnek a tünetek, van, aki pl a második trimeszterben hányik...
Én 36 hetes vagyok, de az elsõ 3 hónapban semmilyen tünetem nem volt. Most már van dögivel:)
Én is 5 hetesen mentem dokihoz, és a mellfeszülésen kívül nagyon más tünetem nem volt. Egy héttel késõbb azonban mindig álmos voltam és aluszékony. Néha émelygek, de még nincs hányós idõszakom. Lehet, hogy megússzuk:) 7 hetes kismama
Ha barnas szinu akkor ne izgulj, nekem mindket terhessegenel volt
A kérdező hozzászólása: bordós-barnás, egészen kevés
az orvos ad majd progeszteron potlást ez kötelezö bûrmilyen barnás folyásnál vagy vérzésnél, ez segiti megtartania terhességet, a progeszteron hiány miatti vetélési okot tudják egyedül megelözni. ezt használni/szedni kell a 12-14. hétig.
Nem biztos, hogy bajt jelent, de mindenképpen orvoshoz kell vele fordulni. Addig is javaslom, hogy amíg nem jutsz el dokihoz, ne szeretkezzetek.

Ki hány hetesen volt előszór vizsgálaton? és mit látott a doki? (én holnap megyek elviekben (5 hét 6 naposan )

Legjobb válasz: Attól függ hüvelyi, vagy hasi UH lesz. Én ugyanennyi idõsen voltam, és már volt szívhang is, babóca 6 mm-es volt (CRL). Számít az ultrahangkészülék minõsége is, és az orvos is. Szorítok, majd írj mit látott.

Attól függ hüvelyi, vagy hasi UH lesz. Én ugyanennyi idõsen voltam, és már volt szívhang is, babóca 6 mm-es volt (CRL). Számít az ultrahangkészülék minõsége is, és az orvos is. Szorítok, majd írj mit látott.
A kérdező hozzászólása: kiderül!!! leirom mi votl
én 7+4 hetesen voltam, látszott a babó szívhanggal együtt :) akkor volt 13, 6 mm
A kérdező hozzászólása: mindenképp leirom!!
Szia! Én is 5 hét 6 napos vagyok. Én még várok a dokival, mert biztosra szeretnék menni és hallani a pici szívdobogását. Mi csak a 8. héten megyünk orvoshoz, mert mindenki itt azt ajánlotta, hogy várjak. Írd meg légyszi mi lesz, mert ha nálad is hallja már a picit, akkor én is megyek dokihoz, mert már alig bírom kivárni :)
Elsõ baba: 6+0 3mm-es embrió+szívhang Második baba: 6+3 2mm-es embrió+szívhang Szerintem simán láthatod már a babát!:-))
6 hét+ 5 naposan voltam elõször, már hallottuk a kis szívét.. El is sírtam magam :)
A kérdező hozzászólása: :) :) :) istenem tök jo akinek ikrei lesznek:D
6+3 hüvelyi uh 2 petezsák, benne 2 embrió, 2 szívhang:)
5+4 naposan petezsákot látott.
Elsõ vagyok, hüvelyivel többet fog látni szerintem. Minden rendben lesz, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Hüvely UH
7+2 nap, bocsi
8 hetes és 1-2 napos voltam.Már nem csak petezsák látszódott és szívhang is volt!
én 732 naposan voltam, a doki bácsi ahogy hívta, kis masszát láttunk még :) Pár naphhója indulhatott be nála a szívdobogás, csodálatos volt :) )) Szerintem késõbb kellene menned, mert max.megvastagodott méhnyálkahártyát fogsz látni vagy egy kis szikhólyagot.
A kérdező hozzászólása: szio korai terhesség 4 hetébe járhatok egyelöre üres szikhólyag jövö héten szerda csüt. vagy pénteken megyek és akkor többet tudunk meg

Kb.5 hetes terhes vagyok, holnap megyek dokihoz. Olyan görcseim vannak mint amikor megjön. Meg amikor a párommal voltunk együtt nagyon begörcsöltem. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! sokan szoktak úgy görcsölni ebben az idõszakban mint amikor megjön nekik, szerintem nem feltétlenül jelenthet gondot, de azért figyelgesd szerintem nehogy barnázz vagy pecsételj mert az semmiképpen sem jelent jót. Azért görcsölsz így mert a tested emlékszik, hogy most lett volna itt az ideje a menzesznek. Viszont ha szex közben vagy után így begörcsölsz az nagyon nem jó, még az orvos biztosat nem mond, szerintem hanyagolni kéne a dolgot ne hogy valami baj legyen.

Szia! sokan szoktak úgy görcsölni ebben az idõszakban mint amikor megjön nekik, szerintem nem feltétlenül jelenthet gondot, de azért figyelgesd szerintem nehogy barnázz vagy pecsételj mert az semmiképpen sem jelent jót. Azért görcsölsz így mert a tested emlékszik, hogy most lett volna itt az ideje a menzesznek. Viszont ha szex közben vagy után így begörcsölsz az nagyon nem jó, még az orvos biztosat nem mond, szerintem hanyagolni kéne a dolgot ne hogy valami baj legyen.
Szia ez teljesen normális, hogy olyan érzésed van, mintha mindjárt meg akarna jönni. A beágyazódás miatt. Nekem is voltak, minden pillanatban rettegtem, és szaladtama vécére, hogy véres-e a bugyim :) A szex után i görcsre nem tudok semmit mondani mert az engem elkerült, de inkább hanyagoljátok a dolgot addig, amíg meg tudsz kérdezni egy dokit. Bár nekem az a véleményem, hogy egy egészséges terhesség a szextõl nem megy el. Jó egéazaéget kívánok!

Hétfőn voltam 18 hetes UH-on sztk-ban, de nem nyugtatott meg a doki, kevés ideig nézte a babát, csak odaíratta a protokoll szöveteg. Holnap megyek a dokimhoz, csinál ő is UH-ot. Nem ártok ezzel a babámnak, hogy 5 nap után újra UH-ozzák?

Legjobb válasz: Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!

Szia! Nem ne aggódj, nem ártasz vele. Én sajnos kórházban voltam 2 hétig, és 3 naponta nézték uh-on a babát, de semmi baja nem lett. Boldog babavárást!
A szíhanot a végén is Uhval nézik, ha nem jó, akkor napota kétszer is több mint 20 percig.Ha túlhordod, akkor akár napota is megnézik... Az sem árt, akkor az 5 napos sem.
A 18. heti genetikai UH-on az SZTK-ban nem szokták sokáig nézegetni, ha nincs probléma. Ha lett volna, tovább tartott volna és nem csak protokoll szöveg lett volna írva a leletedre! Az UH pedig egyáltalán nem árt a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!