Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes alvás közben (3 db)

Kislányom 5 hetes, és az éjszakai alvása közben különböző hangokat ad ki, elég hosszan, van, hogy 20-30 pecen keresztül, de közben alszik, tehát nem ébred rá fel?

Van amikor szél jön ki ezekkel a hangokkal, van amikor kaki is. Más babák is er?lködnek így álmukban? Nappal nem tapasztaltam ezt.

Legjobb válasz: Kisfiam 4 hetes,de ez nálunk is így van :)

Kisfiam 4 hetes, de ez nálunk is így van :)
azt jelenti hogy olyankor csak felületesen alszik
NÁlink is elõfordul. Mi 3 hetesek vagyunk. Szerintem is lehet álmodik :) vagy erõlködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

1, 5 hetes babám alvás közben az oldalára fordul és hátrafelé nyújtja a nyakát, lehet ebből gond?

Legjobb válasz: Az én fiam is így aludt :) Mint egy kis zsiráf, nyújtogatta a nyakát.

Az én fiam is így aludt :) Mint egy kis zsiráf, nyújtogatta a nyakát.
nekem is így aludt semmi baja nem lesz 4hós a kislányom.
Nekem másfél hetesen még nem tudott egyedül az oldalára fordulni, ahhoz még túl kicsi volt.Nekem 3 hósan fordult elõször, és ha az oldalán fekszik nekem is ezt csinálja, semmi baja nincs, nem beteg. :) 3 hós 3 hetes fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: Akkor mégsem vagyok nyugodt. A lányom tényleg jobban szeret a jobb oldalán, mint a balon, elõször csak azt hittem hogy az ablak miatt, de most már kezdek aggódni :( Mit tegyek?
3-as vagyok: az én kisfiam is jobban szeret a jobb oldalán aludni, ha viszont fel van, akkor meg állandóan a bal oldalára fordul a jobb oldalára nem nagyon akar..viszont ha a bal oldalára fordul, akkor bicsaklik hátra a feje, ahogy oldalra fordul automatikusan buktatja hátra a fejét..akkor ezek szerint az én kisfiammal sincs minden rendben???? :O
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy túlparázom, ahogy elolvastam a többi tünetet az egyáltalán nem jellemzõ a babámra, nem sírós nem ferde a nyaka, se a feje, de azért majd beszélek a védõnõvel.

5 hetes kisfiam alvás közben sokszor felsír egy pillanatra, aztán anélkül hogy felébredne újra csendben van. Miért sír fel? Van oka, vagy ez is egy "csecsemő tulajdonság"?

Legjobb válasz: Az ilyen kicsi babák általában ugyanazt álmodják, ami aznap történt velük,de ha napközben sírt,ami elég valószínû ilyen kicsinél, akkor azt álmodja,de nincs tennivalód, hagyni kell visszaaludni. Tehát ez egy csecsemõtulajdonság..van amelyik felsír,van amelyik csak nyöszörög. Sõt van olyan baba aki még nem beszél,de ilyenkor álmában majdnem értelmes szavakat képes kimondani,vagy szabájosan jaj-gat.

Az ilyen kicsi babák általában ugyanazt álmodják, ami aznap történt velük, de ha napközben sírt, ami elég valószínû ilyen kicsinél, akkor azt álmodja, de nincs tennivalód, hagyni kell visszaaludni. Tehát ez egy csecsemõtulajdonság..van amelyik felsír, van amelyik csak nyöszörög. Sõt van olyan baba aki még nem beszél, de ilyenkor álmában majdnem értelmes szavakat képes kimondani, vagy szabájosan jaj-gat.
Az én lányom akkor játszotta/játsza ezt, amikot kínozzák a pukik.Mikor kipukizza magát édesdeden alszik tovább.
Az én lányom is van, hogy csak kapálózik, van hogy nyögdécsel, van hogy sírdogál, és néha keservesen felsír, de nem ébred fel, pár pillanat mulva visszaalszik. Szerintem semmi gond, álmodnak:-)
Vagy álmodik, vagy a szelek miatt van.Nálunk is ugyanez van.Néha közben tornázik, akkor tudjuk, hogy a szelek.Néha meg csak álmodik valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!