Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes holnap (33 db)

Ma egy csepp halványbarna szinte átlátszó valamit láttam meg a bugyimon. Remélem nem lesz több. Holnap leszek 5 hetes. Mi lehet ez?

Péntek óta szedem az elevitet és sok zöldséget is eszek. Néha érzem a menzis érzéseket. Baj van vagy ez normális. Esetleg tisztul a szervezetem? Dokihoz még nem mentem majd júni elejére gondoltam mert akkor már biztosat lát.

Legjobb válasz: Ha nem voltál még orvosnál,honnan tudod,hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj,nem megbántani akartalak ezzel,csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes,legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt,de az orvosom megnyugtatott,azt mondta,szinte minden 2. nõnél van!Sõt,a menzis érzés is lehet terhességtõl,de inkább holnap menj el orvoshoz,mert ha valóban 5 hetes terhes vagy,azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?

Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj, nem megbántani akartalak ezzel, csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes, legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta, szinte minden 2. nõnél van!Sõt, a menzis érzés is lehet terhességtõl, de inkább holnap menj el orvoshoz, mert ha valóban 5 hetes terhes vagy, azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?
A kérdező hozzászólása: Ja, és frontérzékeny vagyok, nagyon fáj a fejem ma ettõl az idõtõl. Lehet h ettõl van?
A kérdező hozzászólása: 3 pozitív teszt, nem jött meg, cicifájás, hányinger, hõemelkedés, néha szédülés, kajaundor, puffadás...stb. Ezek a tüneteim, eléggé úgy fest h terhes vagyok. Most megrémültem hogy nehogy baj legyen. az utolsó menzim elsõ napja ápr. 21 volt, 30 napos a ciklusom.
Szia, amíg nincs görcs, és nincs több vér, elvileg nincs baj. Lehet akkor is kis barnázás, ha épp meg kellene jönnie, ha nem lennél terhes. Ha 5 hetes vagy, lassan már mehetnél is az orvoshoz, ilyenkor már van szívhang, és az egy élmény :) Vigyázz magadra!
Szia! Nekem is volt 4 hete barnázás, most vagyk 10 hetes. Felhívtam a dokit, azt mondta megnéz, elmentem, és minden rendben volt, (és remélem van is).Írt fel gyógyszert a biztonság kedvéért, de azt mondta ne izguljak. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem hogy minden rendben van. azóta semmi, holnap megyek dokihoz! Boldog babavárást!

Holnap leszek 5 hetes és 6 napos amikor visszamegyek a dokihoz hüvelyu uh-ra. Lesz már szivverése a babócámnak?

Legjobb válasz: Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok

Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok
6 hetesen látszott nálunk.
Látod is meg hallod is, én 9 hetes vagyok ma, és mult csütörtökön voltam dokinál, az uh-án legelél van a baboka, és szammel látod ahogy dobog a kis szive, és akkor meg kihangositja is és hallod, azt hittem leesek az ágyrol, a doki magyarázott nekem ilyet olyat de amig a baboka elöttem volt én nem is hallottam mit mond.Felemelö érzés, azota megvagyok nyugodva, tudom hogy minden rendben van.Mindenkinek ezt az érzést kivánom.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 5-6 hét körül járok, de nálam még nem látszott szívecske sajnos. Pedig nagyon számítottam rá, mert az olyan megnyugtató. Elõzõ babámnál már volt a 6. héten, legalábbis én úgy emlékszem. De lehet, hogy erre már csak az aggódás miatt emlékszem így. Szerintem a 6. héten Neked már esélyes hogy látszani fog! Csodálatos dolog látni a lüktetését! :) Írj majd holnap, hogy mi volt! Szurkolok, hogy minden jól látszódjon! Az olyan klasszul fel tudja tölteni az embert!
7 hetes korban látszik már a szív pulzálása.
Bocsi lányok, hogy belekérdezek, és hogyan lehet látni a lüktetést? Csak a doki látja UH-n, vagy kihangosítja?
Látszik, ahogy lüktet, megmutatja a doki.
Nekem még nem volt. 8 hetesen voltam legközelebb, akkor már volt.
Ebben a korban még nem biztos hogy látni fogod és jobb ha úgy is készülsz rá... Nekem 6 hetesen még nem volt és nagyon vártam volna, így eléggé el voltam keseredve és izgultam a 8. hétig. Akkor már dobogott:) Hallottam, láttam. Ma voltam 12 hetes uh.-n már bukfencezett is:)

5 hetesen voltam ultrahangon akkor petezsák volt, holnap megyek ismét akkor már 6 hetes 5 napos leszek. Reggelente 3 napja rosszul vagyok, kicsit nagyobbak lettek a cicijeim. Ez már jó jel ugye? Lesz embrió és szívverés?

