Találatok a következő kifejezésre: 5 hete le a (58 db)

5 hete csinálom a diétát, 174 cm magas vagyok és 72 kg voltam. Eddig 4kg ment le. Ideális ez?

Legjobb válasz: Picit gyorsnak tartom, de ennek nagyja még a lement víz. A heti fél kilo az ideális, legalábbis úgy hogy késöbb meg is maradjon rajtad.

Picit gyorsnak tartom, de ennek nagyja még a lement víz. A heti fél kilo az ideális, legalábbis úgy hogy késöbb meg is maradjon rajtad.

Hány nap alatt van kész egy új személyi igazolvány? Mert a régi 5 hét múlva le fog járni. Már 3 okmány irodában is voltam két nap alatt. Vagy szabin voltak, vagy zárva volt, vagy megszűnt (Lurdy). És mennék külföldre 5 hét múlva.

Legjobb válasz: Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Hétfőn kezdtem el szedni menzesz után a tablettát azonban a keddi napon kihagytam valamilyen oknál fogva és a szerdait pedig reggel vettem be. A barátommal már kb 2-2, 5 hete nem feküdtem le és óvszerrel ajánlott az együttlét?

Legjobb válasz: Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)

Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)

Lábközépcsonttörés (pontosan nem tudom, talán 3-as, 4-es vagy 5-ös csont, BIZTOS, hogy nem 1-2), 1 hete vették le a járógipszet (2 hét fekvõ, 4 hét járó volt), dagadás, fájdalom van, lehet, hogy baj van?

Ma erõsen sántítok, boka alig mozdul (fel-le még csak-csak, jobbra-balra nem), belsõ boka bedagadva hátra az Achilles felé, külsõ boka alatt-elõtt a lábfej bedagadva, a lábfej a 4-es 5-ös lábujj felett elszínezõdött (pirosas. Szederjesszerû) és majdhogynem érzékeny érintésre is.3-as lábujj mozgatásra érzékeny. Ez normális? Járkálok mindenfele, terhelem, ahogy az orvos mondta, de nem túlterhelem. Járásnál a sántítás "ellenére" minden lépés fájdalom, de nem a volt törés környékén, hanem mindenhol máshol, ahol fent írtam.

7+3 hetes terhes vagyok. Tegnap jártam orvosnál, aki közölte, hogy a baba 1 héttel le van maradva a fejlődésban, mert a petezsák 8 mm-es benne a baba 5 mm-es, szívpulsatioja már van. Mi fog történni?

Legjobb válasz: Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor,hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket,hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.

Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor, hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket, hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.
Én 7 hetes és 1 naposan voltam elöször dokinál akkor azt mondta 6 hét és 1 napos a méretei alapján. Aztán 12 hetesen voltam ott meg azt mondta most meg 13 hetesnek felel meg. Sztem 1-2 hét +- belefér. Jó babavárást
1 hét lemaradás miatt egyáltalán nem kell aggódnod, lehet, hogy alapvetõen 1 héttel késõbb estél teherbe! Nekem legalábbis ez volt...
Nekem az elsõ vizsgálatkor azt mondta, hogy hat hetes terhességnek felelnek meg a méretek. Amikor négy hét múlva újra mentem, csodálkozott, hogy azt mondom, hogy 10 hetes vagyok, mert a baba méretei 12 hetesnek feleltek meg. Még egyszer számolt és az derült ki, hogy 12 hetes vagyok. Én azt gondolom, hogy pár hét alatt sokat változhatnak a dolgok, úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást! 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem behozza a "lemaradását"!
Használod is? Fényerõ? Megy valami ramzabáló program amikor le van zárva, vagy wifi nfc bluetooth stb?
A kérdező hozzászólása: volt amikor csak zene hallgatás vt egész nap
A kérdező hozzászólása: de csak 2 órát kb
Program fut a háttérben. Nekem is ilyen telóm van. Ha nem kell akkor 3g kikapcsol. + töltés elõtt újra indítom a telefont + minden futó alkalmazást bezárok tovább bírja az aksi.
Telenor nemjó. Vodafone a legjobb mert ingyen beszélgetés és SMS plusz nem gonoszak

2 hete császármetszésem volt. Nagy a hasam, mint egy 4-5 hónapos terhesnek. Mennyi idő alatt megy le a hasam?

A terhességem alatt 20 kg-ot híztam. Vegyek hasleköt?t, vagy mi lenne jó ?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Ne lepõdj meg,hogy ekkora maradt a hasad.Ez ilyenkor normálisnak számít,persze vannak szerencsésebbek is,akiken pár hét után már nem is látszik,hogy szültek. (Nekem mondta az orvosom,hogy olyan ruhát vitessek be ,amikor hazaengednek,ami kb,6 hónapos terhesen volt jó rám.) Eleve 6 hét kell mire a méh visszanyeri eredeti méretét. Én 15 kg-ot híztam és most 6 hónappal szülés után is maradt hasam(nem túl nagy). Én a hasszorítót nem bírtam elviselni ,mert fájt a sebem.

