Találatok a következő kifejezésre: 5 hete le (111 db)

Hétfőn kezdtem el szedni menzesz után a tablettát azonban a keddi napon kihagytam valamilyen oknál fogva és a szerdait pedig reggel vettem be. A barátommal már kb 2-2, 5 hete nem feküdtem le és óvszerrel ajánlott az együttlét?

Legjobb válasz: Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)

Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)

Hány nap alatt van kész egy új személyi igazolvány? Mert a régi 5 hét múlva le fog járni. Már 3 okmány irodában is voltam két nap alatt. Vagy szabin voltak, vagy zárva volt, vagy megszűnt (Lurdy). És mennék külföldre 5 hét múlva.

Legjobb válasz: Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Napi 1500 ugrókötelezéssel és 500 guggolással le lehet fogyni 5 hét allatt 3 kg? 1000 kaloriás étrend mellet.

Legjobb válasz: Szerintem a 100. ugrásnál ki fogsz dõlni :D Az 1000 kalória meg kevés. És mi lesz 5 hét után? Vissza a régi kerékvágásba? Mert akkor a kilók is visszajönnek, már ha egyáltalán sikerül lefogyni. Életmód váltás kell. Ne csak ezt a kétféle gyakorlatot csináld, járj el futni, biciklizni, stb.

Szerintem a 100. ugrásnál ki fogsz dõlni :D Az 1000 kalória meg kevés. És mi lesz 5 hét után? Vissza a régi kerékvágásba? Mert akkor a kilók is visszajönnek, már ha egyáltalán sikerül lefogyni. Életmód váltás kell. Ne csak ezt a kétféle gyakorlatot csináld, járj el futni, biciklizni, stb.
A kérdező hozzászólása: ne dõlök 100 után folyamatosan csinálom 1 hete és az 5 hét után pedig 2, 5 ora gyaloglással helyettesítem és ugyanugy igyan annyit vagy esetleg 1200 -1400 kalorát eszem.
A kérdező hozzászólása: ja és nem kevés a napi kaloria szükségletem 1400 kaloria

5 hét alatt diétával, heti 5 edzéssel le lehet fogyni 10 kg-ot?

Legjobb válasz: Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.

Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.
A kérdező hozzászólása: egy ruhába kéne belefogynom :S
szerintem megpróbálhatod
5 hét alatt egészséges táplálkozással és nem túl drasztikus kcaldeficittel 5-7 kg-t tudsz lefogyni, de ez ruhaméretben már van 2-3 is. Én eddig 2 hét alatt 3 kg-t fogytam, és mindenhonnan lement 5-8 cm :) De lényeg, hogy ne koplalj, ne csinálj hülyeséget, és egyél sok fehérjét. Mert ha elcs.szed, izomból fogsz fogyni, és bár a mérleg kevesebbet fog mutatni, sosem fogsz beleférni abba a ruhába, mert a zsír rajtad marad. Hájasabb leszel, mint valaha :(
A kérdező hozzászólása: igen, inkább a cm számítana:)

7+3 hetes terhes vagyok. Tegnap jártam orvosnál, aki közölte, hogy a baba 1 héttel le van maradva a fejlődésban, mert a petezsák 8 mm-es benne a baba 5 mm-es, szívpulsatioja már van. Mi fog történni?

Legjobb válasz: Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor,hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket,hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.

Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor, hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket, hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.
Én 7 hetes és 1 naposan voltam elöször dokinál akkor azt mondta 6 hét és 1 napos a méretei alapján. Aztán 12 hetesen voltam ott meg azt mondta most meg 13 hetesnek felel meg. Sztem 1-2 hét +- belefér. Jó babavárást
1 hét lemaradás miatt egyáltalán nem kell aggódnod, lehet, hogy alapvetõen 1 héttel késõbb estél teherbe! Nekem legalábbis ez volt...
Nekem az elsõ vizsgálatkor azt mondta, hogy hat hetes terhességnek felelnek meg a méretek. Amikor négy hét múlva újra mentem, csodálkozott, hogy azt mondom, hogy 10 hetes vagyok, mert a baba méretei 12 hetesnek feleltek meg. Még egyszer számolt és az derült ki, hogy 12 hetes vagyok. Én azt gondolom, hogy pár hét alatt sokat változhatnak a dolgok, úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást! 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem behozza a "lemaradását"!

Napi futással 4-5 hét alatt le adható 5 kiló?

Esti 20-30 perces futásokra gondolok ezalatt.

Legjobb válasz: Napi futás nélkül is, ugyanis még mindig az étkezésen múlik.

