Találatok a következő kifejezésre: 5 hete a barátommal (39 db)

1 hét múlva leszünk 5 évesek a barátommal. Én fogom főzni a romantikus vacsorát. Valami különlegeset szeretnék. (ne spagettit pl. ) Ötletek?

Legjobb válasz: Szerintem fõzd a kedvencét. Én azt szoktam mindig az évfordulónkon készíteni. Akár hétköznapi étel, akár nem. Valószínûnek tartom, hogy jobban fog örülni a kedvencének, mint egy tök ismeretlen ételnek, ami ha nem is ízlik, lõttek a romantikának...

Szerintem fõzd a kedvencét. Én azt szoktam mindig az évfordulónkon készíteni. Akár hétköznapi étel, akár nem. Valószínûnek tartom, hogy jobban fog örülni a kedvencének, mint egy tök ismeretlen ételnek, ami ha nem is ízlik, lõttek a romantikának...
Én biztos örülnék neki, ha a kedvenc kajám gõzölögne az asztalon, oda lennék meg vissza, szóval szerintem is jó ötlet a kedvencét fõzni bármi is legyen az.
csatlakozom, és vegyél elõ gyertyát, mécsest, talpas poharat (a pereme felsõ 2-3mm-ét mártsd vízbe, majd cukorba, jól néz ki)
Nem vagytok túl fiatalok a fõzöcskézéshez?? 5 évesen fõzni, én akkor még azt se tudtam mi a spatula?:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen , lehet hogy igazad van :) )
A kérdező hozzászólása: jó ötlet köszönöm :)
Spagetti saláta: http://www.konyhaweb.hu/recept/recept.cgi?id=55 Tudom azt írtad ne spagettit, de mi, ha közösen fõzõcskézünk mindig ilyet csinálunk. Közösen is elmegy vele az idõ. Könnyen emészthetõ, és többször is lehet enni :)

5 hete használok nuvaring hüvelygyűrűt. Egy hónap után hat a gyűrű. Most kell majd a 2. gyűrűt felhelyeznem. Ha bent hagyom a gyűrűt elmehet a barátom bennem?

Legjobb válasz: Betegtájékoztató!!! Elõször is, ha a ciklus elsõ napján raktad fel, rögtön véd, ha máskor, kell 7 nap. Másrészt hogy lehet, hogy az elsõ gyûrû 5 hete van fent?? 3 hét után ki kell venni és egy hét szünetet tartani, majd a másodikat felrakni. 3 hétig fent van, egy hét kihagyás. Vagyis miután az elsõt felhelyezted, 7 nap múlva már teljesen védett vagy. A gyûrûmentes idõszakban is! Nem lesz jobb, ha bent hagyod. 3 hét után vedd le. (ha ez már 5 hete van bent : "Ha a gyûrû több mint 4 héten keresztül maradt a helyén, fennáll a teherbe esés lehetõsége. Keresse fel kezelõorvosát, mielõtt új gyûrût kezd használni!") Bocsi, ha szájbarágós, de anniyra egyértelmû a betegtájékoztató.

Betegtájékoztató!!! Elõször is, ha a ciklus elsõ napján raktad fel, rögtön véd, ha máskor, kell 7 nap. Másrészt hogy lehet, hogy az elsõ gyûrû 5 hete van fent?? 3 hét után ki kell venni és egy hét szünetet tartani, majd a másodikat felrakni. 3 hétig fent van, egy hét kihagyás. Vagyis miután az elsõt felhelyezted, 7 nap múlva már teljesen védett vagy. A gyûrûmentes idõszakban is! Nem lesz jobb, ha bent hagyod. 3 hét után vedd le. (ha ez már 5 hete van bent : "Ha a gyûrû több mint 4 héten keresztül maradt a helyén, fennáll a teherbe esés lehetõsége. Keresse fel kezelõorvosát, mielõtt új gyûrût kezd használni!") Bocsi, ha szájbarágós, de anniyra egyértelmû a betegtájékoztató.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:) az 5 hete használok nuvaring hüvelygyûrût úgy értettem, hogy azóta használom:) Tudom, hogy 3 hét után ki kell szedni, mert benne van a beteg tájékoztatóban.:) viszont az tényleg igaz, hogy nem lehet cigizni közben?

