Találatok a következő kifejezésre: 5 hete Lehetséges, hogy (30 db)

Ha volt egy korai vetélésem a terhesség kb 4. -5. hetében, lehetséges, hogy 2 hónapra rá újra terhes legyek?

Legjobb válasz: Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:)most éppen ezen mentem keresztul:)

Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:) most éppen ezen mentem keresztul:)
Egyértelmûen :) ))))) drukkolok !!!
A kérdező hozzászólása: miért nagyobb az esélye?

Abortusz után (5 héttel) lehetséges-e, hogy a hormonháztartás felborulásának (vagy egyébnek) köszönhetően, ismét terhességre utaló tünetet észlelsz?

A műtét után minden visszarendeződött. Néhány napja ismét feszülő has, telítettség-érzet, semmi egyéb, ez viszont a terhesség alatt volt tapasztalható.

Legjobb válasz: Igen, velem is pont ez volt. Pont 5 héttel késõbb. Meg is lepõdtem, mert ugye mivel a mûtét után nem voltunk úgy együtt, lehetetlen volt, hogy újabb terhesség legyen, aztán meg is jött, úgyhogy a mensit jelezte. A következõ mensi elõtt megint ugyanezeket tapasztaltam. Lehet, hogy nálad is ez lesz.

Igen, velem is pont ez volt. Pont 5 héttel késõbb. Meg is lepõdtem, mert ugye mivel a mûtét után nem voltunk úgy együtt, lehetetlen volt, hogy újabb terhesség legyen, aztán meg is jött, úgyhogy a mensit jelezte. A következõ mensi elõtt megint ugyanezeket tapasztaltam. Lehet, hogy nálad is ez lesz.
A kérdező hozzászólása: A furcsa csak az, hogy menzesz elõtt nem szoktam ilyet érezni.
Én sem éreztem elõtte ilyet, de azóta is ez jelzi a mensi közeledtét. Megváltozott a hormonháztartás, elõfordulhat ilyen.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm!

8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?

Volt közben egy 2 napos menstruációm, nem volt olyan mint szokott és azóta is puffadt vagyok és szúr jobb oldalt.

Legjobb válasz: lehetséges. teszteltél már??

lehetséges. teszteltél már??
csinálj, ha gondolod, ártani nem árt. de ne éldd bele magad :-(
A kérdező hozzászólása: Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :( Köszönöm a válaszaitokat!!
5. a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdezõ. elég nagy vakmerõség azt mondani, h valószínûleg terhes... :-(
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!! És nekem a délutáni vizeletbõl mindig erõsebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
Szerintem lehetsz terhes, hiszen az 1. teszt pozitív, a 2. meg délutániból készült. Szóval holnap reggel elsõbõl tesztelj! Ha baba van, ki kell, hogy mutassa!
szerintem nem vagy terhes :-( de azért mindenképp elmennék a helyedben nõgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet, h valami hormonális gubanc van. ráadásul õ ki is tudja zárni/meg tudja erõsíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
A kérdező hozzászólása: Volt egy halvány pozitív reggeli vizeletbõl még mikor meg kellett volna jönnie (rá pár órára meg is jött, csak nem úgy ahogy szokott), aztán rá 1 hétre délutániból negatív egy másik fajta teszttel de azóta is puffadt vagyok, állandóan ehetnékem van (pedig mensi után mindig "koplalok" mert nem tudok enni 1-2 hétig), szurkál nagyon jobb oldalt (állandóan megvan az a diszkomfort érzés, néha erõsebben beleszúr, pl. tegnap este mikor lefeküdtem és kinyúltam az ágyon, kb. 5 percig szurkált), a mensi óta megvan a mindjárt megjön érzés de nem olyan intenzíven, enyhébben. Szerintetek? :S
tesztelj. ha már teszteltél (azért 5-8 hét mnagyon sok, gondolom közben neked is beugrott ez a lehetõség), pozitív lett v negatív?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az elsõ pozitív csak becsapott.... Köszönöm a válaszaitokat!

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Előző hét szerdán este vettem be a 72 órás tablettát, ma kedd van. Lehetséges, hogy a mellékhatások így, rá 5-6 napra jelentkeznek? (hányinger, fejfájás)

Én úgy tudom ez nem baj, csak jó lenne, ha valaki ezt meger?sítené. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem kb. 1,5 hónapja kellett bevennem, és nálam se rögtön jelentkeztek a mellékhatások. Nekem kb. 2 hétig volt hányingerem, meg tele lettem pattanással. Szerintem semmi bajod.

