Találatok a következő kifejezésre: 5 hetes, 3 (255 db)

5 hetesen 3 naposan mit fog a doki látni? Elképzelhetõ, hogy lesz már szívhang?

Kedden megyek uh-ra. A fogantatáshoz mérten pontosan adtam meg a kort 5+3. Volt már valamelyikõtöknek olyan, hogy már ilyenkor volt szívhang is, embrió, nemcsak petezsák? Nem aggódom, ha esetleg még nem lesz szívhang, csak érdekel hogy másnál ebben az idõpontban volt-e.

Legjobb válasz: Én 5+5 naposan voltam, nekem még nem volt akkor szívhang. Rá 3 hétre kellett visszamennem.

Én 5+5 naposan voltam, nekem még nem volt akkor szívhang. Rá 3 hétre kellett visszamennem.
6+1 indul el a szív hang. Én pont akkor voltam. Üdv.
szinte kizárt...
Ne a fogantatástól számolj, hanem az utolsó menstruáció esõ napjától (a terhesség alatt is végig így fognak számolni). 5+3 nál naptár szerinti számolással még 100%, hogy nincs szívhang.
En most szerdan voltam 4+6 es semmit nem lattak nem hogy szivhangot.. most aggodhatok hogy mehen kivuli...
Szia, én 6 hét 2 naposan voltam és nekem még nem volt szívhang, sõt csak szikhólyag volt, de a doki alapból 5-6 hetet írt a papíromra, amúgy meg nekem 3 nappal késõbb volt ovum, így valószínû ezért nem volt, de 7-8 hetesen mentem vissza, azaz 2 hét múlva és akkor már volt szívhang és 14 mm crl.

5 hetes 3 napos terhes vagyok! Duphastont szedek tegnap este óta óta nincsenek tüneteim csak nagy néha mellszurka de a hasam az már nem fáj úgy mintha megakarna jönni! Ez baj!?

Ha isten ments a baba meghalt volna vagy valami annak lenne valami jele vagy a duphaston nem engedi?Holnap megyek dokihoz 1-t?l rendel de addig megbolondulok!Meg az is fura hogy terhesség elején 2 napos késés után néztem a nemiszervem és sötét piros volt ma meg normális!Nyugtassatok meg légyszi hogy ezek a tünet elmaradások nem rosszat jelentenek!Köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem úgy mondta a dokim, hogy ezek a terhességmegtartó gyógyszerek a hasfájást is csillapítják kicsit. Nem kell megijedni, nekem is volt, hogy elmúlt minden tünetem, pánikba is estem... Most már 13+3 hetes vagyok és minden rendben velünk! Ja, és nem hánytam, nem volt hányingerem, nem feszült elviselhetetlenül a mellem és csak néha jött elõ a hasfájásom.

Nekem úgy mondta a dokim, hogy ezek a terhességmegtartó gyógyszerek a hasfájást is csillapítják kicsit. Nem kell megijedni, nekem is volt, hogy elmúlt minden tünetem, pánikba is estem... Most már 13+3 hetes vagyok és minden rendben velünk! Ja, és nem hánytam, nem volt hányingerem, nem feszült elviselhetetlenül a mellem és csak néha jött elõ a hasfájásom.
Szia!Nekem sem fájt különösebben a hasam, én a duphastont szedtem a 12.hétig.Majd jönnek a tünetek, ne aggódjál, nekem 7.héttõl van erõs mellfájásom, bár most kezd picit enyhülni már.A hasszurka, meg feszülés meglesz, fõleg majd hirtelen mozudlatoknál.A gyógyszer segit megtartani a babát.13+6 hetes kismami.

Jártatok már hasonlóan? Úgy izgulok! 5 hetes 3 napos terhes vagyok.Tegnap beleléptem egy rozsdás szögbe..

Az ügyeleten kifert?tlenítették,de tetanuszt nem kaptam,mert terhes vagyok.Az az egy szerencsém,hogy 2004-ben kaptam tetanusz oltást,és talán az még véd valamennyire.

Legjobb válasz: Reméljük, hogy nem fog elfertõzõdni. Sajnos nekem az egy ismerõsõmnek nem volt szerencséje. Bizzunk a dokikban. 23 hetes km.

