Találatok a következő kifejezésre: 5 hete Lehet (430 db)

Művi vetélés után 5 héttel lehet már szexuális kapcsolatot létesíteni?

6hetet javasoltak, de hallottam már több mindent.Ja és a beszólásokat nem kérem, hogy jut eszedbe ezek után, meg hasonlók,mert senki nem lát bele a másik életébe.Segítsetek.El?re is köszi

Legjobb válasz: hát ha 6 hetet javasoltak, akkor várd ki inkább azt, szerintem nem olyan vészes még az az 1 hét, megvárható, ha a késõbbiekben az egészségedrõl is szó lehet akár

hát ha 6 hetet javasoltak, akkor várd ki inkább azt, szerintem nem olyan vészes még az az 1 hét, megvárható, ha a késõbbiekben az egészségedrõl is szó lehet akár
Várjátok ki a 6 hetet, utána menj vissza az orvoshoz. Ha teljesen rendben talál mindent az orvos, akkor legyetek együtt.
Várd ki a 6 hetet, mert komoly egészségügyi problémáid lehetnek belõle.
Dehogy! 6hetet akkor kell várni, ha szeretnétek megint próbálkozni, hogy baba legyen. Mûtét után 5 nappal már szeretkezhettek! Engem jan.20-án operáltak 1 napig véreztem aztán 24-én együtt voltunk a férjemmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
hát nekünk is a 6 hetet javasolták, de örültünk h az 5 hetet ki bírtuk várni pedig én sokáig véreztem

15 hónapos oltás után 1, 5 héttel lehet kiütése? Bővebben lent!

Orvosunk mondta, hogy egy 1 héttel az oltás után el?fordulhat, hogy kiütéses lesz. Belefér még? Vagy más miatt vannak?

Legjobb válasz: Pontosan már nem emlékszem de 5-10 nap között lehet láz, kiütés. Úgy hogy belefér nyugi.

Pontosan már nem emlékszem de 5-10 nap között lehet láz, kiütés. Úgy hogy belefér nyugi.
Pontosan a 7. és a 10. nap között lehet. Ha a 11-12. napon jött ki, inkább mutasd meg dokinak.
Nálunk pont 2 hét múlva jöttek ki a pöttyök. Aznap reggel, mikor esküvõre mentünk..... :-(

A szülés óta megy a hasam (1, 5 hete) Lehet a Laktoherbtől?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Nekem mázlim volt vele, mert a szorulásom beállt tõle rendes napi szintre. De sokaktól hallottam azt is hogy a babájuk hasfájásának a Laktoherb tea volt az oka, amint abbahagyták a tea fogyasztását a baba hasfájása is megszûnt.

Igen, lehet. Nekem mázlim volt vele, mert a szorulásom beállt tõle rendes napi szintre. De sokaktól hallottam azt is hogy a babájuk hasfájásának a Laktoherb tea volt az oka, amint abbahagyták a tea fogyasztását a baba hasfájása is megszûnt.
Mi mindketten puffadtunk tôle :)
Én semmilyen tejszaporító teát nem ittam szülés után, mégis 3 hétig folyamatosan híg volt a székletem. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna, elmúlt magától.

Az 5. héten lehet valamiből sejteni, ha esetleg méhen kívüli terhességem van?

Legjobb válasz: Nem igazán. Erõs petefészek körüli görcsös fájdalom jelentkezhet vagy az sem. Miért gyanakodsz méhenkívülire?

Nem igazán. Erõs petefészek körüli görcsös fájdalom jelentkezhet vagy az sem. Miért gyanakodsz méhenkívülire?
Pl. görcsök, vérzés. Méhen kívüli terhesség nem marad észrevétlen.
A kérdező hozzászólása: Ja de szuper amit küldtél! NAgyon köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: És méhenkívülid lett? Orvoshoz nem akarok menni, õ mondta, hogy a hatodik héten menjek, és nincs panaszom. Meg úgyis csak hétfõn lesz magánrendelése...
Nálam erõsen szúrt a petefészkemnél kb. a beágyazódáskor, de után semmi különös nem volt.
Nálunk volt a családban és semmi jele nem volt, semmi fájdalom, vérzés stb, egyszerûen csak nem találták a babát az ultrahangon.
leginkább a nagyon erõs mensiszerû görcsölõ fájdalomból. Azt mondta valaki nem lehet megmaradni annyira fáj. Engem befektettek a kórházba, méhen kívüli gyanúval, mikor látszott a petezsák akkor engedtek haza, elvileg az 5 héten.
Erõs alhasi görcs, fáradékonyság, szédülés...Ezekkel a tünetekkel az a bibi, hogy nekem a normális terhességem alatt is jelentkeztek. Javaslom, menj el orvoshoz, õ a szakember.UH alapján megtudják állapítani már az 5. héten is.Nálam legalábbis megtudták állapítani.
A kérdező hozzászólása: Csak úgy eszembe jutott, és elkezdtem izgulni. Néha kicsit szurkál a méhem körül, más tünetem nincs. Émelygés mintha kezdõdne. Akkor csak a jövõ héten, uh után derül ki, hogy minden rendben?
:)

5 hete császároztak. Kb. másfél hete néha fehér, néha sárgás, nyákos akármi távozik belőlem egész nap. Mi lehet ez?

Nem tudok szoptatni, mert nincs tejem. Lehetséges, hogy a menzesz el?jele?

Legjobb válasz: Szerintem tisztul a méhed és ezért van, de úgyis 1 hét múlva vissza kell menned a 6 hetes kontrollra és ha még akkor is van ez a folyásod akkor kérdezz rá a dokinál. Persze lehet hogy a menzeszed is meg fog jönni fõként ha nem tudsz szoptatni. Én is csak 4 hétig tudtam és az 5-dik héten meg is jött.

