Találatok a következő kifejezésre: 5 hete Lehetséges, (49 db)

Abortusz után (5 héttel) lehetséges-e, hogy a hormonháztartás felborulásának (vagy egyébnek) köszönhetően, ismét terhességre utaló tünetet észlelsz?

A műtét után minden visszarendeződött. Néhány napja ismét feszülő has, telítettség-érzet, semmi egyéb, ez viszont a terhesség alatt volt tapasztalható.

Legjobb válasz: Igen, velem is pont ez volt. Pont 5 héttel késõbb. Meg is lepõdtem, mert ugye mivel a mûtét után nem voltunk úgy együtt, lehetetlen volt, hogy újabb terhesség legyen, aztán meg is jött, úgyhogy a mensit jelezte. A következõ mensi elõtt megint ugyanezeket tapasztaltam. Lehet, hogy nálad is ez lesz.

Igen, velem is pont ez volt. Pont 5 héttel késõbb. Meg is lepõdtem, mert ugye mivel a mûtét után nem voltunk úgy együtt, lehetetlen volt, hogy újabb terhesség legyen, aztán meg is jött, úgyhogy a mensit jelezte. A következõ mensi elõtt megint ugyanezeket tapasztaltam. Lehet, hogy nálad is ez lesz.
A kérdező hozzászólása: A furcsa csak az, hogy menzesz elõtt nem szoktam ilyet érezni.
Én sem éreztem elõtte ilyet, de azóta is ez jelzi a mensi közeledtét. Megváltozott a hormonháztartás, elõfordulhat ilyen.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm!
Lehetséges.
Persze, lehetséges.

Ha volt egy korai vetélésem a terhesség kb 4. -5. hetében, lehetséges, hogy 2 hónapra rá újra terhes legyek?

Legjobb válasz: Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:)most éppen ezen mentem keresztul:)

Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:) most éppen ezen mentem keresztul:)
Egyértelmûen :) ))))) drukkolok !!!
A kérdező hozzászólása: miért nagyobb az esélye?

Teszt-terhesség? Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmű negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék...lehetséges mégis?

Legjobb válasz: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál,nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná,nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!

A kérdező hozzászólása: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál, nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná, nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat már valamit a teszt. Nálad ennek több mint kétszerese eltelt, nincs túl nagy valószínûsége, hogy terhes vagy.
Teljesen lehetetlennek tartanám, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! reálisan én se tartanám valószínûnek a dolgot, de ha valamin elkezdesz aggódni...

5 hét alatt lehetséges 5cm-t fogyni hasból?

Szeptember óta élek az update szerint! 158cm vagyok, és 66,5kg-ról indultam. Mára sikerült lefogynom 55kg-ra! (Igaz volt 3hónap szünet,mikor annyira nem figyeltem arra,hogy mit eszem) 48-40kg-ra szeretnék lefogyni! A hasam még mindig nagyon nagy (szerintem) Naponta 50percet szoba biciklizek!Futni nem nagyon tudok térdprobléma miatt! Lehetséges,hogy 5 hét alatt lemenjen a hasamból 5cm? Az update mellett figyelek arra is,hogy 1200-1300kcal-nál ne egyek többet! Mit kellene csinálnom,hogy nyárra lemenjen a hasam! Segítsetek!

Legjobb válasz: Én 4 hét alatt fogytam derékból 5 centit 1400 kalóriabevitellel. Bár én odafigyeltem a fehérjebevitelemre, zsír és szénhidrátbevitelemre, heti 2 óra spinracing, 3 óra torna edzõvel. Nem elég csak kalóriákat számolgatni... Én úgy tudtam a szoba bicikli nem tesz jót a térdnek, mivel az nem ,,automata", ellenben a spinning bicajokkal. Bocs, ha tévedtem.

Én 4 hét alatt fogytam derékból 5 centit 1400 kalóriabevitellel. Bár én odafigyeltem a fehérjebevitelemre, zsír és szénhidrátbevitelemre, heti 2 óra spinracing, 3 óra torna edzõvel. Nem elég csak kalóriákat számolgatni... Én úgy tudtam a szoba bicikli nem tesz jót a térdnek, mivel az nem , , automata", ellenben a spinning bicajokkal. Bocs, ha tévedtem.
lehet. update helyett keress egy normális diétát ( ne a nõklapjából...), és próbáld ki az ellipszistrénert, hogy ne csak lábra dolgozz szobakecóval.

8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?

Volt közben egy 2 napos menstruációm, nem volt olyan mint szokott és azóta is puffadt vagyok és szúr jobb oldalt.

