Találatok a következő kifejezésre: 5 hete Lehet (460 db)

Művi vetélés után 5 héttel lehet már szexuális kapcsolatot létesíteni?

6hetet javasoltak, de hallottam már több mindent.Ja és a beszólásokat nem kérem, hogy jut eszedbe ezek után, meg hasonlók,mert senki nem lát bele a másik életébe.Segítsetek.El?re is köszi

Legjobb válasz: hát ha 6 hetet javasoltak, akkor várd ki inkább azt, szerintem nem olyan vészes még az az 1 hét, megvárható, ha a késõbbiekben az egészségedrõl is szó lehet akár

hát ha 6 hetet javasoltak, akkor várd ki inkább azt, szerintem nem olyan vészes még az az 1 hét, megvárható, ha a késõbbiekben az egészségedrõl is szó lehet akár
Várjátok ki a 6 hetet, utána menj vissza az orvoshoz. Ha teljesen rendben talál mindent az orvos, akkor legyetek együtt.
Várd ki a 6 hetet, mert komoly egészségügyi problémáid lehetnek belõle.
Dehogy! 6hetet akkor kell várni, ha szeretnétek megint próbálkozni, hogy baba legyen. Mûtét után 5 nappal már szeretkezhettek! Engem jan.20-án operáltak 1 napig véreztem aztán 24-én együtt voltunk a férjemmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
hát nekünk is a 6 hetet javasolták, de örültünk h az 5 hetet ki bírtuk várni pedig én sokáig véreztem

15 hónapos oltás után 1, 5 héttel lehet kiütése? Bővebben lent!

Orvosunk mondta, hogy egy 1 héttel az oltás után el?fordulhat, hogy kiütéses lesz. Belefér még? Vagy más miatt vannak?

Legjobb válasz: Pontosan már nem emlékszem de 5-10 nap között lehet láz, kiütés. Úgy hogy belefér nyugi.

Pontosan már nem emlékszem de 5-10 nap között lehet láz, kiütés. Úgy hogy belefér nyugi.
Pontosan a 7. és a 10. nap között lehet. Ha a 11-12. napon jött ki, inkább mutasd meg dokinak.
Nálunk pont 2 hét múlva jöttek ki a pöttyök. Aznap reggel, mikor esküvõre mentünk..... :-(

A szülés óta megy a hasam (1, 5 hete) Lehet a Laktoherbtől?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Nekem mázlim volt vele, mert a szorulásom beállt tõle rendes napi szintre. De sokaktól hallottam azt is hogy a babájuk hasfájásának a Laktoherb tea volt az oka, amint abbahagyták a tea fogyasztását a baba hasfájása is megszûnt.

Igen, lehet. Nekem mázlim volt vele, mert a szorulásom beállt tõle rendes napi szintre. De sokaktól hallottam azt is hogy a babájuk hasfájásának a Laktoherb tea volt az oka, amint abbahagyták a tea fogyasztását a baba hasfájása is megszûnt.
Mi mindketten puffadtunk tôle :)
Én semmilyen tejszaporító teát nem ittam szülés után, mégis 3 hétig folyamatosan híg volt a székletem. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna, elmúlt magától.

Az 5. héten lehet valamiből sejteni, ha esetleg méhen kívüli terhességem van?

Legjobb válasz: Nem igazán. Erõs petefészek körüli görcsös fájdalom jelentkezhet vagy az sem. Miért gyanakodsz méhenkívülire?

Nem igazán. Erõs petefészek körüli görcsös fájdalom jelentkezhet vagy az sem. Miért gyanakodsz méhenkívülire?
Pl. görcsök, vérzés. Méhen kívüli terhesség nem marad észrevétlen.
A kérdező hozzászólása: Ja de szuper amit küldtél! NAgyon köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: És méhenkívülid lett? Orvoshoz nem akarok menni, õ mondta, hogy a hatodik héten menjek, és nincs panaszom. Meg úgyis csak hétfõn lesz magánrendelése...
Nálam erõsen szúrt a petefészkemnél kb. a beágyazódáskor, de után semmi különös nem volt.
Nálunk volt a családban és semmi jele nem volt, semmi fájdalom, vérzés stb, egyszerûen csak nem találták a babát az ultrahangon.
leginkább a nagyon erõs mensiszerû görcsölõ fájdalomból. Azt mondta valaki nem lehet megmaradni annyira fáj. Engem befektettek a kórházba, méhen kívüli gyanúval, mikor látszott a petezsák akkor engedtek haza, elvileg az 5 héten.
Erõs alhasi görcs, fáradékonyság, szédülés...Ezekkel a tünetekkel az a bibi, hogy nekem a normális terhességem alatt is jelentkeztek. Javaslom, menj el orvoshoz, õ a szakember.UH alapján megtudják állapítani már az 5. héten is.Nálam legalábbis megtudták állapítani.
A kérdező hozzászólása: Csak úgy eszembe jutott, és elkezdtem izgulni. Néha kicsit szurkál a méhem körül, más tünetem nincs. Émelygés mintha kezdõdne. Akkor csak a jövõ héten, uh után derül ki, hogy minden rendben?
:)