1 hét alatt sokat fejlődik a babuci ugye?

Legjobb válasz: nagyon hamar elmentél orvoshoz,biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet,nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)

nagyon hamar elmentél orvoshoz, biztosan lessz de még így is várhatnál 2 hetet, nemjo korán zargatni õket.egyébként gratulálok!!:)
gratula!
A kérdező hozzászólása: 5 mm-es élõ embriónk van :)
A kérdező hozzászólása: Este írok és köszönöm a biztatást.
majd irj h mi volt ok? 2#
Mindennap mas resze fejlodik, igen nagyon sokat valtozik egy het alatt! Mar ott lesz a kis babad, es azt is latni fogod ahogy dobog a szive:) (mar ha az orvos magatol meg mutatja, ha nem akkor kerd meg!) gratulalok!!! :) mekkora boldogsag! Meg azok a honapok, evek is amik elotted allnak!!! Sok boldogsagot es egeszseget kivanok a babadnak es nektek is!!!! :)
szia! nekem 6 hetesen ès 1 naposan már volt szivhang.Sokat fejlödik, de ha mèg nem lesz akkor se ijedj meg, mert kèsöbb is foganhatott.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy korán mentem de nem bírtam várni. persze most megy 1 hete idegeskedem hogy holnap minden ok legyen. Kislányommal 6 hetesen és 3 naposan már szívverés volt.
igen sokat fejlödik de ha még épp nem lesz szivverés ne aggodj biztos késöbb fogant. nekem 7hetes 2naposan volt szivhang a méretei alapjan viszont csak 6hét 4napos volt. de vert a pici szivecskéje.sok szerencsét drukkolok
Nah latod!!! Gratulalok !!!! Sok boldogsagot, es egeszseget nektek!!!!! :) ) de jo neked!!!! :)

Holnap megyek az első ultrahangra, mit fogok látni 5 hetesen 2 naposan? Esetleg valaki volt ennyi idősen? Mit látott?

Azért ilyen kormán megyek,mert szeretném tudni,hogy jó helyen van-e és gyógyszert is kell iratnom.

Legjobb válasz: nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott,és azt tudta megállapítani,h méhen belül van

nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott, és azt tudta megállapítani, h méhen belül van
5+2-n voltunk mi is pontosan :) Már látszott, hol ágyazódott be, szabályos petezsák volt. 6+2-n mentünk vissza, más okból, de ránéztünk, és akkor már volt szívhang :) 2mm-es volt akkor :) Gratulálok nektek ! :)
Általában ilyenkor a petezsák már látszik.Bocsi, hogy megkérdezem, de fogamzásgátlót akarsz íratni?
Gondolom Utrogestant vagy Duphastont akar íratni. Én 6 hetesen voltam elõször, de csak 5 hetesnek felelt meg. Petezsákot láttunk. 10 hetesen behozta a lemaradást :) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm, hogy válaszoltatok! Utrogestant kell iratnom ! Remélem holnap látunk már valamit és köszönöm a gratulációt :)

5 hetes kismama vagyok elmegyek holnap az orvosomhoz legalább meg tudom, hogy kívül van vagy belül jó helyen meg minden oké!? Szerintetek?

Legjobb válasz: 5 hetesen nem biztos, hogy látni fog valamit, ilyenkor még csak a petezsákot láthatja, de ha 1-2 nappal késõbb fogant, akkor még azt sem.