Hétfőn kezdtem el szedni menzesz után a tablettát azonban a keddi napon kihagytam valamilyen oknál fogva és a szerdait pedig reggel vettem be. A barátommal már kb 2-2, 5 hete nem feküdtem le és óvszerrel ajánlott az együttlét?

Legjobb válasz: Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)

Miért menszesz után kezdted el szedni a tablettát? Hiszen minden fogamzásgátlót a menstruáció 1. és 5. napja között lehet elkezdeni szedni. Vagy a te gyógyszerednél ez másképp van? Egyékbént benne van a betegtájékoztatóban minden le van írva feketén-fehéren. Többek között az is, hogy az elsõ héten kihagyott tabletta a legveszélyesebb, legrizikósabb. Annyi szerencséd van, hogy elmondásod szerint már huzamosabb ideje nem volt aktusotok. Így szerintem nem lehet gond, de a késõbbiekben lelkiismeretesebben szedd, ugyanis, ha a kifelejtett tabletta elõtt volt aktus, abból bizony baj lesz az ilyen alacsony hormontartalmú tabletták mellett! A lényeg, hogy szedd szépen tovább a levelet és most egy ideig (1 hét, ha biztosra akarsz menni több) a tabletta mellett óvszerrel is védekezzetek! Máskor pedig ne csinálj ilyet! :)
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

Miert van az, hogy en mindig halalosan megszerettem a parjaimat es soha nem hagynam el oket? Ok pedig elhagynak vagy 5 honap utan vagy 5 het utan? Felrertes ne essek csak 2 baratom volt meg! 17L

Az utobbi baratom tudom hogy nagyon szeretett,de elege lett belolem tudom hibaztam de ennyiert?miert nem lhetet megbeszelni az volt a baj hogy en mindigbelekotottem amit en eszre sem vettem sokszor...annyira szeretem:(

Legjobb válasz: Mert a nõk szemetek.

Mert a nõk szemetek.
Nem jó nagyon kimutatni az érzéseidet. Azzal csak elijeszted õket. Meg ne köss bele, elõbb gondolkozz, aztán beszélj! :) 28L
Ahhoz, hogy tényleg tudjunk véleményt mondani, ismernünk kellene téged! :/
A kérdező hozzászólása: neha hisztis vagyok, konyen megsertodom, kicsit onbizalomhianyos de nem mutatom ki mindenki elott, beavallos csaj vagyok, de azert nem vagyok benne minden dologban eletemben talan 3 xor ittam, meg nem voltam ''ugy''senkivel az 5 honaposal terveztem/terveztuk nagyon szeretett, en meg mindig szeretem es szeretnem visszakapni de azt hiszem nincs ra esely:(
Hát... mindenesetre próbálj továbblépni! Lehet, hogy csak nem illettetek igazán össze! :/
A kérdező hozzászólása: en probalok csak annyira nehez..100% ig biztos voltam benne hogy soha nem hagy el sokszor mondta..bizonyitotta is mar terveztuk a kozos jovonket :(
Én is mindíg nagyon szerettem azt aki éppen velem volt , csak én fiú változatban :D
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok :D

3 hete gumi nélkül szeretkezünk a barátommal. Viszont, úgy csináljuk, hogy ő nem megy el, gyakorlatilag a közelében sincs, csak én.1, 5-2 hete esténként-reggelenként furán érzem néha magam. De az összes PMS tünetet is "produkálom". Terhes lehetek?