5 hete császároztak. Kb. másfél hete néha fehér, néha sárgás, nyákos akármi távozik belőlem egész nap. Mi lehet ez?

Nem tudok szoptatni, mert nincs tejem. Lehetséges, hogy a menzesz el?jele?

Legjobb válasz: Szerintem tisztul a méhed és ezért van, de úgyis 1 hét múlva vissza kell menned a 6 hetes kontrollra és ha még akkor is van ez a folyásod akkor kérdezz rá a dokinál. Persze lehet hogy a menzeszed is meg fog jönni fõként ha nem tudsz szoptatni. Én is csak 4 hétig tudtam és az 5-dik héten meg is jött.

Szerintem tisztul a méhed és ezért van, de úgyis 1 hét múlva vissza kell menned a 6 hetes kontrollra és ha még akkor is van ez a folyásod akkor kérdezz rá a dokinál. Persze lehet hogy a menzeszed is meg fog jönni fõként ha nem tudsz szoptatni. Én is csak 4 hétig tudtam és az 5-dik héten meg is jött.

Tegnap voltam orvosnál juli 29-én volt az ut menszeszem első napja azt mondta a z orvos 5 hét 2 napos vagyok pulzált a kis szive. a szülés várható időpontjához május 28-at írt . Hogy lehet ez? Nekem ez sehogy sem jön ki?

Legjobb válasz: Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.

Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat szerintem elszámolta ha megyek ugyis rákérdezek hogy mennyi idõs a baba illetve mikor várható a szülés
Hát ezt én sem értem.Kalkulátorba beütve már 6 hetesnek kéne lenned.Lehet u.h. alapján mondta.De a május 28-at meg végképp nem értem.
Szia. Nekem tavaly volt meg juli 29-én, és idén május 8-án szültem. Szerintem elszámolta a dokid.
Szia! Én is máj. 27. - re vagyok kiírva, és aug. 21.én volt az utolsó mensi..

Szülés után 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzésem-folyásom. Elmúlt, aztán másfél hétre rá megint elkezdett ilyen véres-rózsaszínes folyásom lenni. Már 3 napja tarrt. Baj lehet? Vagy ez normális h elmúlt aztán most megint van?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.

Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.
Teljesen normális, ne aggódj! Nekem így ez történt, aztán ez is elmúlt. De szülés után a kórházi védõnõ odajött, s el is mondta ezt. Ezek szerint Neked nem. :( De ha félsz, szerintem hívd fel az orvosodat (vagy a szülészetet), Õk biztosan megnyugtatóbb választ adnak Neked mint mi. :)
A kérdező hozzászólása: sejtettem h tisztulok még mindíg.mert menszinek ez nagyon kevés, meg még szoptatok is addig meg nem hiszem h menszizni fogok még szoptatok.csak nekem ez fura mert az elsõ szülés után 6 hétig tartott és miután elmúlt már nem kezdõdött újból.kórházban sajnos nem mondták h ilyen elõfordulhat.és mikor elmúlt 5 héttel szülés után, rá pár napra együtt voltam a párommal.ezzel nem okoztam problémát?

5 hét alatt alapszinten meg lehet tanulni angolul? Hogyan?

Tanultam már angolt, szóval nem lenne minden teljesen új. De 5 hetem van rá, hogy megtanuljak egyedül annyira, hogy általános dolgokról tudjak beszélni egy külföldivel. Nem kell nagyon tudnom, csak tényleg úgy az alap dolgokat, amik ismerkedésnél felvetõdnek.