5 hetesen nem biztos, hogy látni fog valamit, ilyenkor még csak a petezsákot láthatja, de ha 1-2 nappal késõbb fogant, akkor még azt sem.
5 hetesen még szerintem nem.De 7hetesen már szívhang is lesz :)
én tavaly október 2 re voltam kiírva egy éve pont ezen a napon tudtam meg, hogy babám lesz, február 18.án voltam elõször orvosnál.akkor már dobogott a kis szíve.
Szerintem még várj, én 5+5 hetesen mentem és volt szívhang, erre kiderült a 12 hetesen, hogy egy héttel nagyobb, a 18 hetesen is egy héttel nagyobb volt, és most a 25. héten, mikor 4D-re mentünk, ott is egy héttel nagyobb, tehát vsz ezért látszódott minden olyan hamar. :) Én 6. hét elõtt nem mennék. És sok boldogságot!!! :) )
Nekem a méhen kívülit 5+5 naposan látták, 5 +1 naposan nem, de azt mondták ezt nehezebb észrevenni. Nekem gyanús volt, hogy az, azért mentem ilyen hamar.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt utólsó író! nekem a netes kalkulátor okt.2-át írt suülni :) nekem dec.28-án volt az utcsó igen elsõ baba ezért is izgulok annyira... Lehet egyszerre szülünk majd! :) :) :) minden jót kívánok
Én is 5 hetes vagyok, dec. 26 volt az utolsó mensi. Én febr. 10-én megyek dokihoz, elsõvel is a hetedik héten mentem, csak hasi ultrahangot csinált, és már azon is látott szépen mindent. Szerintem amúgy azt hogy méhen belül van-e, azt már meg tudja ilyenkor is állapítani, szóval ha nagyon izgulsz emiatt, akkor talán érdemes elmenni. Én is már alig várom, hogy leteljen ez a szûk két hét, de magándokihoz járok, így pénz miatt nem mindegy, hogy hányszor hív vissza. Te mikorra várod amúgy? Nekem a netes kalkulátor október 1-et számolt szülési idõpontnak. :) Elsõ babád?
legalább a betöltött hatodikat várd meg, én is elrohantam az ötödiken és csak a petezsák látszódott, de nem tudtam van-e benne valami. még egyszer vissza kellett mennem másfél hét múlva. jobb lett volna, ha csak akkor megyek mert így meg izgultam, hogy ugye minden ok
Az gép minõségétõl is függ, hogy lehet-e látni valamit. Én a helyedben megvárnám a 7. hetet, ha amúgy minden rendben van.
Mindkettõvel betöltött 6. hét után mentem. Mindkettõnél volt már akkor szívhang is. Szerintem is ráérsz még.
A kérdező hozzászólása: JAJA De cuki :) Köszönöm a válaszokat! MIndenkinek Minden jót!

5 hetesen és 2 naposan 1 mm az átlag méret? menzitöl számolva holnap leszek 5 hetes... akkor jol számolom a heteket? és igy kell néznem?

szoval holnap töltöm az 5. hetet mert márc 13 án volt meg utoljára..2 napra.hétfön az orvos azt mondta még pici de ott van..jövö hétfön megyek vissza.most olvastam hogy 5 hetesen és 2 naposan 1mm a mérete...akkor ezt kell néznem?vagy mit fog látni?mire megyek hétfön 5 hetes és 4 napos leszek?mire számitsak hogy ne izguljam halálra magam?

Legjobb válasz: A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!