Nekem kb. 1, 5 hónapja kellett bevennem, és nálam se rögtön jelentkeztek a mellékhatások. Nekem kb. 2 hétig volt hányingerem, meg tele lettem pattanással. Szerintem semmi bajod.
Persze, hogy lehet. Én két hétig majd meghaltam tõle. Elõtte se voltak túl enyhék a görcseim, de mikor bevettem azt a tabit... Senkinek se kívánom.
ha hülye voltál, akkor szenvedj miatta legalább, hátha legközelebb gondolkozol.
nem biztos h hulye volt. nekem is kellett mar bevennem, pedig volt gumi, csak elszakadt. ja, és még mielõtt elkezdenél leszologatni, tudjuk hasznalni, de megis kiszakadt. az ilyen megtortenik.. nekem nem volt semmilyen mellékhatás, de nalad lehet h van. igen, barmikor jelentkezhet.
Miért kell lennie szinte minden kérdésnél egy mindentudó gyökérnek, akinek kötelezõ valakit kioktatni, meg lehordani a sárgaföldig?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok :) És szerencsére ma már nem is éreztem magamat rosszul. Ahhoz a kommentárhoz pedig csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy mi is védekeztünk és csak egy icipici lyuk lett rajta ami kb. alig észrevehetõ. Ez pedig bármikor elõfordulhat. A többieknek tényleg köszönöm :)

A barátnőmnek 2 hete volt meg! Rá egy hétre pontosan vasárnap szeretkeztünk vagyis 5 napja. Mindjárt másnap suliból haza hozztam mert hányt és szédült! Rendesen óvszerrel védekeztünk, nem szakadt ki nem volt semmi probléma! Lehetséges hogy baj van?

Legjobb válasz: A terhesség elsõ napján soha nincs ilyen tünet. Akkor még annyira pici az embrió, hogy gyakorlatilag semmi hatása sincs. Még hetekig - és utána sem ekkora. Inkább valami betegség.

A terhesség elsõ napján soha nincs ilyen tünet. Akkor még annyira pici az embrió, hogy gyakorlatilag semmi hatása sincs. Még hetekig - és utána sem ekkora. Inkább valami betegség.
Egyetértek az elõttem szólóval, de azért terhességi-tesztet majd vegyen.
Hát ennyi idõ alatt tényleg nem jelentkezik még tünet...
Terhességi tünetek nem jeletkeznek 1 nap alatt!Márcsak azért sem, mert még meg sem történt a beágyazódás! Ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor meg pláne nem!
Kicsit nem ártana átolvasgatni a 8-os bioszkönyv hátulját. Akkor nem paráznátok. Meg alapból nem árt némi ismeretet begyûjteni a megtermékenyítésrõl.

Lehetséges, hogy császár után 5 héttel máris megjöjjön a menstruációm?

Szinte idáig is vérezgettem egy kicsit, de ma már halvány élénk vörös véres volt a wc papír. A tejem is jóval kevesebb és a babám sem szopik úgy, mint idáig, pár perc után bealszik, és nem érdekli a szopi.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, nálam is így volt, bár én nem császárral szültem. Nekem egy hónap sem maradt ki azóta, abszolút rendszeres a menstruációm. De ne keseredj el, az én babám a mai napig szopizik, 1 éves.

Igen, lehetséges, nálam is így volt, bár én nem császárral szültem. Nekem egy hónap sem maradt ki azóta, abszolút rendszeres a menstruációm. De ne keseredj el, az én babám a mai napig szopizik, 1 éves.
Igen, mensikor más ízû a tej, és nem ízlik nekik.Ilyenkor kevesebbet esznek.
Szia! Én inkább még a gyermekágyi folyásra gondolnék. Én 6 hétig vérezgettem szülés után. Volt, hogy elmúlt pár napra, de ha többet emelgettem a babámat, utána megint véreztem. 6 hét után elmúlt, de a menzesz csak a szoptatás befejezése után 1 hónappal jött meg. A tej mennyisége lecsökkenhetett a fáradtságtól is, nekem is kb. ilyenkor volt egy mélypont a szoptatásban, de fejtem ezerrel, hogy álljon vissza a szükséges mennyiség. De lehet, hogy rosszul gondolom, és tényleg menstruáció, de azt gondolom, 5 hét múlva szülés után, ráadásul szoptatsz is, nagyon kicsi lehet az esélye. Szerintem nulla. Minden jót Neked! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
Utolsónak írnám le a saját esetemet. Igény szerint szoptattam, a babám fél évig csakis kizárólag anyatejet kapott (se vizet, se teát, semmi mást), ennek ellenére mégis minden hónapban - teljesen rendszeresen - menstruáltam. Nem vagyunk egyformák, tudom, hogy sok nõ nem, vagy csak rendszertelenül menstruál szoptatás alatt, nálam ugyanúgy pontosan megjött minden hónapban, mint a terhesség elõtt. Elsõ voltam.

