Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes aki (242 db)

5 hetesen és 2 naposan 1 mm az átlag méret? menzitöl számolva holnap leszek 5 hetes... akkor jol számolom a heteket? és igy kell néznem?

szoval holnap töltöm az 5. hetet mert márc 13 án volt meg utoljára..2 napra.hétfön az orvos azt mondta még pici de ott van..jövö hétfön megyek vissza.most olvastam hogy 5 hetesen és 2 naposan 1mm a mérete...akkor ezt kell néznem?vagy mit fog látni?mire megyek hétfön 5 hetes és 4 napos leszek?mire számitsak hogy ne izguljam halálra magam?

Legjobb válasz: A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!

A menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket!
Nekem is ennyi volt kb. Semmiképpen se izgulj, a méreteknél ilyenkor is van különbség, van akinek csak a 6. héten látszik, szval erre nem érdemes adni, ott van az a lényeg, legközelebb meg a szívhangja, és hogy egészséges legyen, boldog babavárást neked!
hát csajok én nem tudom de én 5 hetesen 3, 8mm-es volt, elvileg..... nem tudom, most 9 hetesen meg 14mm
Papír szerint az utolsó menses elsõ napjától számolják a kort, de nem mindegy, hogy milyen hosszú a ciklusod, mert ez csak arra igaz, akinek 28 naposak. Nekem pl 30-39 naposak ( a fogamzásgátló után 10 hónap alatt sem állt be), ezért papír szerint én is 5 hetes vagyok (márc 5-én volt meg utoljára), de én tudom, hogy nekünk a húsvéti nyuszi hozta babócát, tehát igaziból még csak a 4. hetemben vagyok. Most pedig a 12 mm-es petezsákban 1, 9 mm volt a szikhólyagocska tegnap elõtt.

Ha a törpehörcsögöm 5 hetes, akkor az azt jelenti hogy gyerek még?

Legjobb válasz: Ha azt nézzük, hogy az anya 3 hetes korában választja el õket, akkor még gyerek, de vigyázz, hamar ivaréretté válik.

Ha azt nézzük, hogy az anya 3 hetes korában választja el õket, akkor még gyerek, de vigyázz, hamar ivaréretté válik.
Mit értesz gyerek alatt? Kölyök, fiatal, de ez nem jelenti azt, hogy pl. a párzással várni fog, amíg felnõ. Növésben van, fejlõdik még, satöbbi, szóval ilyen szempontból biztosan kölyök.
már ivarérett 4 hetesen már az
4 hetesen el lehet választani az anyától sõt el is kell 4 hetesen mert bánthatja , s, 6 hetesen ivarérett!végül is már majdnem felnõtt vagyis inkább serdülõ.

Ha a doki csak a petezsákot látja 5 hetesen, akkor mikortól lehetek benne biztos, hogy van a petezsákba valami?

Most 8 hetes vagyok,ha eddig nem véreztem,akkor biztos,hogy van a petezsákba baba?

Legjobb válasz: Ha most 8 hetes vagy, akkor ilyen a babód, legelábbis a net szerint. 8. hét Az embrió már meghaladta az 1 cm-es nagyságot. Az agyféltekék között megjelenik a jellegzetes árok, a sulcus haemisphericus, ezzel megkezdõdik a két agyfélteke fejlõdése. Már elkülöníthetõ az elõagyhólyag (prosencephalon), a középsõ agyhólyag (mesencephalon) és az utóagyhólyag (rhombencephalon). Megjelennek a láblemezek és a kéz ujjsugarai. A vesék mûködésének beindulását jelzi a telõdõ húgyhólyag. Néha már az elõbélbõl fejlõdõ gyomor is látszik.

Ha most 8 hetes vagy, akkor ilyen a babód, legelábbis a net szerint. 8. hét Az embrió már meghaladta az 1 cm-es nagyságot. Az agyféltekék között megjelenik a jellegzetes árok, a sulcus haemisphericus, ezzel megkezdõdik a két agyfélteke fejlõdése. Már elkülöníthetõ az elõagyhólyag (prosencephalon), a középsõ agyhólyag (mesencephalon) és az utóagyhólyag (rhombencephalon). Megjelennek a láblemezek és a kéz ujjsugarai. A vesék mûködésének beindulását jelzi a telõdõ húgyhólyag. Néha már az elõbélbõl fejlõdõ gyomor is látszik.
Miért ne lenne?Bár akkor sem vérzel, ha eleve ki sem alakult az embrió.De biztos nem lesz semmi baj, ezen mindenki aggódik.Utánna meg azon, hogy legyen szívhang stb.Mindig van miért izgulni, de nem lesz semmi baj.Az meg csak jó jel, hogy nem véreztél:) Csak nyugalom, élvezd minden percét!12 hetes kismami

Ha valaki terhes és mégcsak a beágyazodástol számolva 3, 5 hetes akkor érezhet minden szagot büdösnek? Vagy még korai lenne?