Legjobb válasz: lehetséges. teszteltél már??

lehetséges. teszteltél már??
csinálj, ha gondolod, ártani nem árt. de ne éldd bele magad :-(
A kérdező hozzászólása: Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :( Köszönöm a válaszaitokat!!
5. a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdezõ. elég nagy vakmerõség azt mondani, h valószínûleg terhes... :-(
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!! És nekem a délutáni vizeletbõl mindig erõsebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
Szerintem lehetsz terhes, hiszen az 1. teszt pozitív, a 2. meg délutániból készült. Szóval holnap reggel elsõbõl tesztelj! Ha baba van, ki kell, hogy mutassa!
szerintem nem vagy terhes :-( de azért mindenképp elmennék a helyedben nõgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet, h valami hormonális gubanc van. ráadásul õ ki is tudja zárni/meg tudja erõsíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
A kérdező hozzászólása: Volt egy halvány pozitív reggeli vizeletbõl még mikor meg kellett volna jönnie (rá pár órára meg is jött, csak nem úgy ahogy szokott), aztán rá 1 hétre délutániból negatív egy másik fajta teszttel de azóta is puffadt vagyok, állandóan ehetnékem van (pedig mensi után mindig "koplalok" mert nem tudok enni 1-2 hétig), szurkál nagyon jobb oldalt (állandóan megvan az a diszkomfort érzés, néha erõsebben beleszúr, pl. tegnap este mikor lefeküdtem és kinyúltam az ágyon, kb. 5 percig szurkált), a mensi óta megvan a mindjárt megjön érzés de nem olyan intenzíven, enyhébben. Szerintetek? :S
tesztelj. ha már teszteltél (azért 5-8 hét mnagyon sok, gondolom közben neked is beugrott ez a lehetõség), pozitív lett v negatív?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az elsõ pozitív csak becsapott.... Köszönöm a válaszaitokat!

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Lehetséges az, hogy szülés után 5 héttel meg akar jönni? Még szoptatok. Egy hete már csak barnás sárga folyásom volt, de most piros véres.

Tudom, nem babás téma, de itt gondolom leginkább csak azok nézel?dnek, akik már szültek.

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((

Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((
Persze, ez teljesen normalis dolog, hogy megjon. Nekem is megjott mindjart, es en is szoptattam. Es terhes is lehetsz, ugyhogy ha nem akarsz mindjart babat, irassal fogamzasgatlot, van direkt szoptatas alatt szedheto tabletta is. Mert sokan azt hiszik, a szoptatas megved a terhessegtol:) )))
Szülés után az én folyásom is szépen barnult, tisztult, de a vége fele élénk véres volt párszor.Nem lehet, hogy nehezet cipeltél vagy emeltél? Nekem akkor lett ilyen, mikor pl. elmentem bevásárolni, és kicsit többet dolgot vettem a kelleténél...Aztán szép lassan ez is elmúlt és azóta is mensimentes vagyok:) )
Nekem hat hétre jött meg, aztán rá 17 napra, azóta semmi. 4 hós lesz a babám, és csak anyatejes.

Lehetséges, hogy császár után 5 héttel máris megjöjjön a menstruációm?

Szinte idáig is vérezgettem egy kicsit, de ma már halvány élénk vörös véres volt a wc papír. A tejem is jóval kevesebb és a babám sem szopik úgy, mint idáig, pár perc után bealszik, és nem érdekli a szopi.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, nálam is így volt, bár én nem császárral szültem. Nekem egy hónap sem maradt ki azóta, abszolút rendszeres a menstruációm. De ne keseredj el, az én babám a mai napig szopizik, 1 éves.

Igen, lehetséges, nálam is így volt, bár én nem császárral szültem. Nekem egy hónap sem maradt ki azóta, abszolút rendszeres a menstruációm. De ne keseredj el, az én babám a mai napig szopizik, 1 éves.
Igen, mensikor más ízû a tej, és nem ízlik nekik.Ilyenkor kevesebbet esznek.
Szia! Én inkább még a gyermekágyi folyásra gondolnék. Én 6 hétig vérezgettem szülés után. Volt, hogy elmúlt pár napra, de ha többet emelgettem a babámat, utána megint véreztem. 6 hét után elmúlt, de a menzesz csak a szoptatás befejezése után 1 hónappal jött meg. A tej mennyisége lecsökkenhetett a fáradtságtól is, nekem is kb. ilyenkor volt egy mélypont a szoptatásban, de fejtem ezerrel, hogy álljon vissza a szükséges mennyiség. De lehet, hogy rosszul gondolom, és tényleg menstruáció, de azt gondolom, 5 hét múlva szülés után, ráadásul szoptatsz is, nagyon kicsi lehet az esélye. Szerintem nulla. Minden jót Neked! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
Utolsónak írnám le a saját esetemet. Igény szerint szoptattam, a babám fél évig csakis kizárólag anyatejet kapott (se vizet, se teát, semmi mást), ennek ellenére mégis minden hónapban - teljesen rendszeresen - menstruáltam. Nem vagyunk egyformák, tudom, hogy sok nõ nem, vagy csak rendszertelenül menstruál szoptatás alatt, nálam ugyanúgy pontosan megjött minden hónapban, mint a terhesség elõtt. Elsõ voltam.
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!