A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!
Nekem is ennyi volt kb. Semmiképpen se izgulj, a méreteknél ilyenkor is van különbség, van akinek csak a 6. héten látszik, szval erre nem érdemes adni, ott van az a lényeg, legközelebb meg a szívhangja, és hogy egészséges legyen, boldog babavárást neked!
hát csajok én nem tudom de én 5 hetesen 3, 8mm-es volt, elvileg..... nem tudom, most 9 hetesen meg 14mm
Papír szerint az utolsó menses elsõ napjától számolják a kort, de nem mindegy, hogy milyen hosszú a ciklusod, mert ez csak arra igaz, akinek 28 naposak. Nekem pl 30-39 naposak ( a fogamzásgátló után 10 hónap alatt sem állt be), ezért papír szerint én is 5 hetes vagyok (márc 5-én volt meg utoljára), de én tudom, hogy nekünk a húsvéti nyuszi hozta babócát, tehát igaziból még csak a 4. hetemben vagyok. Most pedig a 12 mm-es petezsákban 1, 9 mm volt a szikhólyagocska tegnap elõtt.
Fõzz neki különleges vacsorát.
Süss egy tortát. Fõzz vmi nagyon finomat. Lepd meg egy masszázzsal. Ha szereti a sört, készíthetsz neki sörtortát.
csinalj egy lenyomatot a kicsi kezerol meg labarol. Az szep ajandek, es ahogy telik az ido, egyre ertekesebb lesz. Esetleg par szep kozos kep rolad a babaval. Egy jo fotos megcsinalja. Berakod egy albumba es az is orokre megmarad.
Hááát, azért nem tartom a második választ jó ötletnek, mert az évfordulótok van, ami csak rólatok szól... Az már lenne, ha szülinap lenne és a "gyerektõl" kapná ezt, de így szerintem egyáltalán nem jó ötlet. Fõzz egy finom vacsit, jobbat nem tudok. Aúgy 5 hetesen nem lehet odaadni a picit pár órára a nagyszülõknek? És akkor elmehetnétek étterembe, moziba, színházba is. De nem értek hozzá, lehet, hogy ahhoz még pici?
A 2. az nagyon jó ötlet. :) Végtelenül aranyos. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötleteket viszont mindennap kap valami finomat amit fözök neki igy nem lenne más mint a többi nap. Esetleg mit tudnék mégtenni ahhoz hogy boldog legyen ez a nap?
Jajj, ez egy évforduló, nem a gyerekrõl szól! Én pl. nem örülnék, ha valami gyerekizével lepnének meg ebbõl az alkalomból. Inkább menjetek el este étterembe, utána egy mozi! Szigorúan kettesben!
én meg azt mondom, h márpedig a gyerek is hozzájuk tartozik.Nem lehet csak úgy lepattintani, fõleg, ha még ilyen pici, h "ez most csak kettõnkrõl szoljon..." mivel van egy baba, ezentúl úgy kell alakítani a napokat, h õt is bele kell kalkulálni bárhová is mennek.

Mivel jelentsek holnap beteget? Nincs semmi bajom, csak egy kis pihenés kéne. Most vagyok 32+5 hetes és szülés (kiírás) előtti 10 napig dolgozom.

Legjobb válasz: Menjel el holnap a dokihoz, es majd o ir egy igazolast. Megmeri a vernyomasod, ennyi eleg lesz, nem?:)

Menjel el holnap a dokihoz, es majd o ir egy igazolast. Megmeri a vernyomasod, ennyi eleg lesz, nem?:)
Bármit mondasz, ki fognak írni-megértik bent. Szédülés, émelyeghetsz, hányhatsz is a pocak növekedése miatt. +Elnézést hogy válaszra reagálok, de nincs szülés elõtti kötelezõ szül szabi. 1 hónappal szülés elõtt elkezdhetõ a szülési szabi, de egyéni döntés.
Döntsd el, hogy pihenni akarsz, vagy dolgozni. Szülés elõtt van kötelezõ szülési szabadság, ami nem 10 nap! Amúgy a doki ilyenkor már bármivel kiír tápra.
Hat akkor pedig ne legyel kiadkadva, hanem egyertelmuen tedd fel a kerdesedet. Nyilvan itt midenki a magyar lehetosegeket irta le neked. De ha te megkerdezed, hogy Angliaban, Francia. vagy Olaszo. mivel tudnal otthon maradni holnap, akkor azok fognak neked irni, akik ott azokban az orszagokban voltak kismamak. Angliaban pl. teljesen mas rendszer mukodik, de akkor irjal ki egy masik kerdest, es ird bele a lenyeget, az orszag nevet!:) En is irtam neked, hogy menjel el vernyomasmeresre, de azt hiszem ez nem lesz jo. Ne akadjal ki legkozelebb, hanem ird ki normalisan a kerdesedet!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! Nincs szülés elõtti kötelezõ szabadság. Itt, ahol én élek, legalábbis nincs. Szülés után vagyok köteles kivenni 2 hetet. Jobban szeretnék pihenni, a baba dolgait rendezgetni, a hiányzó dolgokat megvenni. De sajnos ha már szülés elõtt 2 hónappal elmegyek szabira, akkor szülés után már csak 7 hónapig lehetek fizetett szabin, és akkor is csak a fizim felét kapom majd. Ebben az országban ez a helyzet. Ezt viszont egyrészt nem tudjuk magunknak megengedni anyagilag, illetve szeretném, ha nem kéne a 7 hónapos gyerekemet bölcsibe adnom, ami ráadásul annyiba kerül, hogy a fizetésem 90%-át viszi.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ választ hasznosnak is értékeltem, mivel legalább tényleg segítõ szándékkal megpróbátál hasznosat írni. Viszont a második válaszban semmi hasznos nincs.