Legjobb válasz: szia.Elvileg korai,igen,de én is hasonló cipöben jártam,Azt mondta mindenki,hogy lehetetlen,most mégis 28.hetes a babó a hasamban:)

szia.Elvileg korai, igen, de én is hasonló cipöben jártam, Azt mondta mindenki, hogy lehetetlen, most mégis 28.hetes a babó a hasamban:)
Szia!Neeeem, dehogy korai, bár mindenkinél másképp jelentkezik.Nálam volt mindenféle és abban a 12-13 hétben tényleg ki lehetett volna kergetni a világból az olajos-zsíros-tocsogós :) dolgokkal!!!Na jó, most sem eszem ilyeneket, csak akkor kifejezetten haldokoltam tõle.:) ....Van kismama, aki mindenféle rosszullét, vagy különösebb érzékenység nélkül éli meg az egész babás korszakát.Némi jó is van ezekben a rosszullétekben, mert az orvos szerint ezek jelenléte az elsõ trimeszterben a babát is védik!Üdv Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
Bár korai, de nem kizárt! Én még csak 5 hetes terhes voltam, mikor vészes hányással ( minden szagtól és kajától!) kórházba kerültem, mert ki is száradtam. Onnan a 12. hétig meg se állt..... Viszont a kisfiam egészségesen megszületett, már három éves! Sajna ha ilyen érzékeny vagy a szagokra nem kizárt, hogy hiperemezises leszel te is, akkor viszont ne késlekedj dokihoz menni, ha pl. túl sokszor hánysz!
A kérdező hozzászólása: köszi:) nemhánytam még, csak érzékeny vagyok a szagokra és evés után hányingerem lesz. minden szagot büdösnek érzek . pedig más nem érzi csak én. mikor nincs is semilyen szag akkor is büdöst érzek.
Szia! Én nem is tudtam, hogy terhes vagyok (akkor még) és undorodtam egy csomó szagtól! Mint utóbb kiderült talán 3 hetes lehettem. Egyénenként változó szerintem a dolog. Üdv: 37 hetes kismama

4-5 hetesen aki elvetel mik a tapasztalatai?

nekem ebben a honapban kesett a menszim 3 napot.teszteltem halvany negativ lett.de mar 1 hete rosszul voltam nagyon fajt a fejem,allandoan faradt voltam meg furcsan ereztem magam.aztam megjott a menszim de nem olyan volt mint kellett volna.csak barnaztam gorcsolgettem.jah es hanyingeem van.tegnap elmentem wcre es furcsa dolgot lattam.megneztem a neten hogy naz ki egy 4-5hetes embrio.es pont ugy mint amit en lattam tegnap wczes utan.

Legjobb válasz: Nekem is pontosan igy tõrtênt, 3 napot kêset, a teszt pozi lett. Kêmiai terhessêgnek nevezik. Bár ên fogamzásgátlòt szedek. Ên nem láttam semmi embrioszerüt a vêrzêskor.

Nekem is pontosan igy tõrtênt, 3 napot kêset, a teszt pozi lett. Kêmiai terhessêgnek nevezik. Bár ên fogamzásgátlòt szedek. Ên nem láttam semmi embrioszerüt a vêrzêskor.
A kérdező hozzászólása: Én is fogamzásátlót szedek és mellette lettem terhes.a halvany pozi teszt elött 3-4nappal görcsölgettem de nem volt vészes(amugy nem szoktam görcsölni menszikor.).a "menszim"csak barna volt.tegnap volt egy pici piros utána meg láttam a wcbe kis embrió szerüt.de az a furcsa h az nem volt véres
Nekem volt már vetélésem 9hetesen és 4+2 hetesen is. a 9 hetes vetélésnél, egy nagy kb fél citromnyi "csomó" volt. Viszont a 4+2 hetes terhességnél, amit biokémiai terhességnek neveznek, semmi embrionalis forma nem volt. Ilyenkor max darabosan vérzel, esetleg egy ici pici petezsák az amit láthatsz, de magát a babát még nem. biztos nem azt láttad ha csak nem idösebb volt a terhességed! Sajnálom h elvetéltél, még ha gyógyszer mellett is jött össze! Szerintem ha elmúlik a vérzésed menj el dokihoz h megvizsgáljon!

