Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes 5 napos (147 db)

Ha 5 hetes 5 naposan megy valaki ultrahangra, és esetleg ikreket vár, azt már meg tudják állapítani?

Legjobb válasz: ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)

ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)
Nem feltétlenül.
Nem valòszìnû.
Pont 6 hetes voltam amikor megallapitottak. Mind a ket babonak megmutattak a szivhangjat is.
Nekünk 6 hetesen még kettõ volt 12 hetesen már csak egy.
5 hét 6 naposan voltunk az elsõ ultrahangon. Igaz Kaális babák de látták hogy ikrek és mindkettõnél volt szívpulzálás.
6 hetes múltam az ikrekkel, mikor elõször voltam UH-n, de még csak egy szívhang volt, és nem is volt ikrekre utaló nyom. Legközelebb, 11 hetesen már két baba látszódott odabent nem kis meglepetésemre.
A kérdező hozzászólása: igen volt a családban azért izgulok :) anyukám testvérei ikrek, így szerintem elég nagy az esélyem rá. 5 hetesen 5naposan voltam uh-n, de még csak egy petezsák látszott, szívhang még nem volt. 8 hetesen megyek vissza, az még másfél hét, remélem akkor kiderül. köszi a válaszokat :-)

Kb.5 hetes 5 napos terhes vagyok már az orvos is látta a pezezsákot! Voltam márc.3-án CT vizsgálaton aminél csak arckoponya CT-t csináltak! ! Ártott a babának?

Tudom hogy terhesen veszélyes a CT...De akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok s?t kb. akkor ágyazodhatott be a pici!És csak a fejemet vizsgálták..Mégis nem hagy nyugodni a gondolat! Orvostól még nem kérdeztem majd jövö héten megyek.

Legjobb válasz: Szia, Jobb lenne a dokinak megejteni inkább egy telefont, mert itt sokan félreinformálhatnak-persze nem feltétlen- de jobb a biztosra menni.Igazából nem tudom, hogy a ct-nek milyen káros hatásai lehetnek, de az elsõ 12 hétben vannak fontos fejlõdési szakaszok amibe bezavarhat ha tényleg olyan a hatás.Szerintem keress rá a google-ben a ct káros hatásaira és talán még a hétvégén választ kapsz a kérdésedre.

Szia, Jobb lenne a dokinak megejteni inkább egy telefont, mert itt sokan félreinformálhatnak-persze nem feltétlen- de jobb a biztosra menni.Igazából nem tudom, hogy a ct-nek milyen káros hatásai lehetnek, de az elsõ 12 hétben vannak fontos fejlõdési szakaszok amibe bezavarhat ha tényleg olyan a hatás.Szerintem keress rá a google-ben a ct káros hatásaira és talán még a hétvégén választ kapsz a kérdésedre.
Szia! Igazából a CT röntgensugárral dolgozik, minimális pontból kijövõ rtg sugárral, ahol minimális a szórt sugárzás veszélye. Vannak olyan orvosok akik rtg sugár mellett dolgoznak, és mikor megtudják, hogy terhesek, csak akkor kerülnek át más munkaterületre. Szólj az orvosodnak, aki bizonyára alaposabban fog majd nézni, de Õ is azt fogja mondani, hogy minimális a kockázat, de TE döntessz a TE felelõséged. Szurkolok Neked !
szerintem nem lesz baj, de azért kérdezz meg egy genetikust, hogy megnyugodjál!

Most akkor 9 hetes, 5 napos vagy 8 hetes, 4 napos?

Babát várok.Az orvos azt mondta,hogy 8 hét-4 nap körüli a babóm,viszont tegnap a kalkulátor 9 hetet és 5 napot mutatott.