Reméljük, hogy nem fog elfertõzõdni. Sajnos nekem az egy ismerõsõmnek nem volt szerencséje. Bizzunk a dokikban. 23 hetes km.
A kérdező hozzászólása: "Nagyon" kedvesek vagytok! A tetanusz elleni oltás 5 évig véd a nagyobb sérüléseknél, 10 évig pedig a kisebbeknél! Jól esett volna egy kis bíztatás, de errõl ennyit!
Tetanusz oltást kaphatsz terhesség alatt, semmi problémát nem okoz.Ki mondta, hogy nem kaphatsz?Fõleg 5 hetesen még a babához sem jut el az ellenanyag.
A kérdező hozzászólása: Több orvos is mondta, hogy nem javasolja az oltást.Egyébként a sérülésem nem olyan komoly.
Hát ha 2004 ben kaptál tetanust, az már nem véd. reméljük, hogy nem fog fertözödni....
Szia!Az én férjem is 2004-ben kapott tetanuszt, mult héten beleállt a combjába egy nagy szálka, és az ügyeleten kapott új oltást, pedig kicsi a sebe.A doki mondta neki, hogy az a régi oltás már nem ér semmit, ezért ismételték.

5 hetesen 3, 5 mm-es fellazulás. Ez lenne a petezsák? Nem nagyon pici?

32-34 naposak a ciklusaim, "csak" szombaton kellett volna megjönnie..

Legjobb válasz: Ez így egyelõre tökéletes. :) Ez még csak egy felritkulás, nem a petezsák, minden bizonnyal nem középidõben fogant, ami a ciklusaidat figyelembe véve nem meglepõ. Nyugalom, és minden jót Neked! :)

Ez így egyelõre tökéletes. :) Ez még csak egy felritkulás, nem a petezsák, minden bizonnyal nem középidõben fogant, ami a ciklusaidat figyelembe véve nem meglepõ. Nyugalom, és minden jót Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!! :) A 18. cn-on volt a pé., ma vagyok 17.DPO-n. Kicsit megnyugtattál, köszi, nagyon izgulok, elsõ babóca!! :) )
Ó, akkor 17. DPO-n meg ez több, mint tökéletes. :) Nekem is ennyi volt ekkor, felritkulást láttunk, utána másfél héttel már vert a kis szíve, most 39 hetes vagyok! :) )) Ne idegeskedj, mondjuk én is nagy paragép vagyok, szóval bagoly mondja verébnek...
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy!!! :) )))) De jó neked, nem sokára a kezedben tarthatod a picurit! :) Könnyû szülést kívánok neked! :) )
A kérdező hozzászólása: Ha pl. hétfõn elmegyek ultrahangra, akkor már valamivel nagyobbnak kellene lennie, ugye? :) Úgy megnyugodnék, ha legalább már petezsákot látnának.. :) )

5 hetes + 3 napos vagyok. Szerdán kaptam Utrogestant barnázásra 3X1-et. Viszont nem csökken a barnázás. Ez nagy baj? Hány nap múlva kellene elmúlnia a barnázásnak? Emeljem az adagot?

Legjobb válasz: Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.

Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.
Hát magadtól semmiképpen ne emeld az adagot, ezt csak az orvosod teheti. Nem tudom, biztos mindenkinek késõbb hat a gyógyszer, de én a 8. héttõl szedtem végig a 12. hétig és nekem a gyógyszer elfogyásának másnapján múlt el teljesen. Remélem nekem hamarabb elmúlik.
amikor én márciusban el kezdtem kicsit barnázni akkor a dokim csak 2*1 irt fel de estére el is mult a barnázásom 5 hetesen irta fel a doki de sajnos 7 hetesen már nem látot semmit uh-gon mert felszivodott a baba.most megint terhes vagyok 5 hetes 2 napos már másfél hete pozitivat teszteltem és el mentem a dokihoz irt fel utrogeston kupot megint 3*1 kell használnom. most nem volt barnázásom de 12hétig kell használnom.és most a 2.csik is erössebb mint a kontrol csik.a márciusi terhességnél halvány volt mindig a 2.csikom hiába teszteltem többször.ha nem mulik el menj be az ügyeletre korházban nehogy nálad is felszivodási baj legyen majd.