4 napja késik, van 3 pozitív tesztem. Egy kalkulátor szerint holnap lennék 5 hetes. Cicim fáj, néha a hasam is hőemelkedésem van, hányinger kerülget sokszor... Stb Ma mégis egy kicsit elkezdett barnás-véres dolog jönni. Baj van?

Holnap megyek dokihoz de lehet h kés??? Nagyon félek hogy elmegy. Mit tegyek? a hasam néha szurkál és néha menzis érzéseim is vannak.

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon félsz,és nem múlik a barnázás,akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik,akkor pihenj,ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra,hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor,meg a szurkálás is!! Szorítok neked!

Szia! Ha nagyon félsz, és nem múlik a barnázás, akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik, akkor pihenj, ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor, meg a szurkálás is!! Szorítok neked!
A 14mm az már a babát jelenti nekem is elõször csak ennyit tudot mondani a doki de 2hét múlva már láttszot a babom.Ugyhogy gratulálok, de majd ird meg a 2hét múlva mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Hát a barnára nem mondott semmit, viszont nem látott még semmit a doki, úgyhogy visszahívott 2 hét múlva. Mondjuk az sztk-ba rohantam el, mert az volt a legközelebb. Lehet nincs is baba? Csak a méhnyálkahártya vastagabb, 14mm.
Szia! Átérzem a félelmed. Vegyél be MagneB6 és lazíts! Feküdj le, pihenj! Ha csak barnázás pihenj még 1-2 napot! Engem hasonló helyzetben azzal bátorított egy ismert genetikus, (nem tudom szószerint idézni, csak a lényegét) hogy: az életre való magzat megmarad. Ha nagyon véreznél, vagy ha nagyon görcsölne a hasad, ha hasító éles fájdalmat érzel, akkor sürgõsen menj orvoshoz, vagy hívd a mentõket! Remélem minden rendben! Írd meg este, vagy holnap, hogy: JÓL VAGY! Szorítok Neked!
Szorítok nagyon! Írd majd meg mi volt! Sok szerencsét, jó egészséget! Kellemes babavárást :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszi, beveszek egy Nutrilite-magnézium-ot, hátha segít. Görcsölni nem görcsölök. Már fekszem is be az ágyba, aztán holnap meglátjuk. Szorítsatok!
Ne izgulj! Minden rendben lesz! A magnézium szerintem nem árt. A lényeg hogy feküdj, feküdj és holnap doki! Õ biztosat tud mondani! Ha barnázol de nem görcsölsz, és vérzés nem lesz nem hiszem hogy gond van. Az is lehet hogy így jelez a szervezeted hogy baba van! Csak nyugodj meg! Tudom nem könnyû, átéltem! (A második hozzá szóló voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Vegyek be magnéziumot? az segíthet? Szedem az elevitet 3 napja. Jajj nagyon félek.
szia! Nem akarlak megrémíteni de nekem is így volt és sajna elment a baba.1-2 napig jött nekem is ez a barnás dolog, majd begörcsöltem elkezdtem vérezni rendesen és sajna...... Magne B6-ot kaptam, meg Rutascorbint, de már nem segített. Most megint terhes vagyok 5 hetes.Izgulok remélem nem lesz semmi. És azt ajánlom minél elõbb doki! Pihenj sokat! Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi bajod!!
A kérdező hozzászólása: Ma elkezdtem görcsölni meg vérezni. Azt mondta a doki az sztk-ban hogy csak késõi menzi és a 3 tesztet nem tudja hogy miért lett pozitív (ebbõl 2 a menszi elötti este+). Ennyi. Nem értem. Ha volt is valami, mostmár tuti nincs. Én ikerterhességnek indultam, anyukám elkezdett vérezni meg görcsölni, aztán én megmaradtam. De nálam nem hiszem hogy az az 1 megmaradna ha egy volt.... :((((

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!