Legjobb válasz: A menstruációd szerint 9hét 5 napos vagy de az UH szerint 8hét 4 napos, egy hét eltérés nem számít, ez azt jelenti hogy késõbb volt ovud, nem a 14. napon, Boldog babavárást! :)

A menstruációd szerint 9hét 5 napos vagy de az UH szerint 8hét 4 napos, egy hét eltérés nem számít, ez azt jelenti hogy késõbb volt ovud, nem a 14. napon, Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Így már érthetõ.Köszi! :) ) Megy a zöld kezecske.
Nekem is egy héttel kisebbet mondott a doki eddig, holott a táblázat szerinti mérete mindig megegyezik (a kalkulátoros terhességi héttel), vagy több. Mostmár, a 12. hetin kezdett közelíteni, hogy 12 és 13.hét között vagyok, holott kalkulátor és babaméret alapján is már simán betöltöttem a 13. hetet! Szerintem emiatt ne aggódj! :)
en menstruacio szerint mondom ha kerdik, 8 hetes 4 napos vagyok (most latom te is) de tudom mikor fogant, mert csak 2 szer szeretkeztunk abban a honapban, ovu napjan es az utan. de azt mondom amit a kalkulatorok, es a doki is azt irta a papirra.
Nekem május 14-én jött meg utoljára, tehát mensi és kalkulátor szerint ma vagyok 10+1 napos, viszont volt 2 ultrahangom már, az elsõ szerint valóban 10+1 napos, a késõbbi szerint pedig 9+5 napos. 28 naposak a ciklusaim, és tuti középidõben fogant, mert csak akkor voltunk együtt.

16 hetes + 5 napos vagyok! Ez mit jelent? Betöltöttem 4 hónapot vagy sem?

Bocs, de mindenki mást magyaráz, és a munkahelyemen fontos igazolnom, hogy túl vagyok 4 hónapon, de sokan azt mondják, hogy csak a 17. hétt?l! De 16 betöltött hét szerintem 4 betöltött hónapot jelent, és a plusz 5 nappal, elvileg már az 5. hónapot kezdtem meg! Vagy nem???

Legjobb válasz: Szerintem a hónap az hónap, a hét meg hét. Attól hogy a terhességet hétben számolják, a hónapok hónapok maradnak. Én szeptember 1-én estem teherbe. Most, 2008.01.31-én 21 hetes és 5 napos vagyok, és 4 hónapos és 31 napos:-) Tehét február 1-29 között töltöm az 5, hónapot. 4 hét nem pont egy hónap, án így gondolom, de ez a magánvéleményem:-)

Szerintem a hónap az hónap, a hét meg hét. Attól hogy a terhességet hétben számolják, a hónapok hónapok maradnak. Én szeptember 1-én estem teherbe. Most, 2008.01.31-én 21 hetes és 5 napos vagyok, és 4 hónapos és 31 napos:-) Tehét február 1-29 között töltöm az 5, hónapot. 4 hét nem pont egy hónap, án így gondolom, de ez a magánvéleményem:-)
szia! Én is csatlakozom az elõttem lévõ válaszához, ugyanis a terhességet hétben számoljuk és így 1 hónap nem 4 hétnek számít, mert ha megnézed a naptáradat akkor van amelyik 5-hét. elõszõr én is így jártam a párommal vitatkoztunk ezen mert én már kb 3 héttel ezelõtt mondtam azt hogy 5 hónapos vagyok. pedig akkor még nem az voltam:-) és ha te is megnézed a naptárat akkor fogog jobban megérteni. Mert ha 40 hérte szülünk és azt elosztjuk 4-el mert ugye te ugy veszed az egy hónap akkor nem 9-hónapos leszel hanem 10. Legegyszerûbb ha a ki írt szülési dátumodhoz igazítod a hónapo. Pl én május 29-re vagyok ki írva és most 29-én voltam 5 hónapos. majd febr.29-én leszek 6 hónapos. Elõször nekem is bonyolult volt de aztán megértettem:-) Remélem tudtam segíteni. jó babavárást.
én úgy váltom át a heteket hónapokká, hogy a 40-et elosztottam 9-cel, így 4, 44-et kaptam. tehát 1 hónap 4, 44 hetet jelent. ezek szerint te majdnem 4 hónapos vagy. saját ötlet, de én e szerint számolom a hónapokat.