Napi futás nélkül is, ugyanis még mindig az étkezésen múlik.
Futás után mért nem étkeznél már? Ahogy kivettem te alakot akarsz formálni a jó formás alakhoz meg izom kell ami megformálja a testet ha nem viszel be táplálékot az izomból, is emészt energia gyanánt a szervezet ... Egyél fehérje dús és ételeket mint a csirke, pulyka hús és a halak mellé lassú felszívódású szénhidrátot mint a rizs! Végezz otthon kardió gyakorlatokat! http://www.youtube.com/watch?v=chaSBIDXCfk

5 hét alatt le lehet e szóbeli felsőfokot rakni angolból? ECL-ről tapasztalatok?

Állítólag a passzív szókincsem nagyon nagy, írásbeli is könnyedén megy, de aktívan nem használom. 5 hét alatt heti két óra tanáros órával, fel lehet e szóbelire reálisan készülni, begyúrni a a szókincsem a beszédembe? Emellett otthon gyakorlok napi egy órát ,felveszem magnóra a beszédem és kijavítom.

Legjobb válasz: Persze hogy lelehet. Van egy ismerõsöm aki 2 hét alatt simán lerakta.

Persze hogy lelehet. Van egy ismerõsöm aki 2 hét alatt simán lerakta.

Olvastam már az oldalon, hogy heti 1, 5 kg fogyás még egészséges. Július elejére, ha nagyon belehúzok, (addig még van 12 hét) le tudnék fogyni 18 kilót?

Most vagyok 176 cm/78 kg és a 60 kilónak lenni valami fantasztikus dolog lenne. Van ugrálókötelem és tornázni is bírok. Napi 1200-1400 kcal kalóriabevitelre gondoltam.

Legjobb válasz: Akárhol olvastad, nem igaz. Fél-1 kg az egészséges, kis túlsúlyból (neked kicsi van) fél kg, nagyból (ha 100 kg felett lennél) lemehet 1 kg is az elején. A te optimális testsúlyod egyébként 66 kg körül van. Ha sokat olvasgatsz itt, akkor azt is tudnod kellene, hogy 1400 kalóriás koplalással (neked az lenne, mert magas vagy és tornázol is), nem lehet lefogyni, mert ahogy lekoplalod, jön is vissza kamatostul.

Akárhol olvastad, nem igaz. Fél-1 kg az egészséges, kis túlsúlyból (neked kicsi van) fél kg, nagyból (ha 100 kg felett lennél) lemehet 1 kg is az elején. A te optimális testsúlyod egyébként 66 kg körül van. Ha sokat olvasgatsz itt, akkor azt is tudnod kellene, hogy 1400 kalóriás koplalással (neked az lenne, mert magas vagy és tornázol is), nem lehet lefogyni, mert ahogy lekoplalod, jön is vissza kamatostul.
A kérdező hozzászólása: Aha, rendben, igazat adok Neked, lehet, hogy erõltetett ütemû fogyás lenne, az ugye nem jó, ahogy fentebb is kifejtetted. És mondjuk, ha többet ennék, 1500-1600 kalóriát, az optimális(abb)? Akkor értelemszerûen több testmozgást is végeznék. Végülis heti 1 kiló fogyással sem lenne problémám, sõt, repesnék a boldogságtól. :) Csak fogyjak le valamenyyit, és kész. Tényleg, ez kis túlsúly? Anyukám mindig azzal piszkál, hogy mekkora hasam van. :D
1400 kalória hogy lenne már koplalás? Nekem az orvosilexikon ennyit dobott ki heti 1kg egészséges fogyáshoz pedig 188 cm magas vagyok és 89 kg. Egyébként többet eszek (kb 2000 kalória), csak heti 4x futok egy órát, kb alkalmanként 10 km-et.

5 hete csinálom a diétát, 174 cm magas vagyok és 72 kg voltam. Eddig 4kg ment le. Ideális ez?

Legjobb válasz: Picit gyorsnak tartom, de ennek nagyja még a lement víz. A heti fél kilo az ideális, legalábbis úgy hogy késöbb meg is maradjon rajtad.

Picit gyorsnak tartom, de ennek nagyja még a lement víz. A heti fél kilo az ideális, legalábbis úgy hogy késöbb meg is maradjon rajtad.
Vidd el orvoshoz, ultrahanggal megmondja, hogy menyi kölyök lesz (ha lesz egyáltalán), és az esetleges rendellenességet is megtudhatod.
Nemrég írtak egy eféle problémával, hogy késõbb kezdett duzzadni az emlõje, egyszóval nem vagy egyedül a problémával. Én is azt tanácsolom, hogy vigyétek el vizsgálatra. Hogyha csak egy kölyök van, ott tutira meg tudják mondani. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!