Ez nagyon változó. Ne lepõdj meg, hogy ekkora maradt a hasad.Ez ilyenkor normálisnak számít, persze vannak szerencsésebbek is, akiken pár hét után már nem is látszik, hogy szültek. (Nekem mondta az orvosom, hogy olyan ruhát vitessek be , amikor hazaengednek, ami kb, 6 hónapos terhesen volt jó rám.) Eleve 6 hét kell mire a méh visszanyeri eredeti méretét. Én 15 kg-ot híztam és most 6 hónappal szülés után is maradt hasam(nem túl nagy). Én a hasszorítót nem bírtam elviselni , mert fájt a sebem.
szia! én is 20kg körül hiztam, 1hónapja szültem császárral. nekem is akora volt a hasam mint ha legalább 5-6 honapos lettem volna. most még nem ajánlom neked a hasleszoritot mert nem tudod ugy sem hordani a sebedtõl. szerintem várj még, én is 3hétel szülés után keztem hordani, fokozatosan csak 1-2órára, naponta többször, nekem másfél hét alatt ha hiszed ha nem látványosan kisebb lett a pocim. a férjem azt mondja most kb 4hónapos lehetek :9
Én 10 hete szültem, de még mindig nagy a hasam, pedig súlyra annyi vagyok, mint terhesség elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Én 8 hónapja szültem császárral és sajnos még most is a kismama gatyót kell hordanom, mert nagy maradt a pocim. Kb. 5-6 hónapos méretû. :( Remélem diétával idõvel lemegy, csak most a szopi mellett inkább nem kísérletezek.
Vidd el orvoshoz, ultrahanggal megmondja, hogy menyi kölyök lesz (ha lesz egyáltalán), és az esetleges rendellenességet is megtudhatod.
Nemrég írtak egy eféle problémával, hogy késõbb kezdett duzzadni az emlõje, egyszóval nem vagy egyedül a problémával. Én is azt tanácsolom, hogy vigyétek el vizsgálatra. Hogyha csak egy kölyök van, ott tutira meg tudják mondani. Sok sikert!

5 hónapos a fiam az elsõ hetektõl cumizik. Alváshoz es nyugtatáshoz használjuk. Most viszont kiveszi es jatszik vele, élében próbálja meg berakni es ha lehajtja a cumit akkor befér a szájába. Avent cumikat használunk. Hogy szoktassam le a cumiról?

Van valakinek tapasztalata ilyenrõl es szerintetek hogyan kezdjek neki a leszoktatásnak?

Legjobb válasz: Inkább vegyél neki másik fajtát. Egyszerübb, mint leszoktatni, az szerintem nagyon nehéz lenne, mert még kicsi, és szüksége van rá az alváshoz. Az enyém is 5 hónapos, csak alváshoz cumizik.

Inkább vegyél neki másik fajtát. Egyszerübb, mint leszoktatni, az szerintem nagyon nehéz lenne, mert még kicsi, és szüksége van rá az alváshoz. Az enyém is 5 hónapos, csak alváshoz cumizik.
Vegyél neki 2-es méretüt.

Szobatisztaság? Kislányom 2, 5 éves lesz és a múlt héten kezdtük el a bilizést (este kb 2-3 órát van pelus nélkül) saját magától kérte hogy vegyük le a pelust (eddig nem volt hajlandó ráülni a bilire wc-re)

De csak akkor pisil a bilibe ha alul nincs rajt semmi sajnos nem szól magától így ha bugyi nadrág van rajt akkor bepisil.Késöbb szólni fog?Mutatom neki sokszor hogy kell levenni a bugyit nadrágot de eddig nem jártunk sikerrel.

Legjobb válasz: Kisfiamról két éves szülinapja után vettük le egyik napról a másikra. Bilizni már 10 hónapos korától bilizett, kb. egy évesen kezdett kérezkedni a kakihoz, de a pisihez nem volt hajlandó semmiképp. Egy nap egyszerûen nem tettünk neki pelust, két napig bepisilt, meg sem parittyázta, nem is jelezte, hogy vizes, aztán harmadik nap délelõtt még egyet pisilta naciba és azóta sem többet, minden alkalommal mondja. Azóta két hónap telt el és csak az éjjeli alvásnál van pelus, de ritkán veszem le róla pisisen. Szerintem adj rá bugyit, nadrágot, mert megszokja így, hogy nincs rajta semmi és nem fogod tudni átszoktatni. Egy-két alkalommal hagyd pár percig pisisen, aztán elõbb-utóbb megszokja, hogy szólni kell. Kitartás, sok sikert!

Kisfiamról két éves szülinapja után vettük le egyik napról a másikra. Bilizni már 10 hónapos korától bilizett, kb. egy évesen kezdett kérezkedni a kakihoz, de a pisihez nem volt hajlandó semmiképp. Egy nap egyszerûen nem tettünk neki pelust, két napig bepisilt, meg sem parittyázta, nem is jelezte, hogy vizes, aztán harmadik nap délelõtt még egyet pisilta naciba és azóta sem többet, minden alkalommal mondja. Azóta két hónap telt el és csak az éjjeli alvásnál van pelus, de ritkán veszem le róla pisisen. Szerintem adj rá bugyit, nadrágot, mert megszokja így, hogy nincs rajta semmi és nem fogod tudni átszoktatni. Egy-két alkalommal hagyd pár percig pisisen, aztán elõbb-utóbb megszokja, hogy szólni kell. Kitartás, sok sikert!
Ezért jó a szobatisztaságra nevelést nyáron elkezdeni, mert akkor ha meleg van, nyugodtan lehet meztelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!