36+5 hetesen 3 kg-ra becsülték a babám súlyát. Mennyi lesz kb. a vége?

Legjobb válasz: (Elsõ, nálad egyébként akkor tökéletesen tippeltek minden bizonnyal, ugyanis az utolsó egy hétben -túlhordva pláne- gyakran veszítenek a babák a súlyukból, de hízni közel sem biztos, hogy híznak. Tehát a te példád pontosan azt illusztrálja, hogy tökéletes volt a becslés. :))

(Elsõ, nálad egyébként akkor tökéletesen tippeltek minden bizonnyal, ugyanis az utolsó egy hétben -túlhordva pláne- gyakran veszítenek a babák a súlyukból, de hízni közel sem biztos, hogy híznak. Tehát a te példád pontosan azt illusztrálja, hogy tökéletes volt a becslés. :) )
Jó kérdés... Nekem 36 hetesen 3000 grammra, 38 hetesen pedig már 3400 grammra saccolták, aztán a 41. héten megszületett 3330 grammal. Úgyhogy a becslésekre nem mindig lehet adni. Ha tippelnem kellene, akkor 3200 gramm lesz a babád. :) Majd megírod?
13:40-esnek: köszönöm, hogy mondod. A szülés elõtti napon 4 kilósnak saccolták, úgyhogy nem csak a 38. heti, de a szülés elõtti becslés sem jött be. Lehet más babák nem híznak, és még veszítenek is a súlyukból. Lehet. De nem volt pontos a súlybecslés nálam.
Ja jó elnézést. Nem bántásként írtam, hiszen nem írtad, hogy a szülés elõtt 4 kg-osnak becsülték. Az alapján, amit a hozzászólásodban közöltél, nem lett volna téves a becslés. Mindegy, jól le is lettem pontozva, pedig abszolút helytálló volt, amit írtam, és nem is érzem, hogy bántó kicsengése lett volna.
A kérdező hozzászólása: Majd én felpontozlak :)
Oké, nem is volt bántó, a pontozás meg tök mindegy. Csak sokaknak jósolnak nagy vagy épp kicsi babát, aztán nem jön be. Nekem a doki kedvesen ilyet szólt, hogy elefántbébi lesz. :) Hát nem lett az. :) De amúgy sokszor van a becslésnél olyan, hogy +/- 500 gramm, és ha belegondolunk fél kiló egy kisbabánál elég sok, úgyhogy nagy a szórás. :)
Az biztos, hogy fél kiló is sok, én meg így 38 hetesen már egy pontozáson is el tudom sírni magam. :) )))
A kérdező hozzászólása: 17-én megszületett! A becslés bejött! 3850 g és 56 cm-el született természetes úton :)
Gratulálok- akkor az én tippem nem jött be, én max 3500grammra tippeltem a babádat! :) )) Nagyon jó egészséget nektek, sok boldogságot a babához.
Köszi, hogy megírtad! Tényleg tök eltérõ súllyal születnek, nem is nagyon lehet megjósolni. :) S persze gratulálok! Sok-sok türelmet és kitartást kívánok, boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek! Meg fogom írni :) 18.-ra vagyok kiírva.
Az én egyikemet 36hetesen 2750re tippelték, 38hétre született 2600zal. MÁsik fiamat pedig 37hetesen tippelték 2, 8kg-ra, õ 39+2n született 3050grammal. Szerintem max 3500grammos lesz a bébid!! Könnyû szülést és tényleg írd meg, mennyi lett!!
akár 2, 5 kilós is lehet, ez semmit nem jelent, ami lényeges hogy késsz a születésre.
Ezek a mérések nem pontosak. Utolsó héten 3300g-ra becsülték, 3530 g-mal született. Tipp: 3400g
A súlybecslés nem valami pontos, néha fél kilókat is tévednek. Az utolsó pár héten már nem szed fel sokat, szerintem 3300 körül lesz.
Nekem 36. héten 3, 1 kg-ra saccolták, és azt mondták, hogy olyan 3, 5-3, 8 kg-val várható az érkezése. :) 38 hetes km
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem pontosak, csak kíváncsi vagyok. Ha megszületik megírom:)
Elõször is No Para! Becsült súly:3291gr 36+6 naposan:-))Született 40+10 napra 4430gr:-))
1. baba 36. heti becsült súly 3170 g. 39+5-re született 3610 g-al 2. baba 36. hét ~ 2800 g 39+2 született 3630 g 3. baba 3. hét ~ 2700 g 39+6 3960 g. Nálunk így alakult :) Csak azért írtam le, mert látod, bármi lehet. Szerintem 3, 5-4 kiló között lesz valahol.
36. héten 3180g-ot becsültek, a 38. héten 3680-at, és 40+2 hétre született 3540g-al. Szerintem neked is hasonló súlya lesz majd. :) Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen :)