Szerintem tisztul a méhed és ezért van, de úgyis 1 hét múlva vissza kell menned a 6 hetes kontrollra és ha még akkor is van ez a folyásod akkor kérdezz rá a dokinál. Persze lehet hogy a menzeszed is meg fog jönni fõként ha nem tudsz szoptatni. Én is csak 4 hétig tudtam és az 5-dik héten meg is jött.

Tegnap voltam orvosnál juli 29-én volt az ut menszeszem első napja azt mondta a z orvos 5 hét 2 napos vagyok pulzált a kis szive. a szülés várható időpontjához május 28-at írt . Hogy lehet ez? Nekem ez sehogy sem jön ki?

Legjobb válasz: Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.

Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat szerintem elszámolta ha megyek ugyis rákérdezek hogy mennyi idõs a baba illetve mikor várható a szülés
Hát ezt én sem értem.Kalkulátorba beütve már 6 hetesnek kéne lenned.Lehet u.h. alapján mondta.De a május 28-at meg végképp nem értem.
Szia. Nekem tavaly volt meg juli 29-én, és idén május 8-án szültem. Szerintem elszámolta a dokid.
Szia! Én is máj. 27. - re vagyok kiírva, és aug. 21.én volt az utolsó mensi..

Szülés után 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzésem-folyásom. Elmúlt, aztán másfél hétre rá megint elkezdett ilyen véres-rózsaszínes folyásom lenni. Már 3 napja tarrt. Baj lehet? Vagy ez normális h elmúlt aztán most megint van?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.

Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.
Teljesen normális, ne aggódj! Nekem így ez történt, aztán ez is elmúlt. De szülés után a kórházi védõnõ odajött, s el is mondta ezt. Ezek szerint Neked nem. :( De ha félsz, szerintem hívd fel az orvosodat (vagy a szülészetet), Õk biztosan megnyugtatóbb választ adnak Neked mint mi. :)
A kérdező hozzászólása: sejtettem h tisztulok még mindíg.mert menszinek ez nagyon kevés, meg még szoptatok is addig meg nem hiszem h menszizni fogok még szoptatok.csak nekem ez fura mert az elsõ szülés után 6 hétig tartott és miután elmúlt már nem kezdõdött újból.kórházban sajnos nem mondták h ilyen elõfordulhat.és mikor elmúlt 5 héttel szülés után, rá pár napra együtt voltam a párommal.ezzel nem okoztam problémát?

5 hét alatt diétával, heti 5 edzéssel le lehet fogyni 10 kg-ot?

Legjobb válasz: Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.

Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.
A kérdező hozzászólása: egy ruhába kéne belefogynom :S
szerintem megpróbálhatod
5 hét alatt egészséges táplálkozással és nem túl drasztikus kcaldeficittel 5-7 kg-t tudsz lefogyni, de ez ruhaméretben már van 2-3 is. Én eddig 2 hét alatt 3 kg-t fogytam, és mindenhonnan lement 5-8 cm :) De lényeg, hogy ne koplalj, ne csinálj hülyeséget, és egyél sok fehérjét. Mert ha elcs.szed, izomból fogsz fogyni, és bár a mérleg kevesebbet fog mutatni, sosem fogsz beleférni abba a ruhába, mert a zsír rajtad marad. Hájasabb leszel, mint valaha :(
A kérdező hozzászólása: igen, inkább a cm számítana:)

Ha tüdögyulladásom volt 4 hétig. Lehet-e menni tüdöröngenre 4-5 havonta, ? Nem ártalmas a röngen? A korházban 5 naponként küldtek.

Mert bizony félek. Sok beteget láttam a korházba aki azt hitte bebent 1-3 hétre és elmulik, majd szegénykém meghalt. Szóval veszélyes és alattomos betegség. Nekem minden tünet nélkül volt. Csak szédültem étvágyt

Legjobb válasz: 4-5 havonta lehet, de azért sugárterheléssel jár... ha tehették volna, lett volna más megoldás, akkor a kórházban sem küldtek volna 5 naponta... De persze, majd kell kontroll!

4-5 havonta lehet, de azért sugárterheléssel jár... ha tehették volna, lett volna más megoldás, akkor a kórházban sem küldtek volna 5 naponta... De persze, majd kell kontroll!
Kezeltünk az intenzív osztályon igen súlyos állapotú, lélegeztetett, szeptikus tüdõgyulladásos betegeket, akiknél nagyon gyakran (volt hogy naponta) muszáj volt mellkasröntgent készíteni heteken keresztül. Egy részük teljesen felépült. Aki pedig nem, annak sem a röntgenezés volt az oka, hanem az alapbetegsége.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor mehetek, ha jol veszem ki röngenre 5 havonta, saját magam megnyugtatása végett is.beutalo nem aladály a körzet doki ir ha kell.Nálunk ha visszalapozok majd mindenk, édesanyám is tüdögyulladásban halt meg Tehát a hajlam megvan, nálam is és elmultam 55 éves. Nagyon jo informácio és orvosi oldalakat találtam a neten olvasgatom.Nehéz és érdekes téma.már ugye nekem aki nem ért hozzá.Nekem a korházban a bronhoröngennél, mikor is olvastam a záromat itthon a hörgöfefe tetszett a legjobban, igaz a vizsgálattol nagyon féltem bronhoskopia, de olyan jot aludtam hogy a szomámba ébredtem csak arra hogy éhes vagyok. KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT:tisztelettel maradok ÉN.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!