31+5 hetesen akinek a babóját 1780 grammra becsülték, mennyivel született meg a végén a kis jövevény, és hanyadik hétre?

Legjobb válasz: Barbara 2008.01.19 38+4 hétre 3550 g és 54 cm, Boglárka és Levente 2010.08.01 38+7 hétre 3200 g és 50 cm 3450 g és 52 cm

Barbara 2008.01.19 38+4 hétre 3550 g és 54 cm, Boglárka és Levente 2010.08.01 38+7 hétre 3200 g és 50 cm 3450 g és 52 cm
nem egészen a 31+5, de leírom: 1 fiú: 29 hét: 1359 gr. 37+6: 3600 gr. született 40+6-on: 4400 gramm, 57 cm 2. lány: 30+1: 1672 gr. 37+1: 3301 gr. kiírt napon 3950 grammal és 56 centivel született
Szia! Az uh-s papíromon csak a 29. heti bescül súlyt találtam meg, a többin nem szerepel, csak mondta mindig az orvos. 29. héten 1300 g volt a babám, 40+3 hétre született a kisfiam 3140 g-mmal és 51 cm-rel. Üdv.

5 hetesen már látna valamit? Vagy ki tudja tapintani a doki? Alkalmassági vizsgálat céljából kell mennem több helyre is többek között nőgyógyászatra a dokimhoz. Már babaprojekten vagyunk. Ha akkor és addig nem jönne meg akkor kb 5 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szia! Hát ultrahangon bizonyosan,mert én 5 hetesen mentem és a petezsák benne a szikhólyaggal mát tökéletesen látszódott. Ha csak kézzel vizsgál akkor szerintem annyi hogy picit megvan nagyobbodva a méhed.

Szia! Hát ultrahangon bizonyosan, mert én 5 hetesen mentem és a petezsák benne a szikhólyaggal mát tökéletesen látszódott. Ha csak kézzel vizsgál akkor szerintem annyi hogy picit megvan nagyobbodva a méhed.
Ha kézzel vizsgál akkor is ki tudja tapintani. Nekem kb. 3 hetesen a dokim is megmondta, az ultrahangon is látszott, igaz ott alig vetté észre.
u.h.-gal biztos látja, nekem 4hetesen látta. sok sikert
Nem foganástól, hanem az utolsó mensidtõl számítják ki, hogy hány hetes a baba.
Bocsi folytatom: és 7 hetesen már van szívhang.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor már elvileg lesz szívhang, ugye?
megkérdezhetem mikor volt az utolsó mensid?
igen lessz szivhang
Tutira ott fog lüktetni a kis szívcsöve!!! (mert ekkor még csak az) :o)))
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menszim jan. 29-én volt!
köszike a választ!!!

Megjöttem az ultrahangról, 5 hetes vagyok. Azt mondta a doki, hogy 3, 8x4mm-es a petezsák. Két hét múlva kell visszamennem kontrollra, akkor már lesz szívhang is! Ez jó méretben?

Legjobb válasz: Szerintem jó a mérete, 5 hetesen, nekem 16mm volt az átmérõje 5 hetes 6 naposan. Igaz engem 25.-ére hívott vissza, de ha valami nem stimmelt volna, úgyis mondja. Engem is itt nyugtattak meg a kismamák, hogy minden ok. Boldog babavárást! 7 hetes kismama

Szerintem jó a mérete, 5 hetesen, nekem 16mm volt az átmérõje 5 hetes 6 naposan. Igaz engem 25.-ére hívott vissza, de ha valami nem stimmelt volna, úgyis mondja. Engem is itt nyugtattak meg a kismamák, hogy minden ok. Boldog babavárást! 7 hetes kismama
Szerintem telejesen jó a méret. Nekem 7 hetes halloták elösször akis szivecskéjét. 22 hetse kismami
Igen, én is augusztus 5re vagyok kiírva és ma van a 36+5!
Most en szamolok hulyen, vagy addigra pont 39+7 leszel nem??? Vagy mar engem is osszezavartal :D de sztem jol irtak ki. Vagy 6.-a, az pont 40+1 lesz.
Jól van minden, 36+5 vagy, vasárnap 37, 22.-én 38 hetes, 29.én 39 hetes, és aug 5.-én 40. Jó babázást!!! 20 hkm
Elõzõ vagyok. 39+7 nincs. Az már a 40!
Elso vagyok. Akkor bocsi a fogalomzavarert :) na de majdnem jol raktam ossze :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!