Találatok a következő kifejezésre: 5 hete Mikor fog (37 db)

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Mit tegyek? 11 hónapos fiamnak szeptember közepe óta jönnek az őrlő fogai. Nagyon szenved tőle, Viburcol kúpot kapott, valamit segített.1, 5 hete azonban ez már nem elég, ezért fájdalomcsillapító kúpot adtam neki.

Ezzel viszonylag jól telnek az éjszakái. Nurofent kapott 3 napig, aztán a gyermekorvos felírt Noraminophenazonit, ezt 6 éjjel adtam be neki. Meddig adhatok neki fájdalomcsillapítót? Félek, nehogy valami baja legyen t?le, hogy ilyen sokáig kapja. Váltsak át egy újabbra? A második ?rl? fog már kidugta a fejét, remélhet?leg néhány nap múlva már nem okoz neki ekkora fájdalmat. De addig?

Legjobb válasz: Jaj,mi is ebben a cipõben járunk.:( Én úgy csinálom,hogy este adok neki fájdalomcsillapítót,4-5 naponta változtatva,ami hatásos:Norami kúp,Nurofen kúp,Panadol szirup,Nurofen szirup....nekünk 3 hete tart ez a fogmizéria,nem kell minden nap adnom neki gyógyszert,szerencsére,de vannak rosszabb napjaink. Cataflam cseppeket is írt a gyerekorvos(extra vészhelyzetre),de abból még nem adtam neki. Kitartás!

Jaj, mi is ebben a cipõben járunk.:( Én úgy csinálom, hogy este adok neki fájdalomcsillapítót, 4-5 naponta változtatva, ami hatásos:Norami kúp, Nurofen kúp, Panadol szirup, Nurofen szirup....nekünk 3 hete tart ez a fogmizéria, nem kell minden nap adnom neki gyógyszert, szerencsére, de vannak rosszabb napjaink. Cataflam cseppeket is írt a gyerekorvos(extra vészhelyzetre), de abból még nem adtam neki. Kitartás!
Nagyon sajnálom a babákat a fogzás miatt! A GERMICID C kúpot nem próbáltátok? Annál nincs korlátozva, hogy mennyi ideig szabad adni a babának. De az orvos biztos megtudja mondani , hogy lehet adni a babáknak. Kitartás!
Ha kihányja a szirupokat, adj neki kúp formájában fájdalomcsillapítót(Nurofen), vagy van Mexalen kúp, Germicid-c kúp (ez nyugtató is, ezért csak végsõ esetben, ha már nem tud aludni se a fogzástól), a Dentinox gél csak akkor jó, ha épp töri át a fogat. Az én kisfiam is szenved, neki 4 örlõ jön alul felül (14 hós). Sok sikert!
Szia! A Cataflan cseppet én ajánlom, mi is nagyon szenvedtünk vele és csak az segített! Bár nekünk nagyon magas lázzal járt, de csak az enyhített szegény gyerek szenvedésén! Mert szenvedett! :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a bíztatást. A mi gyermekorvosunk azt mondta, hogy a Germicid C kúpot akkor lehet adni, ha már volt a babának lázgörcse.

Mit fog látni az orvos az UH-n 5 hét és 4 napos terhességnél?

Múlt héten csütörtökön 4 mm-es petezsákkezdeményt látott és, hogy deciduális átalakulásban van a méhem. Holnap már látni fog valamit a petezsákban? Félek, mert áprilisban volt már 1 vetélésem 6 hetesen.

Legjobb válasz: Ha elolvasod az elõzõ kérdést, akkor ott pontosan leírjí a kérdezõ, hogy mit látott az orvos az 5. héten. Talán látszik majd a petezsák és benne a szikhólyag meg valami pici baba "maszat". Ne izgulj, az elõzõ vetélés nem föltétlen vetíti elõre a következõ terhesség kimenetelét! Én is elvetéltem az elõzõ babámmal és most mindent rendben találtak, csak ne idegeskedj nem lesz baj, most biztosan jobban odafigyelnek rád. Annyit pihenj amennyit csak tudsz és gondolj szép dolgokra!!!!