7 hetes 5 napos terhes vagyok a naptár szerint. Ma a doki gépe 7 hetes 2 napos terhességnek megfelelõ méretet számolt. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: nincs ez a pár nap nem mérvadó. Az orvosi tippelés sokszor hagy kivetnivalót. Barátnömnek sián félre számolták minimum 3 héttel a terhesség elejétõl a szülésig végig. (nem volt ciklusa elötte 3 hónapig, igy nem lehetett ciklus szerint számolni.) Egy baba sem születik 37. hétre 4,5 kg. fölött, utána mondta is az orvos hogy még tul is hordta.

nincs ez a pár nap nem mérvadó. Az orvosi tippelés sokszor hagy kivetnivalót. Barátnömnek sián félre számolták minimum 3 héttel a terhesség elejétõl a szülésig végig. (nem volt ciklusa elötte 3 hónapig, igy nem lehetett ciklus szerint számolni.) Egy baba sem születik 37. hétre 4, 5 kg. fölött, utána mondta is az orvos hogy még tul is hordta.
Nincs. A gépek átlagokat számolnak,
Szerintem biztos, hogy nincs baj! A fogantatás napja is eltérhet pár nappal, vagy az orvos egy kicsit alább állítja meg a kurzort és meg is van a pár mm-es eltérés. Több hetes eltéréseknél lehet gond. De még akkor sem biztos, az én kisfiamat is kisebbnek mérték, semmi baja.
Az orvos kézzel jelöli ki a méretet, ha nem eléggé precíz az egérhasználata, akkor simán napokat mellélõ. Kb ennyi idõs terhesen a dokim 10 perc alatt három különbözõ dátumot mért, függõen attól, hogy épp mennyire csúszott meg az egér a kezében.
nincs! Nekem annak idején 18 hetes uh-n egyik doki 18-nak, másik 20-nak, harmadik, 17 hetesnek mondott. Egyik szerint kicsi a babám, másik szerint nagyobb, harmadik szerint normális méretû. De a kedvenc mérésem, a 39. héten 3250g babám, aki végül 6 nap múlva 4120g született.
Hát igen ennyit az rovosi tippelésrõl....:) Sok ilyet hallottam már mitn amit az utolsó ir.
nekem egy nap különbséggel van aki 6 hetet mondott másik doki meg másnapra rá 8 hetet.... errõl ennyit 12. hét elõtt nem tudják belõni a kort. ne görcsölj a méreteken :)
Csak rosszul mért, két egyforma idõpontot, nekem még nem mondtak...

5 hetesen 2 naposan 14, 2 mm-es üres petezsák még ok? Van remény?

Legjobb válasz: Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.