Lehetséges az, hogy szülés után 5 héttel meg akar jönni? Még szoptatok. Egy hete már csak barnás sárga folyásom volt, de most piros véres.

Tudom, nem babás téma, de itt gondolom leginkább csak azok nézel?dnek, akik már szültek.

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((

Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((
Persze, ez teljesen normalis dolog, hogy megjon. Nekem is megjott mindjart, es en is szoptattam. Es terhes is lehetsz, ugyhogy ha nem akarsz mindjart babat, irassal fogamzasgatlot, van direkt szoptatas alatt szedheto tabletta is. Mert sokan azt hiszik, a szoptatas megved a terhessegtol:) )))
Szülés után az én folyásom is szépen barnult, tisztult, de a vége fele élénk véres volt párszor.Nem lehet, hogy nehezet cipeltél vagy emeltél? Nekem akkor lett ilyen, mikor pl. elmentem bevásárolni, és kicsit többet dolgot vettem a kelleténél...Aztán szép lassan ez is elmúlt és azóta is mensimentes vagyok:) )
Nekem hat hétre jött meg, aztán rá 17 napra, azóta semmi. 4 hós lesz a babám, és csak anyatejes.

Lehetséges, hogy visszahízok? 1 hét alatt sok 1, 5-2 kg?

Tanácsra lenne szükségem! Pont ma 1 hete hogy elkezdtem az update-t. 1 hét alatt fogytam kb 1,5 kg-t. Az első naptól kezdve tornázom és biciklizem minden nap. Félreértés ne essék,nem hagyom abba,csak nagyon félek hogy visszajön,esetleg a duplája mint amit leadok. Nem koplalok,nem éhezem,no cukor-liszt.

Legjobb válasz: Elég sok. Heti 1 kiló a felsõ határ szokott lenni, nagy túlsúlynál több. Az tény, hogy nem jó ételeket eszel. De eszel eleget? Jóllaksz rendesen? Ez így szerintem is para, jól gondolod. Nem kellene bevállalni az update mocskot, hiszen érdekel az egészséged elvileg..

Elég sok. Heti 1 kiló a felsõ határ szokott lenni, nagy túlsúlynál több. Az tény, hogy nem jó ételeket eszel. De eszel eleget? Jóllaksz rendesen? Ez így szerintem is para, jól gondolod. Nem kellene bevállalni az update mocskot, hiszen érdekel az egészséged elvileg..
Egy hét alatt pont ennyi kiló az egészséges mértékû fogyás. Nem fogsz visszahízni, fõleg ha folytatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már kezdtem kétségbe esni :)
A kérdező hozzászólása: Jó, de az elsõ héten még víz is lehet az a 1, 5 kg. Nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, eszem eleget!
Elsõ 2hét bõven lehet több. Viszont utána nem egészséges heti 1kg-nál több fogyás.
Jogos.

Nekem olyan gondom lenne, hogy 5 napja késik a menzim, kb. hete hányinger, mell érzékenység, hangulatingadozásom van, tegnap pedig barnás folyásom volt, ami a mai napon is tart szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem menstruálni fogsz. Nálam a terhestünetek csak a 6 héten jelentkeztek. Viszont mensi elõtt éreztem mindig ilyeneket mint Te.

Szerintem menstruálni fogsz. Nálam a terhestünetek csak a 6 héten jelentkeztek. Viszont mensi elõtt éreztem mindig ilyeneket mint Te.
Vegyél tesztet, menj el orvoshoz és megtudod. 3-4 száz ft-ért már lehet tesztet kapni ne sajnáld rá. Senki nem fog neked erre pontos választ adni.
50-50%. Teszt kell és orvos. Ha a pozitív teszt ellenére barnázol, akkor lehet, hogy gyógyszer kell a baba megtartása érdekében. Mnidenképp derítsd ki, mi a helyzet, nehogy késõbb emiatt legyen gond!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!