Ha elolvasod az elõzõ kérdést, akkor ott pontosan leírjí a kérdezõ, hogy mit látott az orvos az 5. héten. Talán látszik majd a petezsák és benne a szikhólyag meg valami pici baba "maszat". Ne izgulj, az elõzõ vetélés nem föltétlen vetíti elõre a következõ terhesség kimenetelét! Én is elvetéltem az elõzõ babámmal és most mindent rendben találtak, csak ne idegeskedj nem lesz baj, most biztosan jobban odafigyelnek rád. Annyit pihenj amennyit csak tudsz és gondolj szép dolgokra!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elolvasom ez elõzõt! Félek, mert néha megszûnik a mellfájdalom és duzzadás.
Ne haragudj egy kicsit lejjebb van. Úgy kezdõdik: " Ha az UH-on..."
Megint én. Attól se félj, ha nem mindig fáj a melled, vagy nem mindig érzed, hogy húzódik a hasad. Én is megijedtem mikor nem éreztem, de megnyugtattak, hogy ez normális. Tudod egy terhességnél minden igaz és annak az ellenkezõje is. Nem nagyon lehet általánosítani. Csak nyugi, nem lesz baj!
Szerintem ez az uh géptõl is függ, hogy mit fog látni a doki. Nekem ennyi idõsen csak annyi látszott hogy nõtt a petezsák, majd 6 hét 2 naposan egy másik uh géppel már láttuk hogy ver a maszatkám szíve. 14 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek az újabb vetéléstõl!!! Mégegyszer nem akarom átélni!
Én is vetéltem, ugyanennyi idõs terhes vagyok, féltem én is de már nem annyira.Arra gondolok, hogy kétszer ez a szörnyûség nem történhet meg egy emberrel, és nagyon sok boldog terhes és kismama van a közelemben akik ezt szintén átélték és aztán soha többet!Minden oké lesz, rendben van a Babánk!:)

Ma voltam dokinál 5 milis petezsákot látott, egy hét múlva kell visszamennem mit fog látni?

Most 5 hetes vagyok, egy hét múlva már látni fogja a szikhólyagot? Esetleg pulzálást is vagy azt még nem?

Legjobb válasz: Hat hetes kor után már van szívhang lehet ha pont 5 hetes vagy és pont 6 hetesen mész még nem de pár nap múlva lesz szívhang. két hét múlvára szokták hívni az anyukákat. ..

Hat hetes kor után már van szívhang lehet ha pont 5 hetes vagy és pont 6 hetesen mész még nem de pár nap múlva lesz szívhang. két hét múlvára szokták hívni az anyukákat. ..
Nekem a 3 mm-es petezsák után egy héttel 13 mm-es volt, a következõ héten pedig 25 mm. Ekkor már volt életjelenség.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nekem 5 hetesen látta a petezsákokat és benne az 1 mm-es szikhólyagokat is.
Szia, nekem 5 hetesen 5mm-es petezsák volt, benne szikhólyag. 6 hetesen mentem újra, akkor 11mm-es volt a petezsák, a Kicsim meg 2 mm-es és láttuk a pulzálást. Szívhangot még nem tudtuk meghallgatni, mert ahhoz még túl gyenge volt, de gondolom ha pár nappal késõbb mentem volna, akkor már az is hallható lett volna. Boldog babavárást!! 7hetes

Ma teszteltem szép pozitívat. Mivel volt egy miss ab műtétem így azt mondta a doki hogy jövő héten menjek hozzá Akkor leszek kb 5 hetes.Látni fog valamit a doki?

Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Igen, petezsákot és szikhólyagot fog látni, ha minden rendben van, majd a hatodik héttõl kb. a szívhangot is, ha jól tudom.