Ne viccelj! Talán riogatott a doki vagy mi? 5 hetesen nekem sem látszott több. Tökéletes lelet ez egy 5 hetes terhességhez.
De jóóó!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Igen, pozitív leszek, nagyon örülünk:)
Gratulálok! :) ))És a jövõben csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a hányingertõl eddígh fel sem tudtam kelni, ezért sem írtam eddíg, most is laptopról vagyok fekve.már 11 mm volt a baba és volt szívhang tegnapelõtt:)
4. vagyok Pedig nyugodtnak kellene lenned!! Lehet, hogy az ultrahang nem volt a legmodernebb és ahogy írod is nem sokáig nézegetett az orvosod. Nekem is keresnie kellett és nem egybõl látta. Nem lesz semmi baj!
Szerintem nagyon nem jó ez a negatív hozzáállás. Nem értem az elkeseredettséged okát. Sajnálom azt, ami veled történt, de most ne ezen agyalj, hanem azon, hogy új élet fejlõdik benned, aki meg fog születni, mert azt akarta, hogy te legyél az anyukája. Saját életedet keseríted meg azzal amit most magaddal mûvelsz, ez már rá is kihat. Nem lesz semmi baj, csak el kell hinned!!!
A kérdező hozzászólása: Ja, az elõzõnél 8 hetes 3 naposan volt 6 mm az embrio szívhanggal, 9 hetesen 6 naposan 7 mm volt és nem volt szívhang már
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon remélem, hogy minden rendben lesz !!! El vagyok kicsit keseredve, sõt nagyon..már háromszor elsírtam magam.Nem tudom, hogy fogom kibírni jövõ csütörtökig. Utolsó, most hány hetes vagy? Veletek minden rendben? Nekem nagynak tûnik a 14 mm, ahhoz képest, hogy nincs benne még semmi.Abban reménykedek, hogy talán nem kereste elég ideig az orvos.Kaptam róla egy képet, nézegetem, elég kicsi a kép, talán nem lehetett látni, ki kellett volna nagyítani.Ezzel nyugtatom magam.
Én is pontosan 5+2 hetesen voltam dokinál. Azt írta a papíromra, hogy 14, 8 mm-es szabályos petezsákot lát. De semmit, hogy mi hogyan van benne. Remélem, hogy minden rendben lesz Nálad is! Mennyi idõsen állt meg az elõzõ embriód a fejlõdésben?
Elsõ vagyok. Így már megértem a félelmedet, de próbálj nagyon pozitív lenni! Az Utro az jó, segít reméljük. Nekem is volt vetélésem, és utána rögtön terhes maradtam. Sokszor jártam a dokihoz UH-ra, hogy kövessük minden oké-e. 5 hetesen kb ekkora petezsákot látott, mint a tiéd. Én rákérdeztem, hogy szikhólyag van-e már. Mondta nincs, de egyáltalán nem mondta, hogy ez baj lenne, és én sem aggódtam, pedig én ultra parás kismama vagyok. Következõ UH-n kb. 10 nappal késõbb már hallottam a szívverését, amit nagyon megkönnyeztem. A legcsodálatosabb hang volt, amit hallottam. Te is át fogod ezt élni, hidd el! Ja, és majdnem 4 kilós egészséges gyermeket szültem. Most a másodikkal vagyok 23 hetes. Nagyon szurkolok neked! Minden rendben lesz! Ja, és ne keresgess a neten! Ne olvagass!
Szia a 3as válaszoló vagyok nem azért írtam hogy beparázz ez annyi mindentõl függ hogy milyen az uhu gép mennyi ideig keresgélt ilyenkor még nem az van hogy 2 mp után felkiált a doki hogy jé szikhólyag hanem keresni kell. szerintem minden rendben van az már egy nagyon jo jel hogy szabályos a petezsák jó uhu gép nélkül csak ez látszódhat még ilyenkor nyugodj meg :) :) Boldog babavárást!!!!
Szia! 5 hetesen 10mm volt a petezsák. Nem írta a leletemre, hogy van szikhólyag, pedig mondta. Nyugi, ne aggódj. Az is lehet nem is 5 hetes a terhesség. Várj vele:-) Sok sikert! 28+4hkm
A kérdező hozzászólása: Az orvos éppenhogy pár másodpercig ultrahangozott, mert múlt héten volt barna folyásom, nem nagyon akart ott bent piszkálódni, így amint megtalálta a petezsákot, rögzítette a képet, nem is közelített rá.Nem ilyesztett meg, azt mondta , szép szabályos petezsák, jó a mérete. Én magam mindíg utána nézek, mit kéne látni ilyenkor, azóta, hogy tavaly is volt egy terhességem és kisebb volt az embrio , de egy másik orvos mindíg azt mondta, hogy rendben van.Sajnos az megállt a fejlõdésben. Azót nem tudok hinni az orvosoknak, olyan félvállról vesznek mindent. Most kapok utrogestant. Utolsó két válaszoló, nem nyugtattatok meg... :(
Nekem 5 hetesen 11 mm volt a petezsák, szikhólyaggal, De a szikhólyagot az elsõ pillanatban még nem látta a doki, csak néhány másodperces vizsgálat után. Akkor mondta, hogy ott a szikhólyag, méhen belüli. :) ) Egy icipici pontocska volt az uh felvételen.
Nekem anno azt mondta a dokim hogy egy 12 mm-es petezsákba látszodnia kell valaminek.Meg is találtuk a szikhólyagot.
5 hetesen 4mm-es petezsákom volt. 8 hetesen 11mm-es embiró, szívverés. 12 hetesen 52 mm-es magzat. Tehát hogyne lenne remény.Sõt, nem is kell reményrõl beszélni, 5 hetesen még ezt kell látni. 12+6 hkm.
A kérdező hozzászólása: :)

5 hetesen 3 naposan mit fog a doki látni? Elképzelhetõ, hogy lesz már szívhang?

Kedden megyek uh-ra. A fogantatáshoz mérten pontosan adtam meg a kort 5+3. Volt már valamelyikõtöknek olyan, hogy már ilyenkor volt szívhang is, embrió, nemcsak petezsák? Nem aggódom, ha esetleg még nem lesz szívhang, csak érdekel hogy másnál ebben az idõpontban volt-e.