A menzeszemnek most kéne megjönnie. A ciklusom átlagosan (kiátlagolva jópárat. ) 28 napos, de a 3 uccsó 31-re,25-re ill.30-ra jött. Most van a 33. nap. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: ha cigány vagy remélem nem vagy terhes ha meg magyar akkor szaporodj!!

ha cigány vagy remélem nem vagy terhes ha meg magyar akkor szaporodj!!
gratulálok...remélem terhes vagy, ha ennyi eszetek van!
megszakítás nem védekezés, lehetsz terhes igen
Hova tûnt a felelõsség tudat? Miért nem védekeztek... igen lehetsz terhes.Ennyire felelõtlenek nem lehettek.Ha nem szeretitek a gumit akkor szedj tablettát.Most viszont legyen az elsõ hogy elmész egy nõgyógyászhoz!Remélem tudod mekkora hülyeséget csináltatok.
kérd meg a barátodat hogy nézzem be a pin*don, ha lát bent 1 néger kölköt és fakanál is van a kezébe akkor terhes vagy, ha fakanál nélkül van bent akkor nem vagy terhes
Csinálj egy tesztet, elképzelhetõ, h terhes vagy. A megszakítás nem védekezés. Akkor se, ha közelében sincs a pasi. Ha a te közeledben nincs, na az már hatásosab...
muszáj megkérdeznem..hány évesek vagytok?!?!?!?!??!
A kérdező hozzászólása: Megjött (:
Na akkor jó, de legközelebb mindenképp védekezzetek (gondolom nem kell mondanie ezt senkinek) és ha ugy érzed hogy baj van, mindenképp csináltass tesztet, mert ha csak gorcsosen várod h megjöjjön, nagyon késõn fog, de ha látod a teszten az eredményt akkor megkonnyebbulsz, és jön a menses...
Valószínûleg igaz mert az elsõ pár héten lángol a legjobban a tûûûûz
Hát mennyi ideig nem lát miután ezt mondja? Amúgy vagy sablon szöveg, mert a nõk szeretik ezt hallani vagy csak szegényt megtámadta egy halálos kor: "szerelem"
Volt olyan bnõm aki már az elsõ randi után hiányzott
1. nek van igaza! Alejandro Alejandro Ale-Alejandro Ale-Alejandro-e-ro
A kérdező hozzászólása: 2 nap után mondta. meg is lepõdtem.
A kérdező hozzászólása: honnan lehet biztosan tudni?
Ha 100%ig megbízol benne, akkor biztosan tudod. Ha nem bízol meg benne teljesen akkor nem lehet biztosan tudni.

A barátommal volt anális szex és sajnos nem védekeztünk, a menszeszem pedig késik 1, 1.5 hete volt már máskor olyan h 2-3 hetet késett! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia. Nem nem lehetsz terhes. De ajánlom olvass utánna hogy mitõl és fõleg hogyan lehet valaki terhes. De ne aggódj lehet csak a stressz niatt késik. nyugi meg ofg jöni!