Legjobb válasz: Mondanám, hogy lehet, de nem biztos, hogy igaz lenne. Attól függ, mennyire bírsz intenzíven tanulni. Ha napi 6-8 órát töltesz tanulással, akkor lehetséges elvileg. Kérdés, tudsz-e ennyit tanulni tartósan. Mert amit megtanultál hétfõn, arra szerdán is kell emlékezned, különben nincs sok értelme. Szóval lehet, hogy a napi 1 óra hatékonyabb lenne, azzal viszont 5 hét alatt nem lehet megtanulni.

Mondanám, hogy lehet, de nem biztos, hogy igaz lenne. Attól függ, mennyire bírsz intenzíven tanulni. Ha napi 6-8 órát töltesz tanulással, akkor lehetséges elvileg. Kérdés, tudsz-e ennyit tanulni tartósan. Mert amit megtanultál hétfõn, arra szerdán is kell emlékezned, különben nincs sok értelme. Szóval lehet, hogy a napi 1 óra hatékonyabb lenne, azzal viszont 5 hét alatt nem lehet megtanulni.
Az angol amellett, hogy nagyon összetett nyelv (mint amúgy bármely nem mesterséges nyelv), nagyon sok része épít arra, hogy tudd az elõzményeket. Ez nem megy így ugrálva. Nem érdemes megint megpróbálnod palira venni a másikat. Párszor megpróbáltad már, többször nem kellene. A kérdezõnek nagyon szívesen linkelek olyan részeket, ahol téves információt közölt a 74%-os, vagy szimplán nem adott magyarázatot, csak odabökött valamit. 11. válaszolóról van szó. Természetesen lehet több 74%-os felhasználó is, de annyira hasonlóak ezek a kommentek, hogy az már több mint gyanús.
Azért van 3 könyv mert az ismétláés.
De amit így átvesz, az nem rögzül készség szinten.
Nme kell megtanulni a 35 oldalt csak átvenni.
Napi 35 oldalt megjegyezni hosszútávon átlagember nem tud. Nem rögzül készségszinten a tudás egyszerûen.
Ha belegondolsz akkor 5 hét az 35 nap, napi 35 oldalt meg lazán meg lehet csinálni egy könyvbõl, akkor az meg 3-4 tankönyv, s ez bizony bõven elég az alapszintre.
De teljesen egyedül tanulnál?
Utolsó, az semmi, én egy nap alatt kínaiul. (Azért kíváncsi lennék az egy hét alatt elért szintre.)
Nagyon is. Van egy ismerõsöm aki egy hét alatt tanult meg csehül.
Erõsen kétlem, sok anyagot át lehet nézni, az egy dolog, de nem fogod tudni képesség szinten begyakorolni, alkalmazni tudni. Kell idõ, amíg rögzülneka tanultak és ha gép módra akarod a tudást a fejedbe nyomni, annek semmi értelme.
Amikor már tudsz beszélni egy külföldivel, azt nem alapszintnek hívják. A külföldi egyénnek nincs abban gyakorlata, hogy olyan egyszerû mondatokat mondjon, amelyekkel te is elbírsz. Önerõszak, kávé, ahogy az elõttem lévõ írta. A 6-8 órához hozzátennék egy dolgot, ami általában logikus szokott lenni az embereknek: ennyit nem tudsz egyben letanulni. Úgy biztos nem, hogy közben folyamatosan koncentrálsz is. Így fel kell bontanod részekre.

5 hét alatt diétával, heti 5 edzéssel le lehet fogyni 10 kg-ot?

Legjobb válasz: Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.

Lehetni lehet. De nem biztos, hogy szerencsés.
A kérdező hozzászólása: egy ruhába kéne belefogynom :S
szerintem megpróbálhatod
5 hét alatt egészséges táplálkozással és nem túl drasztikus kcaldeficittel 5-7 kg-t tudsz lefogyni, de ez ruhaméretben már van 2-3 is. Én eddig 2 hét alatt 3 kg-t fogytam, és mindenhonnan lement 5-8 cm :) De lényeg, hogy ne koplalj, ne csinálj hülyeséget, és egyél sok fehérjét. Mert ha elcs.szed, izomból fogsz fogyni, és bár a mérleg kevesebbet fog mutatni, sosem fogsz beleférni abba a ruhába, mert a zsír rajtad marad. Hájasabb leszel, mint valaha :(
A kérdező hozzászólása: igen, inkább a cm számítana:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!