Legjobb válasz: Én 5+5 naposan voltam, nekem még nem volt akkor szívhang. Rá 3 hétre kellett visszamennem.

Én 5+5 naposan voltam, nekem még nem volt akkor szívhang. Rá 3 hétre kellett visszamennem.
6+1 indul el a szív hang. Én pont akkor voltam. Üdv.
szinte kizárt...
Ne a fogantatástól számolj, hanem az utolsó menstruáció esõ napjától (a terhesség alatt is végig így fognak számolni). 5+3 nál naptár szerinti számolással még 100%, hogy nincs szívhang.
En most szerdan voltam 4+6 es semmit nem lattak nem hogy szivhangot.. most aggodhatok hogy mehen kivuli...
Szia, én 6 hét 2 naposan voltam és nekem még nem volt szívhang, sõt csak szikhólyag volt, de a doki alapból 5-6 hetet írt a papíromra, amúgy meg nekem 3 nappal késõbb volt ovum, így valószínû ezért nem volt, de 7-8 hetesen mentem vissza, azaz 2 hét múlva és akkor már volt szívhang és 14 mm crl.
5-6 hetes terhességet jelent.
Vagy 5-6 hetes terhesség, vagy 5 hetes 6 napos...nekem mindig az utobbi volt írva....

Holnap megyek az első ultrahangra, mit fogok látni 5 hetesen 2 naposan? Esetleg valaki volt ennyi idősen? Mit látott?

Azért ilyen kormán megyek,mert szeretném tudni,hogy jó helyen van-e és gyógyszert is kell iratnom.

Legjobb válasz: nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott,és azt tudta megállapítani,h méhen belül van

nekem 5 hetesen még csak gestatios gyûrût látott, és azt tudta megállapítani, h méhen belül van
5+2-n voltunk mi is pontosan :) Már látszott, hol ágyazódott be, szabályos petezsák volt. 6+2-n mentünk vissza, más okból, de ránéztünk, és akkor már volt szívhang :) 2mm-es volt akkor :) Gratulálok nektek ! :)
Általában ilyenkor a petezsák már látszik.Bocsi, hogy megkérdezem, de fogamzásgátlót akarsz íratni?
Gondolom Utrogestant vagy Duphastont akar íratni. Én 6 hetesen voltam elõször, de csak 5 hetesnek felelt meg. Petezsákot láttunk. 10 hetesen behozta a lemaradást :) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm, hogy válaszoltatok! Utrogestant kell iratnom ! Remélem holnap látunk már valamit és köszönöm a gratulációt :)

5 hetes 1 napos terhes vagyok, és ultrahangon még nem látszik a petezsák. Ez normális? A többi lent.

Ma voltam ultrahangon, azért ilyen hamar, mert egy ismer?s az orvosom, és ? ajánlotta, hogy nézzük inkább meg, és zárjuk ki a méhen kívüli terhesség gyanúját. Hát nem tudta kizárni, csak inkább rám hozta a frászt. A lelet szerint méhen belül terhesség nincs, a petefészek és a petevezet?k a belek árnyékoltsága miatt nem láthatóak, a méh nyálkahártya vastagsága 11,4 mm. Az orvos azt mondta, három lehet?ség van, lehet, hogy volt baba, de közben felszívódott, lehet, hogy csak nagyon pici, és majd csak kés?bb lesz látható, vagy lehet, hogy méhen kívüli a terhesség. Annyit mondott még, hogy ha nagyon er?s alhasi fájdalmat, rosszullétet tapasztalok, azonnal menjek a kórházba. Nem nyugtatott meg. 4 hetesen elkezdtem émelyegni, hányingerem volt, aztán pár nap múlva ez a tünet is megsz?nt, nem értem, miért. Egyszer teszteltem dec. 23-án, akkor halvány csík jelent meg, holnap tesztelek még egyet, remélem, er?s csík lesz. Kismamák, járt már így valaki közületek? Azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza kontrollra, de addig meg?rülök az aggódástól, nagyon félek a méhen kívüli terhességt?l, meg hogy felszívódott a baba.