Szia. Nem nem lehetsz terhes. De ajánlom olvass utánna hogy mitõl és fõleg hogyan lehet valaki terhes. De ne aggódj lehet csak a stressz niatt késik. nyugi meg ofg jöni!
Mindenképp, ha a méhedet és a petefészkeidet a beleidben hordod. Ha ennyit nem tudsz minek szexelsz? Azt sem tudod, hol a méh, és mi a megtermékenyülés folyamata. Vagy nagyon primitív vagy, vagy nagyon éretlen a szexhez.
gondolom ez vicc...
adom az utolsó hozzászólást
egy párszáz forintos teszt pontot tehet az ügy végére! oszt csókolom
Érdekes, hogy tudod mi az az anális szex, de azt nem, hogy a méhed hol van. Biztos vagyok benne, hogy csak szórakozásból írtad ezt a kérdést. Gondolom jól kinevetted magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
Kérdezõ, ne foglalkozz velük, némelyik nagyon bunkó tud lenni, és még olvasni sem tud, gyengébbek kedvéért segitek:görgess az oldal tetejére:amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted.Én elhiszem hogy vannak hülye kérdések, de akkor sem jogosit fel arra hogy ilyen hangnemben válaszolj valakinek.Akkor inkább tartsd meg magadnak, vagy éld ki magad valahol máshol...vagy valami máson. Kérdezõnek:nemnem lehetsz terhes, de ha gyakran késik akkor érdemes megkérdezni egy nõgyógyászt, és használjatok gumit lehetõleg!
A kérdező hozzászólása: de hagyjuk szerintem mert ez nem az a hely ahol......
A kérdező hozzászólása: nézzd szerintem pedig az a durva amit te csinálsz! szerintem az emberek többsége azért ir erre az oldalra hogy normális és nem flegma válaszokat kapjon. Azt gondolom hogy az ilyen embereken lehet néha elgondolkozni hogy mit is keresnek itt mint amilyen te vagy!
Ez már durva.... Nem hiszem el, hogy ilyen emberek belemernek ke...ni a világba. Már ne haragudj.Ezt egy 12 éves lány is tudja. Olvass utánna könyvben, vagy interneten.Nem ártana anyukáddal elbeszélgetned!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: lehet hogy hülyén sött tuti hogy ugy hangzik, de félek és azért irtam ide, azt hittem h normális választ fogok kapni
Az anális sexhez pedig célszerü lenne óvszert használni a fertõzés elkerülése érdekében. Egyébként ha nem folyt bele a hüvelyedbe az ondó, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. De ha ilyen szabálytalan a ciklusod, hogy máskor is késett 2-3 hetet, akkor sztem menj el nõdokihoz, mert nem egészséges, hogy enyit késik!
A kérdező hozzászólása: nem igazán:S
Te ez most komoly?? XD ostoba XD

1, 5 hete lefeküdtem a barátommal, nem használtunk semmit, de nem ment el bennem, erre figyeltünk. A napokba kell megjönnie, most hányingerem van. Lehet ez a terhességtől?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy teherbe estél. Általában a várt mensi elõtt két héttel szokott peteérés lenni, szóval te pont abban az idõben voltál. És attól, hogy nem ment el, elõváladék még volt, amit õ nem érez, hogy kijön, és hát abban van spermium...

Lehetséges, hogy teherbe estél. Általában a várt mensi elõtt két héttel szokott peteérés lenni, szóval te pont abban az idõben voltál. És attól, hogy nem ment el, elõváladék még volt, amit õ nem érez, hogy kijön, és hát abban van spermium...
Lehet baba a dologból. Tesztelj az már lehet hogy mutat valamit.
Hát...kicsi az esély rá, de van. Az is lehet, hogy az izgulás miatt van hányingered. Reméljük a legjobbakat. Ha nem jön meg akkor tesztelj.

1 hét múlva kell megjönnie a mestruációmank, de rengeteget eszek, és folyamatosan émelyeg a hasam. A hőmérsékletem 37-37, 5 között van.Pont félidőben feküdtem le a barátommal. Lehetek terhes?

(ha terhes lennék csak kb.:6-7napos)tesztet vegyek vagy várjak még?

Legjobb válasz: Szia! Ha 28 napos ciklusod van akkor az azt jelenti h kb 1 hete fogant a babád...HA fogant!!! Szerintem a menstruációt várd meg, h mi lesz....addig tesztet venni is felesleges...még úgysem mutatna ki semmit! Várj még!

Szia! Ha 28 napos ciklusod van akkor az azt jelenti h kb 1 hete fogant a babád...HA fogant!!! Szerintem a menstruációt várd meg, h mi lesz....addig tesztet venni is felesleges...még úgysem mutatna ki semmit! Várj még!
Lehetséges de tesztet tényleg nem érdemes még venned. Amikor már késik pár napot akkor csinálj tesztet és ha utána elmész dokihoz akkor valószínûleg már õ is meg tudja majd mondani hogy tutira terhes vagy-e. Addig is türelem és kitartás!
Én ugyan igy vagyok.Most 11-én kellene majd megjonnie a menstruációmnak. Émelygések nálam is vannak, székletrekedéssel. És szombattól hoemelkedésem is van. Én vettem tesztet, ami negativ volt. De remélem, hogy csak túl korán csináltam a tesztet :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!