5 hetes 3 napos vagyok (remélem még az vagyok). Van még remény? El vagyok keseredve.

Tegnap el?tt elkezdtem vérezni, tegnap tegnapel?tt normális mennyiség? volt de sötétebb, és nem volt darabos és egyátalnán nem fájt a hasam. Ma már csak 1-2 csepp van. Azt tudom hogy kés?bb fogant. Émelygés, hányinger mellviszketés,néha a jobb oldalon a hasamban hasszurka, szagoktól való undor van még. A dokim csak a jövöhéten van, mindenképp elmegyek hozzá. Lehet még esély hogy megmaradt a baba?

Legjobb válasz: Szerintem van esely hogy minden ok,de mindenkepp pihennek addig amig doki megvizsgal..ne emelgess,ne dolgozz...ha nem muszalj..

Szerintem van esely hogy minden ok, de mindenkepp pihennek addig amig doki megvizsgal..ne emelgess, ne dolgozz...ha nem muszalj..
A kérdező hozzászólása: Most ebben a pillanatban csináltam egy tesztet, halványan de pozitív !!! Akkor ezek szerint ott a baba?????
Lehet sz is, hogy valaki terhesség alatt menstruál, és akkor normális a vérzés, de lehet, hogy baj van, minél elõbb nézesd meg dokival!
hid el nekem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! Mindenképp megírom!
Szerintem minél hamarabb menj el dokihoz, s addig is pihenj sokat! Drukkolok neked, hogy minden ok legyen!!!!!! Majd írj légyszi mit mondott a doki!!!
Szerintem nem arról van szó hogy nyugodt. Ha nincsenek görcsök és nem erõs a vérzés ahogy írtad lehet hogy minden rendben lesz a babával. Ha meg elment akkor meg most hiába mész dokihoz a baba nem lesz ott. De a jövöhéten hétfõn mindenképp menj el, hogy megnézzen. Szerintem érdemes lenne tesztet is csinálnod elõtte! Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen, addig is pihenj sokat! Valószínû hogy egy kis darab jött le a nyálkahártyából mert menzinek túl rövid és egy vetélés sem éppen ilyen. Nyugodj meg, az a legfontosabb.
Elég nyugodt lehetsz, ha hétfõig vársz! Ilyenkor azonnal ügyelet, lehet, h gyógyszerrel segítenek, de a hétfõ az még sok idõ, menj, nehogy késõ legyen!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn már megyek is. Ma már szinte nincs is semmi, csak 1-2 csepp van a betéten.
Sok oka lehet a vérzésnek. Pl. megemelted magad és vérömleny lett a méhedben, vagy bevérzett a méhed. Nekem is volt 6 hetesen vérzésem, de én aznap reggel rohantam az ügyeletes kórházba. A 12. hétig feküdnöm kellett és magzatmegtartót szednem, napi 3x2 magnziummal. Remélem, hogy Te is minél hamarabb elmész a saját érdeketekben és nem lesz semmi baj! Legalább megnyugodnál ha elmennél...!
A kérdező hozzászólása: Volt már vetélésem, 5 hetes voltam de ez most más. Akkor nagy darabok voltak és fájdogált a hasam is és 6 napig véreztem.
A lényeg az, hogy ne idegeskedj, csak pihenj amennyit tudsz aztán irány a doki... Remélem minden rendben lesz...
A kérdező hozzászólása: Hála égnek jövöhéten szabin vagyok úgyhogy tudok pihenni. Legbelül azt érzem hogy minden rendben lesz. De nagyon félek. Nálam ez a menzi szokatlan mert mindíg darabos szokott lenni fájni szokott a hasam és 5-6 napig szokott tartani, van mikor 7. napon múlik el. De ez hogy a mai nap már csak 1-2 csepp van az elsõ nap éreztem egy picit a menzis érzést de fájdalmat, görcsöt NEM! Nagyon reménykedem!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál és 5 mm-es a petezsák! Kaptam gyógyszert Utrogestant úgyhogy remélem minden rendben lesz!