Legjobb válasz: tesztelj,ha már 5 hetes vagy akkor az esti vizeletböl is erõs a csík.

tesztelj, ha már 5 hetes vagy akkor az esti vizeletböl is erõs a csík.
Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ismét ultrahangon, szerencsére minden rendben van, 10 mm-es szabályos petezsákot látott az orvos, méhen belül, magzati elemek sejthetõek. 10 nap múlva újra UH, akkor talán már szívhang is lesz. Ez alatt az egy hét alatt 5 évet öregedtem. :)
Örülök a pozitiv tesztnek, és drukk h minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel újra teszteltem, nagyon erõs lett a csík. Örülök nagyon, mert legalább tudom, hogy nem szívódott fel a baba. De még mindig lehet az is, hogy méhen kívül van. Azért 2 naponta még tesztelgetek. Beszéltem az orvosommal is, azt mondta, hogy az erõs csík mindenképpen jó jel, nem kell várnom két hetet, kicsikartam belõle, hogy jövõ hét pénteken újra nézzen meg, majd megírom mi volt. Csigalassúsággal telnek a napok.
Sajnos nálam akkor szûntek meg egyik napról a másikra a tüneteim, amikor kiürült a hcg.. remélem, te nem így jártál. Mindenképp írd meg, hogy mi volt!!!
Úgy tudom, hogy ilyenkor még a petezsák is olyan picike, hogy nem látható, de ha már megvastagodott a méhnyálkahártya, az jó jel. Nyugodtan tesztelj két naponta, és erõsödnie kell a csíkoknak. Nekem pl. 30 napos ciklusnál a 39.-en teszteltem és elõbb jött ki a második csík, mint az elsõ.
Kérlek írd majd meg mit teszteltél! (viszont érdemes pár napig tesztelni, mert ha felszívódott, utána pár napig mutathat pozitívat, igaz akkor egyre halványabban)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors és megnyugtató válaszaitokat, próbálok nem aggódni. Igazából nem is az aggaszt, hogy nincsenek tüneteim, hanem hogy 4 napig voltak, aztán egyik napról a másikra elmúltak. A dokim erre mondta, hogy lehet, hogy felszívódott. Két terhességem volt már, mind a kettõnél a 6. héten jött a rosszullét. Most korábban is kezdõdõtt és hamar el is múlt. Van egy 2 éves gyönyörû fiam, de sajnos idén augusztusban volt egy vetélés indukcióm a második terhességbõl, 21 hetesen kellett megszülnöm az addigra már halott kislányomat, mivel súlyos szívfejlõdési rendellenességet állapítottak meg nála. Most decembertõl próbálkoztunk elõször a férjemmel, már szabad volt, és így elsõre össze is jött, remélem, nem szívódik fel. Köszönöm még egyszer mindenkinek! Majd írok még ide, ha érdekel valakit, hogy mi lett a babával.
Én vagyok az elõzõ, nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt eddig!:)
szia mult héten voltam dokinál 4+4naposan csak 2cm felritlulás volt most csütörtökön el mentem és 5mm petezsák akkor voltam 5+3napos ne aggodj!
Pont mintha az én történetemet írtad volna le. Utolsó menstruációmtól számítva két hétre mentem orvoshoz, elõszõr vizsgált nem érzett semmit majd hüvelyi ultrahangot csinált nem látott semmit, pedig már 6 hetesnek kellett volna lennem, rá három napra bementem maszekba egyik kórházba, ahol az orvos szintén nem érzett semmit vizsgálatnál, és nem látott semmit ultrahangon, csak egy picuri petezsákot ábrázoló képletet ez volt a papíron, de nem volt benne biztos, engem is riogattak méhen kívüli terhességgel, illetve azzal is, hogy nem tudott megfelelõen beágyazódni el fogok vetélni, ezt követõen 3 hétig minden héten mentem ultrahangra, ahol már egyre jobban látható volt, majd hat hetes 3. naposan már szívcsõpulzálás volt látható, mivel babucim két héttel késõbb fogant nem lehetett az utolsó menstruációtól számolni. Most már 10 hetes lesz szombaton, és július 28-ra várom!:) Ne aggódj!
Szia voltál már uhn?Minden ok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!