Igen, petezsákot és szikhólyagot fog látni, ha minden rendben van, majd a hatodik héttõl kb. a szívhangot is, ha jól tudom.
Szia! Sztem a doki azért akar látni, hogy írhasson fel neked Utrogestant, ami egy progeszteron tartalmú készítmény, hüvelykúp vagy tabletta formában szokták használni. Ez segíteni fog a baba megtartásában, ha esetleg progi hiánytól halt el az elõzõ. Ez a biztonság kedvéért van, nem okoz gondot akkor sem, ha esetleg feleslegesen szeded. Nekem 9 hónapja volt m.a.-om, és a dokinõm nekem is ezt mondta, hogy a következõnél valószínûleg szednem kell majd ezt a gyógyszert. Az persze már más kérdés, hogy nekem nem sikerül teherbeesnem újra. Neked sok boldogságot kívánok, és vigyázz magatokra!

Ciloxan nevű szem és fülcseppre az van írva, hogy felbontás után 4 hétig használható csak. Ha én pl. az 5. héten használom akkor mi változik? Már nem fog hatni a gyógyszer vagy mi?

A helyzet az, hogy sajnos elég könnyen begyullad a fülem, és ez így volt 5 héttel ezel?tt is. Az orvos ezt a Ciloxan nev? fülcseppet írta fel ami méretéhez képest elég drága volt,és az áll rajta, hogy "Felbontást követ? 4 hét után el kell dobni". Igen ám, de most (felbontást követ? 5. hétben) megint el?jött a fül gyulladásom (ugyan az mint múltkor). Mi történik ha használom? Szerintem semmi, és épp ezért nem akarok újra venni, ha még a három negyede meg van a "réginek".

Legjobb válasz: a szem és fülcseppek nagyon érzékenyek, a hatóanyaguk jobb esetben csak lebomlik, rosszabb esetben megromlik. nem tudod, hogy melyik, így nem ajánlanám a használatát.

a szem és fülcseppek nagyon érzékenyek, a hatóanyaguk jobb esetben csak lebomlik, rosszabb esetben megromlik. nem tudod, hogy melyik, így nem ajánlanám a használatát.

7+3 hetes terhes vagyok. Tegnap jártam orvosnál, aki közölte, hogy a baba 1 héttel le van maradva a fejlődésban, mert a petezsák 8 mm-es benne a baba 5 mm-es, szívpulsatioja már van. Mi fog történni?

Legjobb válasz: Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor,hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket,hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.

Én nekem egész terhesség alatt azt mondták minden vizsgálatkor, hogy le van maradva a babám 2 héttel. Mindig aggódtam. Megnéztem a méreteket, hasonlítgattam. Aztán a kisfiam 3650 grammal és 57 cm-vel született. Szerintem ne aggódj. Minden rendebn lesz.
Én 7 hetes és 1 naposan voltam elöször dokinál akkor azt mondta 6 hét és 1 napos a méretei alapján. Aztán 12 hetesen voltam ott meg azt mondta most meg 13 hetesnek felel meg. Sztem 1-2 hét +- belefér. Jó babavárást
1 hét lemaradás miatt egyáltalán nem kell aggódnod, lehet, hogy alapvetõen 1 héttel késõbb estél teherbe! Nekem legalábbis ez volt...
Nekem az elsõ vizsgálatkor azt mondta, hogy hat hetes terhességnek felelnek meg a méretek. Amikor négy hét múlva újra mentem, csodálkozott, hogy azt mondom, hogy 10 hetes vagyok, mert a baba méretei 12 hetesnek feleltek meg. Még egyszer számolt és az derült ki, hogy 12 hetes vagyok. Én azt gondolom, hogy pár hét alatt sokat változhatnak a dolgok, úgyhogy ne aggódj! Boldog babavárást! 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem behozza a "lemaradását"!

Mi lehet a baj? Kedden lesz 5 hete, hogy abortuszom volt. Azóta nincs menzeszem, amit várok, hogy elkezdhessem szedni a fog. Gátlót.