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

Egy 5 hetes + 3 napos terhességet már 100%. -ban ki kell, hogy mutassa a teszt a reggeli első vizeltből?

El?fordulhat, hogy vmi okok miatt még nem mutat pozitívat?

Legjobb válasz: szerintem azt már tuti ki kell mutatnia

szerintem azt már tuti ki kell mutatnia
Nem 100%, hogy kimutatja. Biztosan vervizsgalattal deritheto ki
A barátnõmnek sem mutatta ki! Elment dokihoz, aki megállapította, hogy terhes! Kiváncsiságból utána ia tesztelt, de az egész terhessége alatt nem mutatott neki pozitívat... Tehát, elképzelhetõ, hogy nem mutatja.
De hallottam olyat is, h tobb honapig nem mutatta ki a teszt a babat, az egyik baratnom is igy jart, nem jott meg neki, tesztelt, de semmi, var meg par hetet es ujra tesztelt, de akkor sem mutatta ki, aztan elment dokihoz es a doki latta a babat.Ez kb.5 eve volt, azota a tesztek is javultak erzekenyebbek lettek gondolom. Nekem mar 5 hetesen az orvos a petezsakot latta, ugyhogy ha nem jonne meg akkor menj el szerintem az orvosodhoz. 11 hetes kismama
Tuti kimutatja!
és azt gondolod terhes vagy? Már késik is? Egyébként vannak olyan érzékeny tesztek, amik már a mensi után egy nappal is kimutatják a terhességet (Gabriel)
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem de neagtív lett. De a cicim nayon érzékeny, és fáj is!
Ki kell mutatnia!
tesztelj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fehér színû folyásom is van, de 1 hete volt egy 2 napig tartó véres, 2 napig tartó barna vérzésem.

Az orvos azt mondta, hogy 3 hetes terhes vagyok, de amúgy meg 5 hetes. Most akkor a baba fejlődését tekintve 3 vagy 5 hetes vagyok?

Az UH még csak a primitív csík látszott (0,8mm) a petezsák pedig 5,6 mm volt.

Legjobb válasz: fura dolog ez de a babfejlodese szempontjábol a 3hét számit szoval tényleg 3 hetes de te mar 5hetes terhes vagy es az orvosod végig igy fogja ezt szamolni.

fura dolog ez de a babfejlodese szempontjábol a 3hét számit szoval tényleg 3 hetes de te mar 5hetes terhes vagy es az orvosod végig igy fogja ezt szamolni.
Ez a ket het nekem is erthetetlen volt az elejen, utananeztem es ez a magyarazat: " Igaz ugyan, hogy a terhesség valódi idõtartama 38 hét, azaz 266 nap, ám a peteérés és a fogantatás idõpontjáról csak ritkán van pontos információnk Így az orvosok az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják ki a szülés idõpontját. Vagyis a fogantatás pillanatában, azaz, amikor a petesejt és az ondósejt találkozik, tulajdonképpen -orvosi szempontból-, már két hetes terhesnek számítasz. Ez a nézet persze logikailag is alátámasztható: hiszen az utolsó vérzésed, az akkor lelökõdõ méhnyálkahártya után felépülõ "új világ" már a majdani megfoganó embriót szolgálja..."
én is így voltam, és nekem azt mondták, nem középidõben fogant a baby azért az eltérés. az uh viszonylag a jól a fejlõdésbõl és a méretekbõl kiszámítja a kot.
Nekem is két hét csúszás van, de mégis a menstruáció szerinti idõpontot veszik figyelembe. Pedig soha nem volt 28 napos ciklusom. Nem hiszem hogy nagy tragédia csak szépen fejlõdjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!