Sajnos egyszer már annyira nem bírtuk,hogy a párom csak betette és ki is vette a nemiszervét..Nem élvezett el,s?t még egy csepp el?váladék sem jött bel?le...

Legjobb válasz: Ilyesmi után nagyobb a kockázat,jobb lenne ha nem játszanál ezzel.Lehet hogy csak felborult a szervezeted egyensúlya,meg fog jönni biztos.Ha nagyon aggódsz,akkor kérdezd meg a dokit.

Ilyesmi után nagyobb a kockázat, jobb lenne ha nem játszanál ezzel.Lehet hogy csak felborult a szervezeted egyensúlya, meg fog jönni biztos.Ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg a dokit.
Egy abortuszból se tanultál? Hihetetlen, hogy ennyi eszed van. Majd nevezheted a gyereket Kisi Esélynek, ha esetleg mégis összejön. De remélem nem, nem kellene a hülyeségetek miatt több gyereket megölni. Egyébként meg abortusz után 6 hétig tilos a szex, szóval nem is értem mi a f.szt keresett benned.
hát ez nem volt okos ötlet! a fertõzések könnyebb összeszedése miatt különben is kb. 6 hetet kell várni. na de ha már így alakult, akkor most legyél okos. az 5 hét kimaradás még teljesen normális, még 8 hét kimaradás is elõfordulhat. viszont ilyenkor az a veszély áll fenn, hogy nem lehet tudni mikor érik meg a következõ petesejt. de ha tényleg csak annyi történt, mint amit elmondtál, nem hinném hogy baj lehetne. nyugodj meg, még nem késik a menzeszed, de ha aggódsz, vegyetek egy tesztet. olyat, ami már nagyon hamar ki tudja mutatni (pont azért mert nem lehet tudni mikor volt peteérésed). látatlanban nyilván fogalmam sincs, de szerintem nem lehet baj.
Ne haragudj, de ennyire nem lehettek ösztönlények h nem bírjátok ki a 6 hetet... Csinálj tesztet. Azt ollvastam hogy abortusz után nagyobb a teherbeesés esélye
A kérdező hozzászólása: Tudom, és sajnálom is... HA mégis úgy lenne , én nem lennék képes ezt megint megtenni...nem vetetném el. Viszont eg.ügyi okok miatt kénytelen voltam, és lehet ez most sem lenne másképp, ezért az lenne a legjobb ha nem lennék az..
Legalább egy nyomorult óvszert húzott volna. Nem elég, hogy lehet, hogy fertõzést kapsz, még simán teherbe is eshetsz. Ha már áll neki, VAN elõváladék, akár látjátok, akár nem.
30 évesen ilyen felelõtlen ... :/
Nem tudom, egyeseknek örömet okoz mások felett ítélkezni? Kérdezõ, az 5 hét akár fiziológiás is lehet, nincs arra semmiféle recept, hogy elsõre meg kell jönnie a menzesznek abortusz után. Nyilván a 6 hetes kontrollon majd fog mondani a nõgyógyászod is valamit a vizsgálat után, és az a mérvadó, hisz õ ismeri az elõzményeket meg õ vizsgál, de szerintem általánosságban 2 ciklus-hossznyi ideig nincs nagyon min parázni élettanilag. Az aktus és a terhesség az egy más kérdés, valamekkora elvi lehetõség természetesen megvan rá, hogy teherbe estél, 2 hét múlva kell csinálni egy tesztet, vagy a 6 hetes vizsgálatnál meg kell kérdezni a nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam kontrollon az orvosom csinalt huvelyi ultrahangot, es azt mondta minden oke, mar latszik hogy par nap es menstrualni fogok! Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat!:)
Normális. Egy dobogó szivecskét fog látni legközelebb:-)
Szia.Minden rendben van nekem csak petezsákot láttak és 9.héten már ficánkolt!!Ugyhogy nyugi!!!!!12heteske
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!